Prečo sa ženám vyčítajú emócie vo vzťahoch?
Uz dlhsie sa zamýšľam nad jednou vecou. Preco sa považuje za normálne iba to, ked je žena silná, tolerantná, vo všetkom priam dokonala, co sa tyka vzťahov. Postrehla som jeden rozhovor, kde jedna žena normálne zhadzovala emocie zeny a nechápala, ze preco vlastne zeny žiarlia na svojich partnerov? Ako keby to bola nejaka extrémne hrozna emócia. Teraz nikto nehovorí o prehnanom a chorom ziarleni. Ide o normálne, zdrave ziarlenie. Ja nechápem, to uz žena ma ist ako stroj, v kazdej chvíľke sa tváriť ako ta najsilnejšia bytosť na svete? To naozaj sa tie zeny, co to zhadzujú nikdy necítili nesebavedome a neisté? Lebo normálne v komentároch sa jedna pred druhou predbiehali, ake maju oni vztahy, ako si navzájom doma rozprávajú príbehy, kto s nimi cez den flirtoval, kto sa im prihovoril, navzájom obzerajú v meste ine zeny spolu s partnermi :D a mam sa citit zle za to, ze sa občas bojim a cítim sa neistá? Co to ma spolocne s mojou hodnotou? Moja hodnorlta je iba vtedy, ked sa cítim natolko úžasná, ze mne sa nikdy nic nemoze stat? To naozaj je tolko žien, ktore su tak nad vecou? Ja sa teda priznám, ze ja tak nad vecou nie som. A nepokladám sa za ziadnu nesebavedomu chudinku, ktora je ustrachana a neverí svojmu manželovi. Ale mne pride neprirodzene, pokial pociťujem žiarlivosť, aby som sa to snažila zahnať a nahovárať si, ze to nie je spravne a spravne je len to, ked žena je vzdy sebavedomá a nikdy nepocíti strach. Mne to pride proste nereálne. A teda nedošla som asi do takej Fáze života, ze mi je vsetko jedno. Ano, verim si, ze ako kazdy predošlý rozchod, by som zvládla aj rozvod, ale nebudem sa tváriť, ze mi je ukradnuté, ak by ma muz podviedol, flirtoval s inými ženami a pod. Lebo tieto vevi sa lahko tliachaju do vetra v podkastoch, ako im potom reálne celit. A kebyže mne manžel hovori doma, ako spoznal niekde dve zeny, ktore ho chválili, a ja sa budem tváriť strašne nad vecou, ako mi to je uplneee jedno, lebo som si sebou natoľko ista, ze preco by ma malo nieco take zneistit. A v komentároch chvály na danu zeny, ze takto vyzera sebavedomá a vyrovnaná zena. To znamena, ze ked taka nie som, tak som nevyrovnana a nsebavedoma, lebo som pocítila žiarlivosť v dany moment a trosku strach, ze coak sa moze nieco stat. Mne pride prirodzene hlavne u žien, ze my sme tie emočne, citlivé a zraniteľné. To uz natoľko maju niektoré zeny v sebe tu mužskú energiu, ze su tak nad vecou ako chlapi? Lebo ja neverím, ze existuje žena, ktora by bola 24/7 nas vecou a nikdy nic ju nedokáže zraniť. Tak preco sa stale maju niektore zeny potrebu hrať na tie dokonale pre spoločnosť a muža?
@anonym_autor ziarlivost ako taka nepopieratelne existuje a asi na par vynimiek, ju pociti za zivot kazdy aspon raz. Ak nie viackrat.
Tu sme si vsetci rovni.
Co neznamena, ze je to OK emocia. Vobec nie je. No nezbavime sa jej, lebo je to vlastne taky vonakjsi prejav/ukazovatel nasho ega, ako citlivo vnimame hodnotu svojej osoby (a jej ohrozenie).
Taky jazycek na vahach. Cim sme na seba citlivejsi, zranitelnejsi, tym byvaju prejavy horsie. A aj mensie impulzy ju vyvolaju.
