icon

Prečo partner uprednostňuje iné povinnosti pred zdravím?

12. aug 2026

Ani neviem prečo si vlastne idem pre radu sem keďže pravdepodobne dostanem výplach aká som precitlivelá alebo riešim hluposti ale tak skúsim to. S partnerom čakáme babatko a bývame na dedine a dnes som bola na poradni s bábätkom a spomenula som lekárovi že mávam vysoký ten aj keď nič nerobim len stojím na nohach a točí sa mi veľmi hlava párkrát som už skoro odpadla keď som bola s malou na ihrisku.
Doktor mi okamzite vypísal žiadanku na EKG a bola som šťastná že ma objednala hneď na druhý deň v závislosti od môjho stavu, potom mala voľný termin až o mesiac.

No a tu nastáva ten problem že môj partner ma dohodnute zajtra ist s ujom po drevo a teda je o auto kde je sedačka pre malú zapnutá vlecka a od rana bude s autom prec takze ja nemám ako ist na vyšetrenie keďže nemám kde nechať dcérku a ani ako sa dostať do mesta, Ano rozmyslala som nad autobusom aj taxikom aj všetkým možným akoby som sa mohla na ro vysedtrenie dostať stále je tam však problem že malú musím dostať do bodu B a vyšetrenie je niekde úplne inde a jednoducho naozaj nemám ako to spravit a teda na to vyšetrenie nejdem….

Je to pre vas ok že by váš partner radšej riešil drevo pre uja ako môj zdravotný stav keď dlhodobo vie ako na tom som? Snažím sa pochopit aj jeho stranu že to ma vserko dlho dohodnute ale jednoducho mne keby môj partner s ktorým mám dieta a čakáme ďalšie povedal že si konečne môže dať vyšetriť zdravotný problem, tak by som spravila cokolvek aby som ho na to vyšetrenie dostala. Lwbo zdravie je pre mna na prvom mieste

Ospravedlňujem sa za dlhy pribeh a nie, nie je to žiadny troll🥲

Strana
z3
parvinka0001
•
14. aug 2026
@1sally12

Ďalšia čo nemá "nikoho" len partnera🙄 a to si zistila až pri druhom dieťati že vás nemá na prvom mieste, hej?

@1sally12 On sa až teraz zmenil isto 😏

natalka13
•
20. aug 2026
@anonym_720216

@natalka13 bez srandy

@anonym_720216 preco chodis k takemu lekarovi?

anonym_720216
•
20. aug 2026
@natalka13

@anonym_720216 preco chodis k takemu lekarovi?

@natalka13 nechodím 😅 som zdravotníčka a toto je žiaľ realita u veľa všeobecných lekárov

palo_90
•
9. sep 2026

Zaujímavá otázka. Ja som si takto raz privodil problém. No, nič také strašné, všetko sa dá zvládnuť. Objavili sa však komplikácie a po nich sa zhoršila sexuálna funkcia. Podporiť intímnu kondíciu mi pomohol rastlinný komplex Arvion+. Odvtedy som oveľa opatrnejší a tieto kapsuly pravidelne užívam na podporu mužského zdravia.

Strana
z3