icon

Prečo sa muži správajú ako ženy?

27. máj 2024

Prosim, dufam, ze sa tu najdu zeny, ktorym pridu divni a nepritazlivi muzi, ktori s nimi radi riesia babske veci (manikura, davaju si spolocne masky na tvar, vedia trendy typy na tento rok a pod?):D preboha, preco chlapi radi zo seba robia zenske? Ja si predstavujem chlapa tak, ze je opora pre zenu, je muskulinny, nie je prilis upistany a emotivny. Vie si dupnut nohou, ma svoj vlastny nazor, nepyta sa vsetko svojej zenusky :D pride mi divne, ze zena vsetko manazuje, organizuje vylety, chodi na stk s autom, komunikuje s robotnikom a chlap? Ten len tak jemnucko stoji pri zene a prikyvuje. Otazka na take zeny? Nie ste z toho unavene? Ze musite preberat tu silu, ktora by mala byt na muzovi? Ved zena ani nie je stvorena na taky vykon. Trosku som sa rozpisala, ale normalne je pre mna nepochopitelne, ze aj tu na fore su muzi, ktori sa vyjadruju na zenske temy 🫣a toto iste robia aj chlapi na fb v sekcii priznania zien :D siahodlhe slohy, plne zenskeho vyjadrovania :D akoze preco si toto muzi robia? Mozeme za to my zeny? Ze sme ako robokopy, ktore sa chcu vkuse s muzmi vyrovnavat? Alebo je to výchovou, kde muzi nemali muzsky vzor a mamu videlu ako suprehrdinku, co si vsetko spravi sama a oni sa len tak viezli? Je to hrozne, co vyrasta z dnesnych muzov. Normálne nezavidim mojej dverw, ktora bude randit s takymito kusni :D

Strana
z5
rozculena
27. máj 2024

@simca06022011 no to vôbec nie je do smiechu

hankab
27. máj 2024

Ja len, ze radsej mat doma chlapa, ktory mi pri vybere laku na nechty povie, ze sa mu viac paci fialova ako ruzova, ako takeho, co s pivom v ruke zruci, ze ho nemam otravovat s pikovinami 😁
Mna skor udivuju mladi chlapci s vyspulenymi perami, co si uz pomaly zehlickou zehlia fuzy, nakydaju na seba mejkap, nevyjdu z domu s dokonalym ucesom a znackove ponozky prekryvaju znackovymi gatami, 5 retazi na krku a tak.
To radsej fakt budem mat chlapa, s ktorym si v ramci srandy raz za 5 rokov capneme masku na tvar a poradi mi ci sa mi viac hodia modre sandale alebo zelene. A este ma aj pochvali aka som krasna 💃🏻
Nie je vsetko cierne a biele.

sense
27. máj 2024

Môj nemá problém kúpiť mi hygienické potreby, dokonca ni vybrať v lekárni lieky určené výhradne ženám, nemám problém upiecť tortu, a chodi aj na manikúru aj na pedikúru aj vysáva, perie, riadi domácnosť, dokonca aj okná umýva a teda zozensteli nie je... Jedine co nemusí robiť je žehlenie, lebo keby to nechám na neho tak bud nemáme ozehlene prádlo alebo tam. Strávi celý týždeň každé poobedie
A ja nemám problém vymeniť žiarovku, vymeniť tesnenie, zložiť skrinku ci stolík

