icon

Prečo môj partner nechce zdieľať naše fotky?

viktoria_ria
13. feb 2025

Ahojte, sme s priateľom 2 roky a nechce so mnou pridať ani jednu fotku na socialne siete. S bývalými priateľkami fotky stale má, ale so mnou ani jednu. Raz som ho donutila pridať na instagram a dopadlo to tak, že sa na mna vykrical ci som uz spokojna a ignoroval ma 3 dni. Ked som sa ho po case opytala kedy so mnou prida fotku ako pridaval so svojimi ex tak povedal, ze so mnou prida az svadobné. Velmi ma to trapi a neviem ako sa mam na to cele pozerať. Hovori, ze ma miluje, ze sa za mna nehanbi... Ale ani odfotit sa so mnou poriadne nechce, stale da grymasu aby ta fotka vyzerala hrozne. Nikdy sa mi to v predošlých vztahoch nestalo. Ako by ste sa k tomu postavili vy?

Strana
z2
mnamko
13. feb 2025

@maxik24 konečne niekto kto to správne pochopil a slecne vysvetlil

majka99999
13. feb 2025

@maxik24 moj nazor tiez. Ani ja uz velmi foto nepridavam, ale tak fucat sa 3 dni? Ved staci 2x rocne pridat, ze "ano, sme stale spolu, tu sme pri mori/na rodinnej oslave/na ture spokojni", nietreba kazdy prd zverejnovat. Ak ani s tymto nie je ok, pritom ma stare foto online a k tomu ma stare foto s byvalymi online... Na zamyslenie.

joannita
13. feb 2025

@viktoria_ria a nedáva vôbec žiadne fotky?
Kedysi sa dávalo nanfb snáď uplne všetko, teraz je to iné. Takze dovod môže byť ten (pokiaľ nepridáva iné fotky)
Alebo proste niekoho má. Mám aj také skúsenosti s mužmi, že keď to riešili na viac strán, tak logicky fotky s partnerkou nepridavaliy aby sa neprezradili.

januska12323
13. feb 2025

Porozprávajte sa ako dospelí ľudia. Ty povieš prečo je to pre teba dôležité on povie prečo nechce.

jaond19
13. feb 2025

@maxik24 presne, grimasnú fotku pred inou dievcinou moze zdovodnit ze sa fotil s kamoskou zo srandy.....

lenkakravcova
13. feb 2025

@viktoria_ria ak ho prešla mánia pridávania fotiek zo vzťahov, tak by som to chápala. Ale v tom prípade by mal zmazať všetky svoje fotky s EX.

natalusiiik
13. feb 2025

tak pridam ja svoju skusenost.. spoznala som sa s chlapom s ktorym nam bolo spolu super, avsak taktiez si nezelal aby som nase fotky zdielala na sietach, dokonca sa mi ho ani nedalo pridat do priatelov na Facebook, lebo to mal tak nastavene a povedal mi ze tam vobec nechodi.. len na instagrame sme sa sledovali.. jedneho dna som nahodou na instagrame pozrela profil jednej zeny, (navrhlo mi ju v sekcii ludia ktorych mozno poznate) a zistila som tam ze jej komentuje fotky aka je krasna, posiela smajliky horiace pamene atd.. tak som si danu osobu pozrela na ja FB a videla som ze aj tam jej srdieckuje a zasne nad jej fotkami, pricom mne povedal ze tam nechodi.. ked som ho s tym konfrontovala, vraj je to len kamaratka ktoru 10 rokov nevidel.. tak ja neviem ale takej kamoske nepises pod fotky aka je krasna ci?!.. samozreme vztah sme skoncili...
takze podla mna hoci pre niektore to moze byt ze riesis malichernosti, je to varovny signal a ozaj treba pocuvat svoju intuiciu...

0silvia0
13. feb 2025

@viktoria_ria On hovori, ze ta miluje, ze sa za teba nehanbi, ale jeho skutky hovoria opak. Ja osobne by som si v tomto prípade myslela, že ma nemiluje, a že sa za mňa hanbí, alebo nechce mať priznaný vzťah, nemyslí to s tebou vážne, má to rozhrané na viac strán a ty si istota, ale hľadá niečo vhodnejšie alebo lepšie. Vyber si, ale v poriadku to nie je.

biba_18
13. feb 2025

@beloved ale ona zverejnila fotku aj keď on nechcel ... predtým jej grimasy do fotiek nerobil ...

plamienka555
13. feb 2025

Ako ľudia dospievajú, iste... lenže henten chlap okolo dospelosti ani nešiel. Neviem v akom normálnom svete sa nechávajú na sociálnych sieťach fotky s bývalými a na aktuálnu partnerku sa vykričí a 3 dni ignoruje, lebo po 2 rokoch zverejnila ich spoločnú fotku. Mňa by to riadne zranilo.

