icon

Prečo môj partner nechce zdieľať naše fotky?

viktoria_ria
13. feb 2025

Ahojte, sme s priateľom 2 roky a nechce so mnou pridať ani jednu fotku na socialne siete. S bývalými priateľkami fotky stale má, ale so mnou ani jednu. Raz som ho donutila pridať na instagram a dopadlo to tak, že sa na mna vykrical ci som uz spokojna a ignoroval ma 3 dni. Ked som sa ho po case opytala kedy so mnou prida fotku ako pridaval so svojimi ex tak povedal, ze so mnou prida az svadobné. Velmi ma to trapi a neviem ako sa mam na to cele pozerať. Hovori, ze ma miluje, ze sa za mna nehanbi... Ale ani odfotit sa so mnou poriadne nechce, stale da grymasu aby ta fotka vyzerala hrozne. Nikdy sa mi to v predošlých vztahoch nestalo. Ako by ste sa k tomu postavili vy?

Strana
z2
sara07
13. feb 2025

rozišla sa, aj ked ja sukromne fotky už nedávam pekné roky na soc siete
čítaj to po sebe viackrát čo si uvedomíš a čo budeš citit

evcagabi
13. feb 2025

Nedavam nic na socialne siete takze mne by to bolo uplne jedno. Dokonca mame spolocnych asi 'az' 10fotiek a aj to az ked sa narodila mala. Nikdy nas nenapadlo fotit sa, radsej sme v tom okamihu zili.
Ine je, ked to tebe vadi a on to ma v 🔶️ . Mozno 100ty rozhovor ? Alebo?

stanulienkat
13. feb 2025

Dufam, ze nemas viac ako 15 rokov. Chora doba toto.

andaluzia12
13. feb 2025

Toto je novodobý problém… neboli siete, neboli problémy… ani môj muž nepridáva foto, či už so mnou alebo bezomna… vidno že nemáš problémy keď ta toto strašne trápi… skús sa povzniesť a neriešiť malichernosti … pripadne pridaj foto ty a označ ho…

ivik4
13. feb 2025

Tu nejde o to ze nepridava ale o to ze pridaval vzdy s kazdou a len s nou nie a ked uz pridal, tak bol 3 dni nasraty.
Ked niekto ma problem so sietami celkovo, tak neda fotky s nikym

beloved
13. feb 2025

@ivik4 Tiez si myslim, ze problem bude niekde uplne inde...

katica06
13. feb 2025

@stanulienkat maximálne toľko, a ešte sa iba kvôli tomu teraz registrovala.
Schválne som prebehla fotky sa soc sieťach, a za posledných päť rokov nemáme spoločnú fotku s mužom(katastriofa) iba dve s skupine(rodinné) neviem ako iný ja vlastne fbc ani nemám ani mi to nechýba.

barka1
13. feb 2025

@viktoria_ria a nemyslíš si, že to, že ta nechce vycapit na siete znamená, že si prenho omnoho dolezitejsia než predchadzajuce frajerky? Sociálne siete predsa nie su reálny život...
Ženy, spamatajte sa. Že rozchod kvoli tomuto... To je chorá doba toto, fakt...

domka222
13. feb 2025

Ja svojho nemám ani v priateľoch 😀 to by si už čo robila?

simona1998
13. feb 2025

@ivik4 zdieľam rovnaký názor ako ty . Vôbec nepochopili princíp a mudrujú

domka222
13. feb 2025

@simona1998 čo sme nepochopili? Každý pochopil,že autorka za tým niečo hľadá

maxik24
13. feb 2025

@viktoria_ria tie, ktore sa tomuto akoze problemu vysmievaju, nie su schopne citat medzi riadkami. To je horsie, daleko. Ved tu vobec nejde o fotku na socialnu siet (ktore s manzelom mimochodom nepovazujeme za dolezite pridavat) ale o to gesto, o ten signal, ktory k tebe vysiela. Tymi grimasami sa vsemozne snazi znicit ti fotku, lebo mu je jasne, ze by si ju mohla uverejnit. S grimasou ala dementny chlap ma istotu, ze tam tu fotku nedas. Nejde o fotku samotnu, ale otazka je, preco mu tak prekaza zverejnit dlhodoby vztah. Nie som podozrievava, moj manzel nezaziva ziarlivostne sceny a mam svoj nazor na take zeny.. Ale tu by som bola na pozore. Proste nechce davat do svojho sveta socialnych sieti ze ma vztah. Otazka, ci vas ako vztah vobec vnima. Mozno ma dalsie zeny. Minimalne na FB, namotava, flirtuje, mozno sa s nejakou aj pravidelne stretava.. A je pochopitelne, ze nemoze zverejnit fotku s inou zenou, ze ano? Tymi grimasami ti fotku zamerne kazi. Ak by bol problem ze sa nechce ukazovat na sietach (comu rozumiem, tiez tu fotky nemam a i mat nebudem) tak by si aspon fotky s tebou robil pekne. Nemal by potrebu kazit ti ich. A keby si aj pridala taku, kde on bude v grimase, moze danej slecne aspon rozpravat, ako ho uhanas, nerozumies, ze ste sa rozisli, a podobne. Krasnu zalubenu fotku by tazko zdovodnil ten inej, ze ano. A opakujem, nie som podozrievava, ale toto si inak vysvetlit neviem. Kedze s byvalymi fotky pridaval a ma ich vsetky zverejnene. Ako travite cas? Idete do mesta, do kaviarne, do parku na spacirku ruka v ruke? Travite cas s rodinami navzajom? Zijete spolu?

michaela789
13. feb 2025

Tak ja neviem... ľudia sa menia. Tiež som v 16tich facebookovala, pridávala...rokmi som úplne ustúpila do úzadia a neskôr dokonca úplne zrušila profil. Možno tiež k niečomu dospel v tomto smere. každopádne, to nebavenie sa a kričanie je určite divné...tak buď je mi to jedno, alebo mi to jedno nie je. Klamala by som, keby som tvrdila že mi takáto reakcia neprebudí podozrenia. 🤔

unicornlady
13. feb 2025

Tiež mi napadlo, že možno si uvedomil, že nechce všetko dávať na fb.
Tiež som kedysi dávala nejaké foto, keď začal facebook a bol taký boom.
Avšak po pár rokoch som to aj vymazala a nepridávam nič.

