Prečo muži závidia invalidný dôchodok?
Že závidia aj ID dôchodok ? Mala som asi 4 vzťahy a vo všetkých mi závideli muži môj ID dôchodok a posielali má do roboty že je všetko drahé atď ale pritom som ZŤP osoba a nemôžem pracovat ..
@anonym_828f03 áno chcú platiť odomna a vadilo im že som zatiaľ čo oni drú ...noa k podnikaniu no nechodím tam len občas skontrolovať chyžná alebo kuchár mi vždy dá vedieť že aký bol deň či bolo všetko v poriadku 🙂
@anonym_autor
chyžná alebo kuchár mi vždy dá vedieť že aký bol deň či bolo všetko v poriadku
😂
@anonym_autor
chyžná alebo kuchár mi vždy dá vedieť že aký bol deň či bolo všetko v poriadku
😂
@natalka13 čo je na Tom ? Jasné že som v nimi v kontakte nemusím mať žiadneho prevádzkarne predsa tam ...
@natalka13 čo je na Tom ? Jasné že som v nimi v kontakte nemusím mať žiadneho prevádzkarne predsa tam ...
@anonym_autor ved nemusis, ale keď vedieť nejaký podnik, nechce sa mi veriť, že nie sú okolo toho žiadne starosti, vybavovačky, zodpovednosť..
Tak či onak, možno problémom nie je tak závisť, ako podieľanie sa na nejakých nákladoch. Alebo to, že vidia tvoj flexibilný čas, že nemusis byt stále v práci, no to druhé za tým už nevidia.
Alebo čo myslis ty, prečo mas pocit, že závidia?
@anonym_autor ved nemusis, ale keď vedieť nejaký podnik, nechce sa mi veriť, že nie sú okolo toho žiadne starosti, vybavovačky, zodpovednosť..
Tak či onak, možno problémom nie je tak závisť, ako podieľanie sa na nejakých nákladoch. Alebo to, že vidia tvoj flexibilný čas, že nemusis byt stále v práci, no to druhé za tým už nevidia.
Alebo čo myslis ty, prečo mas pocit, že závidia?
@anonym_828f03 tak papiere mi robí účtovníčka a cez booking robím všetko ja aj komunikujem všetko len jej pošlem vždy každý mesiac koľko bol kto ubytovaný a na ako dlho ... Fúha netuším asi som natrafila na blbcov, skôr si myslím že vidina veľkého zárobku že budú z nich pani podnikatelia 😂 chceli sa tam zamestnať a oni že budú inkasovať peniaze ...a ano samozrejme keď s niekým bývam tak zdieľam náklady na bývanie aj na stravu atď ...
@anonym_autor tak sa tam chceli zašiť a zviesť sa popri tebe.Predpokladam, že penzión vedú rodičia, alebo niekto iný a ty občas nakuknes.Inak pochybujem, že si z ID vedela kúpiť penzión, akéhosi ho zdedila.Zisk v takej výške je nízky,keď tam aj varíte atď chyžná .., ale keď si spokojná nie je čo riešiť.Pozri sa buď vyciciavaju ženy, alebo muži🤪
@anonym_828f03 tak papiere mi robí účtovníčka a cez booking robím všetko ja aj komunikujem všetko len jej pošlem vždy každý mesiac koľko bol kto ubytovaný a na ako dlho ... Fúha netuším asi som natrafila na blbcov, skôr si myslím že vidina veľkého zárobku že budú z nich pani podnikatelia 😂 chceli sa tam zamestnať a oni že budú inkasovať peniaze ...a ano samozrejme keď s niekým bývam tak zdieľam náklady na bývanie aj na stravu atď ...
@anonym_autor tak čo chceli platiť od teba? Asi trochu nerozumiem. Vyzerá to tak, že za tým všetkým je oveľa viac než závisť. Pokiaľ sú vypočítaví, nie je o čom. Na to prídeš postupne. Pokiaľ podnikas, je celkom možné, že častejšie natrafis práve na takýto typ mužov.
@anonym_autor a penzion si zdedila? 🙂
@anonym_be9268 ale mňa nikto neživí ja mám svoj príjem celkom v pohode, mesačne to vychádza aj s dôchodkom okolo 1600 eur a ešte chceli aby som išla pracovať 😂😂😂😂😂
@anonym_autor jaaaaj, to si sa nám len pochváliť chcela. Ako vieš, kolko ti vychádza na mesiac v podnikaní?
@anonym_autor jaaaaj, to si sa nám len pochváliť chcela. Ako vieš, kolko ti vychádza na mesiac v podnikaní?
@anonym_3a1a77 lebo cela tema je vymyslena.
@anonym_autor ty si taká majiteľka penziónu ako som ja astronaut
@anonym_autor a penzion si zdedila? 🙂
@anonym_8f036b áno po rodičoch
@anonym_cb3ffe závidíš či čo ?
@anonym_8f036b áno po rodičoch
@anonym_autor ja ti dako neverim, ani slovo. Prepac. Prajem ti pevne zdravie. Tu uz je kazda rada marna. Ty vlastne sem pises len kvoli sledovanosti.
@anonym_autor ja ti dako neverim, ani slovo. Prepac. Prajem ti pevne zdravie. Tu uz je kazda rada marna. Ty vlastne sem pises len kvoli sledovanosti.
@anonym_8f036b no určite všetky máte veštecké gule že presne viete čo od toho chcem 😂 jak tá pesnička nafrnená 😬
@anonym_cb3ffe hotova podnikatelka roka.
Ved jej reporty podava kuchar a chyzna, oni vedu penzion👍 ved ona ho iba zdedila😃
Od utorka nechodim do prace a vsetko bude riesit skladnik.🙈
@anonym_cb3ffe hotova podnikatelka roka.
Ved jej reporty podava kuchar a chyzna, oni vedu penzion👍 ved ona ho iba zdedila😃
Od utorka nechodim do prace a vsetko bude riesit skladnik.🙈
@natalka13 každý to má zariadené ako sa jemu páči a vyhovuje sme kamoši tak prečo by nie ?
este raz, Co vlastne chces od nas? Len sa chvalit, ze?

Stáva sa mi to isté. Mám invalidný dôchodok, plný. Väčšinou mi hovoria, že by som si mala nájsť prácu a pod. Lenže... Ja prácu aj naozaj chcem. Momentálne si robím kurz, potom si skúsim nájsť. Muži vravia, že by tiež chceli, ale na to, že mám zdravotné problémy, ktoré by určite NECHCELI nemyslia. 🙂 kašli na nich.
Niekedy mam pocit ze Polka MK su invalidi. Ludia budu vzdy pozerat cez prsty

@anonym_autor ako to, mas podnikanie, ale nerobíš? Ak podnikas, mas ID, vlastný dom, tak čo im prekáža? Chcú od teba niečo platiť, alebo ty od nich? Invalidný dôchodok závidia, ale chorobu už nie? Ved mnohí by chceli stály príjem, to neznamená, že nutne závidia. Skôr to, že chodiť do prace, musieť sa vždy starať o živobytie, príjem, môže byt náročné.
@anonym_828f03 áno chcú platiť odomna a vadilo im že som zatiaľ čo oni drú ...noa k podnikaniu no nechodím tam len občas skontrolovať chyžná alebo kuchár mi vždy dá vedieť že aký bol deň či bolo všetko v poriadku 🙂