icon

Prečo sa chce stretnúť na poli, nie v meste?

20. máj 2024

Ahojte. Zaujimali by ma vase nazory na tuto situaciu. Mam 19 rokov a cez internet som si zacala pisat s chalanom, ktory ma 21. Uz sme sa raz stretli v meste, bol uplne v pohode, teraz planujeme druhe stretnutie. Mne to vyhovuje v meste, kde sme boli aj predtym, ale on sa z toho zacal vykrucat, lebo vraj v ten den hraju jeho spoluhraci v tom meste zapas a ze by preto radsej siel inde. Ked som sa ho pytala, ci mu snad prekaza, ze by nas nahodou videli jeho spoluhraci, tak povedal, ze nie, ale radsej by aj tak siel inam. Navrhol mi, ze by prisiel ku mne (na dedinu) a sli by sme sa prejst na polnu cestu, kam chodim casto na prechadzky. Nepride vam to cudne, ze takto vymysla?

Strana
z3
h2
20. máj 2024

@elanor Mne sa nechce stále to isté dookola písať, keď ľudia si nedajú ani tú námahu, aby si prečítali, čo autorka píše a na sekundu, či dve sa zamysleli.

minenkak
20. máj 2024

A zajtra v správach ,našli zavraždenú 19 ročnú ženu na poli, totožnosť zatiaľ neznáma 😂😂😂

petulda333
20. máj 2024

@elanor kludne moze chciet sex. Ktovie. No ja ked som randila s mojim,tak sme tiez chodili na miesta,kde nas nik nepozna. Sami sme sa nepoznali a ano,nemala som chut ho zoznamovat s blizkymi

sisska96
20. máj 2024

Ale určite nechce ta zabiť ani znásilniť. Nepozerajte toľko ID discovery 😅😅

sisska96
20. máj 2024

@elanor ale prosím ťa, aj my sme chodili do prirody a nič sa nestalo....

domkakvet
20. máj 2024

Bud nechce aby vas videli, ked ze je to este cerstve, alebo chce sex a tam bude viac sukromia, alebo je zadany.

simona20201309
20. máj 2024

Keď sú to spoluhráči, prečo nehrá s nimi?🤔
Tak si dajte rande v iný deň v meste.
Áno... aj my sme kedysi randili a šli sa prejsť do lesa. Dnes to vidím tak, že sme mali len obrovské šťastie. (Ak išlo o prvé...druhé rande) Je to naozaj risk, ktorý som si vtedy absolútne neuvedomovala...

mantilka
20. máj 2024

Nie je to veľmi bezpečné miesto. S cudzí chlapmi by si sa mala stretávať zásadne medzi ľuďmi. Môže to byť úchyl...radšej byť opatrná.

beronsche
20. máj 2024

@h2 je úplne jedno, či je to pole, či poľná cesta za dedinou, kde sa ona zvykne sama prechádzať. Za mňa nie.
Pretože to iste nebude žiadne korzo s xy ľuďmi, pokojne sa môže stať, že na tej poľnej ceste nestretne živú dušu.

Jednak by som takto nešla s chlapíkom, ktorého vlastne nepoznám. A tiež by som nechcela, aby vedel, kde sa sama zvyknem pohybovat.
Takže darmo sa rozohnujes, jednoducho sa to niektorým ženám, vrátane mňa, vôbec nezdá vhodné, aj keď tebe áno..

A že nechce, aby ho niekto videl..mojtyboze.. tak to, aby radšej nikdy spolu v meste neboli..

mantilka
20. máj 2024

Na druhej strane, aj keby ti neublížil nemá poznať miesta, kde často chodíš...môže ťa obťažovať ...ak ho odmietnes.

dolce_principessa
20. máj 2024

Ja kedze pozeravam vela vrazd ako prve by ma napadlo ze ma tam chce znasilnit a zabit🤣🤣 na druhe rande by som s nim sama na pole nesla...chodte niekam do parku kde su ludia.

jana_eyre_2
20. máj 2024

Nikdy by som nešla s nikým neznámym ani na druhé či tretie rande niekam kde nebude absolútne nikto.. nie som natoľko dôverciva..

bluka2
20. máj 2024

Teraz by som nešla, ale v tvojom veku asi ano 🙈

beronsche
21. máj 2024

@bluka2 veď to, že ako mladá, bezstarostná a chlapíkom očarená, by som zrejme tiež išla...
Človek si niektoré rizika viac uvedomuje neskôr, v 19. je to často svet- gombíka.
Preto som prekvapená chapavymi a odobrujucimi reakciami žien..
Ak existuje hoci len malé riziko, prečo riskovať, ak to ide inak?
Stretnúť sa iný deň, na inom, ale frekventovanom mieste... Možnosti sú.

laurika999
24. máj 2024

S človekom, ktorého uvidím druhý krát v živote by som určite nešla na prechádzku na odľahlé pole.... nikdy nevieš, čo mu chodí po rozume

Strana
z3