icon

Prečo niektorí bozkávajú lepšie a iní horšie?

Dnes o 12:16

Aj vam sa stalo, ze s jednym to bolo uplne uchvatne a a druhym o nicom? Mne sa dobre bozkavalo so vsetkymi vo mojom zivote okrem dvoch. Teraz , kto aa nevie bozkavat
.ja ci oni dvaja? Preco.to tak je?

anonym_7d49d6
Dnes o 12:18

Počkaj, vytiahnem svoju vešteckú guľu...

anonym_6886ce
Dnes o 12:21

Chlap, ktorý sa dobre bozkáva má malý penis😅
To sme zhodnotili s kamoškami, bozkávaním niečo kompenzuje a pokaždé bol zvyšok sklamanie..
Keď mu nejde bozkávanie zvyšok je zasa milé prekvapko..

autor
Dnes o 12:22
@anonym_7d49d6

Počkaj, vytiahnem svoju vešteckú guľu...

@anonym_7d49d6 ale.. pytam sa ci sa tiez niekomu toto stalo. Ked to.bolo s 30+ ok a dvoma nic.moc tak chyba na mojej strane snad nebude

autor
Dnes o 12:22
@anonym_6886ce

To sme zhodnotili s kamoškami, bozkávaním niečo kompenzuje a pokaždé bol zvyšok sklamanie..

@anonym_6886ce fakt? U mna nemali maly :D

anonym_4e5855
Dnes o 12:24

Nesadli ste si, nebola spravna chemia. Ved staci ked pozries nejaku slizku romantiku niektorym zenam sa presne to pacia a rozplyvaju sa nad dlhymi jemnymi francuzskymi bozkami, ine maju radi skor drsnejsie bozkavanie alebo aj vobec a rovnako to iste plati o muzoch. Toto nie je otazka, kto z vas bol nemozny alebo na vine ale je to vzajonne, nemali ste rovnaku predstavu o tom.

anonym_6886ce
Dnes o 12:25
@anonym_autor

@anonym_6886ce fakt? U mna nemali maly :D

@anonym_autor tak si mala šťastie.. lebo vačšinou aj AJ nefunguje dokonale

anonym_95b729
Dnes o 12:25
@anonym_6886ce

@anonym_6886ce ja som poznala jedneho, ktory sa nedobre bozkaval a este mal aj maly penis 🤣

anonym_b7f774
Dnes o 12:30

Áno, natrafila som aj na slintošov 🤣, to neznášam, keď ma chlap olíže ako zmrzlinu. No väčšina mojich bozkavacov spĺňali moje kritériá 🤣a išlo to super. A môj terajší a posledný...sa bozkáva úžasne a teda malý ho nemá 🤣🤣🤣

anonym_66582c
Dnes o 12:56

pusti ho tam nižšie, tam ťa možno prekvapí. 👍

brrunetkaa
Dnes o 13:01

Jop s niektorými je to nuda a nesedí ich štýl. S inými je to zábava a vedeli to presne podľa mojich preferencii. Koreláciu s veľkosťou nadobíčka nemôžem potvrdiť 😆

autor
Dnes o 13:13
@brrunetkaa

Jop s niektorými je to nuda a nesedí ich štýl. S inými je to zábava a vedeli to presne podľa mojich preferencii. Koreláciu s veľkosťou nadobíčka nemôžem potvrdiť 😆

@brrunetkaa zaujimave, ze to tak je :D

autor
Dnes o 13:14
@anonym_66582c

pusti ho tam nižšie, tam ťa možno prekvapí. 👍

@anonym_66582c 😃😃no,tam by to mozno bolo dobré haha

autor
Dnes o 13:14
@anonym_b7f774

Áno, natrafila som aj na slintošov 🤣, to neznášam, keď ma chlap olíže ako zmrzlinu. No väčšina mojich bozkavacov spĺňali moje kritériá 🤣a išlo to super. A môj terajší a posledný...sa bozkáva úžasne a teda malý ho nemá 🤣🤣🤣

@anonym_b7f774 u mna boli ti dvaja taki,ze jeden ako vysavac, som myslela,ze udrela moja posledna hodina 😃😃a druhy som si myslela,ze ma zozerie,tak otvaral usta

autor
Dnes o 13:15
@anonym_95b729

@anonym_6886ce ja som poznala jedneho, ktory sa nedobre bozkaval a este mal aj maly penis 🤣

@anonym_95b729 tak to je uz total naprd :D

autor
Dnes o 13:15
@anonym_6886ce

@anonym_autor tak si mala šťastie.. lebo vačšinou aj AJ nefunguje dokonale

@anonym_6886ce tak to v tom pripade mala :D

autor
Dnes o 13:16
@anonym_4e5855

Nesadli ste si, nebola spravna chemia. Ved staci ked pozries nejaku slizku romantiku niektorym zenam sa presne to pacia a rozplyvaju sa nad dlhymi jemnymi francuzskymi bozkami, ine maju radi skor drsnejsie bozkavanie alebo aj vobec a rovnako to iste plati o muzoch. Toto nie je otazka, kto z vas bol nemozny alebo na vine ale je to vzajonne, nemali ste rovnaku predstavu o tom.

@anonym_4e5855 chemia bola, len som sa pozrela na dotycneho a bola som z neho paf, ale to bozkavanie to pokazilo

rozculena
Dnes o 13:48
@anonym_6886ce

@anonym_6886ce blbosť