Prečo niektorí bozkávajú lepšie a iní horšie?
Aj vam sa stalo, ze s jednym to bolo uplne uchvatne a a druhym o nicom? Mne sa dobre bozkavalo so vsetkymi vo mojom zivote okrem dvoch. Teraz , kto aa nevie bozkavat
.ja ci oni dvaja? Preco.to tak je?
Chlap, ktorý sa dobre bozkáva má malý penis😅
To sme zhodnotili s kamoškami, bozkávaním niečo kompenzuje a pokaždé bol zvyšok sklamanie..
Keď mu nejde bozkávanie zvyšok je zasa milé prekvapko..
Počkaj, vytiahnem svoju vešteckú guľu...
@anonym_7d49d6 ale.. pytam sa ci sa tiez niekomu toto stalo. Ked to.bolo s 30+ ok a dvoma nic.moc tak chyba na mojej strane snad nebude
To sme zhodnotili s kamoškami, bozkávaním niečo kompenzuje a pokaždé bol zvyšok sklamanie..
@anonym_6886ce fakt? U mna nemali maly :D
Nesadli ste si, nebola spravna chemia. Ved staci ked pozries nejaku slizku romantiku niektorym zenam sa presne to pacia a rozplyvaju sa nad dlhymi jemnymi francuzskymi bozkami, ine maju radi skor drsnejsie bozkavanie alebo aj vobec a rovnako to iste plati o muzoch. Toto nie je otazka, kto z vas bol nemozny alebo na vine ale je to vzajonne, nemali ste rovnaku predstavu o tom.
@anonym_6886ce fakt? U mna nemali maly :D
@anonym_autor tak si mala šťastie.. lebo vačšinou aj AJ nefunguje dokonale
@anonym_6886ce ja som poznala jedneho, ktory sa nedobre bozkaval a este mal aj maly penis 🤣
Áno, natrafila som aj na slintošov 🤣, to neznášam, keď ma chlap olíže ako zmrzlinu. No väčšina mojich bozkavacov spĺňali moje kritériá 🤣a išlo to super. A môj terajší a posledný...sa bozkáva úžasne a teda malý ho nemá 🤣🤣🤣
pusti ho tam nižšie, tam ťa možno prekvapí. 👍
Jop s niektorými je to nuda a nesedí ich štýl. S inými je to zábava a vedeli to presne podľa mojich preferencii. Koreláciu s veľkosťou nadobíčka nemôžem potvrdiť 😆
Jop s niektorými je to nuda a nesedí ich štýl. S inými je to zábava a vedeli to presne podľa mojich preferencii. Koreláciu s veľkosťou nadobíčka nemôžem potvrdiť 😆
@brrunetkaa zaujimave, ze to tak je :D
pusti ho tam nižšie, tam ťa možno prekvapí. 👍
@anonym_66582c 😃😃no,tam by to mozno bolo dobré haha
Áno, natrafila som aj na slintošov 🤣, to neznášam, keď ma chlap olíže ako zmrzlinu. No väčšina mojich bozkavacov spĺňali moje kritériá 🤣a išlo to super. A môj terajší a posledný...sa bozkáva úžasne a teda malý ho nemá 🤣🤣🤣
@anonym_b7f774 u mna boli ti dvaja taki,ze jeden ako vysavac, som myslela,ze udrela moja posledna hodina 😃😃a druhy som si myslela,ze ma zozerie,tak otvaral usta
@anonym_6886ce ja som poznala jedneho, ktory sa nedobre bozkaval a este mal aj maly penis 🤣
@anonym_95b729 tak to je uz total naprd :D
@anonym_autor tak si mala šťastie.. lebo vačšinou aj AJ nefunguje dokonale
@anonym_6886ce tak to v tom pripade mala :D
Nesadli ste si, nebola spravna chemia. Ved staci ked pozries nejaku slizku romantiku niektorym zenam sa presne to pacia a rozplyvaju sa nad dlhymi jemnymi francuzskymi bozkami, ine maju radi skor drsnejsie bozkavanie alebo aj vobec a rovnako to iste plati o muzoch. Toto nie je otazka, kto z vas bol nemozny alebo na vine ale je to vzajonne, nemali ste rovnaku predstavu o tom.
@anonym_4e5855 chemia bola, len som sa pozrela na dotycneho a bola som z neho paf, ale to bozkavanie to pokazilo
@anonym_6886ce blbosť

Počkaj, vytiahnem svoju vešteckú guľu...