icon

Prečo sa muž po intímnom stretnutí odmlčal?

17. júl 2024

Caute baby,
Idem sa vyzálovat a neviem ci chcem pocut rady alebo vycitky alebo povzbudenia 🤷🏻‍♀️
Nie som teenegerka a ani sa tak nespravam, ale teda stala sa mi divna vec
Na zoznamke som sa zoznamkla s chlapom, on cez 40 a ja pred 40
Velmi fajn komunikacia a tak sme sa stretli. Prve stretko orebehlo fajn, komunikacia neviazla a neboli to take tie temy typu odkial si a co robis ale prieodzene sa vyvijala a mali sme dost tem. Chlap naozaj inteligentny scitany.
Vyzeral dost dobre, lepsie ako som cakala. Nemala som vlastne ziadne ocakavania.
Hned ako vosiel som videla ze sa mu ja pacim. Nebol to ten typ “balic na prvy dojem”

Naslende sa chcel on strernut, ja som si nebola uplne ista a tiez som nemala uplne cas a teda som cca tyzden stretnutia nejak oddialovala.

Obcas sme si napisali, bola ta komunikacia fajn. Ziadne primitivnosti a prizemnosti ale take bezne veci, zaujimal sa o mna tak prijemne.

Dalsie strerko prebehlo opat, bolo to fajn. Opat mi zan podakoval, dokonca uz zacal pisat namotavack ako som mu zlomila srdce lebo som mj nedala pri odchode pusu atd

Dalsie stretko, opat cca 4 hodiny prijemne stravene a twda ukoncene bozkavackou 😂 bol pozorny nezny a tak som teda neodolala a s tym ze on bol ready aj na viac. Ja som v tom momente citila ze nechcem sex a teda som mu slusne povedala ze idem domov. Uplne rozumne to akceptoval. Opat ma potom kontaktoval a dohadovali sme si dalsie stretko.

Obden sme sa stretli, prechadzka atd, a teda aj sme sa intimne zblizili. Bolo to neskutocne skvele - uplne sme si v tom sadli a prebehlo tp tak akokeby sme dlhoeocni milenci.

Bolo stretko dalsie. Opat prijemne ukoncene.

A tu nastal zlom. Zrazu som vycitila, ze pisal inak / stroho / resp bez zaujmu. Nechcel sa dohodnut na dalsom stretnuti, vyhybave odpovede. Proste to clovek vyciti.

Na rocinu som sa opytala ze ci sa nieco udialo / odpovedal vseobecne, ze on si vsetko vsima a pamata a znaci do pamate … nasledne ze odpozoeoval nieco u mna co nevie ci by mu nevadilo. Ja ze Ok, respektujem, neviem ale co tym myslis. A on na to, ze na to musim prist sama.

Nasledne som iniciovala stretko ja, dost som ostala zaskocena a v momente, ked s niekym si clovek rozumie mentalne, paci sa mu a je tam fakt chemia a plus ten uzasny sex, a ta odoba proste spravi nieze krok spat ale totalny blok, som strasne chcela, aby sme sa este stretli.

Tak sme sa teda stretli. Opat prebiehalo vsetko velmi prijemne. Bol voci mne nezny, venoval sa mi aj pred sexoma a j po nom. Dokonca v noci mi este pripravoval dezert, rano som chcela odist (lebo som mala stale v hlace tie jeho reci ze mu nieco vadi a pamatala som si ten divny odstup) a on mi este chystal ranajky, kavu. Vobec nechcel aby som rano rychlo odisla a ked som isla prec ma ibjimal a bozkaval.

Nasledne na to sa vobec neozval.

Jasne, ze mi to nedalo a opytala som sa.
Posobil velmi nirmalne. Dokinca tak, ze by som ocakavala ze ak to chce stopnut, tak mi na robinu povie/ napise, ze koniec.

Ledva mi odpisal na spravi ze ako sa ma. Opat som sa opytala ze ak chce nieco napisat, mech napise, ze mna to cele nejak zaskocilo.

Viem, ze sa zena nema “podlizova” ale chcela som mat veci na poriadku, povedat si to napriamo, nehrat hry.

Stalo sa toto uz niektorej z Vas?

Chapem, ze aj on moze mat pochybnosti, sam so sebou nemusi si byt uplne isti. Len proste na zaciatku, ta intenzita a prijemne spravanie voci mne a zrazu uplny obrat. Cakala by som to skor po prvom sexe ale nie po 3 🤨

Co sa tyka platenia/ platil vzdy on. Posledny keat som sa 2x ponukla ze zaplatim ja, ale odmietol. Takze myslela som ze ci nemysli nieco v tomto zmysle, lebo co pocuvam od kamosiek, tak toto byva dost problem momentalne

autor
17. júl 2024

@grof_monte_christo ok 😳

Najorv som mala z neho opacny dojem.

