Prečo muži dohadzujú iným ženu, ktorá sa im páči?
Stalo sa mi to 2 x. Obaja so mnou výrazne flirtovali. Jeden ma dokonca pozýval ísť von… jeden bol pred rozvodom o čom som nevedela a tak som neprejavila žiaden záujem.
Obaja títo muži ma chceli niekomu dohodiť…jeden mi na drzovku dohodol rande s kolegom s ktorým by som vraj podľa neho pasovala a druhý to skúšal na kamaráta ktorý ma žiaľ zastihol neupravenú von so psom :D. Prečo to spravili ak oni sami mali o mňa záujem? Alebo nemali?
prepáč, ale na takej úrovni, akú popisuješ (ubytovňa, trenky, opičák...) je možné všeličo, čo sa v normálnom svete nedeje. Takže negeneralizuj "prečo muži robia to a to", pretože to nerobia všetci muži, len muži určitej kategórie
@diewcatqoo suhlas...uz len to že ide o chlapa v trenkach na ubytovni ...to o niecom vypoveda
Smiem sa opýtať na vek?
Cítia príťažlivosť, ale nie zaľúbenie. Tak prečo neskúsiť pomôcť kamarátovi, ktorý by mohol mať väčšiu šancu 🤷♀️. Možno vidia, že chceš vzťah, nie flirt, tak dohodili niekoho, kto tiež hľadá vzťah.
Ked sa v moje pritomnosti chlap natahuje o zarubnu, tak ma zvadza? Aha, tak toto vediet pred 15 rokmi.. 😅

@diewcatqoo trenky bolo vyvrcholenie dvojročnej nevšímavosti voči nemu (keďže mal pristeľku). Nemám mu to za zlé, pretože nikdy nemal oplzlé reči voči mne, nikdy ma ničím neurazil, neponížil. A pozvania boli pred týmto incidentom, ktorý mu tiež nemám za zlé, pretože bol po rozchode (čo som nevedela) a po rozchodoch predsa robíme veci, ktoré by sme inak nespravili a okrem toho, že sa tam postavil nič zlé nepovedal.