icon

Prečo sa chce stretnúť na poli, nie v meste?

20. máj 2024

Ahojte. Zaujimali by ma vase nazory na tuto situaciu. Mam 19 rokov a cez internet som si zacala pisat s chalanom, ktory ma 21. Uz sme sa raz stretli v meste, bol uplne v pohode, teraz planujeme druhe stretnutie. Mne to vyhovuje v meste, kde sme boli aj predtym, ale on sa z toho zacal vykrucat, lebo vraj v ten den hraju jeho spoluhraci v tom meste zapas a ze by preto radsej siel inde. Ked som sa ho pytala, ci mu snad prekaza, ze by nas nahodou videli jeho spoluhraci, tak povedal, ze nie, ale radsej by aj tak siel inam. Navrhol mi, ze by prisiel ku mne (na dedinu) a sli by sme sa prejst na polnu cestu, kam chodim casto na prechadzky. Nepride vam to cudne, ze takto vymysla?

beronsche
20. máj 2024

Autorka - nie, s chlapom, ktorého som stretla raz, by som na odľahlé miesto nikdy nešla!
Nerozumiem, že tu to ženám príde ok, že len nechce, aby vás videli..
Nuž, možno nechce, možno má nejaké úmysly.
Každopádne, nechoď do toho! Takto iste nie!
Veď je to zakl.pravidlo bezpečnosti pri čerstvých znalostiach - nechodiť na odľahlé miesta..

personality
20. máj 2024

No len pozor na sexuálne obťažovanie, niektori vedia byť riadne doterni, aby Ťa neprehovoril na niečo čo nechceš, to je ešte ten lepší prípad.

betulinka1
20. máj 2024

Tak si dajte rande druhy den v tom meste. Isto by som neukazovala moje miesta, kde chodim, niekomu z netu pri druhom stretnuti. Ani do svojej dediny by som ho neťahala, nech ho tam niekto vidi. Aby potom zase niekto nerozprával, ze furt za mnou nejaky iny chlap chodi. Musis si to premysliet. A to, ze nechce ist do mesta, kde hraju jeho kamosi, je taky isty dovod akoby som ho nechcela v mojej dedine. 😉😉

mikadooo
20. máj 2024

Ja ho chápem. Partia 21 ročných chalanov vedia byť proste hňupi (detto baby). Prehodila by som to na iný deň a dala mesto. Alebo dedina u vás, ale nie pole, ale trebárs nejaké námestíčko tam a kafečko, alebo lavička v parku/pri kostole, proste kde budete pri iných ľuďoch (ak to teda zas tebe nebude vadiť, že teta anča už bežala na faru riešiť ohlášky).

nikaeli
20. máj 2024

Tak sa stretnite v meste v iný deň, keď tam jeho partia nebude 🤷🏻‍♀️ ja by som na pole nešla s niekým, koho takmer nepoznám, ale to som ja. Nemám rada adrenalínové športy 😛 Inak on v ten deň nebude hrať zápas?

alickapusinka
20. máj 2024

Ja by som nešla. Jednaj s ním na rovinu prečo chce ísť na druhé rande na pole to je čo za nezmysel. Normálne mu povedz nejdem a hotovo. Budete sa vidieť 2 krát niekde na poli čosi nevieš nikdy čo sa môže s človeka ktorého nepoznáš vyjsť. V žiadnom prípade by som sa za mestom s nim nestretávala kde budete osamote čosi.

vanilkovazmrzka
20. máj 2024

Chce stretnut na poli? To zas takto dementne pomenoval nejaky admin?

vanilkovazmrzka
20. máj 2024

Trvaj na tom, ze sa s nim rada stretnes v meste. Ved aj v meste su urcite aj ine miesta kde ste ten prvy krat neboli.

h2
20. máj 2024

@petulda333 Na poľnej ceste, kam chodia ľudia z dediny na prechádzky? 🤔

h2
20. máj 2024

Ľudia, prosím vás, čítajte aj text, nie len názov! On neťahá autorku kamsi do poľa. Nechce sa stretnúť v meste, chce prísť za ňou na dedinu, kde ona býva. A keďže mu asi hovorila, že sa tam kdesi chodí prechádzať, tak chce ísť tam. Autorka nerieši, že ju ťahá kamsi do poľa. Ale že zjavne nechce, aby ich spolu videli jeho kamoši v meste.

