icon

Prečo sa moja známa správa zvláštne?

diaszoky
31. mar 2026

Ahojte mam znamu byva v mojom bloku skamaratili sme sa
Pri kocikovani, chodime aj do seba deti sa hraju. No niekedy mi dojde divne, ze sa tvari ze nas vonku nevidi. Sama priznala, ze ak vidi z bytovky jednu rodinu tvari sa ze ich nevdii, znamena ze to praktizuje aj pri mne/nas. S nicim ju nekonfrontujem nechapem preco sa obcas tvari ze nas vonku nevidi.Neznasam to . Je za tym zavist??? Nechapem.. Alebo niekedy ked na mna vyskoci ori beznej debate ja sa obrnim a ona odpoveda a popritom sa
Usmieva co znamena komunikacia so smiechom ked som nic vtipne nepovedala??Napr raz sme a dcerou stali a pozerali sa na vystupenie deti v meste otocim sa a ona stoji zamnou a nedosla k nam..

Strana
z3
tenerifka
31. mar 2026

@diaszoky chodime aj do seba..... Koneeeec

diaszoky
autor
31. mar 2026
@tenerifka

@tenerifka ano 🤣

viestta
31. mar 2026
@tenerifka

@tenerifka ja som myslela, ze do doktora sa chodi len na Zempline, ale vidim, ze to aj v Hrochoti sa chodi. Celkom ma to prekvapilo.

viestta
31. mar 2026

@diaszoky tak ju ignoruj aj ty a nemusis chodit K NIM, ani oni K VAM. Co je na tom zlozite?

thereisabear
31. mar 2026

Zaujímalo by ma, prečo by za tým mala byť závisť? Fakt prosím vysvetlenie.
Proste na teba asi nemá vždy náladu. Tým to neobhajujem, príde mi to neslušné. Veď nemusíte ísť hneď "do seba", ale pozdraviť by mohla.
Usmievať sa môže aj keď nepovieš nič vtipné. Asi si myslí o tebe svoje...

anonym_eb24ad
31. mar 2026

@diaszoky asi je typ ,ktorý je radšej sam. Nechápem akoze co by ti mala závidieť to si uz zas nenamyslaj 😂

anonym_fe92fc
31. mar 2026

Ze co?

januska12323
31. mar 2026

Ak sa jej vnucuješ ako píšeš asi je rada keď ju nevidíš. Prečo by sa mala každému známemu zdraviť na vystúpení?

anonym_9d7129
31. mar 2026

Tu závisť som nepochopila. Asi na teba nemá v danej situácii náladu. Tak sa robí, že ťa nevidí.

selest
31. mar 2026

Napisem za seba. Sice mam ludi rada ale niekedy potrebujem klud pretoze niesom tak kontaktna ako iny ludia. Prosto mam toho tak vela ze uz nemam kapacitu na cokolvek co by mi chcela nahodna znama na ulici povedat. A kedze nikdy neviem ci zostane pri pozdrave alebo ma vtiahnu do 15 min rozhovoru o nicom, tak vramci zachovania dusevneho zdravia a mojho kludu sa niekedy prosto musim tvarit ze niekoho nevidim. Nic zle v tom nemusi byt

anonym_2db12f
31. mar 2026

@diaszoky alebo je inteovert ako ja a chce mat od kazdeho pokoj. Raz za cas pokecat ok, navstevy kvoli detom pretrpi ale ostatne filtruje. Chrani seba presne ako hore baby pisali. Netreba si to pripustat. Ja mam taku susedu, co sa furt chcela navstevovat vykecavat. Ide to na nervy. Tiez ked ju stretnem sa robim, ze ju nevidim. Ked sa stretneme zoci voci pozdravime sa s usmevom, prehodime slovko dve a cau. Ale nemam ju velmi rada, mozno je to aj tvoj oripad, ze ta nemusi moc.

