Prečo muži blokujú ženy na sociálnych sieťach?
čaute baby 🙂
prepáčte za anonym, ale mam dôvody, pre ktoré ešte nechcem komunikovať, že som ostala sama s babom.
taka otázka, mimo tehu, ide o "vzťah"...mam 30, otec môjho dieťaťa 49. oznamila som mu, že som tehotná, rozišli sme sa, potom sme sa ešte dvakrát stretli, snažil sa ma prehovoriť na prerušenie tehotenstva. aj som nad tým uvažovala, nebudem klamať. sľúbil, že ak teda na to ukončenie pôjdem, pomôže mi tým celým prejsť. stretli sme sa minulý utorok, dohadali sme ako psy, strašne veci odzneli. 3 dni ma ignoroval, ja som mu potom napísala. jeden deň sme si písali normálne, ale to bolo cele len o tom kedy pôjdem na ukončenie a ako mu dokážem, že som tam naozaj bola. na ďalší deň si ma blokol bez slova, ale ze všade... je mi z toho aj kus smiešne, že chlap v jeho veku toto spraví, veľmi detinské mi to príde. písala som mu teda na firemný fb, že ak sa neozve, podám návrh na súd, trestné oznámenie (zadržiava mi totiz môj laptop z prace, kde mam ja hmotnú zodpovednosť). všetko si precital a potom ma blokol aj na firemných profiloch. toto mi nevadí, však nech si blokuje. ani ho už nijak neriešim, lebo však síce čakáme spolu dieťatko, ale toto správanie je úplne mimo zdravy rozum. ja len chcem jednu vec vedieť. prečo si chlapi takto zablokujú ženu? ved cakame spolu dieťa, ako chce v budúcnosti komunikovať nerozumiem. rozum mi to neberie. dokonca ma dve deti z predchádzajúceho vzťahu a s ich mamou normálne komunikuje. ja si nemyslím, ze by som ho nejak extra otravovala a písala som mu výhradne kvôli tehotenstvu a môjmu firemnemu laptopu. chlap je dostatočne dobre zabezpečený, takže to nie je ani o tom, že by nemal peniaze a chcel sa vyhnúť vyzivovacej povinnosti...
@vroni 😂
@refly ten policajt asi tiež nebude v poriadku
a vlastne preco ste sexovali bez kondómu?
vyživne pýtaj naňho, kopla by som ho niekam, to čo si dovoĺuje, pripravi ti na 18 rokov tažku buducnosť a blokovanim a kradnutím sa chce z toho vykrutiť
ked ti policia nepomôže, popros troch kamaratov, počkaje si ho niekde a pekne laptop vratiť, ako sa patrí
@autorka Myslím, že to urobil preto, aby si pochopila, že on otcom byť nechce. Keď si to tehotenstvo naplánovala bez neho a zákerne, tak sa mu nečudujem. Nečakala by som, že to dieťa bude mať rád, keď si mu nedala šancu byť otcom dobrovoľne. Maličké to má ťažké už hneď na začiatku, keď si mu vybrala nesprávneho otca. Si naivná manipulovať muža cez dieťa a ešte čakať, že bude búchať ohňostroje, že má potomka. Ale za chyby sa platí. Horšie je, že za to bude platiť aj to maličké nechcené biootcom 😔.
Zena, ktora je zabezpecena, nepotrebuje frajera o 19 rokov starsieho. Jedine, ze by mal vysoke spolocenske postavenie a miliony na uctoch.
Na krku padesiatka, kedy 99% muzov si chce uzivat zivot a nie sa starat o malicke dieta. Posle ti maximalne vyzivne a tym to pre neho konci. Necakaj, ze v pripade jeho smrti nieco zdedi. To radsej pomina na seba, jeho zijuce deti a buduce vnucata.
@earlgrey od začiatku mi vravel, že je rozvedený. stretávali sme sa prevažne v jeho byte a tam určite býval sám, obcas u neho prespali deti (nikdy som ale pritom nebola, len mi to povedal). ale veeelmi casto navštevoval domácnosť svojej exmanzelky, vravel, že chodí za deťmi, od ich bytu mal aj kľúče. zaujímavé je, keď sa teraz nad tým zamýšľam, že vždy, keď som od neho odchádzala a všimol si, že som si napr. zabudla na komode náušnice, hneď mi ich dával do kabelky.
@autorka Manipuluješ životy iných ľudí cez dieťa a čakáš, že bude nadšený? Platiť bude musieť, ale nečakala by som nejaké city k nechcenému potomkovi. Blokol Ťa, aby si to pochopila, že na to budeš sama. To malé si nezaslúži prísť na svet nechcené biootcom. Podľa mňa si naivná a hádam budeš lepšou mamou ako partnerkou. Nezodpovední ste boli obaja. Keď budeš taká naivná aj v materstve, tak to budeš mať ťažké a to dieťa s Tebou.
