icon

Prečo muži dohadzujú iným ženu, ktorá sa im páči?

1. máj 2024

Stalo sa mi to 2 x. Obaja so mnou výrazne flirtovali. Jeden ma dokonca pozýval ísť von… jeden bol pred rozvodom o čom som nevedela a tak som neprejavila žiaden záujem.
Obaja títo muži ma chceli niekomu dohodiť…jeden mi na drzovku dohodol rande s kolegom s ktorým by som vraj podľa neho pasovala a druhý to skúšal na kamaráta ktorý ma žiaľ zastihol neupravenú von so psom :D. Prečo to spravili ak oni sami mali o mňa záujem? Alebo nemali?

Strana
z2
autor
2. máj 2024

@diewcatqoo trenky bolo vyvrcholenie dvojročnej nevšímavosti voči nemu (keďže mal pristeľku). Nemám mu to za zlé, pretože nikdy nemal oplzlé reči voči mne, nikdy ma ničím neurazil, neponížil. A pozvania boli pred týmto incidentom, ktorý mu tiež nemám za zlé, pretože bol po rozchode (čo som nevedela) a po rozchodoch predsa robíme veci, ktoré by sme inak nespravili a okrem toho, že sa tam postavil nič zlé nepovedal.

danica2711
2. máj 2024

prepáč, ale na takej úrovni, akú popisuješ (ubytovňa, trenky, opičák...) je možné všeličo, čo sa v normálnom svete nedeje. Takže negeneralizuj "prečo muži robia to a to", pretože to nerobia všetci muži, len muži určitej kategórie

aurinia
2. máj 2024

@diewcatqoo suhlas...uz len to že ide o chlapa v trenkach na ubytovni ...to o niecom vypoveda

misana84
2. máj 2024

Smiem sa opýtať na vek?

k47
3. máj 2024

Cítia príťažlivosť, ale nie zaľúbenie. Tak prečo neskúsiť pomôcť kamarátovi, ktorý by mohol mať väčšiu šancu 🤷‍♀️. Možno vidia, že chceš vzťah, nie flirt, tak dohodili niekoho, kto tiež hľadá vzťah.

akyia
Autor odpoveď zmazal
jakoma
4. máj 2024

Ked sa v moje pritomnosti chlap natahuje o zarubnu, tak ma zvadza? Aha, tak toto vediet pred 15 rokmi.. 😅

Strana
z2