Prečo sa priateľ vyhýba stretnutiam?
Ahojte, mám priateľa, býva doma so svojou už dospelou dcérou. Obaja sme po 40tke, ja bývam s mamou, on býva s dcérou. U neho sa vidíme iba málokedy, skôr niekde vonku na neutrálnom mieste. Aktuálne je bez práce, išiel na podporu ešte minulý rok v decembri, dočerpá podporu a má už predkomunikované pracovné miesto, s nástupom od 1.6.
Čiže momentálne je doma a nerobí v zásade nič dôležité. Naposledy sme sa videli v nedeľu, kde sme boli spolu na nákup a na obed. Dohromady niečo cez hodinu. V pondelok sa ho pýtam, aký má program poobede, že dnes je nejaký unavený, že chce byť doma. Pýtala som sa to isté včera - to mal celý deň vybavovačky po úradoch - to bol naozaj unavený a bude doma. Dnes sme sa mali vidieť po mojej práci, zase je unavený a už sa mu nikde nechce. Ale pýtal sa ma niekoľkokrát, ako som na tom ja zajtra s časom a kedy končím. Tak mu hovorím, že neviem, to závisí od toho dňa, aký bude, ale na čo to chce vedieť, keď ma tri dni nechce vidieť, lebo je unavený... za normálnych okolností by som si povedala dievča, na čo ti je ten chlap, nemá ťa rád, nezáleží mu na tebe. Ale keď sme spolu, naozaj vidno, že mu na mne záleží. Pomáha mi, zaujíma sa o mňa, vypočuje ma, volá mi niekoľko krát denne, vždy keď mi bolo treba akokoľvek pomôcť, bol tu pre mňa.
Ja by som chcela vedieť názor chlapa, po 40tke, či toto správanie znamená naozaj, že má má v paži, alebo len jednoducho nepotrebuje ženu vidieť tak často.
Ja som mala pred ním vzťah s mužom na diaľku a videli sme sa mám pocit častejšie.
Možno nemá peniaze na stretávanie sa vonku ? Keď nepracuje isto mu neostávajú peniaze na randenie ...
@mmirka02 nemám problém platiť vonku. Odkedy je na podpore, tak on neplatí aj za mňa. Väčšinou platíme každý sám za seba, prípadne to zatiahnem ja. Raz platil on, ale to bola suma do 4 eur.
@la_dolce_vita nechodíme k sebe, ani on ku mne, ani ja k nemu. Stretávame sa iba vonku - kaviareň, reštaurácia, kino, nákupné centrum, prechádzka, divadlo. Ku nemu ideme iba keď ide dcéra niekde mimo.. čo nie je často, v lete bude toho asi viac.
@anonym_autor asi na to nemá peniaze,ked je nezamestnaný..toto všetko čo si vymenovala, stojí peniaze...a mimochodom prečo chce byť na urade az do 1.6? Ved je ešte len začiatok februára 🙄🙄🙄
@anonym_0ba2d3 ved on mi vola 5x denne. A pytal sa, ci sa vidime po praci. Povedala som mu, ze este neviem a ze tentokrat sa nebude chciet mne.
@anonym_autor sorry, ale spravate sa obaja ako male deti. Ja by som ho poslala do prdele. Ked nechce, tak nechce.
@anonym_autor asi na to nemá peniaze,ked je nezamestnaný..toto všetko čo si vymenovala, stojí peniaze...a mimochodom prečo chce byť na urade az do 1.6? Ved je ešte len začiatok februára 🙄🙄🙄
@anonym_2aa08d lebo si vie este docerpat podporu po starom, teda plna podpora celych 6m. Pracu uz ma istu. Ma odpracovanych 20r u jedneho zamestnavatela, podporu nikdy necerpal.
Neviem ako dlho ste spolu, či teda už prvotná zamilovanosť opadla, alebo to súvisí s jeho aktuálnou situáciou, ale mne by bolo také stretávanie málo a aj by mi to bolo čudné, že sa to tak zmenilo. Tiež mám vzťah, obaja sme po 40tke, takmer pred 50tkou. Sme spolu skoro dva roky, nežijeme spolu a ani sa v najbližšom čase nechystáme. Žijem s deťmi a on so synom. Ale vidíme sa takmer každý deň. On za mnou príde aj len na polhodinku, aby ma objal alebo išiel so mnou pre dcéru na tréning. Keď sa jeden deň nevidíme, chýbame si.
