icon

Prečo sa partnerka stále pýta na moju ex?

Včera o 10:10

pomozte mi pochopit vas zeny.... Naco sa moja aktualna partnerka, pyta na byvalu manzelku, ze aka bola. Ked potom je za to iba zle..... Dnes rano sa ma spytala, ze ci moja ex bola krasna hned od rana ako otvorila oci.... Povedal som jej pravdu a teraz mi uz neberie telefon a neodpisuje..... a toje tak vkuse..... naco sa to pyta...... a ja za to nemozem ze ano bola istym sposobom (lepsia) skoto vo vsetkom..

Strana
z2
anonym_bd4064
Včera o 19:59

Tady sa vari taký nešvar..😀🫪 skús ešte raz a popremyšľaj.. mne keby manžel povedal , že jeho predošlá manželka bola vo všetkom lepšia než ja tak papapapa

anonym_d0b965
Včera o 20:32

@anonym_autor no nebudem predsa jesť slivkový koláč, keď parížska torta je lepsia. Teraz mi vysvetli, prečo si tu lepšiu nechal a ideš ďalej? 🤔

domkakvet
Včera o 20:34

@anonym_autor ty si riadne vadny kus.

anonym_bb437a
Dnes o 03:45

Tak jej neodpovedaj😂 zmeň tému, alebo jej povedz, že sa p nej nechceš bavit. Možno novej priateľke nehovoris aká je pekná, šikovná atd, preto vyzveda o ex. 🤷‍♀️

cippi
Dnes o 07:25

@anonym_autor Zenam nikdy nehovor o inych zenach nikdy. To je tajomstvo 🙂 Su ziarlive ako ďas. A s hentakou co robi prilis sceny stale sa rozist, zeny by radili zenam rozchod ale ty ostavas 🙂)

Strana
z2