lalenka33
27. máj 2024

Mám pár kamošov policajtov, vojakov čo doma tresknú po stole a žena drz hubu a neotravuj s pičo..ami. Ked nepochopí, tak po pár pivách s chlapmi vysvetlia aj ručne, stručne. Veď sú poriadni chlapi predsa.
Hnusí sa mi chlap, ktorý má dlhé, špinavé nechty. Keď si ich strihá, tak si robí predsa manikúru. Hnusí sa mi chlap, ktorému trčia chlpy z nosa a obočie má ako Brežnev. Hnusí sa mi chlap, ktorý smrdí potom, má zanedbanú pleť, pupáky a diery ako krátery na Marse. Aj chlap sa má o seba starať. Byť čistý, upravený, navoňaný.
Nežijeme v dobe dinosaurov. Aj chlap, aj žena má vediet zastať všetky pozície v domácnosti.
Koľko chlapov sprchuje, maluje, farbí, strihá, oblieka svoje choré alebo postihnuté ženy? Sú preto zženstilý? Aj ja sa spýtam môjho ktorú farbu, strih si kúpiť. Aké naušnice si vziať. A vieš prečo? Lebo ma zaujíma jeho názor, zaujíma ma to, v čom sa mu páčim . Aj ja mu poviem, že to tričko sa mi nepáči, že sa mi nehodí k tým nohaviciam.
Varí lepšie, ako ja. Dokáže upratať, oprať, ožehliť. Cvičí v posilke, športuje . Dokáže nakúpiť. Zvládne všetko okolo domu. Sám spravil dlažbu, plot, postavil záhradný domček. Nieje na nikom odkázaný. Nemusí volať mamičku, aby prežil pár dní bezo mňa.
A tak isto ja dokážem prežiť sama. Dokážem sa sama žena postarať o dom, zahradu, kým je v zahraničí. Dokážem vybavit veci okolo auta, dokážem nanosiť drevo, pokosiť trávnik a dokonca aj založiť sklokeramickú vatu v rozostavanej stavbe. A predstav si, že dokážem aktualne riešiť plynovú prípojku k domu. Sama, žena a necítim sa ako mužatka, ani si nemyslím, žw môj chlap, ktorý pracuje v zahraničí, aby sme mohli žiť kludne bez úverov a hypoték a raz si užívať spokojný dôchodok je zženštilý len preto, že je šikovný a dokáže sa postarať 100% o celú domácnosť a ešte sa stará aj o seba. A hej, opýtam sa ho , či si mám kúpiť modrú alebo zelenú sukňu, či si dať naušnice vysiace alebo perličky lebo sa mu chcem páčiť a zaujíma ma jeho názor.
A sorry, ale žena, ktorá má vodičák a nedokáže ísť s autom na STK je strašne hlúpa a zaostalá.
Si normalne závislá na mužovi a raz, keď ťa opustí alebo ochorie si budeš musieť platiť robotníkov na všetko alebo otravovať susedov, rodinu lebo nič nedokážeš spraviť sama lebo niesi mužatka predsa.
Vo Švajčiarsku sú ženy maliarky ( stien, budov), elektrikarky, automechaničky. Ale sú na inej mentalnej úrovni, ako ty.

sense
28. máj 2024

@lalenka33 fuha práve som sa dozvedela ze som strašne hlúpa a zaostala... Len preto ze nechodím s autom na STK.... Ale nabudúce poviem servisakovi, nech mi to neponúka ako službu zákazníkovi, lebo už nechcem byť hlúpa a zaostala

thirstymonk
28. máj 2024

@lalenka33 Pekne si to napísala. Ja súhlasím... akože fakt kupovať vložky nie je znakom ženskosti. Dneska pôjdem kúpiť tehotenský test (ó maj gát)... :D Iks krát som kupoval v lekárni aj vaginálne probiotika manželke a raz aj dcére nejaký vaginálny krém. A čo teraz? Však som otec pre pána. Si myslíte, že mám problém používať normálne spisovné slová ako vagína, penis a tak? Nie, nemám, lebo sú to normálne veci a starostlivosť o pohlavné zdravie sa v ničom nelíši od starostlivosti pri chrípke. Napríklad. Takže fakt nechápem, prečo by som sa za také niečo mal hanbiť.

Čo otcovia, ktorým zomreli ženy a ostali sami s dcerami? Nechaju ich zhniť, lebo kupiť nejakú vaginálnu potrebu je zoženštilé? :D

viestta
28. máj 2024

@sense zas neprehanaj a nebud vztahovacna. Chodis s autom do servisu? Tak si dostatocne samostatna.
Pretoze niektore zeny su cele het z toho, ze treba prezut auto a nechavaju to na chlapa, vsak je to "chlapska robota". A ten spravi to co ty, odvezie auto do servisu a tam mu ho prezuju, zatial co on popija kavicku a smajchluje so servirkou. Ale spravil "muzsku robotu" a za to si "zasluzi" zensky obdiv. Ucast na STK je presne to iste, odvezies auto a pockas kym skoncia. Ani chlap ani zena STK nerobia sami.

