Prečo sa muž po intímnom stretnutí odmlčal?
Caute baby,
Idem sa vyzálovat a neviem ci chcem pocut rady alebo vycitky alebo povzbudenia 🤷🏻♀️
Nie som teenegerka a ani sa tak nespravam, ale teda stala sa mi divna vec
Na zoznamke som sa zoznamkla s chlapom, on cez 40 a ja pred 40
Velmi fajn komunikacia a tak sme sa stretli. Prve stretko orebehlo fajn, komunikacia neviazla a neboli to take tie temy typu odkial si a co robis ale prieodzene sa vyvijala a mali sme dost tem. Chlap naozaj inteligentny scitany.
Vyzeral dost dobre, lepsie ako som cakala. Nemala som vlastne ziadne ocakavania.
Hned ako vosiel som videla ze sa mu ja pacim. Nebol to ten typ “balic na prvy dojem”
Naslende sa chcel on strernut, ja som si nebola uplne ista a tiez som nemala uplne cas a teda som cca tyzden stretnutia nejak oddialovala.
Obcas sme si napisali, bola ta komunikacia fajn. Ziadne primitivnosti a prizemnosti ale take bezne veci, zaujimal sa o mna tak prijemne.
Dalsie strerko prebehlo opat, bolo to fajn. Opat mi zan podakoval, dokonca uz zacal pisat namotavack ako som mu zlomila srdce lebo som mj nedala pri odchode pusu atd
Dalsie stretko, opat cca 4 hodiny prijemne stravene a twda ukoncene bozkavackou 😂 bol pozorny nezny a tak som teda neodolala a s tym ze on bol ready aj na viac. Ja som v tom momente citila ze nechcem sex a teda som mu slusne povedala ze idem domov. Uplne rozumne to akceptoval. Opat ma potom kontaktoval a dohadovali sme si dalsie stretko.
Obden sme sa stretli, prechadzka atd, a teda aj sme sa intimne zblizili. Bolo to neskutocne skvele - uplne sme si v tom sadli a prebehlo tp tak akokeby sme dlhoeocni milenci.
Bolo stretko dalsie. Opat prijemne ukoncene.
A tu nastal zlom. Zrazu som vycitila, ze pisal inak / stroho / resp bez zaujmu. Nechcel sa dohodnut na dalsom stretnuti, vyhybave odpovede. Proste to clovek vyciti.
Na rocinu som sa opytala ze ci sa nieco udialo / odpovedal vseobecne, ze on si vsetko vsima a pamata a znaci do pamate … nasledne ze odpozoeoval nieco u mna co nevie ci by mu nevadilo. Ja ze Ok, respektujem, neviem ale co tym myslis. A on na to, ze na to musim prist sama.
Nasledne som iniciovala stretko ja, dost som ostala zaskocena a v momente, ked s niekym si clovek rozumie mentalne, paci sa mu a je tam fakt chemia a plus ten uzasny sex, a ta odoba proste spravi nieze krok spat ale totalny blok, som strasne chcela, aby sme sa este stretli.
Tak sme sa teda stretli. Opat prebiehalo vsetko velmi prijemne. Bol voci mne nezny, venoval sa mi aj pred sexoma a j po nom. Dokonca v noci mi este pripravoval dezert, rano som chcela odist (lebo som mala stale v hlace tie jeho reci ze mu nieco vadi a pamatala som si ten divny odstup) a on mi este chystal ranajky, kavu. Vobec nechcel aby som rano rychlo odisla a ked som isla prec ma ibjimal a bozkaval.
Nasledne na to sa vobec neozval.
Jasne, ze mi to nedalo a opytala som sa.
Posobil velmi nirmalne. Dokinca tak, ze by som ocakavala ze ak to chce stopnut, tak mi na robinu povie/ napise, ze koniec.
Ledva mi odpisal na spravi ze ako sa ma. Opat som sa opytala ze ak chce nieco napisat, mech napise, ze mna to cele nejak zaskocilo.
Viem, ze sa zena nema “podlizova” ale chcela som mat veci na poriadku, povedat si to napriamo, nehrat hry.
Stalo sa toto uz niektorej z Vas?
Chapem, ze aj on moze mat pochybnosti, sam so sebou nemusi si byt uplne isti. Len proste na zaciatku, ta intenzita a prijemne spravanie voci mne a zrazu uplny obrat. Cakala by som to skor po prvom sexe ale nie po 3 🤨
Co sa tyka platenia/ platil vzdy on. Posledny keat som sa 2x ponukla ze zaplatim ja, ale odmietol. Takze myslela som ze ci nemysli nieco v tomto zmysle, lebo co pocuvam od kamosiek, tak toto byva dost problem momentalne
autorke temy
dame stretko kde si to preberieme? vsak si mi normelne srdcvo zlomila a ja nemozem cele noci spinkat 😍

https://zenyzvenuse.sk/preco-sa-niektori-muzi-z...