icon

Prečo sa môj ex stále vracal a zase odišiel?

lilstar111
15. feb 2025

Ahojte chcela som sa podeliť o tom co sa mi stalo. Mám 21, studujem. Prave som tyzden po rozchode, uz 3ťom v tomto vztahu ktory trval tak 3 roky… lenze moj ex priatel neustale odisiel a stale nasiel dovody preco. Ja som mu stale dala sancu prepacila ked sa po case vratil so slzami v ociach. momentalne si myslim ze problem je v tom ze nevie prijat kritiku a ked som povedala ze mi nedava dostatok pozornosti a citim sa ignorovana aj na vlastnych narodeninach, tak on jednoducho sa uzavrie a to som ani nezvysila hlas iba som mu to sklamane povedala… pritom cely cas som mu oporou pomahala som mu robila som naozaj vsetko aby nam to vyslo…. on jednoducho poslal paragraf v sprave ako niesme kompatibilni ze som dobry clovek ze sk vazi nase spolocne chvile ale ze nevladze dalej… ono celkovo aj ked siel niekde s kamosmi sám vzdy sa vratil taky zmeneny… ako keby ho ti kamarati kazili… nikdy som nic zle nepovedala ale skor sa ho pytala ci je vsetko vporiadku… vracal sa taky chladny.. cele je to take vselijake ano mozno ma naozaj nelubil ale ja som urobila co som mohla… vsade som bloknuta uz tyzden a asi ani nebudem skusat nieco opravovat preroze naozaj toto je uz treti krat a nemám síl

Strana
z2
denkabemommy
15. feb 2025

@lilstar111 nečítala som to celé ale na tvoju otázku prečo odchádzal a vracal sa je jediná odpoveď, lebo si mu to dovolila.

lilstar111
autor
15. feb 2025

@denkabemommy to som si vedomá, je to chyba..

dzulli1980
15. feb 2025

Nenechaj sa zbytočne psychicky vyciciavať takýmto "vzťahom" ... z takého chlapa v partnerskom živote absolútne nič, nepoužiteľný.

rozculena
Odpoveď bola odstránená
lilstar111
autor
15. feb 2025

@dzulli1980 suhlasim… je tazke si to priznat pretoze som videla jeho potencial keby uz zacal so sebou nieco robit. Ja som ho nechcela zmenit ale chcela som aby sa spraval adekvadne k situacii ak mu zalezi na nas

lilstar111
autor
Autor odpoveď zmazal
pribinak
15. feb 2025

Pokial ty nezmeníš svoje postoje, tak on nemá dôvod meniť tie svoje
On odíde a ty mu dovolíš sa k tebe vrátiť ….jednoducho koľko mu dovolíš toľko bude skúšať

lilstar111
autor
15. feb 2025

@pribinak ze ho to bavilo teda

viestta
15. feb 2025

@lilstar111 sak preco by sa nevracal, ked si mu to divadielko so slzami zozrala aj s navijakom. Ale ak si rozumna, tak si z toho vezmes poucenie. Lebo clovek sa najlepsie pouci na vlastnych chybach. Ak sa teda dokaze poucit

januska12323
15. feb 2025

Máš 21 rokov tak tvoje správanie je pochopiteľné. Len už mu to nedovoľ, máš väčšiu hodnotu ako nejaká rohožka.

lilstar111
autor
15. feb 2025

@viestta ano ved snazim sa to nejak aj vstrebat co sa vobec udialo… cela som z toho zmätená

lilstar111
autor
15. feb 2025

@lilstar111 vy skúsenejšie, mali ste podobny vztah? aky bol dovod ?

olimuc
15. feb 2025

Mas 21 … uz si dospela, uz by si nemala verit rozpravkam, ze sa niekto kvoli tebe zmeni. Si prilis mlada na to, aby si si kazi la zivot prvym debilom, co Ti prebehol cez cestu. Jasne prisiel naspat vypustit tlak a ked si ho omrzela alebo mal nabrnknutu inu isiel skusat… nekazili ho kamarati … bol taky od vyroby. Za par rokov sa budes cudovat ako si mohla byt taka sprosta a stracat s nim cas. Kopnut do zadku a otocit stranu.

lilstar111
autor
15. feb 2025

@olimuc no ved musim sa posunut dalej, chcela som pocut aj pribehy niekoho ineho a zverit sa

viestta
15. feb 2025

@lilstar111 zapamataj si, ze drheho cloveka nezmenis aj keby si neviem ako chcel, ked sa on zmenit nechce. Zmenit mozes jedine seba a svoj postoj k nemu. Len na to mas dosah