@anketkarka ja som tehotenstvo neplanovala. nikdy by som si nedovolila niečo také zákerné spraviť, pretože na to by doplatilo len dieťa. jednoducho som otehotnela bez toho, aby sme bábätko planovali. ja si neviem predstaviť, hoci nečakám planovane dieťa, ako by som ho nemohla mať rada. ako by som mohla bývať kúsok od neho a tváriť sa, ze nie je. keď mám raz dieťa, tak ho ľúbim.
navyse neviem, ako si prišla na to, že som ho manipulovala, lebo si nemyslím, ze by som niečo také robila. ja som si hľadala dlhodobý vzťah, čo som mu komunikovala od začiatku.
@spongebob1 tu vek nehral rolu 🙂 keď sme sa prvykrat stretli, netušila som koľko ma rokov, na svoj vek vyzerá vážne dosť dobre. a keďže mi s ním bolo fakt dobre, zamilovala som sa, nerozisla by som sa s ním len preto, ze je o toľko starší. ja som chcela človeka, s ktorým si budem rozumieť a na začiatku sa naozaj javil ako ideálny partner. dedičstvo riešiť mi príde veľmi prehnane. neviem, asi si si slabo prečítala môj príspevok, ale chcela som pochopiť, prečo sa dospelí ludia blokujú na sociálnych sieťach, nie riešiť dedičské konania a majetky. to je teraz úplne zanedbateľné.
Veď vieš kde robí,kde býva na kieho pána potrebuješ kontakt cez sociálne siete.
@anketkarka akým spôsobom manipulujem životy iných? ze som sa rozhodla nechat si dieťa? to dieťa samo neprišlo, boli sme pri splodení obaja. malé si nezaslúži prísť na svet nechcené biootcom? verím, že toto ti len "vyletelo" a nemyslela si to vážne. možno tu majú ženy pravdu a naozaj naše dieťa vo svojom živote nechce, ale to rozhodne neznamená, že tým, že si ho nechám idem manipulovať jeho otca. ak to skončí len pri plnení si vyzivovacej povinnosti, tak to tak skončí. ale písať, či si dieťa zaslúži prísť na svet alebo nie...toto prekračuje hranice.
najlepšie si otestovať chlapa, povedať mu, že som tehotna, a ked zdupka, tak vieš, že nestál za nič, to by sa preriedilo rýchlo a polka mužov by ostala na ocot..
Nezamýšľaj sa nad tým, prečo by niekto kašlal na svoje deti. Aj matka sa dokáže vykašľať na dieťa. Už len tým posielaním na potrat ukázal svoj charakter. Keď nechcel deti, mal ísť na vazektómiu. On Ťa pravdepodobne bral len ako pich, pobavenie a v tom chcel pokračovať. Už nechce stres. Ak si rozhodnutá ho uviesť ako otca, tak okrem peňazí od neho nečakaj nič,ani pozdrav.
@autor Si mlada, pozeras sa na zivot ocami 30 rocnej zeny. Som priblizne vo vekovej kategorii tvojho partnera, takze vidim svet inac. Ja som velmi dobre citala. Pochop, ze dostanes max.vyzivne a ty budes robit za dvoch, aby si dietatu zabezpecila standart. Vtedy si uvedomis, ze otec je dobre financne situovany, dostavas odrobinky pre svoje dieta, jeho deti vsetko. Pochopis to neskor, je to tvoj zivot, tvoje rozhodnutie mat dieta ako slobodna matka. A hlavne nie vsetci chlapi sa hrnu vychovavat cudzie dieta, slobodne matky vidia ako lahku korist na sex, rodiny si s nimi zakladat nemienia.
@spongebob1 pozri, ja netvrdím, že nemáš pravdu. nemám deti, som naucena zarobiť si sama na seba a starať sa len o seba. ja sa tu nehrám na hrdinku ako vsetko zvládnem bez problémov. ja viem, že to bude ťažké. on mi otcovstvo určite neuzná, všetko pôjde cez súd a kým sa k vyzivnemu prepracujem prejdú mesiace, možno aj viac. mne je jasné, že mi nikdy nedá cent navyše, že mi nebude pomáhať, že nikdy naše dieťa tak naozaj neprijme. ja som si svoje odplakala a ešte si veľakrát určite poplacem a kvôli tomu malému stvoreniu je mi luto, ze sa nenarodi do kompletnej rodiny. možno ma mal naozaj len za milenku na krátenie si voľných chvíľ a ja som naivne verila slovám o vzťahu. pravdu sa už nedozviem a musím len prijať fakty. v živote nás evidentne mať nechce a ja v mojom veku na interupciu nepôjdem. tak budem slobodná matka, i keď sa mi to vôbec ľahko nepíše...
