icon

Prečo nevyjadruje svoje city?

Dnes o 09:03

Okrajovo spomeniem, že ukoncujem nefunkčný vztah. Mám už niekoho iného, pravidelne sa stretávame, sex a všetko mimo neho. Viem, že so mnou chce byt, v podstate viacmenej čaká iba na to, kedy aktuálny vzťah ukončím. Všetko s ním je super ale je tu maly problém, aspoň pre mna. Je uzavretejší a ukazuje skôr činy, ako slova. To je síce super ale chyba mi, žeby mi niečo aj hlbšie povedal. Pri tom všetkom čo robíme, ma na to plne nárok. Nijak mi nevyznava city, ani mi ešte osobne nepovedal, čo pre neho znamenam.opakujem, medzi nami to nie je iba o sexe. Neviem či je to tým, že ešte nie som sama a čaká až na to ale na druhu stranu, až keď sa dáme oficiálne do vzťahu mi vyzná nejaké city? Nemalo by to byt ešte predtým? Viem že je toto neštandardná situácia pre nás oboch, ale už prešiel dlhy čas na to, aby mi nepovedal aspoň to, ze ma lubi. Začínam byt potom taká neistá.

Strana
z2
maca1984
Dnes o 10:08

Prečo by ti mal niečo hovoriť ? Ty si ešte zadaná. Možno má pocit že to ukončiť ani nechceš, lebo to trvá pridlho.
Má od teba čo chce aj bez toho aby ti hovoril ódy o jeho neskonalej láske k tebe.

mysicka36
Dnes o 10:40
@anonym_autor

@anonym_9682c8 to tu nechcem rozoberať do detailov ako mi to prejavuje ale viem to posúdiť. Ukončiť aktuálny vzťah nie je jednoduché a nie zo dňa na deň.podstata celého ale bola iná. Berme do úvahy aj to, že kľudne muž ktorému ide len o sex môže byt bajkar a natárat kadečo, čo chce žena počuť takze to by sme nemali vôbec takto hodnotiť podľa sexu a pod. Je určite introvertnejši a uzavretejší to áno. Už ho niekedy vyslovene nabadam ku tomu niečo take povedať, pripravím na to uplne pôdu a nič, nevyužije to.

@anonym_autor Bolo by to jednoduché, stačí tomu chlapovi povedať, že už pár týždňov máš milenca a uvidíš aké rýchle to bude 😀

jaskolka
Dnes o 10:44

@anonym_autor nepovedal ti to preto,že to jednoducho k tebe necíti. Čo okolo toho potrebuješ ešte riešiť? Sex je fajn,no hlbšie city k tebe nemá.

elenka74
Dnes o 11:14

@anonym_autor On ti nikdy nepovedal, že ťa ľúbi? Ako potom vieš, že to nie je len o sexe alebo len o nejakej chvíľkovej známosti?

anonym_9123d9
Dnes o 11:43

@anonym_autor prečo si uz s druhým,ked si ešte stále vo vzťahu? Tvoj najmenší problém by mal byť,ze ti milenec nevyznal lásku, najprv ukončí jeden vzťah a potom buď v druhom. Keď ti to nepovie,tak radsej zostanes s tým akoze oficiálnym partnerom? Čudujem sa, že máš na to žalúdok a aj srdce..On si nezaslúži,aby vedel ze ty si uz niekde inde?

autor
Dnes o 11:57
@elenka74

@anonym_autor On ti nikdy nepovedal, že ťa ľúbi? Ako potom vieš, že to nie je len o sexe alebo len o nejakej chvíľkovej známosti?

@elenka74 lebo nebudeš chcieť tvoriť pár s každým, s kým budeš mat sex?

dadis
Dnes o 12:45
@mysicka36

@anonym_autor Bolo by to jednoduché, stačí tomu chlapovi povedať, že už pár týždňov máš milenca a uvidíš aké rýchle to bude 😀

@mysicka36 Myslim si, ze to su uz mesiace

777januska777
Dnes o 13:28

Introvertnejši ludia chránia sami seba. Preto často nehovoria veci ake skutočne nemyslia vazne. A on ti to nepovie, ak ty neukažeš, ze ti na nom záleží a ze ti môže skutocne dôverovať. Rad ta moze mať, ale nie je si tebou isty.
Ty si pravdepodobne viac extroverna a extrovert ak si chce introverta skutocne získať musi mu to dokázať a nie kecať okolo toho. Takze sama sa rozhodni ci ti stojí za to, aby si skutocne ukončila vztah. Kym ho neukončiš neverim, ze budes od neho pocut vyznanie.

monro
Dnes o 13:37

Ty sa vlastne rozhoduješ, či ukončíš terajší nefunkčný vzťah podľa toho, či Ti tento nový slovne vyzná svoje city? Lebo z tvojich správ to tak nejak chápem.

tilly
Dnes o 13:44

Čo znamená "ukončujem nefunkčný vzťah "? Ako dlho trvá to ukončivanie? A ako to vyzerá?
Bez rypania. Len by som chcela byť v obraze.

domkakvet
Dnes o 14:11

@anonym_autor rozpravas si tu svoje pocity, ale myslim, ze skutocnost je uplne ina.

ovaaa
Dnes o 15:02

Máš súčasne dva vzťahy s muzmi a dožaduješ sa zaľúbených slov. Nie je ti na grc? Tebe by sa páčilo, keby mal pri tebe tento súčasný ďalšiu ženu s ktorou tvorí stále pár? Nefunkčný vzťah znamená čo? Spávaš s oboma, alebo jedného využívaš a druhého máš na zábavu? Chudáci obaja pri tebe, si riadny sebec! Vieš sa cítiť do ich role?

orisker
Dnes o 15:51

Nejdem rozoberať Tvoje vzťahy, vyjadrím sa ku otázke.

Boli raz dvaja múdri guru a bývali dosť ďaleko od seba. A raz sa jeden z nich vybral navštíviť toho druhého priateľa. Podstúpil dlhú a strastiplnú cestu a po príchode do jeho domova ho uvidel na pavlači sediaceho meditovať. Pridal sa teda k nemu a spoločne strávili tri dni v tichom rozjímaní, porozumení a kochali sa krásou okolia. Pritom medzi nimi nepadlo ani slovo.
Až po troch dňoch, keď sa hosť zbieral na návrat padli prvé slová: "To boli krásne tri dni."

Tichšia povaha a málo slov nemusí byť na príťaž, ak sa k nej pripojí porozumenie a podpora.
A je veľa mužov, ktorí majú veľa slov, ale o mimopartnerských aktivitách diskrétne mlčia.

alickapusinka
Dnes o 17:12

Kedže ukončuješ ešte predchadzajuci vzťah tak si podľa mna neverna ked s nim máš sex už s druhým .S jedným si ešte vo vzťahu a už spíš s druhým. Tak najprv jedno definitivne ukončim druhe začnem.Ešte sa len rozchadzaš tak bud si rozidena alebo ešte nie.TY máš 2 vzťahy a nie že ON sa k tomu nechce vyjadriť ON ten sexoš zrejme vyčkava.

anonym_2b8a90
Dnes o 19:13

@anonym_autor Karma je zdarma ...každého dobehne a verím, že aj Teba 😤

anonym_2b8a90
Dnes o 19:15

@anonym_autor Prepáč pre mňa (a možno aj pre neho ) si jedna z mnohých...hnus!

Strana
z2