Este sa mi to takto nestalo 🤷🏻‍♀️ vzdy som opatrna a cim som starsia tym aj viac prezrieva

Dik za nazor

grof_monte_christo
17. júl 2024

@anonym Tento muž má v citoch voči tebe už úplne jasno, žiadne tam nie sú, inak by ťa nenechal odísť. Vypustil ta zo svojho života a ty musíš spraviť to isté. Zle sa to číta, ale je to holy fakt. Hlavu hore, nie všetci muži sú rovnaki.

autor
17. júl 2024

@grof_monte_christo mas pravdu. Sama si to uvedomujem, nenechal by ma odist 🤷🏻‍♀️

zelenina1
17. júl 2024

@grof_monte_christo Ako chlap musim suhlasit. Na urcitu dobu mu bola "dostacujuca". Momentalne v tom ma uplne jasno.... Rada do buducna? So sexom by som chvilu pockal. Nic vam neujde a zvysi to tvoju hodnotu v jeho ociach.

grof_monte_christo
17. júl 2024

@zelenina1 Začiatok intímneho života býva kľúčový, buď sa to zvrtne na jednu alebo druhú stranu. Poznám aj páry, ktoré do toho vpadli veľmi rýchlo a vzťah to neohrozilo, záleží, ako sú v tomto obaja nastavení.

autor
17. júl 2024

@grof_monte_christo ono keby vidim ze to mne alebo jemu nevyhovuje, ani neceknem.

autor
17. júl 2024

@zelenina1 chlpci a teda akoze cakat ako dlho? Dopadlo by to identicky

Mala som dojem ze cakam uz dlho - nie sme deti aby sme 2 mesiace chodili do kina 😂

grof_monte_christo
17. júl 2024

@anonym Ten sex si s tebou zrejme užil, ale nevzbudila si v ňom ako žena hlbší záujem, nezamiloval sa do teba, do tvojej osobnosti, tiež si myslím, že v tomto prípade nehralo rolu, na ktorom stretnutí k sexu došlo.

neviditelnypes
17. júl 2024

Opäť budem citovať Barryho:

"Proto když jde chlap na schůzku se ženou a zjistí, že se mu skutečně líbí, často projeví svou náklonnost tím, že se jí po zbytek života vyhýbá.
Ženy tím bývají zmatené. "Nechápu to," říkají. "Bylo nám spolu tak dobře! Proč nezavolá?"
Důvodem je, že chlap, používající lineární chlapské myšlení, si uvědomil, že když ji pozve na schůzku znovu, pravděpodobně se mu bude líbit ještě víc, takže s ní půjde na schůzku znovu a nakonec se do sebe zamilují a vezmou se a budou mít děti a pak budou mít vnoučata a nakonec půjdou do důchodu a podniknou cestu kolem světa a budou se ruku v ruce procházet po nějaké atraktivní pláži v jižním Pacifiku a vzpomínat na celý život plný společných zážitků a vtom půjde kolem několik nahých světoznámých modelek a pozvou ho, aby s nimi šel do sauny, a on to nebude moci udělat."

OK, už s tým dám pokoj. 🙂

autor
17. júl 2024

@neviditelnypes prvykrat to citam

anos18
17. júl 2024

Podľa mňa je to zberač trofejí

autor
17. júl 2024

@anos18 nechcem nikoho zastavat. Mne tak nepripadal. Praveze je prilis intelektualne zalozeny, alternativne dokonca az tak svojsky

anos18
17. júl 2024

Tak to musíš vedieť ty. Ale tiež takeho poznám, inteligent, namotaval, namotaval, trávil čas, platil, dosiahol svoje a koniec

falbala132
17. júl 2024

Tak proste je až tak alternatívny, až je divný a zmätený

autor
17. júl 2024

@anos18 hmm a co tym ten chlap dosiahne?

Ak chce niekoho do postele iba, na co so potrebjje s danou osobou aj mentalne rozumiet.

anketkarka
17. júl 2024

Fakt by ma zaujímal ten dôvod, čo mu vadí konkrétne. Asi to budúcnosť na vzťah nemá, ale ten dôvod by mohol aspoň férovo napísať.

duppka13
17. júl 2024

Uz to tu niekto pisal a ja s tym suhlasim a mam aj taku osobnu skusenost - nezamiloval sa do teba, pacila si sa mu preskocila iskra, ponukla si sa na sex tak to vyuzil a cakal co sa bude diat no a takto to zhodnotil, na rozvijanie vztahu to nie je a ty si neodbytna a vnucujes sa mu dalej. Uz ho nekontaktuj bohuzial je koniec

anos18
17. júl 2024

Aby nepôsobil, že mu ide iba o to. Chce zachovať úroveň.