A to je to, v com sa odlisujeme. Ako s nou vieme pracovat (zvladat ju).
A na toto najskor dana zena poukazovala - aj ked nevhodnym sposobom, ked vyzdvihovala sebaovladanie voci prejavom ziarlivosti, voci tym, co to tak nezvladaju.
Cim skor asi chcela ukazovat na uroven sebavedomia (kedze to ma dost vysoky vplyv na uroven ziarliosti).
Ale myslim, ze nie je imunna a aj ona ziarlivost uz pocitila a mozno nie raz. Akurat ju asi neprejavila navonok. Spracovala ju v sebe (ci vhodnym, alebo nevhodnym sposobom a raz to kdesi buchne ako pretlakovany parny kotol, to uz zalezi na nej).
Kazdopadne jej vyjadrenia nicomu nepomohli a nezlepsili propagaciu toho, ze so ziarlivostou sa musi v prvom rade vediet pracovat.
@moonlight1210 toro si perfektne vystihla 😊
@anonym_autor no nie je to správne preto, lebo svojou žiarlivosťou prejavuješ svojmu partnerovi nedôveru a máš ho za blbca, ktorý by ťa zrejme v tvojej hlave okamžite podviedol, alebo rovno opustil. Pretože vo vzťahu ma byť v prvom rade dôvera, tam kde nie je, nie je nič. Ďalej je to nedostatok sebadôvery a sebaúcty, sama si robíš zle, pretože si opäť myslíš, že by ťa okamžite vymenil za lepší kúsok. Je na svete kopec krásnych žien a oveľa krajších od teba, aj tvoj partner si to zrejme občas povie, ale žiť v tom že sa budeš strachovať o to, či ťa s tými tisíckami žien reálne podvedie... Na čo? a ešte jedna vec, ak ti partner začne o krásnej kolegyni rozprávať, nemusíš sa báť, môžeš až keď o nej prestane hovoriť ;)
@anonym_fe9aef ale ja som nikde netvrdila, ze žijem v strachu :D ja som len napísala, ze pre mna je ziarlenie súčasťou nasich životov a zeby nemali byt vyzdvihovane len tie zeny, co absolútne neziarlia, lebo su vzdy nad vecou. Ved tu vobec nepíšem o nejakom chorobnom ziarleni. A ani o tom, ze teraz ziarlim na každú zenu na svete. Tu ide o konkretne situácie. Ze za mna je normálne pocítiť žiarlivosť, ak partner ospevuje inu zenu. Alebo ze ti bude tvrdit, ako ho nejaka žena obhana v praci. Za mna je uplne normálne pomyslieť si, ze coak. Ja proste neverím, ze žena, ktora miluje, v tychto situaciachavne rukou a ma na háku :D bud to robia zeny, ktore su uz s partnerom len zo zvyku alebo maju jednoducho malo empatie v sebe a maju zrejme nejaku vyhybavu vztahovu vazbu. Alebo len nejake mini percento žien je tak extrne nad vecou a ma take ego, ze si myslia, ze ich sa nic netýka. Ale ja v mojom okolí ani nepoznám zeny, ktore by neriesili s kamoškami taketo veci. Vačšinou tie, co sa nezaujímajú su presne tie vyhybave, ktore maju celkovo chladný vzťah s partnerom
@anonym_fe9aef ale ja som nikde netvrdila, ze žijem v strachu :D ja som len napísala, ze pre mna je ziarlenie súčasťou nasich životov a zeby nemali byt vyzdvihovane len tie zeny, co absolútne neziarlia, lebo su vzdy nad vecou. Ved tu vobec nepíšem o nejakom chorobnom ziarleni. A ani o tom, ze teraz ziarlim na každú zenu na svete. Tu ide o konkretne situácie. Ze za mna je normálne pocítiť žiarlivosť, ak partner ospevuje inu zenu. Alebo ze ti bude tvrdit, ako ho nejaka žena obhana v praci. Za mna je uplne normálne pomyslieť si, ze coak. Ja proste neverím, ze žena, ktora miluje, v tychto situaciachavne rukou a ma na háku :D bud to robia zeny, ktore su uz s partnerom len zo zvyku alebo maju jednoducho malo empatie v sebe a maju zrejme nejaku vyhybavu vztahovu vazbu. Alebo len nejake mini percento žien je tak extrne nad vecou a ma take ego, ze si myslia, ze ich sa nic netýka. Ale ja v mojom okolí ani nepoznám zeny, ktore by neriesili s kamoškami taketo veci. Vačšinou tie, co sa nezaujímajú su presne tie vyhybave, ktore maju celkovo chladný vzťah s partnerom
@anonym_autor jasne, veď aj pes žiarli a môj extrémne 😀 asi to neznamená že má nízke sebavedomie alebo traumu z nevery 🤣
@anonym_autor ... Žiarlenie súčasťou môjho života nie je. Nikdy nebolo
@anonym_autor necitala som je to dlhe... Ale na otazku v uvode...preto je vela rozvodov lebo zeny stratili neznost..
