Prečo sa cítim, že zostanem navždy sama?
Môžem mať v 20tich rokoch už takéto pocity?😔
Je síce pravda,že mi je niekedy dobre samej,a nejak mi to nechýba aby som mala po boku niekoho. Ale veľakrát ma chytia také myšlienky,že aké by to bolo pekné kebyže raz niekoho mám. Ale mám hrozný pocit,že zostanem sama. Akoby som bola presvedčená. Chytá ma z toho pocitu úzkosť. A keď vidím ostatných ako majú niekoho tak sa vždy samej seba pýtam,že aké by to proste bolo,kebyže aj ja mám niekoho. Lebo ja neviem aké to je😔
A vám ostatním radím že to neni o výzore či oblečení. Aj človek v teplákoch môže byť atraktívny. A v tom to je. Atraktívnosť. To vyžarovanie. Ten sexepíl. Keď to v sebe nemáš, tak smola.
Boris Kollár neni pekný a predsa mal 12 či kolko žien.
A predsa si aj hocijakí hajtráci nájdu ženy. Tak to neni len o kaviarni. Tam možno kukajú to a tvrdia že prvý dojem. Ale jak mi potom vysvetlíš že aj fakt hocijaký hajtrák si nájde ženu. Ešte ju aj bije, chodí domov opitý, a tá žena ho ajtak lúbi. To neni o správaní či výzore. Proste niektorých mužov ženy nelúbia.
A rodinu a priatelov nemas? :d
@drvanko a prečo si stále s rodičmi ? Kde pracuješ, medzi chlapmi, že si nikoho nevieš nájsť ? Sa čudujem, lebo muž to má vždy jednoduchšie ako žena..
Autorka podľa mňa veľmi veľa mladých má také pocity.. aj ja som mala.. a verím, že keď budeš zrelá a pripravená na vážny vzťah, tak to príde 🙂
@ivangeline kto. Ja či on?
@duunlo OK ja len tak zo srandy som dal. Slovník nemal pekný. My sme sa na ňom veľmi nasmiali.
@micusa2222 to máš skade zas? Keď sa napríklad žena dá na zoznamku, má denne 100 správ bez toho aby napísala dačo na chat. Ak sa dá muž, nenapíše mu nikto. Aj hocikde ženu stále niekto osloví, vypiskujú po nich, trúbia na ne. Ženy toto mužom nerobia.
@buberova neni pravda, ja práveže ako mladý som aktívne balil ženské, a jak to nevychádzalo nikdy tak som si po 40 uvedomil že sa to proste nedá a už nemám takú chuť. Ako využijem šancu na zoznámenie vždy, ale už to neni ani polovica toho čo kedysi. Keď raz človek neni typ na čo ženy idú tak skončil.
Veď si mladučká,užívaj si život,venuj sa koníčkom,študuje,cestuj,alebo čokoľvek,veď máš čas na všetko.Co má prísť to príde.Vela šťastia