Prečo sa môj ex stále vracal a zase odišiel?
Ahojte chcela som sa podeliť o tom co sa mi stalo. Mám 21, studujem. Prave som tyzden po rozchode, uz 3ťom v tomto vztahu ktory trval tak 3 roky… lenze moj ex priatel neustale odisiel a stale nasiel dovody preco. Ja som mu stale dala sancu prepacila ked sa po case vratil so slzami v ociach. momentalne si myslim ze problem je v tom ze nevie prijat kritiku a ked som povedala ze mi nedava dostatok pozornosti a citim sa ignorovana aj na vlastnych narodeninach, tak on jednoducho sa uzavrie a to som ani nezvysila hlas iba som mu to sklamane povedala… pritom cely cas som mu oporou pomahala som mu robila som naozaj vsetko aby nam to vyslo…. on jednoducho poslal paragraf v sprave ako niesme kompatibilni ze som dobry clovek ze sk vazi nase spolocne chvile ale ze nevladze dalej… ono celkovo aj ked siel niekde s kamosmi sám vzdy sa vratil taky zmeneny… ako keby ho ti kamarati kazili… nikdy som nic zle nepovedala ale skor sa ho pytala ci je vsetko vporiadku… vracal sa taky chladny.. cele je to take vselijake ano mozno ma naozaj nelubil ale ja som urobila co som mohla… vsade som bloknuta uz tyzden a asi ani nebudem skusat nieco opravovat preroze naozaj toto je uz treti krat a nemám síl
@lilstar111 ak sa opat ozve, uz ho neber spat, ma ta iba na zabavku.
@domkakvet uz by som si tymto nedovolila prejst zas

@althejka 🤣