Prečo muži preferujú obyčajné ženy do vzťahu?
Ahojte, viem že na túto otázku nedostanem presnú odpoveď, ale zaujíma ma názor žien a mužov, ktorí možno tiež boli v podobnej situácii. Mám v okolí veľa mužov, ktorí boli dlho vo vzťahu s peknou babou niečo na spôsob modelky pekna postava, prirodzene pekna, šikovná, vzdelaná. Po rokoch sa rozišli a muž si našiel úplne obyčajnú babu, ktorá nie je nejaká veľká krasavica a založil si s ňou rodinu. A naopak pekne ženy často s končia s úplne obyčajným mužom. Viem že pre kazdeho je pekne niečo …
A preco sa neopytas nich?
Presne ako si povedala,krása je relatívny pojem. A v prvý moment vnímame hlavne krásu, no časom človek spozná aj to vnútro, ...a to, že tebe sa zdá, že si časom nájdu nie tak pekných partnerov, to môže byť len tvoj pocit. Pre toho druhého to práve môže byť vyzorovo krajší človek....toto sa ťažko hodnotí
Co je to za blbost? Partnera do zivota si vyberas podla inych kriterii. Zase sa to tu zvrhne, ze najlepsie manzelky su skarede a tucne.😁
Mozno tie modelky opustili priemerneho chlapa
@stanulienkat čo, ex si našiel "obyčajnú" babu, vzal si ju za ženu a slečna modelka to nechápe.
Ja som bola aj pekná, aj šikovná a aj vzdelaná a vydala som sa v 27 za pre mňa neobyčajného muža 😀 Fakt neviem, kde na tieto mindraky ženy chodíte...trochu si verte.
Co po peknom tanieri ked je prazdny. Ale to je len tip. Dovod mohol byt uplne iny.
@really8 vies kolko tanierov je prazdnych, aj ked su skarede?😁
Pri peknej babe si aspon nieco uzije.
Lebo je ňou zastrašovaný, je lepšia než on a mužske ego to nezvlada
@stanulienkat no to hej. Niekedy mi je luto ze tu nemame fotky lebo by som chcela vidiet ci je dotycna aspon pekna ked je taka blba co tu citam niektore temy
To je otazka alebo si nam to prisla oznamit ? 😃
No zas nekecaj, vzdy je to 50-50, tvoje okolie nieje celi svet.
A dalsie,nie kazda pekna udrziavana zena musi byt hned duta z ktorej ma muz len pozlatko. Uz aj tu na MK mame vela krasnych zien a su to normalne manzelky a matky ktore niesu ľave.
A cuduj sa svete,prave ich muzi si ich vybrali
@ina2405 a hlavne, pre každého môže byť priemer inde. Aj autorka môže byť pre niekoho priemerná 😏 A pre niekoho supermodelka. Zas hľadať príčiny tozpadu vztahu v tom, ze "som príliš dokonalá" je úplne zbytočné a nič jej to nedá.
Pre dlhodoby vztah a zalozenie rodiny je dolezita vnutorna krasa, na tej vonkajsej az tak nezalezi, kedze je pominutelna.
Ja som si toto tiez vsimla :D ale tiez som nazoru ze je ine ked si vyberas partnera pocas skoly a zase ine ked si vyberas partnera ked uz mas aj nejake hodnoty v zivote.. proste ked si bola pocas skoly tak ti bolo jedno ci ten chlap ma dobru robotu, aky je, ake ma vystupovanie, ci je poriadny, starostlivy a pod, hlavne bolo ze bol pekny :D teraz uz ale by si vyberala podla inych kriterii.. a taktiez naopak chlapi zacnu hladat vhodne baby na rodinu.. akoze ten vyzor je podla mna vzdy dolezity ale casom to uz nie je to najdolezitejsie
Teraz vážne, muži chcú krásne ženy. Ale s ostatnými vyhovujúcimi vlastnosťami.