ketrin1984
31. mar 2026

@diaszoky
Tak toto som si aj ja vsimla,ze ludia to robia a casto.Niekedy sa ani nepozdravia a ty potom rozmyslas ze co sa stalo.Prisla som na to po dlhej dobe.Podla mna je za tym naladovost.Ti ludia sa ani nesnazia pretvarovat,lebo nemaju k tebe nejaky zvlastny vztah.Ked mam niekoho uprimne rada,tak si neviem predstavit ze sa nepozdravim dajme tomu susede lebo ja mam vtedy na prd naladu.Ma naladu tak sa pozdravi,porozprava a ked sa mu to nehodi,nepotrebuje ta tak vtedy nic no.Aspon vidis ako ta kto berie.Tam nie je uprimne kamaratsvo,taku falosnu znamu nepotrebujes.

diaszoky
autor
31. mar 2026
@thereisabear

Zaujímalo by ma, prečo by za tým mala byť závisť? Fakt prosím vysvetlenie.
Proste na teba asi nemá vždy náladu. Tým to neobhajujem, príde mi to neslušné. Veď nemusíte ísť hneď "do seba", ale pozdraviť by mohla.
Usmievať sa môže aj keď nepovieš nič vtipné. Asi si myslí o tebe svoje...

@thereisabear kolko x nemam naladu ja na nu ale s uctou sa pozdravim a nehrajem sa, ze ich nevidim pride minto sebecke a neslusne

diaszoky
autor
31. mar 2026
@januska12323

Ak sa jej vnucuješ ako píšeš asi je rada keď ju nevidíš. Prečo by sa mala každému známemu zdraviť na vystúpení?

@januska12323 nepisem ba naopak

diaszoky
autor
31. mar 2026
@selest

Napisem za seba. Sice mam ludi rada ale niekedy potrebujem klud pretoze niesom tak kontaktna ako iny ludia. Prosto mam toho tak vela ze uz nemam kapacitu na cokolvek co by mi chcela nahodna znama na ulici povedat. A kedze nikdy neviem ci zostane pri pozdrave alebo ma vtiahnu do 15 min rozhovoru o nicom, tak vramci zachovania dusevneho zdravia a mojho kludu sa niekedy prosto musim tvarit ze niekoho nevidim. Nic zle v tom nemusi byt

@selest ale opacn strana nevie skade vediet ze janka danka ma nervicky pochop
Opacnu stranu tu to zamrzi

diaszoky
autor
31. mar 2026
@anonym_2db12f

@diaszoky alebo je inteovert ako ja a chce mat od kazdeho pokoj. Raz za cas pokecat ok, navstevy kvoli detom pretrpi ale ostatne filtruje. Chrani seba presne ako hore baby pisali. Netreba si to pripustat. Ja mam taku susedu, co sa furt chcela navstevovat vykecavat. Ide to na nervy. Tiez ked ju stretnem sa robim, ze ju nevidim. Ked sa stretneme zoci voci pozdravime sa s usmevom, prehodime slovko dve a cau. Ale nemam ju velmi rada, mozno je to aj tvoj oripad, ze ta nemusi moc.

@anonym_2db12f tak neviem ked mi oise ze ideme von? O dva dni mi stoji za chrbtom meter s kocikom
Nedojde kumne

ketrin1984
31. mar 2026
@diaszoky

@thereisabear kolko x nemam naladu ja na nu ale s uctou sa pozdravim a nehrajem sa, ze ich nevidim pride minto sebecke a neslusne

@diaszoky
Ved to ja viem,ja som na tom rovnako ako ty.Tiez nerozumiem tomu,preco to ti ludia robia.Keby ze ju casto otravujes by som to pochopila ale takto?
A zase ked nechcem nikoho vidiet/stretnut tak idem sa prejst niekde inde a nie po sidlisku kde stretnem plno znamych a susedov.

arianna25
31. mar 2026

Tvoja známa je trafená a na toto by som ja nemala nervy.

diaszoky
autor
31. mar 2026
@ketrin1984

@diaszoky
Ved to ja viem,ja som na tom rovnako ako ty.Tiez nerozumiem tomu,preco to ti ludia robia.Keby ze ju casto otravujes by som to pochopila ale takto?
A zase ked nechcem nikoho vidiet/stretnut tak idem sa prejst niekde inde a nie po sidlisku kde stretnem plno znamych a susedov.

