Prečo muži po rozchode rýchlo zasnúbia?
Ahojte, poznáte prípady kedy si chlap po rozchode s dlhoročnou partnerkou našiel niekoho iného a do roka ju požiadal o ruku? Čo si o Tom myslíte?
Našiel čo potreboval,to že bol s niekým roky neznamená ,že bol spokojný a šťastný
mozno si povedal ze horsie to uz byt nemoze ako to bolo doteraz a tak si ju vzal :-P
K manzelstvu sa netreba poznat dlho, ale poriadne. Dlhorocny vztah bez svadby skor svedci o tom, ze si nesadnu tak, aby sa zaviazali na cely zivot, ale nemaju odvahu sa rozist.
@grof_monte_christo Super výstižne napísané. Chodila som s jedným 8 rokov, nakoniec nás konečne môj odchod do zahraničia definitívne rozdelil. Tam som spoznala terajšieho a ten ma po roku chodenia požiadal o ruku. Sme spolu 20 rokov
Viešco ja som mala 8 ročný vzťah nepožiadal ma o ruku ani sme spolu nebývali....ja som návrhy a nápady mala chcela som ísť do podnájmu a uvažovala som aj o bábätku a aj som sa s ním o tom rozprávala....jeho odpoveď bola....on si chce užívať život. Rozišli sme sa keď som si našla nového priateľa do pol roka sme mali svadbu do roka bábo.,.niekedy som mala pocit, že keby spolu chodíme dlhšie a nemáme dieta tak sme spolu neni proste preskočili sme kopec veci, ktoré robia partneri keď sú slobodný a sami dvaja.....my sme museli riešiť už rodinné veci lebo sme boli traja......no ja som typ človeka, ktorí sa drží hesla všetko sa dá riešiť a každý problém je tu na to aby sme ho vyriešili a nie pred ním utekali. A keďže moji rodičia boli rozvedený vždy som si vravela, že ja budem mat uplnu rodinu. Sme spolu 9rokov. A dúfam, že ďalších 100 budeme. Ľúbim ho aj on mňa. Ale zase ak by sa proste niečo stalo (nevera, násilie a pod.) Som typ, ktorí to nebude trpieť a prime aj túto skutočnosť a nebudem sa niekde držať zubami, nechtami.
Moj ex, 7,5 roka spolu - deti nie, svadba nie ... vymenil ma za mladsi model, s ktorym deti ano, ale zobral si nakoniec uplne niekoho ineho a jeho ex s dvoma detmi ma tretie dieta s niekym inym 🙂
@chodec15 ahojte staci si verit sebe a na druhichverit
Vacsinou to tak byva. Neviem,cim to je. Hned s novou svadba,deti.
Áno, stáva sa to dosť často. Po ukončení dlhoročného vzťahu už viete obaja čo chcete a čo vám chýbalo. Kamoška tak skončila po 11 rokoch sama! Kritériá boli jasné ( spoločné bývanie, svadba , dieťa) . Ak videla že z toho nič nebude po prvom rande už ďalej neriešila - nečakala. Potom sa stretla s jedným s ktorým si sadli. Do troch mesiacov spolu žili, následne ostala tehotná a bola aj svadba.....je spokojná dodnes.
Ja som sa rozisla po 8 rokoch, moj manzel ma prehovaral nech tento vztah ukoncim. Posluchla som, do pol roka ma poziadal o ruku, minuky rok bola svadba a o dva tyzdne mam termin porodu. Najlepsich 5 rokov v zivote.
Ex ma novu priatelku, posielal mi fotky, uplne iny typ ako ja ( aj vzhladom aj povahou asi ). So mnou sa nic nedalo, s nou chodi po vyletoch, na bycikle, chudne, tury a pod.
Prajem mu len dobre veci, ale ma po 40tke a stale byva vo svojej detakej izbe u rodicov 🤣🙀 my uz mame aj dom prerobeny.
Áno poznám chodili spolu 20 rokov potom sa s ňou rozišiel našiel si druhú a do mesiaca bola svadba a už aj dieťa čakajú,s tou ex ani svadba ani deti žiadne. Pritom sa nám všetkým zdalo aká je to veľká láska. No bol to už žiaľ len zvyk.
Po rozchode sa ti veľa vecí ujasní. Čo vlastne chceš a nechceš.
Moja znama zrusila svadbu mesiac pred terminom, lebo "este je mlada a na svadbu sa neciti".
A do roka sa zasnubila s inym muzom s ktorym su uz dlho zosobaseni a stastni. 😊
Aj napriek spraví ked sa rozídete v zlom/ alebo je totálne ohurený že je v niečom nová iná žena a každý možno po nej ide pozerá ako pes/ alebo má fajn prácu je samostatná a v živote sa obracia/
Alebo si rozumie s jej rodinou a cíti sa byť veľmi spokojný a prijímaný možno pred tým to nemal.
Je ich milión co si muž zoberie do hlavy a rozhodnutí
Treba naneho zabudnúť. A aj zabudnete..ak ste niečo pokazili budete sa chybám vyhýbať.. každí padne buďte šťastné aj tak 🤎
@hugger súhlasím, že to nesúvisí s príspevkom. Ja len že z tvojho komentára mi to tak prišlo, keď si písal, že muži sú viac závislí na živote v páre...
V podstate som to myslela tak, že s dotyčnou, o ktorej som písala ja, je len z dôvodu, že nenašiel zatiaľ nič iné vyhovujúce, ale nechce byť ani sám, kým sa niečo "utrieť"... Ďakujem za vysvetlenie
S rozchodom už mohol ten dotyčný aj dospieť. Dostal facku od života a zobudil sa, prehodnotil priority.

S bývalým sme boli spolu 4 roky a ten vzťah nikam nesmeroval , tak sme to ukončili , do dvoch rokov od rozchodu som bola zasnúbený aj ja aj bývalý s iným , a môj súčasný manžel sa rozišiel po 8 rokoch a do 3 rokov od jeho rozchodu sme boli zobratí , a som rada že to je ako je 😊