Podla mna mas velmi dobre moralne nastavenie. Tiez ma sokovalo, ze si dieta nezasluzi prist na svet nechcene jednym z rodicov...😳. Toto je podla mna tiez cez. Akoby to, ze otec ho nechce, malo znamenat, ze matka musi ist na potrat. Wtf??? Ked mas pracu, nejake uspory, byvanie, tak to das lavou zadnou. Horsie by bolo byt nezabezpecena. Aj tak si ale dieta zasluzi narodit sa. Resp., to slovo "zasluzit" je v tomto vyjadrovani uplne mimo.
Hlavne, ked dnes je taky problem pocat dieta. Ako mi jeden knaz povedal, ked Boh neda dusu, tak sa mozeme aj na hlavu postavit a dieta nepocneme. Preto je to dar. Spravne to vnimas.
Akoze...este sa ho zastavat, ze ho niektore zeny chapu...ja tiez chapem. AlE...Ja mam 41 a 4 deti, vekovo 11, 9, 4 a 2. Keby som otehotnela znova, dieta si nechame. Manzel bude mat 40 tento rok. Ono je to ina situacia, ale uz som citala, ze aj v tomto veku zeny uz chcu mat svoj "klud" a pre ten svoj klud zabiju nevinne dieta. Ked je situacia zla financne, zdravotne dovody, chapem to. Ale takto? Nebudes mat na ruziach ustlane, ale vsetko sa utrasie a zivot bude mat iny rozmer, uvidis. Ta laska k dietatu sa neda opisat. A to, ako dieta vie prejavit lasku, to je ciste nebo. Budes sa trapit urcite, co sa tyka tych materialnych veci, ale dnes sa da vsetko zohnat lacno, aj oblecko, aj kocik, plno blbosti ani nebudes potrebovat, to na zaciatok. A ked dieta podrastie a pojde do skolky, budes sama na tie skolkarske choroby, to bude asi najtazsie vykryvat s OCR kami. Kvoli praci. Je lepsie, ked su na to dvaja, to je fakt. Ale ostatne, ked pojde do skoly a kruzky...nemusi ich mat 10, ani nase nemaju vsetko, na co si pomyslia a kruzkov par. Aby mali cas aj byt detmi. Drzim Ti palce, si mi velmi sympaticka. Len proste si verila niecomu, co nebola pravda, lebo si bola zamilovana. On asi teda nie...A potrebujes cas to spracovat, predychat. Otriast sa. Verim, ze to zvladnes.
Urcite si dokazes zariadit zivot bez neho, zase mas kamosky a ludi okolo. Kolko zien ma chlapov a su iba neschopaci, co sa nikdy o dieta ani na hodinu nepostaraju, iba ich zena.
@autorka neodpovedala si na otázky, či vedel že nie si chránená. Neplánovali ste dieťa, takže by človek v modernej dobe čakal nejakú ochranu pred počatím. Zablokoval Ťa, lebo si mu asi hrala na city (manipulácia). Podľa mňa si naivná a nechápavá, tak to skúsil toto formou, aby Ti to došlo konečne, že nič iné nemáš čakať ako výživné. Nebola by si prvá, ktorá sa snaží uloviť zabezpečeného otca pre dieťa bez jeho súhlasu. Každé dieťa má právo na úplnú milujúcu rodinu. Ty si ho obrala už pri počatí o túto možnosť výberom partnera, ktorý už otcom asi nechcel byť a tým že si sa nechránila. Ocko nemá na výber. Nečudujem sa mu, že svoju zodpovednosť na tomto celom bude priznávať len finančne vo forme výživného. Manipuluješ jeho životom, životom toho dieťatka. Ak sa vladzeš o neho postarať, tak je to pekné. Ale pri Tvojej naivite by som predpokladala, že nemáš ani páru čo to všetko znamená byť sama na dieťa. Držím palce a malému želam, aby sa časom splnili naivné predstavy jeho mamky, že bioockovi na ňom niekedy bude záležať. Alebo mu aspoň nájdeš dobrého a milujúceho ocka. Len už bez naivných predstáv 🙏🙏🙏. Teraz máš už zodpovednosť za dva životy.
@anketkarka a on myslel na svoju ochranu? To je ten muz tak blby, ze ked mu poviem „ som zdrava a beriem HAK“ , tak to aj tak je? Moze byt niekto tak naivny v tom veku? Ked si chcem len uzivat, tak tomu musim prisposobit seba a nie cakat od inych a spoliehat sa. Za mna si zasluzil podstatne horsie. Hlavne nech ta pani, co caka babo ide na testy vsetkych pohlavnych chorob, v tehu vacsinu z nich robia automaticky, nakolko taky chlap moze spavat s kadekym a ide vzdy naostro.
