icon

Prečo sa moja známa správa zvláštne?

diaszoky
31. mar 2026

Ahojte mam znamu byva v mojom bloku skamaratili sme sa
Pri kocikovani, chodime aj do seba deti sa hraju. No niekedy mi dojde divne, ze sa tvari ze nas vonku nevidi. Sama priznala, ze ak vidi z bytovky jednu rodinu tvari sa ze ich nevdii, znamena ze to praktizuje aj pri mne/nas. S nicim ju nekonfrontujem nechapem preco sa obcas tvari ze nas vonku nevidi.Neznasam to . Je za tym zavist??? Nechapem.. Alebo niekedy ked na mna vyskoci ori beznej debate ja sa obrnim a ona odpoveda a popritom sa
Usmieva co znamena komunikacia so smiechom ked som nic vtipne nepovedala??Napr raz sme a dcerou stali a pozerali sa na vystupenie deti v meste otocim sa a ona stoji zamnou a nedosla k nam..

Strana
z3
anonym_089ba6
1. apr 2026

To neviete, ze za vsetkym je zavist??😃

diaszoky
autor
1. apr 2026
@anonym_7cdb24

@tenerifka prave som to isla napisat, vela to o autorke na zaciatku napovedalo a nesklamala - problemy jednoduchej zienky zo sidliska, na materskej dovolenke....

@anonym_7cdb24 hlavne ze ty prispievas a si zaneprazdnena

diaszoky
autor
1. apr 2026
@anonym_089ba6

To neviete, ze za vsetkym je zavist??😃

@anonym_089ba6 ano je zavust plodi nenavist

anonym_62b0f2
1. apr 2026
@diaszoky

@anonym_2db12f tak neviem ked mi oise ze ideme von? O dva dni mi stoji za chrbtom meter s kocikom
Nedojde kumne

@diaszoky zažila som, tiež som bola z toho taká že tak raz sa kamaráti potom nie, doteraz nemám vysvetlenie každý môže mať na to to svoje, ale dať kamoške úplný ignore mi tiež nepríde v poriadku, a to tiež nemám náladu sa furt koho stretneme na ulici rozprávať a vtedy sa proste nezdrzim iba pozdravím a nezastavim sa idem ďalej, ale určite nie ignor.
Za mňa to proste není tá pravá kamoška ale iba suseda ja by som sa jej s ničím súkromným v tvojom prípade nezdôverovala, na čo..

evazhoufova
1. apr 2026

To že ty ideš sa hrať za každých okolnosti na chrumkavu neznamená že každý musí. Keď si to ty kto vždy nadbieha, tak nedávam do toho už veľa energy byt tebou.

diaszoky
autor
1. apr 2026
@anonym_62b0f2

@diaszoky zažila som, tiež som bola z toho taká že tak raz sa kamaráti potom nie, doteraz nemám vysvetlenie každý môže mať na to to svoje, ale dať kamoške úplný ignore mi tiež nepríde v poriadku, a to tiež nemám náladu sa furt koho stretneme na ulici rozprávať a vtedy sa proste nezdrzim iba pozdravím a nezastavim sa idem ďalej, ale určite nie ignor.
Za mňa to proste není tá pravá kamoška ale iba suseda ja by som sa jej s ničím súkromným v tvojom prípade nezdôverovala, na čo..

@anonym_62b0f2 nie nezdoberujem ani nebudem

diaszoky
autor
1. apr 2026
@evazhoufova

To že ty ideš sa hrať za každých okolnosti na chrumkavu neznamená že každý musí. Keď si to ty kto vždy nadbieha, tak nedávam do toho už veľa energy byt tebou.

@evazhoufova na chrumkavu sa hra ona podla potreby nie ja

anonym_939375
1. apr 2026
@diaszoky

@anonym_939375 deti sa azbtak nehraju sem tam ale skor ma vyuziva ked sa nudi ked prsi alebo jej manzel ma
Denky

Tak keď ani deti niesu až taký kamaráti tak by som sa snou nestretavala viac .Načo je to dobré keď sa tak správa .

Strana
z3