damira90
15. feb 2025

@lilstar111 Ja som toto mala pred 7 rokmi, prišiel vymenený. Po tyzdni to isté. Lenze uvedom si ze to je ľudská povaha, gény, výchova, jeho filter, vyspelosť stupen vyspelosti,
odpoved znie: Ludia sa menia účelovo, a zmení sa jedine ak stratí. Človek sa ucí na vlastnych chybach je to jeho prípad. Potom uvidí ak uvidi - ze co robí zle. Inak posunula si si hranice tymto. tebe ho je lúto, ale to je len vás prípad. Inde v spoločnosti môze byt štastný a môze si rozumet, a dat povedať aj od inej baby. Lebo ona bude vedit ako naneho a pojde to ako sánky na masle. (vtipne povedané). Vy sa nehodíte asi. A ak ho chces zmeniť, polož si otázku aké je tazké zmenit seba,vieš sa? inak smutit budes dovtedy dokým sa v tom budes vrtať. Nvm ci ti toto pomoze niektoré zotrvajú lebo zotrvajú zo strachu že uz iny nebude.:/ ahoj

damira90
15. feb 2025

@lilstar111 a inak ked mu vsetko davas a si velmi dobrá on ta nechce, nema o čo akoby bojovať. to su tie detské typy zle od narodenia niečo asi vychova, čo sa rychlo všetkého nabažia ale ty si uvedom, ze lásku si musí aj chlapec zaslúžiť. Ak ta lubi sú tam malé pomocné gestá, nie sebecké. Ak je egoista to je utrpenie do zivota, aj dalej. za pár rokov sa este zalubis tri krat neboj, ked niečo inak nejde od začiatku tak to ti bude vadiť stále. chod dalej...

simca06022011
15. feb 2025

musis to ty skoncit a viac ho neprijat.. on by podla mna odisiel natrvalo, keby nasiel inu o tom som presvedcena. Tiez som bola s frjerom medzi 16-tkamer 20r a tiez to bolo taketo ako na hojdacke. Proste je si tebou isty, robi si co chce, menit sa nebude, komunikovat nevie o otm co ho trapi... PRoste zabudni na neho a venuj sa seba, on dozrie za 5+rokov a vtedy ty uz hadam budes mat zrelsieho rozumneho muza 🙂 on sa nauci spravat k zenam iba tak, ze dostane jasne znamenie, ze toto nie...

januska12323
15. feb 2025

@lilstar111 ja som toto zažila ale z tej druhej strany, síce mi je to ľúto ale zmeniť sa neviem. Máš na výber, zmieriš sa s ním ako je alebo ho necháš ísť, iná možnosť nie je.

gerber58
15. feb 2025

@lilstar111 je to ex, naco to uz riesis? Mozno v tomto case ani nad tebou nepremysla a uziva si s inou a ty sa zbytocne v tom len rypes. Minulost nezmenis, ani jeho, mali ste robit vtedy dobre, ked ste boli spolu. Len sa nicis, a jemu si pravdepodobne jedno, ked ta tak lahko zablokoval. Keby pre neho nieco znamenas, posnazi sa nieco zmenit a nieze ta zablokuje kde sa ta. Konecna

lilstar111
autor
15. feb 2025

@januska12323 cize taktiez odchadzas zo vztahu ako sa ti raci a vratis sa spat?

lilstar111
autor
15. feb 2025

@gerber58 no presne to si myslim, ze ma asi ani nikdy nelubil, je to tak jak to je

januska12323
15. feb 2025

@lilstar111 nie úplne ale pre tvoju otázku to tak môžeš chápať. Ak by to druhá strana skončila naozaj tak by žiadny návrat nebol. Takže je to na tebe.

lilstar111
autor
15. feb 2025
pribinak
15. feb 2025

@lilstar111 skôr využíva že ty si neskúsená a mimoriadne naivná
Dokonalá obeť

mabenn
15. feb 2025

kasli nanho

lilstar111
autor
15. feb 2025

@pribinak no on nemal taky dlhy vztah s nikym cize asi obaja

janickacrazy
15. feb 2025

@lilstar111 zablokuj ho všade, bude ti lepšie

sova7
15. feb 2025

@lilstar111 ak ty vidíš potenciál a on nie ťažko niečo urobíš. Ako sa hovorí zena dokáže predstierať orgazmus chlap celý vzťah. Chlapi to tak robia. Nechce byť sám chce si užiť ale nemá partnerku s ktorou skutocne chce žiť. Tak zahrá záujem kde by mu to vyšlo a ma servis a čaká takto na správny vlak. Zrejme vždy keď sa s tebou rozisiel to niekde vyzeralo nádejne a keď to nevyšlo vrátil sa k tebe. Mal istotu na vyplnenie prázdneho obdobia. Nemá zmysel ho vôbec riešiť hlavne keď zas začne plackat tak mu nedaj zasa šancu. Taký medzi uhm vzťah nemá zmysel.

althejka
15. feb 2025

Slzy v ociach, tak ano,chlapi stavia vzdy na zenske emocie a take to co v sebe mame ze odpustame . Ale vtedy si spomen na slunce seno a hlasku :" schovej slzy,nejsem dnesni!" 😁 A nech si ide panacek

Strana
z2