icon

Prečo muži preferujú obyčajné ženy do vzťahu?

17. jan 2025

Ahojte, viem že na túto otázku nedostanem presnú odpoveď, ale zaujíma ma názor žien a mužov, ktorí možno tiež boli v podobnej situácii. Mám v okolí veľa mužov, ktorí boli dlho vo vzťahu s peknou babou niečo na spôsob modelky pekna postava, prirodzene pekna, šikovná, vzdelaná. Po rokoch sa rozišli a muž si našiel úplne obyčajnú babu, ktorá nie je nejaká veľká krasavica a založil si s ňou rodinu. A naopak pekne ženy často s končia s úplne obyčajným mužom. Viem že pre kazdeho je pekne niečo …

Strana
z2
svetlonos
17. jan 2025

To je jednoduché. Ak je pekná a blba, niet o čom. Samozrejme oni sú presvedčené aje su pekne, múdre, studovane titulovane, hotové bohyne! Vid tému- chcem byť zena v domacnosti....
Potom sú pekné aj skvelé šikovné, a maju mužov, pekných ale s nulovým sebavedomím alebo ego ako vesmír. Nedokážu stráviť ak ta pekná šikovná modelka je ešte aj dobre zarabajuca, nebodaj viac ako on!

joesvk
17. jan 2025

Každému pripadá pekné niečo iné. Ja sa stretávam častejšie s tým, že muži majú napríklad väčšiu slabosť na nízke ženy,než ženy na "spôsob modelky ".
Ale určite sa mužovi musí žena páčiť a musí ho priťahovať.Nepoznám také, že si vyberie takú, čo ho nepriťahuje.
Ja niekedy ukazujem mužovi nejakú ženu s tým, že je krásna. A on to nevidí.

tiezjedna
17. jan 2025

Blbosť. My sme stále spolu...😎

tamitamitami
17. jan 2025

Ja mám úžasného chlapa, pekného, múdreho, úspešného. Podľa mňa vyzerám dobre a myslím si o sebe že som pekná žena 😂. Vybral si ma aj podľa výzoru (tak isto ako aj ja jeho). Dôležité ale bolo že sme si sadli aj v iných veciach. Rozumieme si, máme spoločné názory a záujmy, rovnaký humor.

To čo pre teba môže byť obyčajný, priemerný pre iného môže byť pekný, nadpriemerný. Zase to čo ty považuješ za pekné pre iného môže byť obyčajné.

maminkadeticiek
17. jan 2025

Nie s krasou to nema nic.Jasne, ze muz siahne po zena,ktora mu je pritazliva.Ale potom uz hraju rolu uplne ine veci,skratka kompatibilita,ci si sadnu,intelekt,ci sa vedia spolu porozpravat,zabavit,ci maju spolocne hodnoty,ocakavania od buducnosti a ak sa ukaze ze nie,tak ju necha a hlada dalej.To s krasou nema nic.Btw,som krasna,vydata s 2 detmi a ozaj-skromna 😁😁😁

mimirka32
17. jan 2025

Ja toto vo svojom okoli vobec nevidim. Pekne, mudre, sikovne zeny maju peknych, mudrych, sikovnych manželov.

sevrin
17. jan 2025

Krása je extrémne relatívna. Každému sa páči niečo iné, nedá sa generalizovať. Napr. ja a moji najlepší kamaráti máme úplne rozdielne pohľady na ženy, ktoré sú pekné viac a ktoré menej. Nemá zmysel o tom diskutovať a porovnávať.

0silvia0
17. jan 2025

@really8 niektore tu maju fotky spred 30tich rokov, ked boli stihle, mlade a pekne. Cize je to jedno, vypovedna hodnota 0.

ivana11155
17. jan 2025

Pekna zena a priemerny chlap. Len o 15 rokov to moze byt presne naopak - pekny chlap a uplne priemerna zena. Ved niektori chlapi v 25 vyzeraju nic moc a v 45, ze aky fesak. V 25-30 len zacina karieru a v 45 fuuu, kde to dotiahol. To iste aj u zien. V 25 krasna stihla blondinka a on pri nej vyzeral, ze doslova co na nom vidi. A teraz medzi 40-50r. Ona dost pribrala a taka blba postava, ze vsetko ide do brucha a tazko sa z toho chudne a plet tiez asi genetika, ze zvadnuta a on fesak pri nej, teraz sa vysvihol. Toto zase vidim ja vo svojom okoli, vsetko pary medzi 40-50.

