Prečo muži nevidia, čo ženy skutočne chcú?
Ak niečo chcem, tak mi nepovie „Tu máš peniaze, kúp si to“ alebo keď vidí, že sa mi niečo páči, tak mi to nekúpi bez toho, aby som ho o to poprosila. Neberte to tak, že som zlatokopka alebo niečo podobné, ale otec ma vychovával inak a myslela som si, že aj môj muž mi dopraje to, čo chcem. Ja, keď vidím, že on niečo chce, nemám problém mu to kúpiť. Ale on o to neprejavuje záujem. Nehovorím, že sa o mňa nestará, ide mi skôr o tú ženskosť – že keď vidí, že niečo chcem, prečo mi to nekúpi? Aj keď vie, že to chcem. Alebo sa ma spýta a dúfa, že poviem „nie“ – a ja to vždy poviem. Áno, neviem mu povedať „áno“, aby mi to kúpil. Akože myslím keď už sme orec z toho obchodu a až vtedy mi to povie že či to chcem 🤔
Nikdy mi nedal na nič peniaze nech si idem kúpiť niečo. Ja iba tak polemizujem a chcem vedieť či máte aj vy doma takých mužov?
Som rada, ze som zena a nie muz, ze nemusim pre pokoj vztahu citat niekomu myslienky. Muzi su priamociare tvory. Ked nieco chces povedz to narovinu. Kazdopadne si ale myslim, ze riesis blbosti. Ale ak len na tomto holt stoji tvoje stastie, tak hladaj ineho.
@anonym_autor že otec ma vychovával inak..... zrejme budeš dosť rozmaznaná a to čakáš teraz všade...👎
Mame 1 ucet,tam chodia obe vyplaty,obaja z neho mame karty,takze ked nieco chcem tak si to kupim.Ked nieco muz chce tiez si to kupi.Ale sa aj o tom rozpravame,kto co chce.Ja nemam potrebu chciet nieco za 500eur,ani muz take potreby nema.Ked si kupi tak je to skor vrtacku,kladivo a taketo chlapske hratky na dvor,a aj to ked sa predosle pokazi.
Ja práveže si doprajem čo chcem ja zo svojich peňazí. My nemáme spojené peniaze ale to ken preto že ja peniaze rozhadzujem akože v úvodzovkách samozjerme a on je skôr taký že šetrí. Vždy povie že to nám šetrí chceme hypotéku. Akože kúpil mi iPhone aj iPad ale možno trošku šetrí na mne že nekupuje mi podľa neho blbosti akože niečo na seba a také veci chápete . Vôbec nie som taká že aby mi niečo nasilu kúpil alebo že naschval hovorím pred ním skôr tak spontánne to ide.
@anonym_autor ked ste v obchode a tu vec chces od neho,jednoducho mu to hod do kosika a hotovo,viac neries.
Ked sa ta opyta,co to je tak povedz:Ved som ti to hovorila,ze toto chcem,si zabudol,ze???
Ach ta komunikacia medzi manzelmi je niekedy ozaj strasna.Naucte sa komunikovat,inac dopadnete zle a pri hypoteke uz tym duplom.
@anonym_autor Nechcela by som byť muž a mať na krku niečo tak otravné, prízemné a vymaznane ako si ty. A určite by som si s takou osobou nezalozila spoločný účet, aspoň trochu rozumu si chlapec drží.
Od muža by som nič nečakala. Je pekne ak niečo kúpi ale mam skúsenosť a nie jednu ze pri najbližšej hádke ti to vytkne lebo on kúpil on investoval 🤢 preto ma už darčeky od mužov veľmi netešia nie je to úprimne. Tvoj ti aspoň úprimne nekúpi 😃
Keby som len cakala, co mi muz kupi, nemala by som nic. On nepocuva. Kupujem si co potrebujem, chcem a neriesim.
Na sviatok vzdy zabudne, dodatocne donesie cokoladu. Ked som to zacala praktizovat opacne, bol zaskoceny. On to nemysli zle, on si nevsima co hovorim. Preto sa obdarujem sama😆.
Keby som len cakala, co mi muz kupi, nemala by som nic. On nepocuva. Kupujem si co potrebujem, chcem a neriesim.
Na sviatok vzdy zabudne, dodatocne donesie cokoladu. Ked som to zacala praktizovat opacne, bol zaskoceny. On to nemysli zle, on si nevsima co hovorim. Preto sa obdarujem sama😆.
@anonym_75bda6 bol zaskoceny za dodatocnu cokoladu? A ked si mu to vysvetlila, ako reagoval?
Fuha, necitam komentare...s muzom sme spolu 20+ rokov, manzelia 16. On je ten šetrnejší, ale kedze zarobime takmer rovnako, neriesime. Ja ani nie som ta co mina vela, len som proste ta co to plati - detom kruzky, jedlo, radi chodime na vikendy, dovolenky. V podstate všetko v zivote mam, aj ked su veci o ktorych snivam ale logicky ich vobec nepotrebujem. Mame 1 auto ktoré je malo vytazene. Mozno 2x do roka by sa zisli 2 ale kvoli tomu sa neoplatí dalsie kupovat. To radsej rocne idem na jednu dovolenku navyse. My ale vždy všetko platime a riesime spolu uz vyse 20 rokov a neviem si to predstaviť inak, ved len takto vieme ci si nieco mozme dovolit
Mne kupi aj to co nechcem. Ale zas peniaze mi davat nemusi. Mame spolocne peniaze.
