icon

Prečo sa muž po intímnom stretnutí odmlčal?

17. júl 2024

Caute baby,
Idem sa vyzálovat a neviem ci chcem pocut rady alebo vycitky alebo povzbudenia 🤷🏻‍♀️
Nie som teenegerka a ani sa tak nespravam, ale teda stala sa mi divna vec
Na zoznamke som sa zoznamkla s chlapom, on cez 40 a ja pred 40
Velmi fajn komunikacia a tak sme sa stretli. Prve stretko orebehlo fajn, komunikacia neviazla a neboli to take tie temy typu odkial si a co robis ale prieodzene sa vyvijala a mali sme dost tem. Chlap naozaj inteligentny scitany.
Vyzeral dost dobre, lepsie ako som cakala. Nemala som vlastne ziadne ocakavania.
Hned ako vosiel som videla ze sa mu ja pacim. Nebol to ten typ “balic na prvy dojem”

Naslende sa chcel on strernut, ja som si nebola uplne ista a tiez som nemala uplne cas a teda som cca tyzden stretnutia nejak oddialovala.

Obcas sme si napisali, bola ta komunikacia fajn. Ziadne primitivnosti a prizemnosti ale take bezne veci, zaujimal sa o mna tak prijemne.

Dalsie strerko prebehlo opat, bolo to fajn. Opat mi zan podakoval, dokonca uz zacal pisat namotavack ako som mu zlomila srdce lebo som mj nedala pri odchode pusu atd

Dalsie stretko, opat cca 4 hodiny prijemne stravene a twda ukoncene bozkavackou 😂 bol pozorny nezny a tak som teda neodolala a s tym ze on bol ready aj na viac. Ja som v tom momente citila ze nechcem sex a teda som mu slusne povedala ze idem domov. Uplne rozumne to akceptoval. Opat ma potom kontaktoval a dohadovali sme si dalsie stretko.

Obden sme sa stretli, prechadzka atd, a teda aj sme sa intimne zblizili. Bolo to neskutocne skvele - uplne sme si v tom sadli a prebehlo tp tak akokeby sme dlhoeocni milenci.

Bolo stretko dalsie. Opat prijemne ukoncene.

A tu nastal zlom. Zrazu som vycitila, ze pisal inak / stroho / resp bez zaujmu. Nechcel sa dohodnut na dalsom stretnuti, vyhybave odpovede. Proste to clovek vyciti.

Na rocinu som sa opytala ze ci sa nieco udialo / odpovedal vseobecne, ze on si vsetko vsima a pamata a znaci do pamate … nasledne ze odpozoeoval nieco u mna co nevie ci by mu nevadilo. Ja ze Ok, respektujem, neviem ale co tym myslis. A on na to, ze na to musim prist sama.

Nasledne som iniciovala stretko ja, dost som ostala zaskocena a v momente, ked s niekym si clovek rozumie mentalne, paci sa mu a je tam fakt chemia a plus ten uzasny sex, a ta odoba proste spravi nieze krok spat ale totalny blok, som strasne chcela, aby sme sa este stretli.

Tak sme sa teda stretli. Opat prebiehalo vsetko velmi prijemne. Bol voci mne nezny, venoval sa mi aj pred sexoma a j po nom. Dokonca v noci mi este pripravoval dezert, rano som chcela odist (lebo som mala stale v hlace tie jeho reci ze mu nieco vadi a pamatala som si ten divny odstup) a on mi este chystal ranajky, kavu. Vobec nechcel aby som rano rychlo odisla a ked som isla prec ma ibjimal a bozkaval.

Nasledne na to sa vobec neozval.

Jasne, ze mi to nedalo a opytala som sa.
Posobil velmi nirmalne. Dokinca tak, ze by som ocakavala ze ak to chce stopnut, tak mi na robinu povie/ napise, ze koniec.

Ledva mi odpisal na spravi ze ako sa ma. Opat som sa opytala ze ak chce nieco napisat, mech napise, ze mna to cele nejak zaskocilo.

Viem, ze sa zena nema “podlizova” ale chcela som mat veci na poriadku, povedat si to napriamo, nehrat hry.

Stalo sa toto uz niektorej z Vas?

