icon

Prečo partner odišiel bez slova?

filomena712
19. dec 2024

Ahojte....
Možno sa len potrebujem vyžalovať a prečítať si zopár Vašich názorov, pretože nerozumiem prečo, prečo odišiel bez slova, potichu, vtedy keď som nebola doma.
Žili sme spolu päť rokov. Okolie bolo vždy proti nášmu vzťahu, kvôli čomu často vznikali medzi nami nezhody, ale myslím si, že sme žili pekne.
Posledné dve hádky.....
Prvá .... našla som mu správy s dvomi ženami. Jeho reakcia bola, že tam nebolo nič také čo by ublížilo nášmu vzťahu, no nevedel pochopiť, že podľa mňa nie je normálne si písať s inými, pretože mi to ubližuje. Neriešil, mlčal, tak som za ním bola ja aby sme sa pomerili a ešte raz povedala, že mi to ublížilo. Ospravedlnil sa a že to už neurobí. Vlastne to bolo stále tak, keď sme sa nezhodli, urazil sa a ja som vždy došla aby nebolo dusno, bez ohľadu na to či to bola alebo nebola moja chyba. Alebo prišiel on akoby sa nechumelilo, miesto toho aby sme si veci vysvetlili.
Druhá ... okolie, hlúpe reči a zlizla si to moja dcéra. Proste dostalo sa von niečo čo malo zostať doma. Tak som ho tým konfrontovala, že načo tú vec hovoril svojej sestre, tvrdil, že on nie, že nič určite nepovedal. No a proste vznikla hádka....... Išlo len o to, aby ochránil náš vzťah a vysvetlil svojim blízkym nech nám dajú pokoj, pretože ja som sa za neho vždy postavila. Zase sa zaťal, niekoľko dní bolo ticho a potom keď som nebola doma sa odsťahoval bez slova, bez vysvetlenia..... len že stále vyvolávam hádky, čo si myslím, že nie je úplná pravda. V každom vzťahu sú nedorozumenia, ale myslím si že sa nekončia rozchodom. Odišiel piatykrát. Vždy to bolo kvôli tomu, že sme sa pohádali. Neobhajujem sa, však nikto z nás nie je dokonalým človekom, všetci máme chyby, ale väčšina starostí bola na mojich pleciach. Starala som sa, mal voľnosť, pohodlie, za nič som ho nebuzerovala. Preto ma to možno tak trápi a mrzí, že po tom všetko takto bez slova, bez akéhokoľvek vysvetlenia odišiel........

ahhola
19. dec 2024

Obstaraj si imelo na luster, posluzi ti rovnako ako ten 5 *odideny 2nohy parazit🎄

damian85
19. dec 2024

@filomena712 keď odídeš bez slova , zle je. Keď robíš cirkus zle je. No vyhovej žene 😂

filomena712
autor
19. dec 2024

@vevebono no má ich zbalené, len problém je v tom, že aj ja mám u neho ešte nejaké veci, ktoré potrebujem. Len ja sa nechcem ozvať ako prvá aby si po to prišiel a doniesol to moje

ahhola
19. dec 2024

@filomena712 co take u neho mas, radsej si to obstaraj z... asozzab... ako si jatrit rany🌠

cyberk
19. dec 2024

Super priklad davas dcere, chapem ze si zufala, ale az takto, ze zo seba robis handru? Uz ani na to zmyvanie podlahy nebudes dobra. Veci sa daju vzdy kupit, neozvala by som sa mu uz a zablokovala z fleku.

filomena712
autor
19. dec 2024

ona sa ešte ozve lebo bude potrebovať veci ktoré tu este zostali. mal si všetko zbaliť aby sa to definitívne ukončilo a aj tak si všetko nezbalil

kitycat
19. dec 2024

@iv007 tiez si myslim, ze isiel za inou

bluka2
19. dec 2024

Pokial u neho nemáš tehly zo zlata, vykašľala by som sa aj na tie veci, aby som ho už nemusela vidieť

nikoleta1234
19. dec 2024

@filomena712 buď rada, že odišiel.

rorino
19. dec 2024

@filomena712 Z tvojho príspevku vyplýva,že si si fakt len ty myslela,že žijete pekne.Piaty krát odišiel?A ty sa tomu cudujes?Bude odchádzať dovtedy,kým ty budeš taká naivná,že ho zakaždým zoberieš spät.