Možno to bude tým, že niekedy tie ženy, ktoré si o sebe myslia, že sú veľmi pekné, riešia celé dni len to ako sú pekné a pod. Kdežto tie "obyčajne" ženy vedia riešiť aj iné veci, sú milé, zábavné a vtipné. A to je to, čo sa cení a nie nejaké 24/7 rozprávanie o kráse..
Možno boli len pyšne a na to sa dlhodobo zle pozera. :D
krasa a vzhlad nie je vsetko - ake jednoduche vysvetlenie co
@ruxandra zase skatulkovanie, ze tie pekne su hlupe, nudne, mrzute.😁 To ale absolutne tak nie je. Ver mi, ze poznam vela peknych,vzdelanych,mudrych, vtipnych a stihlych zien. Skor mam pocit, ze tie seredy a tucne su zakomplexovane.
@stanulienkat jasne
Ved aj tu na nete vidiet len : vychrtlina,umelina,kačka,pipenka,nic doma nerobi len sa stara o seba , kost a koža..
So sebou su lenive nieco zmenit tak miesto toho kydaju na ine. To su zväcsa ludia bez sebavedomia
No neviem, napríklad môj veľmi pekný a šikovný manzel má fakt krásnu, inteligentnú a vtipnú manželku 😊
@stanulienkat
no užijem ale len dokedy nevyplatí z úst nejaký klenot... 😁 Aj mm mi tak povedal kedysi - pekná bola len keď začala rozpravat, des a hruza.
@svetlonos ale ved take iste najdes aj šeredy a tucne. To sa neda pausalizovat. Ak ma clovek moznost mat sikovnu, mudru, vtipnu zenu, tak z dvoch ponuk si vyberie tu, ktora je pekna a stihla. Nie tu, ktora je skareda a tucna.
Ja mám cez 40, môj muž cez 50, máme rôznych kamarátov v tomto vekovom rozpätí a sú tam páry, kde žena vyzerá aj pred 50 ako modelka a sú spolu aj 30 rokov 😉. Takže áno, chlapi chcú aj modelky do života, skôr umeliny nie, ale krásne ženy áno, aj keď 10000% záleží aj na iných faktoroch a okolnostiach ako je krása
Nemyslím si to. Muži si vyberajú práveže pekne a zdravo vyzerajúce ženy (každému príde pekne a zdravé niečo iné).
Ale keď ma človek na výber zo 4, ktoré 2 sú pekné, jedna menej a jedna škaredá, tak postup bude - ze u tých prvých troch bude zisťovať charakterové vlastnosti. Až potom u tej štvrtej.
Je to rovnaké ako keď má žena na výber 4 nápadníkov a z toho 2 sú veľmi úspešní, jeden menej a posledný je neúspešný. Tiež bude podobne poradie.. proste prirodzený výber. 😄
@svetlonos ja zas za bezkonkurenčne najhlupejšieho človeka, čo poznám, považujem našu predavačku z potravín. Sto kíl, tri odfarbené vlasy, bradavice a fakt hnusne sa správa k manželovi, zažila som ju ako ho na hodoch bila, že ju chlapi od neho museli ťahať. Reči o svetových sprisahaniach a že chlapi sú len na peniaze. A aj taká sa vydala a za mlada lepšia nebola. Netvárme sa, že škaredé sú automaticky Phd. z filozofie a fyziky a pekné ženy len prázdne hlupane.
Ja inak celkom nechápem, viaceré tu píšete o výbere, v zmysle, že keď máš na výber bohatého, vtipného, úspešného, milého apod, ale škaredého, tak ho uprednostníš pred krasavcom, ktorý je prázdny, nudný...
Som jediná, u koho to tak nefunguje? Pre mňa môže byť krásny, škaredý, úspešný, chudobný, lenivý... u mňa to bolo vždy tak, že chémia, iskra hneď na začiatku, inak z toho nič nebolo
Jejda tieto stereotypy….

Takže ty si tá pekná, na spôsob modelky? No tak ti teda nezostáva nič iné, len si nájsť obyčajného chlapa🤷 keď tí neobyčajní chcú byť s priemernými ženami.
Len či v tom nebude aj niečo iné, napr.charakterové vady.