Chapem, ze aj on moze mat pochybnosti, sam so sebou nemusi si byt uplne isti. Len proste na zaciatku, ta intenzita a prijemne spravanie voci mne a zrazu uplny obrat. Cakala by som to skor po prvom sexe ale nie po 3 🤨

Co sa tyka platenia/ platil vzdy on. Posledny keat som sa 2x ponukla ze zaplatim ja, ale odmietol. Takze myslela som ze ci nemysli nieco v tomto zmysle, lebo co pocuvam od kamosiek, tak toto byva dost problem momentalne

dominikamacakova
22. júl 2024

@muchotrafka298 práveže po štyridsiatke by mal človek čakať, alebo čo si myslíš, že on čakal na princeznú na bielom koni 😀Chcel si vrznúť a podarilo sa mu to. Veď on bol výnimočný, úžasný a čím bola výnimočná autorka? Tým, že mu po štyroch rande skočila do postele? Žena môže mať úroveň aj po štyridsiatke a nie je to ako malé decko, ktoré sa vodí pol roka za ručičky

autor
22. júl 2024

@dominikamacakova

Nerozumiem mazoru ze po 4 rande skocila do postele

Tie rande neboli den po dni - medzitym bola komunikacia

Ja neverim ze cakat mesiac dva alebo 19 stretnuti by sposobilo nieco ine … my sme po sebe tuzili. Ak by k tomu nedoslo, chlap by sa tak ci tak odmlcal - mohol by si mysliet ze nemaˇ zaujem ja alebo hocico

Je pravda ze ak by som pockala dalsie 2-3 stretka, este viac by som sa mamotala a mozno by sme k tomu sexu ani nedostali

Bohvie

xnatalkax
22. júl 2024

Uz sa asi neozval co?

autor
22. júl 2024

@xnatalkax neozval ale ja ano a vykomunikovali sme si to … resp vytiahla som z neho ako z chlpatej deky

jizanka
22. júl 2024

Takže z jeho strany konec?

0silvia0
22. júl 2024

No a co ti teda povedal?

muchotrafka298
22. júl 2024

@dominikamacakova samozrejme, ze mu nemusi skakat do postele na prvom rande. Je to vec kazdeho cloveka, co spravi. Za mna ale nema zmysel vodit sa s niekym pol roka za ruky ako pubertaci a potom zistit, ze mi ten clovek nevyhovuje. Pre mna je kompatibilita v intimnej oblasti dolezita.

banderaska29
22. júl 2024

po novom sa toto jednanie nazýva "Ghosting". je to pomerné častý "jav" a robia to nie len muži, ale aj ženy mužom. je to presne ako v prírode - najprv tú samicu/samca naláka a potom sa stiahne. akurát, že my ľudia homo sapiens by sme mali vedieť jednať úprimne a otvorene, no niektým ľúďom tam mozog nedorástol.

Autorka stalo sa to aj mne, poradím ti: nešprtaj sa v tom, nehrab sa v tom. bohužiaľ to nevyšlo tak, ako si si predstavovala. neviem, ako sa im vyhnúť, sú ako cvičené opice plné laský a dokonalosti - žena má pri nich pocit, že sú posledným mužom v ich živote. asi to chce naozaj iba čas, čas čas spoznať ho, v istom bode sa zlomia a ukážu. môj aktuálny bol rok iba moj kamoš, lebo som sa tiež bála. počkala som si, ako sa to vyvinie a vyvinulo sa to dobre. ale ako hovorim - rok.

dominikamacakova
22. júl 2024

@muchotrafka298 podľa teba nemá zmysel vodiť sa pol roka za ruky, ale po tom pol roku je mizivá šanca, že ťa chlap po sexe odkopne. Samozrejme, niektorým ženám to nevadí a vyspia sa s chlapom aj na prvom rade. Ja hovorím o logike mužov. A hlave taký atraktívny štyridsiatnik si môže "zúfalé" vyberať. Ja nesúdim, iba konštatujem a hovorím ako sa tomu vyhnúť.

dominikamacakova
22. júl 2024

@autorka vidíš, tebe sa nechcelo čakať, tak teraz nemáš nič... A asi ti to nestálo za ten sex, keďže si chcela vzťah

katka2602
22. júl 2024

Čiže si sa mu opäť navnutila, žena prepáč, ale sebauctu si nechala niekde za dverami. A aj sa pochváliš čo si z neho vytiahla? Aké primitívne výhovorky si po pár užití vymyslel?

karolinakr
22. júl 2024

no a čo teda povedal, akym sitom si neprešla, ked teda bol taky nažhaveny a prd z toho?

karolinakr
22. júl 2024

moc ti to vrtalo v hlave a dal ti uspokojivú odpoved ?

