Prečo partner nechce ukázať svoj telefón?
@zelenina1 cize kamarati svoje zeny podvadzaju a klamu a zistilo by sa to z tvojho telefonu. Ze mimo kontextu 🤣🤣🤣
@lenusiatko ano.. keby aj podvadzali svoje zeny a napisali by mi o tom - preco by mala mat moja zena automaticky prustup k tymto informaciam skrz moj telefon? ved nech sa s nimi skamosi sama, mozno sa potom zdoveria aj jej
@lenusiatko ano.. keby aj podvadzali svoje zeny a napisali by mi o tom - preco by mala mat moja zena automaticky prustup k tymto informaciam skrz moj telefon? ved nech sa s nimi skamosi sama, mozno sa potom zdoveria aj jej
@zelenina1 dakujem za informaciu, proste ste charaktery, nasho spolocneho kamarata manzelka spachala samovrazdu, ked sa dozvedela, ze ju podvadza, vsetci o tom vedeli a naramne sa na tom bavili, kryli ho, ked sa chodil zajeb.... Ty sa naozaj k nicomu nevyjadruj.
@lenusiatko hovori ti nieco "doverna debata"? 🙂 ano, presne take vediem s niektorymi kamaratmi skrz messenger. Riesime tam obcas aj veci do ktorych zena naozaj nemusi strkat rypak. Je neuveritelne, ze nieco take je potrebne vysvetlovat dospelej zene 🙂
@zelenina1 uz len to ako sa dehonestujuco vyjadrujes o zenach, ze strkaju niekde rypak 👏👏👏
@lenusiatko hovori ti nieco "doverna debata"? 🙂 ano, presne take vediem s niektorymi kamaratmi skrz messenger. Riesime tam obcas aj veci do ktorych zena naozaj nemusi strkat rypak. Je neuveritelne, ze nieco take je potrebne vysvetlovat dospelej zene 🙂
@zelenina1 ja s obetami tychto dovernych debat pracujem, tak ma nepoucuj a debatuj si dalej so seberovnymi.
@zelenina1 dakujem za informaciu, proste ste charaktery, nasho spolocneho kamarata manzelka spachala samovrazdu, ked sa dozvedela, ze ju podvadza, vsetci o tom vedeli a naramne sa na tom bavili, kryli ho, ked sa chodil zajeb.... Ty sa naozaj k nicomu nevyjadruj.
@lenusiatko Nehraj mi tu na city, nic to so mnou nerobi 🙂. Ak sa dokazes rozohnit pri hlaske "zena nema co do toho strkat rypak" a vysvetlis si to ako ponizenie celeho zenskeho pokolenia,nemam problem nazvat ta hysterickou 🙂 Ja naozaj nemozem za to, ze tvoje okolie sa naramne bavilo na niekoho nevere.
Moje konverzacie s kamosmi su taky "sejf spejs". Mozu sa mi pokojne zdoverit, ze sa im paci kolegyna, ja zas nemam problem riesit citlivejsie veci ako moja vztahova sexualita. Preto nemam rad, ak moja zena uvidi co i len notifikaciu. Su to doverne debaty do ktorych nema co strkat rypak - a na tom trvam. Keby to chceli vesat na nos mojej zene, pridaju ju do konverzacie 🙂.
@lenusiatko
ale veď má pravdu, tiež by mi vadilo keby môj muž čítal debaty čo mám s kamoškami. čo je jeho do toho? že si prečíta ako sa mi sťažuje Ilona, že sa starému už nepostaví.
a nevera aj tá cudzia sa dá zistiť aj inak ako čítať súkromné správy v cudzom telefóne.
Ono to v podstate už môže byť jedno,aký má dôvod. Podstatné je,že mu už nedôveruješ a tým sa to celé skončilo skôr,ako si od neho žiadala jeho telefón.
@zelenina1 ty si zjavne čistý kkt 👍
Lebo niečo skrýva..
@zelenina1 ty si zjavne čistý kkt 👍
@anonym_2a2e93 je a poriadny, vyjadrovanie a là sedlak, moj 15 rocny syn takto nerozprava, dalsi homofob na konovi, co tu onanuje.
@anonym_2a2e93 je a poriadny, vyjadrovanie a là sedlak, moj 15 rocny syn takto nerozprava, dalsi homofob na konovi, co tu onanuje.
@lenusiatko Jaky homofob? Vies co ten pojem znamena? 🙂 "Strkat rypak" je nejaky pejorativny sedlacky vyraz? Damy, ja som z vas normalne zdeseny. Nie len z vasej bezbrehej nadutosti, ale aj z toho, co tu obhajujete 🙂
@lenusiatko že homofób😂 keď niečomu nerozumieš,tak si to vygugli
@lenusiatko Jaky homofob? Vies co ten pojem znamena? 🙂 "Strkat rypak" je nejaky pejorativny sedlacky vyraz? Damy, ja som z vas normalne zdeseny. Nie len z vasej bezbrehej nadutosti, ale aj z toho, co tu obhajujete 🙂
@zelenina1 nechapem, preco na tomto zenskom fore stracas cas a strkas tu rypak, paaapaaaa.
@zelenina1 sorry, prave riesim homofobov s dcerou, si mizogyn, ospravedlnujem sa.
@zelenina1 sorry, prave riesim homofobov s dcerou, si mizogyn, ospravedlnujem sa.
@lenusiatko Mizogin... Dziizs 🙂 takze na zaklade mojho vyroku "nechcem aby moja zena strkala rypak do mojich sukromnych dovernych konverzacii" si usudila ze som mizogin? No potes panbuh za takuto dedukciu 🙂
Damy, vasi manzelia by mali dostat metal... S tymito hysterickymi cudami musi byt narocne zit v uzavretom priestore 🙂

@zelenina1 cize kamarati svoje zeny podvadzaju a klamu a zistilo by sa to z tvojho telefonu. Ze mimo kontextu 🤣🤣🤣