icon

Prečo muži nevidia, čo ženy skutočne chcú?

2. apr 2026

Ak niečo chcem, tak mi nepovie „Tu máš peniaze, kúp si to“ alebo keď vidí, že sa mi niečo páči, tak mi to nekúpi bez toho, aby som ho o to poprosila. Neberte to tak, že som zlatokopka alebo niečo podobné, ale otec ma vychovával inak a myslela som si, že aj môj muž mi dopraje to, čo chcem. Ja, keď vidím, že on niečo chce, nemám problém mu to kúpiť. Ale on o to neprejavuje záujem. Nehovorím, že sa o mňa nestará, ide mi skôr o tú ženskosť – že keď vidí, že niečo chcem, prečo mi to nekúpi? Aj keď vie, že to chcem. Alebo sa ma spýta a dúfa, že poviem „nie“ – a ja to vždy poviem. Áno, neviem mu povedať „áno“, aby mi to kúpil. Akože myslím keď už sme orec z toho obchodu a až vtedy mi to povie že či to chcem 🤔
Nikdy mi nedal na nič peniaze nech si idem kúpiť niečo. Ja iba tak polemizujem a chcem vedieť či máte aj vy doma takých mužov?

Strana
z3
anonym_07144c
6. apr 2026
@anonym_a722fb

No, uz sa stavaju dospelymi deti, ktore boli vychovavane ze su tie najuzasnejsie na svete a svet sa toci len okolo nich. Takychto oteckovych princezien bude pribudat. A aj princov samozrejme. Ked vidim ako sa uz male deti bavia s rodicmi, dupaju nozkou ked volaco chcu a mamicky hned utekaju kupit….je mi z toho zle :(

@anonym_a722fb Princeznicka bude cakat, co jej princ kupi a princ nebude vediet trafit riadom do mycky a chytit vysavac. 🙂

Strana
z3