@ketrin1984 presne ja kolko x nemam naladu a co teraz? Sa maju druhi posrat lebo ja nemam naladu? Ak nemam na ludi naladu idem trasou kde danu zenu nestretnem

lukbe
31. mar 2026

Jednoduché riešenie. Spýtaj sa jej, nie MK.

diaszoky
autor
31. mar 2026
@lukbe

Jednoduché riešenie. Spýtaj sa jej, nie MK.

@lukbe kebyze sa opytam isto by zatlkala
Ze nieee ja som chutnucka

slavomira236
31. mar 2026

Aj led nemam naladu aspon pozdravim...a povi ze nemam maladu dnes idem domov

diaszoky
autor
31. mar 2026
@slavomira236

Aj led nemam naladu aspon pozdravim...a povi ze nemam maladu dnes idem domov

@slavomira236 presne

ketrin1984
31. mar 2026

@diaszoky
Uz by som ju nekontaktovala na tvojom mieste.Ked ju stretnes tak,len zo slusnosti z dialky zdvihni ruku na pozdrav ale hned sklop oci inam.Proste odstup.Nebudes sa predsa doprosovat madam ci ma dnes naladu ci nie.Takym ludom len rovnakou mincou oplatit.

lukbe
31. mar 2026
@diaszoky

@lukbe kebyze sa opytam isto by zatlkala
Ze nieee ja som chutnucka

@diaszoky výhovorky.

diaszoky
autor
31. mar 2026
@lukbe

@diaszoky výhovorky.

@lukbe tak sa jej opytam nabuduce ze cosi ma nevidela? A som zvedava

zuzacka16
31. mar 2026

že to nie je kamarátka pre teba a treba hľadať o dom ďalej..zbytočne sa jej budeš pýtať a podobne, jednoducho je to taký typ osoby..a niekedy netreba ku všetkému vysvetlenie, naučila som sa časom ľudí filtrovať ako keď filtrujem v exceli 😂

anonym_eb24ad
31. mar 2026

Odpovedas na vsetko ale co by ti mala závidieť uz nie. Takéto debiliny riešiť, co jej musíš byt non stop za riťou?

chelgi
31. mar 2026

Ako nemusi to byt ten pripad, ale ja som v tomto naozaj strasne slepa :D vela krat ked idem s detmi, kukam na ne, co vystrajaju, v hlave co nezabudnut kupit napr. Ale aj ked idem sama, hlavu mam v oblakoch a niekedy kym do mna okoloidúci znamy "nekopne", ta si nevsimnem proste fakt, prepacte :D vlastný otec mi siel oproti a kym ma manzel nedrgol, ze aha, ta by som si nevšimla :D

selest
31. mar 2026
@diaszoky

@selest ale opacn strana nevie skade vediet ze janka danka ma nervicky pochop
Opacnu stranu tu to zamrzi

@diaszoky vies keby som mala brat ohlad na kazdeho aby boli vsetci spokojni a aby somsanikoho netotkla tak sa ja zblaznim. Takze myslim vzdy v prvom rade na seba. A ty sa tiez zamysli preco ta tvoja kamoska musi niekedy az ignorovat. Mozno sa prilis vnucujes, alebo rozpravas vela o sebe ci stale k tom istom a si otravna, tazko povedat. Niekde medzi riadkami sa ti to snazila naznacit ked hovorila ze ignoruje susedov. Prosto uber alebo sa jej na rovinu opytaj. Tu mozme tak vestit z gule preco to robi

Strana
z3