niki35
19. dec 2024

@filomena712 buď rada že odišiel a ty začni mať rada samu seba 🙂 není normálne 5x odísť kvôli nejakým nezhodám ale treba ich riešiť. No a ešte si sa ty po hádke musela stále udobrovať lebo ti na tom záležalo a jemu zrejme nie. Raz by sa stalo že by odomňa niekto odišiel namiesto riešenia problému a už by nebolo cesty späť. Neakceptujem ak niekto od problémov uteká a nekomunikuje

dankanka
19. dec 2024

@filomena712 tak asi čaká že sa ozveš a špinavé veci mu minimálne vyperies.. prosím, nerob to.. ako tu už bolo spomenuté..špinavé veci niekam do igelitky a preč..kľudne aj po niekom. Alebo vyhod.

domka222
19. dec 2024

V tomto prípade sa nechceš ozvať ako prvá? Už dávno by som volala,nech si príde po veci

filomena712
autor
19. dec 2024

@domka222 nechcem sa ozvať ako prvá....nechcem ho už ani vidieť nieže mu pisat

domka222
19. dec 2024

@filomena712 aj tak ho budeš musieť vidieť, ak chceš svoje veci

f333
19. dec 2024

@filomena712 Namiesto toho,aby si sa starala o dceru ,aby mala dobre ovzdusie a pohodu domova,ty riesis svojho milenca, ,ktory ta opustil.
Co si cakala? Tie zeny, s ktorymi si pisal su mozno tiez rovnake milenky ako ty...On nema k tebe ziadne povinnosti .On ti nesluboval ani pravne asi ani ani moralne ziadnu vernost...to sa od milencov neocakava...Zunovala si sa mu,tak odisiel.... lutujem len tvoju dceru,ze musi byt svedkom takehoto chovania svojej matky......privedie milenca do ich domova a potom zobroni,aby zostala stale dookola...
Ako si zila,tak si dopadla...

enmery
19. dec 2024

Už Ti tu otvorili oči dosť. Ja iba dodám, až som sa zhrozila a zježili sa mi všetky chlpy, ako zúfalo píšeš, že si vlastne všetko robila a on nemusel nič. Asi si tým chcela poistiť jeho lásku. Toto preňho mala robiť mamka, keď mal 6 rokov a nie jeho partnerka. Chlapi sú lovci. Za nič si Ťa nevážil, nebol schopný sa ospravedlniť, vypisoval mickám/isto si nepýtal recepty na segedín/. Aj celé Tvoje okolie nesúhlasilo s Tvojím vzťahom, evidentne videli to, čo ty nie. Niektoré ženy odsunú manžela a otca dieťaťa, keď s ním to dieťa majú, tak veľmi, až choro, ľúbia svoje dieťa. Ty svoju dcéru pravdepodobne veľmi rada nemáš, keď ju odsúvaš kvôli takémuto kusu. Vidí, ako si Tebou vytiera topánky a nemusí nič. Bude si takého hľadať a trápiť sa-to asi nechceš. Čo si z neho okrem trápenia mala. No nič. Na veci uňho kašľať, veci sa vždy dajú kúpiť. A s jeho vecami?Poznáš scénu z Kurvahoši?Keď Bohuš vyhadzoval Irenkine tašky cez plot a kričal "táááhni"? Zbaliť, vydrbať do smetiaka. Buď trochu "bitch" dievča, lebo sa takto utrápiš až do smrti. Prvá ty, Tvoja dcéra a potom sa môže nejaký chlap snažiť Ťa presvedčiť činmi, ako Ťa bude nosiť na rukách. A robiť on pre vás všetko, nie ty preňho.

slovakboy
19. dec 2024

@filomena712 je to smutný príbeh. Ty mi z toho rozprávania prídeš ako silnejšia od neho. A to mu vadí. To že odišiel bez slova nie je nič nezvyčajné a naznačuje aj možný další návrat. Buď je zbabelý, ale to by ti aspoň náísal, nechal odkaz. Pálení ťá chce trápiť,. To znamená, že mu stále nejako na tebe záleží.

filomena712
autor
19. dec 2024

@f333 co tu píšeš
Véd to nebol milenec..... bol partnerom a to je rozdiel

filomena712
autor
19. dec 2024

@enmery tak toto bolo tvrdé ale ĎAKUJEM

brrunetkaa
19. dec 2024

Jemine veď maj trochu hrdosti a váž si v prvom rade samu seba. Niekto kto odíde 5x!! Nemá čo robiť v tvojom živote…a nie že ešte sa zamýšľať čo si ty urobila zle keď si mu dobreže aj obed neprežula.

enmery
19. dec 2024

@slovakboy Nesúhlasím. Niekoho chcieť trápiť=záleží mu nej. Toto sú nebezpečné veci, niečo také napísať osobe, ktorá ešte nechápe, že mala po svojom boku "chlspa", ktorý ju mal za nič a len využíval.

filomena712
autor
19. dec 2024

Písal ze sa chce rozísť v dobrom, nechce sa hádať žiadne intrigy, chce byť férový a normálny
Akože dievčatá načo tieto trápne reči.....