sense
28. máj 2024

@viestta aha takže ja preháňam a som vztahovacna a ta druha nie, len uráža iné ženy... prosím ta, a hoci mám tvoje koment rada tiež sa nemusis ozývať všade, pretože teba som neoznacila... . ani gumy si neprezuvam sama, áno na to mam chlapa aby mi to auto tam doviezol a nevidím na tom žiaden problém a nemá to ani nič spoločné s inteligenciou a zaostalostou. Alebo ze bude platiť robotníkov lebo si nevie ako žena urobiť všetko sama? Ved nič sa nedeje, ty budú radi ze zarobia... Ako keby každý kto si zaplatí službu je zaostali lebo to nevie... Ešteže niektorí a hlavne niektoré vedia úplne všetko dokonale..., len tolerovať názor iného nie...

viestta
28. máj 2024

@sense radsej to nechame, ano?

autor
29. máj 2024

@1mata boze, aspon jedna, dve ste to pochopili 🙂 samozrejme, ze pod tym pojmom som si predstavovala tieto vlastnosti, ale vacsina si to zacala neskutočne na seba vztahovat a citia sa uplne dotknuto. Preco? Lebo nieco ich v tom
mojom prispevku irituje. Moja kolegyňa ma doma tiez muza, ktory je skor ten submisivnejsi. A ona je ten general doma. Vela zien si tu muzsku energiu ani neuvedomuje a pride im to prirodzene, este o to viac ,ked v takom prostredi uz vyrastali. Ze aj ich matky take boli. A na nej presne vidno, aka je uz unavena, lebo neustale musi ona preberat tu ,,tarchu" zivota aj za muza. Pritom zena ma.prinasat do domu mier a klud a muz ochranu, ma plnit vyzvy, davat si ciele. Nikto tu nehovori o buranoch, ktori su velakrat paychicky naruseni. Ale o skutocnych muzoch. Ano, skutočný chlap vie byt aj nežny aj chapavy. Nechápem, preco sa tato tema zvrtla do uplne inych rozmerov 🫣 ale toto som chcela ohladom tej kolegyne. Ze ona tiez presne takto reaguje utocne, ako zeny, ktorych sa dotyka tema muzskej energie. Staci, ze jej niekto uplne nevinne naznaci, ze a ten tvoj muz nema problem s tym, ze robi toto a toto? A uz zacne zurit, ako besny pes. Ona ai uvedomujs, ze tie gate u nich nosi ona a vnutorne ju to serie a vyceepava hlavne. A neuvedomuje si, ze to ona si spravila sama toto z toho jej chlapa. Muz je hlava roduny, preco sa to ma otáčať?

autor
29. máj 2024

@ahhola super vystrihnute🙂 staci sa pozriet aj v okoli. Taka Studenkova...sekera a muza ma akeho? Uz len ten jeho hlasok priskrteny hovori za vsetko :D ale tu sa budu zeny s tebou do lrvi hadat ze to tak isto nie je

domak2
29. máj 2024

Niektoré ženy sú proste prirodzene dominantné a keď si nájdu dominantného chlapa tak to doma väčšinou nedopadne dobre lebo stale bojujú o moc. Preto. Lebo nie sme všetci rovnakí. Áno, niekedy si proste nesadnu ale okolnosti ich nútia spolu ostat tak žena preberie kopu povinnosti na seba aj keď nechce, lebo chlap je proste nemožný. Nechápem čo je na tom na nepochopenie. Niekomu to dokonca vyhovuje. Tieto energie, to je zas nejaká nova vlna, ako boli jazyky lásky? 😅

domkakvet
29. máj 2024

Nech si kazda najde muza aky jej vyhovuje.

autor
29. máj 2024

@lalenka33 toto vsetko, co si opisala, robi aj moj manzel. A ano, aj ja poznam takych debilov, akych si opisala, aj medzi vojakmi, aj policajtmi, ale to neznamena, ze ked je chlap chlapom, musi to byt psychopat. Lebo to, co si opisala robia muzi, ktori su narušení. A taki sa najdu aj medzi kucharmi, casnikmi, manazermi a mozme tu byt do rana. Moj prispevok hovorí o tom, ze preco robit z muzov upistane zeny? To, ze ti partner pochvali alebo vyberie oblecenie, neznamena, ze je zensky. Alebo aj ked teda ide kupit tie vlozky :D ako sa tu niektoré na to extrémne urazili. Tam ide o uplne ine veci. A ano, výmenu kolesa a stavanie nabytku prenecham rada svojmu muzovi, aj ked chapem, ze ked tvoj robi v zahranici, tak ta tarcha je na tebe. A este podotknem, ze nerozumiem, preco muzske správanie vidíte ako nejakeho sedliaka v krcme, ktory vulgárne nadava, odpluva, vyzjapuje po druhych....ak si takto predstavujes muskulinneho muza, tak maa velmi skreslene predstavy. Staci si precitat, ake je muzske spravanie a ake zenske. Zena nema byt ta, ktora silou mocou sa ide vyrovnavat s muzom a ze aka je hrdinka, lebo si vyniesla 20 kg naklad sama hore schodmi alebo ze si obliekla monterky a poskladala cely nabytok. Potom jasne, ze chlap sa citi nepotrebny a straca tu mužnosť, ked zena za neho odtancuje cdly valcik

