icon

Prečo muži blokujú ženy na sociálnych sieťach?

31. jan 2025

čaute baby 🙂
prepáčte za anonym, ale mam dôvody, pre ktoré ešte nechcem komunikovať, že som ostala sama s babom.
taka otázka, mimo tehu, ide o "vzťah"...mam 30, otec môjho dieťaťa 49. oznamila som mu, že som tehotná, rozišli sme sa, potom sme sa ešte dvakrát stretli, snažil sa ma prehovoriť na prerušenie tehotenstva. aj som nad tým uvažovala, nebudem klamať. sľúbil, že ak teda na to ukončenie pôjdem, pomôže mi tým celým prejsť. stretli sme sa minulý utorok, dohadali sme ako psy, strašne veci odzneli. 3 dni ma ignoroval, ja som mu potom napísala. jeden deň sme si písali normálne, ale to bolo cele len o tom kedy pôjdem na ukončenie a ako mu dokážem, že som tam naozaj bola. na ďalší deň si ma blokol bez slova, ale ze všade... je mi z toho aj kus smiešne, že chlap v jeho veku toto spraví, veľmi detinské mi to príde. písala som mu teda na firemný fb, že ak sa neozve, podám návrh na súd, trestné oznámenie (zadržiava mi totiz môj laptop z prace, kde mam ja hmotnú zodpovednosť). všetko si precital a potom ma blokol aj na firemných profiloch. toto mi nevadí, však nech si blokuje. ani ho už nijak neriešim, lebo však síce čakáme spolu dieťatko, ale toto správanie je úplne mimo zdravy rozum. ja len chcem jednu vec vedieť. prečo si chlapi takto zablokujú ženu? ved cakame spolu dieťa, ako chce v budúcnosti komunikovať nerozumiem. rozum mi to neberie. dokonca ma dve deti z predchádzajúceho vzťahu a s ich mamou normálne komunikuje. ja si nemyslím, ze by som ho nejak extra otravovala a písala som mu výhradne kvôli tehotenstvu a môjmu firemnemu laptopu. chlap je dostatočne dobre zabezpečený, takže to nie je ani o tom, že by nemal peniaze a chcel sa vyhnúť vyzivovacej povinnosti...

Strana
z3
autor
1. feb 2025

@lonely66 k tej šťande sa vyjadrovať nebudem. snáď ti to urobilo dobre. každopádne prajem ti veľa šťastia, aby si nikdy nič podobné nemusela riešiť ty osobne a ani nikto v tvojom blízkom okolí 🙂

anketkarka
1. feb 2025

@autorka v každej Tvojej odpovedí je jasné, že si neuvedomuješ následky svojich činov do hĺbky. Je dosť pravdepodobné, že sa Ti to snažil vysvetliť aj otec dieťaťa a zistil, že sa to nedá, tak to vzdal a radšej blokol, aby si ho nemanipulovala emočnými výlevmi. Možno si skúšala aj iné.
Po lopate: Blokol Ťa, aby Ti došlo, že otec bude len na rodnom liste. Aj to nie dobrovoľne.
Chránený sex sa praktizuje preto, aby som nepriviedla na svet dieťa, ktoré bude niekým nechcené a nenávidené. Aj keby si sa pokrájala, to dieťa bude také z jeho strany rodiny. Je mu ako nôž na krku. Je xy mužov, ktorý by to dieťa s Tebou chceli a milovali.

Ak neviem, či chlap s ktorým si idem práve vrznúť by chcel dieťa, tak aj keby to bol neviem aký dobrý partner na život, tak sa postarám o ochranu, lebo on možno čaká že máš rozum a že si chránená, alebo užiješ tabletku po, alebo pôjdeš na potrat, lebo väčšina mužov potrat nevníma ako ženy. Ak toto všetko neurobíš, tak si následky nesie aj to dieťa celý život. Nielen vy nezodpovední, čo ste si užili a spoldili ho.

autor
1. feb 2025

@anketkarka ďakujem za vysvetlenie. i tak si myslím, že to svojimi vyjadreniami riadne prehanas. najprv tu rozhodujes o tom, ktoré dieťa si zaslúži žiť, ktoré nie, potom moralizujes, a teraz si nasla v sebe odvahu napísať, že môj ex bude nenávidieť vlastné dieťa. uznávam, ze možno ho rad mať nebude, ale nenávidieť? to ako vážne? strašne silné výrazy používaš a nie som si istá, či ti je zrejmý ich význam. v diskusii s tebou nebudem pokračovať, ďalšie názory si, prosím, nechaj pre seba.

gab1sol
1. feb 2025

Asi som staromódna, ale prečo na komunikáciu potrebuješ sociálne siete? Telefón neexistuje? Vieš, kde býva. Píšeš, že len 2km od teba. To nevieš k nemu ísť a vypýtať si ten PC a zabuchnúť za ním dvere? Ozval by sa mu už len právnik ohľadom výživného. V živote by som v takej situácii neriešila komunikáciu cez sociálne siete.

slovakboy
1. feb 2025

Páči sa mi ako si sa k tomu postavila. Necháš si dieťa aj bez neho. Si mladá ešte si niekoho nájdeš. A on keď blízko býva tak zmäkne. Od začiatku dieťaťu povieš kto je jeho otec. A výživné si vyžiadal cez súd. Na to ti netreba sociálne siete. Pošli poštu doporučene.

earlgrey
Autor odpoveď zmazal
autor
1. feb 2025

@earlgrey s 3 deťmi? zatiaľ mam na ceste len jedno, o trojickach by mi isto povedali :D

suge
1. feb 2025

Chlap, ktorý chce nechať zabiť vlastné dieťa by mi nestál za jednu vyronenú slzu. A že by si ma blokol by som brala ako výhodu.

earlgrey
1. feb 2025

@autorka
Jaaaj, prepáč, asi som si zmýlila tému 🤣 v inej jedna písala, že má 2 deti a jedno čaká 🤣 prepáč ešte raz

autor
1. feb 2025

@earlgrey pošleš mi, prosím, link? rada by som si to prečítala, evidentne je to podobné 🙂

anketkarka
Autor odpoveď zmazal
earlgrey
1. feb 2025

@autorka
Pohľadám a pošlem 😉

domkakvet
1. feb 2025

Nechce teba, ani dieta, bola si len milenka a mozno ma doma rodinu. Netreba si zacinat s 20 rokov starsim.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
earlgrey
1. feb 2025

@lonely66 Súhlasím! Toto je veľmi dôležité...mať to odkomunikované...

Strana
z3