svetlonos
17. jan 2025

@michaela329
v nijakom pripade, tu si uviedla nádherný priklad ako sa jej vnútorná "krasa" prejavila aj na povrchu. Ono by ani tie 3 vlasy, 100kg ani bradavice nevadili tak, keby bola mila a dobrá. Ale jasne, sprostost a vnútorná skaredost sa prejaví vzdy aj na povrchu.
Teda vzdy to vnútorné vidno na vôňou. I ked je niekto hlúpy a protivny, môže byt sice pohladny, ale časom sa to prejaví aj crtoch tváre.

alenka58
17. jan 2025

môj manžel povie, že udržiavaná a upravená žena je vždy krásna, je na ňu príjemný pohľad

zuzubb007
17. jan 2025

Čo sú pekné ženy? Poznám pekné ženy čo si dali napichat pery, cecky spraviť a áno rozviedli sa, dôvod? Ženská posadnutá vzhľadom a ponizovanie muža, že je taký a taký, proste buď obaja musia byť narcisi, alebo obyčajná pekná baba čo sa nehrá na nič má úspech podľa mňa, veľa robí zmýšľanie a celkovo správanie nezáleží či je baba krásavica alebo priemer, sú aj typy chlapov a zien, že proste nuda musíš vyskúšať niečo nové, odpoveď je široká riadne

svetlonos
17. jan 2025

@stanulienkat
samozrejme, to vie ale asi každá tu z nás ktoré píšeme okrem autora témy. Sprostych je dosť ci pohladnych ci skaredych aj naopak.

129oveciek
17. jan 2025

Pekne, sikovne, vzdelane zeny maju peknych sikovnych vzdelanych muzov.. len tych je velmi malo aj zien aj muzov co maju vsetko a niekedy je aj problem ze k sebe nenajdu cestu tak sa uspokoja aj s niekym co ma niecoho menej :D

kavasmliekom
17. jan 2025

Tak pekná žena vzdelaná, neznamena, že je aj dobrá.
A naopak.
Môj spolužiak bol vždy playboy na skole, tmavé vlasy, modré oči, úsmev... Och... A ma za ženu tiež veľmi peknú ženu, oni keď idú spolu, normálne červený koberec pod nohy im dať,... Ale či sú aj šťastní za dverami svojho bytu, to už neviem. Navonok sa tvária, že su ok

sisska96
17. jan 2025

To je objektívne veľmi. Niekto považuje nafuknuté kačacie pery za krásne a myslia si že vyzerajú ako modelky, no niekoho to hnusí že ako vyzerá

danica2711
17. jan 2025

ty si tá opustená pekná alebo zatiaľ neobjavená obyčajná? Len nech viem, čo ťa viedlo k napísaniu takéhoto (podľa mňa hlúpeho) príspevku - či zlosť alebo nádej...

karolinakr
17. jan 2025

extremne pekný človek môže byt namyslený, má viac možností podviesť, ludia mu lichotia a dvoria, môže byt nestály, može vnimať, že svet mu niečo dlží, väčšinou, takým ĺudom hneď padne všetko do lona, možu byt trochu sebecký..keby sa stretli dvaja s takouto povahou, dlho im to nevydrží

svettii
17. jan 2025

Tak možno sú spokojnejší so ženami, ktoré sú priemerné, obyčajné, sivé myšky 😀 Pri takých sa zrejme neboja, že im ich druhý chlap vyfúkne. 😀

janickacrazy
17. jan 2025

Tak niektoré pekné ženy sú veľmi náročné, potrebujú chlapa, ktorý má kopu peňazí. Niektoré nie, je to rôzne. Ale často si chlapi inak vyberajú matku svojich detí ako len priateľku, s ktorou si chcú len tak užívať.

vanilkovazmrzka
17. jan 2025

Asi lebo kazdy spravny jesitny clovek chce byt ten lepsi a krajsi z dvojice? 😄

rozculena
17. jan 2025

tak podľa tohoto názoru by som ja mala byť modelka.......ehm 🙄

ruxandra
17. jan 2025

@stanulienkat omg, to fakt musím do každého vyjadrenia každý jeden deň písať ako pre hlupáčikov, že "samozrejme, že to neplatí na komplet všetkých ľudí na planéte", aby sa tu aspoň raz niekto nezačal zavdzušňovať, že "škatuľkujeme ZASE" 🙄

kikush182329
17. jan 2025

Kazdy clovek je tak pekny ako sebavedomo sa citi. Sebavedomy muz potrebuje submisivnu partnerku. Sebavedoma zena ziari. Nie je submisivna. Pekna zena = sebavedoma zena. Sebavedoma zena potrebuje sebavedomeho muza. Maloktory je ale taky odvazny. Preto si sebavedoma zena vybera nekonfliktneho muza. Nekonfliktny muz = nesebavedomy.

barborachors
17. jan 2025

Ja som pekna aj múdra a mam muza pekného a múdreho. A ti co ma odmietli kvoli inej, doteraz nechápu 😃 Este nieco?

Strana
z2