Prečo môj bývalý partner ponúka pomoc po rozchode?
Ahojte.Ked sa s vami priateľ rozišiel a potom sa pýtal kde ste si kúpili byt lebo máte u neho ešte veci a vy NATO.Potrebujem vedieť kedy budeš doma prídem si po veci lebo si potrebujem požičal väčšie auto a on Ja ti to odveziem žiadny problém🤷A ja aj to to nerobím problém On Nerobí.🤷🤷nemáme spolu deti nemá to prečo robiť a tých pár veci mu určite nezavadzia Ja musím ísť k nemu a každý musí ísť na svojom lebo nevie kde som si byt kúpila.Ja som odišla lebo som už mala toho dosť a nedokázala som to a nieco mu hovorilo a akoby ma držalo Nechoď naspäť máš hrdosť No a on že moje chovanie
...podotýkam že on iba práca a mama mu stále tlkla do hlavy to a tamto urobiť Treba sa.Nie povedal si svoj názor ale s ňou sa hádať bolo zbytočne a on nebol typ ktorý sa hada Prečo by mi chcel niekto pomáhať po rozchode keď sám povedal že mam chovanie ako mám a má toho dosť.
Nejde mu o nic … max ked ti donesie veci, este si tak vrznut … len tk pre zabavu. Vyuzi ponuku a nech ti veci do urciteho datumu donesie, ked to nespravi chod si pre ne ty. Nehladaj hlbsi vyznam … ziaden to nema.
@gribka1 asi pred mesiacom keď som odišla mi napísal Skončil som s tebou Potom si prídu pre veci A ani neviem prečo vlastne On bol taký že sa choval ako k jeho bývalej čo mi hovoril sa nepoucil.Akonahle som dačo potrebovala nemal čas .
@mary115 vies o tom, ze na klavesnici mas aj cierky aj bodky? Skus si spomenut co ta o ich pouzivani ucili na zakladnej skole
Na čom frčíš? Ak máš takého pomätené aj myšlienky, ako písomný prejav, nečudujem sa, že ti nerozumejú kamošky, priateľ, potencionálna svokra... Skús si to po sebe prečítať, veď to nemá ani hlavu ani pätu. Mala by si sa ísť porozprávať s psychologičkou, podľa mňa máš nejaký problém, ktorý by mal riešiť odborník.
@isis234 ale ja som od neho odišla a nie pre dáku hroznú vec.Proste on je typ človek ktorý iba práca a nemál čas a nevadí mi že bude vedieť kde bývam.A kamošky nemám už lebo každa bola falošná a neverím im už
A mám tych veci trošku dosť a on sa ponúkol že mi pomôže.Vzdy taký bol.sam od seba
@mary115 raz píšeš že máš pár vecí uňho a potom že viacej... ???
Ty musíš ísť svojim autom, lebo on nevie kde bývaš.... potom napíšeš že tebe nevadí, ak bude vedieť kde bývaš.....
V čom máš problém, aby si mu povedala adresu? On to nájde. Chce ti pomôcť. Chce ti to doviezť.. A možno nechce, aby si ty už k nemu prišla.
Podľa mňa je ok ak ti chce pomôcť nech to je už uzavreté a nemusia sa dlho riešiť veci čo máš u neho
A ty zrejme si myslíš že nemá to uzavreté tak skúša cez veci ako na teba ale asi skôr to tak nebude, že by bolo niečo za tým
(A hej je pravda dosť nezrozumitelne napísané😐)
@isis234
@anonym_8cdd6a až po tebe. Ked pozerám aké ste vy ženy asi máte doma ozaj veselo pri takom prístupe .Hlúposti riesite pravopis a neviem co
@mary115 veď ale to nie je hlúposť. Ty chceš radu. A ako ti tu radu majú dať keď ti nikto nerozumie o čom točíš??? A nad prístupom by si sa mala zamyslieť ty
Presne, to nie je o gramatických chybách. Ale pletieš piate cez deviate, nikto nerozumie, čo vlastne chceš poriešiť. Dúfam, že si si nedala lahvinku niečoho spolu s liekmi.
@mary115 Uvedom si... odídeš od neho, lebo Ti prekáža jeho prístup k Tebe. Máš nové bývanie. Veci necháš uňho. (potom napíšeš že sú mimo jeho bývania..???? ) Načo sú mu tvoje veci, keď oňho nestojíš??? Logicky uvažuj prosím ťa.
Vieš vlastne čo chceš?
@isis234 lebo ja som si chcela kúpiť byt svoj aj keď sme boli spolu a on to vedel a dať do prenájmu .Každý máme svoj lebo sme sa v minulosti popálili a chceli sme si každý splniť svoj sen ale zároveň bývať spolu na striedacku aby nebol ani jeden ukrátený že sme iba tu a aj chcem byť vo svojom.Takze veci by som si bola zobrala aj tak 🤷lebo na chatke má málo miesta
Snažila som sa prečítať celú diskusiu,nepochopila som stále😁. Nevadí,nie všetko treba pochopiť 🤭.
Snažila som sa prečítať celú diskusiu,nepochopila som stále😁. Nevadí,nie všetko treba pochopiť 🤭.
@zuzanita1609 Najprv som si myslela, že autorka nebude Slovenka. No po komentároch na druhej strane si myslím, že píše s aspoň jedným promile 🤔
A prečo by ti nemohol pomôcť? Asi chce aby tie veci konečne vypadli z jeho bytu tak navrhol pomôcť.
Nie každý človek musí byť po rozchode sviňa alebo? Ja by som tiež pomohla bývalému. Hlavne ak by si mala vypratať konečne veci z môjho bytu.
A áno, každá zbytočná vec v byte zavadzia....tebe nie, lebo tam nebývaš.
Predpokladám, že je rád, že si už odišla a len Ti chce pomôcť, aby si komplet vypadla z jeho života. Nič viac za tým nehľadaj... v podstate je zlatý, keď Ti ich chce priviezť a nevyhodil ich ku smetiaku...
@mary115 tú nesúvislú omáčku okolo podstaty ani ja nechápem, ja len držím chudákovi chlapovi palce, aby mu ani náhodou nenapadlo sa k tebe vrátiť, toto si nezaslúži nikto
Ak ti teda nevadi aby vedel kde byvas nech ti to privezie.
Nehladaj za tym nic ine. Len si chce vypratat tvoje veci. Naco by ich tam mal drzat? Aj jeho zivot pokracuje dalej.
On ich nemá doma ale mimo domu takže nevadia .
@mary115 a kde tie veci máš, keď nie sú u nho?

@mary115 , chceš, aby ste sa dali znova dohromady? Ak áno, tak súhlas, aby Ti odniesol veci, tak zistí kde bývaš a máš o návštevy postarané. Rozhodnutie je na Tebe!!