marca12
17. júl 2024

Chlap lovec. Vie sa krasne pretvarovat,spravi,co sa od neho caka,aby si neurobil hanbu a aby si o nom mohla rozpravat,aky dobry bol v posteli. Dostal ta a biac mu netreba. Ranajky ti urobil,aby si mala pocit,ze ty si na vine. On vsetko urobil tak ako sa ma a bude sa o nom rozpravat v superlativoch. Toto si asi tie najhorsie typy chlapov. Neries ho. Zober to tak ako to je. Je to narušený chlap a hotovo. Nezamyslaj sa nad jeho konanim. Proste to nevyslo a hotovo. Nepodlizuj sa mu. Utni aj ty komunikaciu. Po case sa moze stat,ze sa ti ozve ako keby sa nic nedialo,ale ignoruj ho.

marca12
17. júl 2024

@anketkarka Nic mu nevadi,hadam nie si taka naivna,že by si mu to zozrala. Len nema gule povedat,ze si chcel vrznut a ide lovit dalsiu korist.

karolinakr
17. júl 2024

dostal čo chcel, ty to vidiš inak, nebol až taky paf..tak bude skakat z postele do postele.
.analyza, jak všetko klapalo..muž zahodi aj diamant medzi ženami a bude sa spravat k nemu zle..nerieš prečo..ja sa vôbec nečudujem ženam bosorkam, čo vybabravaju z mužmi, a muži cely paf plaču do vankuša a lozia za nimi..ked si dobré ženy nevážia, tak čo s nimi...nič iné si nezaslúžia..

zuzanka.zuzu
17. júl 2024

ja mám takého kamaráta, najviac ho baví ten lov 😎 to očakávanie kedy už. potom si pár krát vrzne a ide ďalej 😁 niiiiikdy by si to do neho nepovedala lebo tiež intelektuál 🙄 všetky sú z neho paf

autor
17. júl 2024

@zuzanka.zuzu to vazne? 😳 to akoze sam ti aj takto na rovinu povedal? A co zadal ako dovod?
Ja by som si domov netahala zeny, do svojho sukromia, a dalsiu a dalsiu …

karolinakr
17. júl 2024

nikdy si nemala one nighť stand? vyzeráš prekvapene

zuzanka.zuzu
17. júl 2024

ale veď on je práveže veľmi pozorný. raňajky v jeho posteli sú súčasťou, úplný galantný gentleman 😁 aj večeru urobí ak usúdi že s tým na dámu spraví väčší dojem než pozvanie do reštaurácie 😉 dlhé konverzácie, ešte aj o menzese sa s nimi slušne baví keď je treba 😀 každá sa s ním cíti bezpečne, jedinečne, akože chlapec to vie 👌

autor
17. júl 2024

@zuzanka.zuzu toto bude asi ten tvoj kamos. Ok a co ti povedal ze preco to robi? Inak kolko ma rokov ten tvoj kamos

autor
17. júl 2024

@karolinakr mala. Ked vies co coho ides je to totalne ine. Toto bolo viackrat a nebolo to vyslovene ze len sex

Ja osobne nedokazem mat dobey sex s kazdym chlapom ktory sa mi paci - musi tam byt taka ta ina chemia

hankab
17. júl 2024

Autorka, nechcem byt trapna, lebo sama tieto veci beriem s velkou rezervou, ale nie je panko znamenim lev? Je to typicke spravanie pre nich. Potrebuju si len nieco dokazat, ulovit obet, ktora sa na zaciatku zdala byt nedostupna. Ked ju maju, omrzi ich to a idu lovit do inych vod.

dominikamacakova
17. júl 2024

Išlo mu iba o sex, bohužiaľ... Dám ti radu. Sex až po pol roku stretávania😀 Ak vydrží, má vážny záujem, ak nevydrží, aspoň sa nebudeš cítiť zneužitá.

misiak7777
17. júl 2024

@neviditelnypes to je pekná blbosť 😃🤣🤣
@autorka sú tri typy mužov na nezáväzný sex
1 lovec. Môže byť nezadany, samozrejme horšie keď ma rodinu. Komplimenty, vnímavý, gentleman.. ide mu o pocit lovenia. Nedokáže byť zväčša úprimný, prečo to končí ale zahmlieva. Tvoj prípad asi
2 niečo chce vyskúšať. Žena je ok, aj v posteli, ale niečo mu chýba, napr fantázia. Alebo chce znova ten pocit že je pre inú atraktívny
3 má chute alebo fantázie, ktoré si doma nenaplní. Tak si to plní inde..