karolinakr
22. júl 2024

mna by tiež zaujimalo, taky proutnik,čo namotava ženy, ake vyhovorky ma, že zmizí?

maminkadeticiek
22. júl 2024

Toto je pte zeny tak typicke.Chlap nechce byt svina taknto da jasne najavo spravanim.Ale zena ta potrebuje vsetko pocut priamo a bude sa v tom vrtat,az kym nepochopi,ze chlap na nu fakt len kasle."lebi ty to chces mat na poriadku".Nuz tak dobre,ale potom budes posobit ako vtierka a aj tak sa dozvies ze o teba nema zaujem.Treba ti to?Nabuduce sa s chlapom nevyspi na 3.rande,mozno to dopadne inak a ak nie,aspon sa nebudes citit vyuzita na sex.

xnatalkax
23. júl 2024

@karolinakr podla mna to zase spolu tahaju 🫢😁

autor
23. júl 2024

@xnatalkax
Netahame

xnatalkax
23. júl 2024

Este ze tak..

katka2602
23. júl 2024

@karolinakr keďže to autorka napísať nechce, predpokladám, že šlo predsa o ten skorý sex. "Chlapec" si užil a potom zázračné prišiel na to, že hmm city sa nedostavili.

fantaghiro21
23. júl 2024

Muzom je jednoduchsie zaplatit par kaviciek, ako nejaku ku..u. Takze si lacnejsia pre neho. Staci?

karolinakr
23. júl 2024

čo mlčiš jak hrob? je to niečo intimne?

xnatalkax
23. júl 2024

@karolinakr teraz uz aj my sme zvdave co je za tym😅 aj my to z nej musime tahat ako z chlpatej deky 🙈

karolinakr
23. júl 2024

@xnatalkax však toto 😂 😂

autor
23. júl 2024

Vyhodnotil ze sa k sebe nehodime stylom zmyslania 😂
Tie ktore sa tu navazate ze som lacnejsia ako k… tak ste velmi prizemne.
Nie som urcite odkazana na to sby mi niekto zaplatil kavu alebo veceru.
Napriek tomu si myslim ze keby sa sex oddaluje tak by sa snazil kym by ho nedostal
Chlapi proste idu rad za radom a len tske ktore to zazili to pochopia

karolinakr
23. júl 2024

štýlom zmýšľania ty kokos... to hovorí každej 😀

autor
23. júl 2024

@karolinakr
Nemal dovod - ale tahala som to z neho a kedze je vytrenovany manipulator tak trieskal jedno cez druhe … som si viacmenej ista ze je v tom ina zena alebo skoe to ze chce byt sam a riesit si len ked on chce

karolinakr
23. júl 2024

aspoň si ho trochu podusila 😀 tak mu treba ! si myslel, že ujde len tak naľahko .. 😀
vieš čo, teraz ma napadol ten film Kristián--tiež oblboval každu, až sa raz jedna naštvala a pritlačila ho k muru, až mu bolo horko..Videla si to? Oldrich Nový a Adina Mandlová

hopsas
23. júl 2024

Máš skoro 40 a toto nechápeš? Išlo mu o sex, má ďalší úlovok a ide ďalej, lebo zas až tak veľmi si ho neocarila..už to baby konečne pochopte ak vás chlap chce, dá to najavo. Ak nechce, to isté. A za mňa len úplný idiot ti bude hovoriť veci typu že máš na niečo vo vašom vzťahu prísť sama...je to blbec sorry

karolinakr
23. júl 2024

ja som taka Adina Mandlova, ked sa mi zda, že som priliš dobra pre niekoho, kto ma ma za nič, dám mu to vyžrať..neviem prečo, vždy ma to naserie

autor
23. júl 2024

@karolinakr nevidela

Vies co, on fakt posobil midro a inteligentne a ja mam celkom dobry odhad na ludi a viem odhadnut ked aa niekto hra na mudreho a nie je. On aj inteligentny bol, ale neodhadla som, ze vsetky tie chvali su len kvoli tomu aby sme sa dopravovali do postele - aj potom vladtne to pokracovalo

Nepritlacjla som ho uplne ale vzhladom k tomu ze sa prezentoval alo véľmi otvoreny a na urovni tak uz nevedel co napisat tak teda to nejak otocil ze sme odlisni - co je aj pravda samozrejme

Ale kedze nie som totalne na hlavu padnuta - myslim ze keby v tom nebola ina zena tak minimalne by to chcel udrziavat v intimnej sfere

Tvaril sa ze v tom ina nie je 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️😂😂