enmery
19. dec 2024

@filomena712 No ver mi, že o rok sa Ti to tvrdé zdať nebude, len pravdivé a budeš sa smiať za kým si sa trápila. ❤️Už ho nikdy nikdy nikdy nepros a neber späť-pozri sa na svoju dcéru vo chvíli slabosti a polož si otázku, či pre ňu chceš v budúcnosti chlapa, ktorý ju bude milovať alebo chlapa, kvôli ktorému sa bude len trápiť ako ty.

simca06022011
19. dec 2024

myslim, ze je nedozrety a nevie riesit problemy, konglikty. U teba je (prepac), lebo lepsie nenasiel, a co by bol sam. Prisposobis sa, sem tam povyryvas, pohadate sa, ofucia sa, potom sa mu odprosujes... zaroven ho vsetci huckaju proti, z kazdej strani vsetko proti. Jemu to proste vyhovuje, ked ina moznost nie je. Vyuzije co sa da, co nema rad = odignoruje, alebo sa odstahuje.
ZOber velku krabicu/vrece, pozbieraj mu vsetky veci, spinave, ciste, napis mu spravu, nech si to pride zobrat do... potom to vyhadzujem a nech ti vrati klluce od bytu = to by som spravila ja.
Ak mas veci u neho, tak prestan saskovat, chod a vezmi si ich. Alebo ked pride po jeho, nech ti donesie tvoje. na co tieto hry, nechcem pisat, nechecm volat.. prva. Vybav vecne veci, viac s nim diskutovat nemusis. Na bachorky, staci odpovedat, ze ta to uz nezaujima.

enmery
19. dec 2024

@filomena712 Mate spoločný majetok?Ak nie, nie je dôvod sa rozprávať o rozchode, ktorý sa už udial. Zase to ublíži len Tebe. Mal Ťa s tým čakať doma a prvý raz v živote otvorené komunikovať, namiesto toho zbabelo ušiel a som si istá, že nejakú už má. Aby si nebola prekvapená, keď sa to dozvieš.

filomena712
autor
19. dec 2024

@enmery vieš pri každom konflikte kríze sa balil. Ze on ma jeden život a ona nechce takto žiť lebo vkuse niečo riešim. Kupila som dom...splácať ho....popri tom dcerina puberta ...proste všetko
A keď sa to nakopilo a náhodou sme sa na niečom nepohodli a pohádali šiel....
Aj teraz keď sme sa pohádali mlčal 4dni
Potom som sa ho spýtala prečo sa so mnou zase nerozpráva.... odpoveď je koniec. Odišiel som... ja mam len jeden život....ty stále vyvolavas hadky....
No riešila som len to co ma trápilo alebo ubližovalo

enmery
19. dec 2024

@filomena712 No dúfam, že Ti je jasné, že takto veci rieši len nezrelý človek. Taká nekomunikácia, ignorovanie a otáčanie proti Tebe, to je čisto manipulovanie a robia to toxickí ľudia. S takým sa nedá netrápiť a mať šťastný život. Postáav mu veci k smetiakom pri dome alebo ku bránke, nech si ich zoberie a keď nie, vyhodíš ich. Lebo tento keď príde k Tebe do domu, ty ho začneš odporosovať a plakať. Prosím Ťa, myslí na dcéru!

filomena712
autor
19. dec 2024

@enmery určite ho už prosiť nebudem. Už len kvôli malej nie. Stačilo
Všetko som si uvedomila len sa ešte zbaviť tých vecí.
Kamoška mi radi aby som mu nepísala. Nech sa ozve sám....a ja neviem co robiť
Aj tak si po ne podľa mňa nepríde pretože mal dosť času....príde mi to už nárokom...manipulácia aby som sa ozvala ja a preto to tu aj nechal. Preto mu ohľadom vecí nechcem písať, aby nebol na koni.
Možno pred novým rokom aby som začala s novým čistým listom

simca06022011
19. dec 2024

@filomena712 cim bude na koni? nerozumiem... vsak chces sa zbavit jeho aj jeho veci, tak cim skor tym lepsie..
@enmery ale aj ona chce veci od neho naspat, cize asi nechce aby jej veci rovnkao skoncili v smetiaku. Tak by to bolo treba ako dospely clovek riesit, a ked on je decko, tak mu to ukazat, bud by som to zobrala a isla k nemu, jednak si pobrat bez emocii sovje veci a jeho mu tam dat. Alebo sa s nim dohodla na inom postupe. A potom by som tresla dvermi akurat tak ja a uz sa potom nemaju dovod stretavat.
Toto nechavanie veci si hore dole je casto aj zamienka, mam tam nejake veci, vzdy mam dovod tam ist.. kvoli dacomu.