timea301196
20. máj 2024

Baby možno chce sex 😀

caroline_
20. máj 2024

@timea301196 mne to ako prvé napadlo

timea301196
20. máj 2024

@caroline_ aj mňa 😀😀😀😀 až potom ma napadla vražda 😀😀

h2
20. máj 2024

@timea301196
@caroline_ Baby, toto už tu bolo spomenuté. Ale to by sa nechcel ísť prechádzať na poľnú cestu.

timea301196
20. máj 2024

@h2 ja som to tu nečítala 🤷🏻‍♀️😀😀

timea301196
20. máj 2024

Ale tak prechádzka a potom sex chápeš 😀😀😀😀

h2
20. máj 2024

@timea301196 Ale kde? Na tej ceste? Či v mokrej tráve a blatovom poli vedľa nej?

lakebabe
20. máj 2024

@h2 možno ma v plane prísť autom, ak ho tam odparkuje nema problém 😄

h2
20. máj 2024

@lakebabe Ale ak je ona z dediny a on z mesta a má auto, tak isto sa s ňou môže stretnúť v meste, potom sa ponúknuť, že ju hodí domov a tam to na ňu skúsiť. Ja si myslím, že autorka toto nerieši. Ale to, že prečo on zjavne nechce, aby ich spolu videli. Ale namiesto toho sa to tu uberá smerom, ako ju on láka niekam do poľa (čo si určite do názvu dopísal admin), aby ju tam sexuálne zneužil, ak nie rovno zavraždil. 🤦🏻‍♀️

lakebabe
20. máj 2024

@h2 mňa na prvom rande muž naložil do auta a spravil mi exkurziu po Orave a nejakých horskych vyhliadkach co si vygooglil😄 až potom mi došlo, že nikto nevie kde som a ak ma tam zavrazdi , už ma nikto neuvidí 😄 a žijem 😄
Teraz by som sa na také niečo nedala nahovoriť a asi ani na prechádzku popri poli, radšej by som počkala do iného dňa, kým tam nebude mat kamaratov a ešte pár krát zbehla na kávu do mesta.
Však vás nikto nemusí vidieť , môžete ísť niekde inde ako budú oni, keď je z nich tak v strese.

timea301196
20. máj 2024

@h2 tak každý ma iné preferencie :D poľná cesta môže byť aj do lesíka, aj do kukurice aj okolo rieky 😀😀😀

petulda333
20. máj 2024

@h2 no a? My sme tiez tak parkrat boli 😁🫢

petulda333
20. máj 2024

@lakebabe inak aj ja. Sadla som mu do auta,sice sme sli do kaviarne ale keby ma odviezol niekam,tak nik nic nevie. Vtedy mi to neprislo hrozne,ale po par rokoch som si bila po cele

lakebabe
20. máj 2024

@petulda333 ja som myslela, že ideme na kávu, nakoniec z toho bola 9 hodinová exkurzia po slovensku 😄 do dnešného dňa ani jeden nechapeme, co ho to napadlo behat po Orave , ale, že bol v takom strese kde ma vezme, že tri dni hľadal na googli kam ísť 😄
Mne to došlo už v tom aute, že možno neprežijem, ale neviem , či by som teraz išla kdesi po poli poza dedinu behať 😃

elanor
20. máj 2024

Lebo na polnej ceste niesu kaviarne ani restauracie, tym padom ta nebude musiet nikam pozvat, a nebude musiet (ani chciet) platit. Takze je to riadny drzgros, co si za 5 centov necha do kolena vrtat.
Alebo dufa, ze tam niekde mimo ludi v prirode na teba skoci a poriadne ta vyklepe jak sniclu, ved priroda = romatinka, nie?
A este k tomu nechce, aby ta s nim videli.
Takze je mozno zadany?
Vychadza mi z toho zakomplexovany, lakomy a nadrzany uchyl.

h2
20. máj 2024

@elanor OMG, toto už sú čo za konštrukcie?! 🤨

elanor
20. máj 2024

@h2 ktory normalny chlap ma zaujem o rande v poli, ak nema postranne umysly, akekolvek?
Ziadny. Tam ma nieco za lubom.

sisska96
20. máj 2024

Normálna vec. Ešte je iba 2 stretko, nechce aby jeho kamoši klebetili

walentina7
Odpoveď bola odstránená
lenicka999
20. máj 2024

Nechce aby ťa jeho kamoši s nim videli. Tak isto nemusíš ty chcieť aby ťa všetky babky na dedine videli s ním. A na odľahle miesto kde nikoho nie je by som radšej tiež nešla. Preložte to na iný deň.