Autorka, daj na seba, nech dostávaš akékoľvek rady, pretože ty s ním zdieľaš svoj život a čas, aby si ho zbytočne nemrhala.

unicornlady
13. feb 2025

@biba_18 @beloved
Len trošku poopravím, ona donútila JEHO dať na JEHO INSTAGRAM fotku
(nie, že ona dala na svoj vlastný instagram fotku, ale ide o jeho instagram)

beloved
13. feb 2025

@biba_18 To samozrejme nemala... treba respektovat zelanie toho druheho, ale tu to proste ok nebude.

biba_18
13. feb 2025

@unicornlady ešte lepšie ...

mirkaa12u
13. feb 2025

@viktoria_ria Je mi ľúto, že prechádzaš takouto situáciou. Je pochopiteľné, že ťa to trápi a nevieš, ako sa na to pozerať.

V prvom rade je dôležité si uvedomiť, že máš právo na svoje pocity. Ak sa cítiš neisto alebo zranene, je to v poriadku. Nemala by si sa cítiť zle kvôli tomu, že chceš zdieľať spoločné fotky na sociálnych sieťach.

Je dôležité otvorene sa s priateľom porozprávať o svojich pocitoch a obavách. Skús mu vysvetliť, prečo je pre teba dôležité zdieľať spoločné fotky a ako sa cítiš, keď to odmieta. Povedz mu, že ťa mrzí jeho reakcia a ignorácia po tom, čo si ho "donútila" pridať fotku.
Skús sa ho opýtať, čo je dôvodom jeho neochoty. Možno má nejaké obavy alebo dôvody, o ktorých nevieš. Je dôležité, aby ste sa navzájom počúvali a snažili sa pochopiť.

Ak tvoj priateľ tvrdí, že ťa miluje a nehanbí sa za teba, ale zároveň nechce zdieľať spoločné fotky, je to rozporuplné. Skús sa zamyslieť nad tým, či ti to vo vzťahu chýba a či si s týmto stavom spokojná.

Je dôležité si uvedomiť, že každý vzťah je iný a každý má iné potreby. Ak ti vo vzťahu niečo chýba a nemáš pocit, že sa to môže zmeniť, je dôležité sa zamyslieť nad tým, či je to pre teba dlhodobo udržateľné.

maury
13. feb 2025

Ako môj názor, ľudia sa menia a nepovažuje sociálne siete za niečo, kde by chcel zdieľať svoj život, i keď to predtým robil. Ale pokiaľ ťa má rád a ťa poteší, keď sem tam nejakú fotku pridáte buď ty alebo on, kde ste spolu. Nemusí byť z toho jasné, kde ste alebo pri akej príležitosti fotka vznikla. Ale jeho reakcia, ktorá ho vytočila a 3 sa hral na urazeného, mi príde úplne prehnaná. Skúsila by som sa s ním o tom porozprávať, vysvetliť mu a počkať na jeho vysvetlenie. Ak mu na vzťahu naozaj záleží, tak by sa mal naučiť komunikovať, rešpektovať tvoje pocity, počúvať ťa a vyjadriť svoje pocity, rozhodnutia a dôvody. Bez toho to nejde.

lubkovaandrejka
13. feb 2025

@viktoria_ria mne to pripada,ze na tych soc.sietach bali ine baby a tvari sa,ze priatelku nema, . Preto s tebou nedava fotky. A ked na fotke robi grimasu ,tak asi preto,ze sa tvari len ako tvoj kamoš a kamosi zvyknu blbnut.

alickapusinka
13. feb 2025

tak chodi s tebou a s bývalými fotky tam ma s tebou nie.Hanbi sa za teba podľa mna ja by som s takým nebola a vadilo by mi keby foto somnou nechcel a s bývalkou fotku má.Za mna by to bolo že sa za teba hanbí.A okrem toho chce si dokazať že je nezadaný.Preto tak nadaval a nerozpraval sa s tebou 3 dni.Toto je pre mna na definitivny koniec. Neľúbi ťa tak ako TY jeho.

unicornlady
14. feb 2025

Tuna sú to všetko len subjektívne dedukcie, keďže autorka ani raz neodpísala, ani nič bližšie o ich vzťahu nevieme. A robiť závery z jednej situácie (že nechce spoločné foto) je predčasné.

miskakyska
14. feb 2025

...alebo sa s niektorou nerozišiel a zabudol Ti to povedať 😜

domkakvet
14. feb 2025

@viktoria_ria neberie vas vztah vazne, si len prestupnou stanicou kym nenajde nieco lepsie. Pretoze fotky s byvalymi tam ma a s tebou nie a nebavit sa s niekym tolko dni kvoly fotke a tie grimasy uz ani nehovorim.

Strana
z2