@anonym_autor Problém je v tom, že niektoré ženy tiež nevedia čo skutočne chcú.
@anonym_autor áno ja ťa z jednej strany chápem aj ja by som si priala takého muža ale na druhej strane si hovorím že takýto muži sú po väčšine len v rozprávkach im treba všetko povedat po lopate sú proste z inej planety ....
@anonym_autor lebo druhemu cloveku nikto do hlavy nevidi. Ked chces nieco, treba to vykomunikovat a nie cakat, ze sa dovtipi. Ci uz ide o umytie riadu alebo kupu parfemu. Komunikacia je zaklad vztahu. Nauc sa komunikovat.
Vela muzov nie su primitivne zvieratka, ktorym treba skoro napisat co by si si zelala, alebo ho dotiahnut (prenesene) za obojok do obchodu a natlacit kabelku ktoru chces presne do jeho ruk, aby pochopil.
Tu na komentaroch vidis, co ma vacsina zien doma za chlapov. A krasne si to tu obhajuju.
Ja muzovi spomeniem, ukazem a na sviatok to mam ako darcek. Sme niekde v obchode, vyskusam, spytam sa ci sa mu to paci tak ako mne, zaplati, ide sa dalej. Tak isto pre deti. Ziadna rocket science.
Som samostatne zarabajuca zena a moj muz sa vie dovtipit a dopriat nam.
@anonym_autor nie,problém nie je v tvojom chlapovi ,ale v tebe,jebo ty si myslíš ako by to malo fungovať,no nepovieš mu to.Ako on má vedieť,že skutočne dačo chces,keď sa ťa opýta,no ty povieš nie.Chlapovi sa nenaznačuje🤦🤦🤦,pretože on nie je schopný fungovať v náznakoch.Alebo mu kúp vestecku guľu🤷
Stačí mi, ze mi natankuje plnu nádrž 😀
Aj som mu povedala, vidíš, to je laska 😂♥️
@catherinah pri dnesnych cenach benzinu uplne suhlasim😅
Neviem si predstavit, ze by mi muz dal peniaze do ruky a povedal, kup si co sa ti paci. Jak nesvojpravnej.
Je také príslovie že nemému ani vlastná mať neporozumie. Tie vznikali na základe skúseností. Ak niečo chceš, máš to povedať.
@anonym_autor dobre som pochopila, že ty flákaš peniaze a manžel šetrí na hypotéku ??
To už máte 4ročné dieťa ? Kde bývate ?
@anonym_autor dobre som pochopila, že ty flákaš peniaze a manžel šetrí na hypotéku ??
To už máte 4ročné dieťa ? Kde bývate ?
@anonym_9dfd46 čo sa staráš pica
@anonym_autor len reagujem na tvoju otázku, aby si sa nad sebou zamyslela a pochopila partnerov prístup k tvojmu márnotratnému štýlu života ❤
@anonym_autor odpoved na tvoju otazku je, lebo im to zeny nepovedia a myslia si, ze muzi maju vestecku gulu, alebo vedia citat myslienky.
Ved, ked to chces, tak mu to normalne povedz. To je vsetko
@anonym_autor vidim, ze nievies komunikovat vo vseobecnosti, nie to este z muzom
@anonym_autor vidim, ze nievies komunikovat vo vseobecnosti, nie to este z muzom
@viestta veru tato posledna odpoved ukazala aka je.Asi jej mamzel stale vykrikuje,ze mina ich spolocne peniaze na kraviny a on ma byt ten,co setri.Keby setrila aj ona,raz tak rychlo maju na hypo.
@anonym_autor no kupil ti uz aj drahe darceky, mala by si si vazit, ze setri na hypoteku a to je ten najkrajsi dacek, ze s tebou pocita do buducna lebo pri tvojom hospodareni by ste nemali nic....skus nato poztiet z inej strany ako iva materialnej...
No, uz sa stavaju dospelymi deti, ktore boli vychovavane ze su tie najuzasnejsie na svete a svet sa toci len okolo nich. Takychto oteckovych princezien bude pribudat. A aj princov samozrejme. Ked vidim ako sa uz male deti bavia s rodicmi, dupaju nozkou ked volaco chcu a mamicky hned utekaju kupit….je mi z toho zle :(
No, uz sa stavaju dospelymi deti, ktore boli vychovavane ze su tie najuzasnejsie na svete a svet sa toci len okolo nich. Takychto oteckovych princezien bude pribudat. A aj princov samozrejme. Ked vidim ako sa uz male deti bavia s rodicmi, dupaju nozkou ked volaco chcu a mamicky hned utekaju kupit….je mi z toho zle :(
@anonym_a722fb a ty si tie tvoje ako vychovavala? Preplesky a tak?
@anonym_a722fb a ty si tie tvoje ako vychovavala? Preplesky a tak?
@anonym_d83507 nie. Ja som mojim neustupila ked chceli aby bolo po ich. A hlavne ked chceli nejaku kravinu len preto, ze to ma sused. Neletela som na druhy den hned do obchodu. Respekt a budovanie zdraveho usudku sa nerobi prepleskom.

Stačí mi, ze mi natankuje plnu nádrž 😀
Aj som mu povedala, vidíš, to je laska 😂♥️