viestta
29. máj 2024

Autorka, tebe, vam dvom vyhovuje ak nechas muza vymienat koleso alebo skladat nabytok. Je to tak sprave. Ale iba pre vas dvoch. Pre kohokolvek ineho moze byt spravne nieco uplne ine.

autor
29. máj 2024

@viestta ale ja netvrdím, ze toto moje tvrdenie je spravne :D iba pisem, ze ked je zena muzska, automaticky ma pri sebe zenskejsieho muza. A iba, ze tomu nerozumiem, lebo tymto štýlom zachvilku chlapi vymiznu a bude to presne tak, ako vo filme barbie, ze chlapi budu len cusat schuleni a nebudu mat ziadne prava, lebo ta ich bojovnost a dravost sa týmto stylom vytrati

viestta
29. máj 2024

Pozri si film Sexmisia.
A bojovnost a dravost? Radsej nech sedia zene pod suknami a nevyvolavaju zbytocne konflikty len aby si dokazali kto z nich dalej docura.

minenkak
29. máj 2024

Zas téma čo tu už bola, ženská a mužská energia a aj v tej to boli presne čo tu

wolf_
Autor odpoveď zmazal
lalenka33
29. máj 2024

@sense ty máš ale STK ako službu od servisu, autorka píše, že na STK má chodiť chlap a nie žena. To je rozdiel.

lalenka33
29. máj 2024

Autorka nábytok nepostavím, to neviem. Ani tie gumy na aute nevymením, ani ho neopravím. Ale teda nato, aby žena odniesla auto do servisu alebo na STK fakt chlapa nepotrebuje. To naozaj dokáže každá, ktorá šoféruje. S tými vložkami neviem, nikdy som to môjmu nekázala kúpiť ale myslím, že by nekúpil a povedal, že to je ženská záležitosť a mám si kúpiť sama. Možno to skúsim zo srandy 😁. Ale ja som napríklad nikdy nerobila také ako kosenie, nosenie dreva atď.vyrastala som v paneláku. Naučila som sa až pri chlapovi a vždy sme to robili spoločne. Teda snažila som sa v rámci možnosti pomáhať.
Ale zase teraz rozmýšlam, že máme v meste ženu, ktorá ťaží v lese drevo, chodí na vetrieske, dvíha ťažké váhy v posilke a príde mi ,,ako mužatka". Ale ona sa aj vyjadruje ako chlap z krčmi. Pritom telo má vyšportované, prsia, vlasy umelé.

viestta
30. máj 2024

@lalenka33 ta vynena gum na aute. Kolko chlapov to spravi naozaj a kolki len odvezu auto do servisu, tak ako by to zvladla hociktora zena, ktora ma vodicak a vie kde je pneuservis

lalenka33
30. máj 2024

@viestta tak ja myslím tých, čo majú gumy také, že si ich prezujú doma. Ale jasné, že nie každý to vie a nie každému sa to dá vymeniť doma v garáži.

minenkak
30. máj 2024

@lalenka33 gumy si sám človek asi ťažko prezuje že veď to treba aj vyvážiť a na šrobováku to ide veeeelmi ťažko

wolf_
Autor odpoveď zmazal
reddflowerlife
30. máj 2024

Autorka a uz si si nakoniec dala tie pastelove nechty ?

katka700
30. máj 2024

Autorka tvoj príspevok mi pripomenul jeden film Teorie tygra. Taký ten slabosky typ čo nechce prevziať zodpovednosť lebo mať právo o niečom rozhodnúť znamená aj prevziať riziko že sa to pos*rie a znášať následky. Ľahšie je od mamičky plynulo prejsť k žene čo rozhoduje o všetkom aj o úplných prkotinach. Dačo také si myslela?

Strana
z5