Skôr sa zameraj na to, ako sa cítiš v tom vzťahu. Ako viete komunikovať, rešpektovať sa, aké máte spoločné hodnoty (a či máte vôbec niečo spoločné, na čom viete budovať)

(inak môj ex sa nechcel fotiť vôbec, takže ja aj celkovo do albumu mám len pár fotiek, a to sme boli spolu niekoľko rokov)

biba_18
13. feb 2025

@ivik4 ale je už hádam starší ...

biba_18
13. feb 2025

@maxik24 sú s priateľom 2 roky - odvtedy možno dospel - a autorka nie... možno už jednoducho nechce pridávať svoj život na siete ...

biba_18
13. feb 2025

@michaela789 ale pozrime na to z inej strany - autorka, a poniektoré tu - chcú rešpekt, chcú toto a hento - a to čo chce ten chlap, to nie je podstatné čo chce alebo nechce on?

michaela789
13. feb 2025

@biba_18 dospel a preto kričí a odúva sa na tri dni? No...tak neviem...ja som napísala, že možno sa len posunul...ale tieto výbušné reakcie mi v tom prípade nedávajú zmysel.

biba_18
13. feb 2025

@michaela789 a čo my vieme do čoho ešte ho autorka núti?

beloved
13. feb 2025

@biba_18 Urcite je podstatne aj to, co chce on, ale tu je uplne zjavne, ze on autorku zatlka. Je normalne robit 3 dni cirkus a kazit kazdu fotku dementnym vyrazom? Ja tiez nedavam ziadne fotky nikam, ale nemam problem sa fotit a normalne slusne poprosit, aby fotky neboli nikde zverejnene. Rozumni ludia toto pochopia a nespravaju sa ako mesuge.

miroslava21
13. feb 2025

Je v poriadku ak ma negativny nazor na socialne siete. Ale preco ich potom ma a preco ma fotky s ex?
Aku fotku chces dat na socialne siete? Ze som vo vztahu s tym a s tym? Alebo len tak obycajnu fotku napr z vyletu? Chces ho oznacit na tej fotke?
Ludia su rozni, rozne veci ludom prekazaju.
Ale aby sa moj partner urazil na 3 dni ked dam fotku napr z toho z vyletu na fb? O com to svedci? Hanbi sa alebo nieco skryva?

michaela789
13. feb 2025

@biba_18 dobre 🤦🏻‍♀️

lily246
13. feb 2025

@viktoria_ria zoznámil ťa s rodinou? S priateľmi? S kolegami, známymi...bývate spolu?
Ak nie, zatajuje ťa a fotky na sieti sú len kvapka v mori.
Príspevok je aj pre všetky nechápavé, ktorým nedopla pointa problému.

beloved
13. feb 2025

Je ale zaujimave sledovat, ako ludia vnimaju rozdielne zverejnovanie fotiek. Ked tu boli temy, kde mamy nesuhlasia so zverejnovanim fotiek svojich deti skolkami a skolami, x matiek sa ozvalo, ze suhlas podpisuju a nemaju s tym problem a mamy, ktorym to vadi boli za blbky, ved o nic nejde a tu chlap co zatlka svoju priatelku je zrazu obhajovany pomaly ako obet 🙊

rachel36a
13. feb 2025

Ja som s muzom 15 rokov a zq ten cas nepridal ani jednu nasu spolocnu foto...ani synovu....nic na tom nie je...ja pridavam, on nie...
Nemam problem, vyrobim si?

h2
13. feb 2025

@viktoria_ria Po prečítaní prvej vety som si myslela, že nemáš žiadny problém atď., presne, ako niektoré reakcie tu. Ale čítala som ďalej. Že s bývalými fotky má, že ti zámerne kazí spoločné fotky, aby si ich nikde nezverejňovala, že sa za zverejnenú fotku na teba vykričal a 3 dni ťa ignoroval. Hlavne toto posledné by pre mňa bolo tým, pre čo by som v tomto vzťahu pokračovať nechcela.

marianarem
13. feb 2025

@viktoria_ria Ludia ako dospievaju, tak mozu zmenit nazor na socialne siete a na to, co vsetko tam chcu prezentovat. Ja by som sa sustredila na kvalitu vasho vztahu, ak je inac vsetko ok, tak toto by som fakt neriesila.

hama_ba
13. feb 2025

@viktoria_ria necháva si zadné vrátka. Kašli na neho, možno ma aj druhú. Vlastná skúsenosť a tiež 2 ročný vzťah.

zuzubb007
13. feb 2025

Hanbi sa za ňu, čo na tom nechápete, možno by som povedala, že má druhú, ináč by nemal žiadny problém chlapec, takže zvážila by som rozchod

aandrea9
13. feb 2025

@domka222 autorka hľadá a nechce vidieť, že partner asi nie je partner. Resp.pre ňu je, ale ona pre neho partnerkou nie je.

Strana
z2