@anketkarka neodpovedala som zamerne a to z jediného dôvodu - pýtala som sa na názor prečo si muži zablokuju ženu, s ktorou sa deň predtým normálne rozprávali. namiesto toho sa tu rieši, či som ochranu mala alebo nemala, či som alebo nie som naivná, a tá časť, ze uloviť si zabezpečeného otca ma vážne dojala. ja asi žijem v nejakom inom svete, nemyslím ze v naivnom, ale ak raz mam na ceste dieťa a som dospelý človek, zachovam sa zodpovedne.
o tom, či som mala alebo nemala ochranu vedel. nikdy by som v takejto zásadnej veci partnera neklamala a už tobôž nie, keď sme dieťatko neplanovali. ale stalo sa, nie sme prví, ktorým sa to takto podarilo a myslím si, že je elementárna povinnosť každého zdravozmyslajuceho cloveka zaujímať sa o svoje vlastné dieťa. mne nikdy nešlo o peniaze, mám dobre vzdelanie, dosť dobré platenú prácu, mam kde bývať, vlastním auto atď. všetky peniaze, ktoré som kedy zarobila, som investovala hlavne do zabezpečenia samej seba. takže aj v tomto si riadne vedľa.
ja som svoje dieťa určite o milujucu rodinu nepripravila. mohlo ju mat, keby ocino neutekal pred zodpovednosťou. ja som spravila všetko preto, aby ocko mohol byť informovaný o všetkom, čo sa týka nášho dieťaťa a taktiež by som mu v styku s dieťatkom nebránila.
a ďakujem za tvoje prianie 🙂 verím, že budeme zdraví a šťastní 🙂
@autorka zodpovedný dospelák splodí dieťa len keď chce (ideálne keď chcú obaja rodičia) a inak sa chráni, aby to dieťa nepriniesol do neúplnej rodiny. Nežijeme v dobe kamennej, aby ste nemali možnosť sa chovať zodpovedne a chrániť sa. Ste pre mňa ako pubertálne deti, ktoré nikto nepoučil o následkoch nechráneného styku. Obaja. Nezodpovední a v Tvojom prípade aj naivná ako v puberte. A ešte sa tu pýtaš prečo Ťa blokol. Deti budú mať dieťa.
@anketkarka milujem také typy ľudí ako si ty 🙂 nik sa ta nepýtal na tvoj názor na nás, ale aj tak ním budeš dookola zaťažovať všetkých naokolo. verím, ze si si už svoje povedala a si šťastná🙂
Tato doba je vazne hodnotovo pokrutena....ved z autorkinych komentarov jasne vidiet, ze nie je ziadna manipulatorka, ani naivka a aj tak sa viac zastavate jeho. Dieta neplanovala, ale stalo sa. Chlap sa prezentoval, ze chce vztah a chcel iba sex (mozno zial ani nie je rozvedeny, a preto sa zlakol a blokol ta). Ukazal svoj "charakter", pre neho to je iba "komplikacia", hoci v skutocnosti svojim spravanim ovplyvnil zivoty 2 ludi. Minimum, co mal spravit je aspon platit, ked zaujem a pomoc od neho uz nema cakat. Autorka, vyzera, ze to mas v hlave a srdci dobre nastavene, drz sa, prajem vela zdravia, aby ste to s dietatkom zvladli a dobrych ludi v zivote, ktori vam pomozu. A ak najdes lasku, vyberaj opatrne🍀
@lonely66 vies o tom, ze vzťah so starším mužom môže byť aj o niečom inom ako sú len peniaze? neviem fakt prečo máte viaceré tu pocit, že je všetko len o peniazoch. pre mňa bol vek najmenší problém, pretože ďaleko viac znamenalo, že mi je s ním fakt dobre a ľúbila som ho. a nie nemala som zámer otehotnieť. ci tomu veríš alebo nie, je to tak. pride mi zvrátené ako sa všade riešia len peniaze, majetky, dokonca tu odzneli aj dedičstvá. práve to, že som napísala príbeh, že tu ide o dieťatko, ktoré sa samo len tak nevyskytlo v mojej maternici, by som od žien, zrelých žien, čakala, ze pochopia podstatu. ale evidentne pre niektorych znamenajú peniaze viac než ľudský život. ale ďakujem za názor a aj za možné dôvody, ktoré si uviedla 🙂

podla mňa je ženatý a tym, že blokuje, sa chce zbavit zodpovednosti..v 50ke rozum nikde..nasledky nechce niesť, len sa zabavat s mladými milenkami
tu sa naplno prejavuje charakter chlapa..keby mal každy muž na čele napisane, ako sa zachová po oplodnení, polovica sa chlapov by si nezasúložila ..
toto je veĺmi otrasne spravanie.
z takých mužov mi je na vracanie