@anonym_autor neviem koľko ste spolu ale celé to máte divné. Ty máš svoj život, on má svoj život. Ty nemôžeš ísť k nemu, on k tebe. Ty nemáš vzťah k jeho dcére, on k tvojej mame. Vlastne ste len dve samostatné existencie, ktoré nič spoločné neplánujú a občas sa stretnú. A ty teraz čakáš od neho nejakú aktivitu, prejav že mu chýbaš a to neprichádza. A keď to konečne príde tak ako malé decko reaguješ "ale mne sa teraz asi nebude chcieť!" Chápem, že chceš vidieť z jeho strany záujem, ale zjavne keď je unavený tak je unavený a nechce sa mu za tebou. Chlapi sú pragmatici, je unavený - spí, robil celý deň - chce oddych. Chce ťa vidieť - tak ťa uvidí keď sa mu bude chcieť. Nerobia vedu z toho že ťa dva dni nevezme na kávu. Navrhol ti alternatívu. Tak ju normálne prijmi a nechovaj sa jak 5 ročná. V dospelom vzťahu sa nebudem naťahovať o to, že dotyčný ma dva dni nevzal von.
@la_dolce_vita nechodíme k sebe, ani on ku mne, ani ja k nemu. Stretávame sa iba vonku - kaviareň, reštaurácia, kino, nákupné centrum, prechádzka, divadlo. Ku nemu ideme iba keď ide dcéra niekde mimo.. čo nie je často, v lete bude toho asi viac.
@anonym_autor
"kaviareň, reštaurácia, kino, nákupné centrum, prechádzka, divadlo."
A sex kedy a kde?
Podla opisu som mala pocit, ze ste obaja pred dôchodkom 🙂 ....ľudia 40+ su este plný sily a elánu, teda aspoň ja medzi nich patrím.
Ako dlho ste spolu?
Podla opisu som mala pocit, ze ste obaja pred dôchodkom 🙂 ....ľudia 40+ su este plný sily a elánu, teda aspoň ja medzi nich patrím.
Ako dlho ste spolu?
@mischy00 u nás to nie je tak. Obaja máme dosť svojich problémov - zdravotných, osobných, finančných apd. Pri sile a plnom zdraví sme boli okolo 30tky. A elán? Asi nemáme dobrého dealera. A áno, zamilovanosť opadla. Sme spolu 3r.
@anonym_autor
"kaviareň, reštaurácia, kino, nákupné centrum, prechádzka, divadlo."
A sex kedy a kde?
@rozculena v aute? 🫣 Ved ako za mlada 🤭
@rozculena v aute? 🫣 Ved ako za mlada 🤭
@bielasovicka v 20 možno....v 40tke už človek nie je taký ohybný,stačí mať problém s chrbticou ,čo má teraz pomaly každý a o pohodlí ani nevravím🙊
@bielasovicka v 20 možno....v 40tke už človek nie je taký ohybný,stačí mať problém s chrbticou ,čo má teraz pomaly každý a o pohodlí ani nevravím🙊
@rozculena tak o tom už tiež niečo viem 😄, ja som rada keď ráno vôbec vstanem z postele 😄
@mischy00 u nás to nie je tak. Obaja máme dosť svojich problémov - zdravotných, osobných, finančných apd. Pri sile a plnom zdraví sme boli okolo 30tky. A elán? Asi nemáme dobrého dealera. A áno, zamilovanosť opadla. Sme spolu 3r.
@anonym_autor vy ste uz taký kamaráti s výhodami....aj to obmedzene 🙂. Asi by som to ani vzťahom nenazvala, skôr si nejako vyhovujete ale ďalej sa nikam neposuvate, obaja ste sklzli do pohodlnosti a jemu sa ani moc nechce to meniť. A nie, nieje to vekom, aj 50 ročný muži, ked chcú, aby vzťah nestagnoval, vymýšľajú stále nieco nové. Ale asi uz nie si pre neho ako hovorí môj známy....dostatočne pútavá 🙂
Pretoze to obvykle ludia, ktorí sa maju radi, tak robia? Pretoze ste par, a chcete byť spolu co najviac?
Či maju spolu žiť len ludia, ktorí maju spolu deti?
Tak nechápem, co sa cudujes, ked ani ty s nim vlastne nechceš byť....
@barka1 presne, spolu môžu byť aj ľudia, ktorí sa nechcú sobášiť, nechcú si založiť rodinu.
Ani on ani ona nemajú vytvorené podmienky sa spoločne súkromie, ani nehľadajú cestu ako ich vytvoriť a teraz sa čuduje.
Zato je fakt, že keď má on teraz toľko voľna, je veľmi divné že nemá záujem o osobné stretnutia v častejšie frekvencii, netuším komu môžu v takomto stave stačiť telefonáty. Komunikovať
Už si sa mu zjavne okukala
@anonym_0ba2d3 ved on mi vola 5x denne. A pytal sa, ci sa vidime po praci. Povedala som mu, ze este neviem a ze tentokrat sa nebude chciet mne.
@anonym_autor reakcia skolkara..
@anonym_autor reakcia skolkara..
@anonym_95168f áno, ale pochopil a zabralo to veľmi dobre. Ono niekedy tá žena už vie predsa, čo platí na toho chlapa a čo nie.