Prečo sa muži pýtajú, či ženy dojčia?
To je jedno, či vás daný muž pozná, či je to váš známy, neznámy, prečo sa to pýtajú? Čo im dá do života vedieť túto informáciu? Myslíte si, že je to úchylka, že ich to v určitom slova zmysle vzrušuje? Príde mi to dosť trápne a chcela by som ich nejako odbiť tak, aby sa za tú otázku cítili trápne.
Rovnako divne ako ked sa ma to pytaju susedy a ine cudzie osoby 🙈 co robia s touto informaciou netusim, mozno si niekde vedu statistiku 🤣
No mňa sa to zopar ľudí opýtalo ked som mala bábätko a prišlo mi to ako vrcholne trápna otázka, to je jedno či sa to spýtal muž či žena.
Akoze co koho do toho, jasne ze babo pije mlieko, hadam mu nedávam rozmixovany rezeň …
Ja sa zasadne nepýtam iných žien na kojenie a ani kedy bude dieťa (prve, druhé, tretie….) sú to veľmi intímne otázky a hlavne viem ako citlivo to vnímajú tie ktorým sa nedarí
Mne sa to stalo po materskej, že jeden muž z konkurenčnej firmy na konferencii skonštatoval, že určite ešte dojicim. 🤭😝 Chcel byť za odborníka. Zväčšili sa mi dojčením poriadne, ale nedojcila som už. Tak sa zacervenal, keď som odpovedala nie 🤭.
Skús odpovedať otázkou.
Prečo to potrebuješ vedieť? Zahambi sa.
Ja neviem. Pre mna je nejako dojcenie prirodzene natolko ze mi tato otazka nevadi. Dojcim vsade no snazim sa ozaj diskretne. Aj voci okoliu aj ore babatko je lepsie ak sa nerozptyluje okolim.
Mne uz popri detoch takato otazka pride “normalna”. Ved uz co sa ma chudak opytat😂 tak sa opyta na dojcenie. Ano/nie a idem dalej.

@snehulak77 😂😂