Muzi maju pocit ze ziju z chlapmi... Drsnymi, drzymi, a prostivnymi.
@anonym_autor no tak v prvom rade asi nemáme chlapa ako ty lebo ak toto niekto hovorí svojmu partnerovi ,tak tam absolutne neni prečo žiarliť ,keďže tento partner je uplne nevhodný pre teba ,nakoľko ta ma uplne a hlboko vo vylučovacom otvore
@anonym_autor no tak v prvom rade asi nemáme chlapa ako ty lebo ak toto niekto hovorí svojmu partnerovi ,tak tam absolutne neni prečo žiarliť ,keďže tento partner je uplne nevhodný pre teba ,nakoľko ta ma uplne a hlboko vo vylučovacom otvore
@minenkaa 👏🏼👏🏼👏🏼
@anonym_autor neviem no, partner ospevuje inú ženu a iné ženy ho obhanaju v práci. No, mne to príde, že tvoj partner ťa schválne hecuje a ty mu skočíš svojou žiarlivosťou na lep a prskaš. 🤔Môj muž by mi toto nikdy nepovedal, lebo keby mi toto tvrdil, tak by som sa na tom parádne zabavila.🤣 Že starého deda obhanaju mladuchy🤣. Aj by som mu dopriala zábavu🤣.
Ja by som si napríklad absolútne nebrala k srdcu to, čo ľudia píšu na sociálne siete...lebo realita je väčšinou úplne niekde inde.
A to som si všimla už v mnohých diskusiách.
@anonym_autor druhych v tomto neriesim. Ano, ja som u nas ta emocna...co sa boji, nevladze, krici, hneva sa. A moj manzel je ten racionalny, ale dostatocne citlivy na to, aby mi dal potrebnu oporu ked potrebujem. Ked on potrebuje podporu, tak mu ju dam. Vie aka som a akceptuje to.
Ziarlivost u nas nehrozi, toto ja nepoznam, nemala som dovod. Ale mame voci sebe stale dost ucty a lasky, aby sme neviedli take reci, kto aky kompliment dostal a kto s kym flirtuje. Toto nepovazujem za spravne. Niekto to mozno berie normalne, ale ja nie.
@anonym_autor neviem no, partner ospevuje inú ženu a iné ženy ho obhanaju v práci. No, mne to príde, že tvoj partner ťa schválne hecuje a ty mu skočíš svojou žiarlivosťou na lep a prskaš. 🤔Môj muž by mi toto nikdy nepovedal, lebo keby mi toto tvrdil, tak by som sa na tom parádne zabavila.🤣 Že starého deda obhanaju mladuchy🤣. Aj by som mu dopriala zábavu🤣.
@rejka7 ale ja napisem o svojom manželovi. Tie priklady som dala prave na zaklade toho, co spomínala ta dotyčná v podkaste. Ja som len reagovala, ze tie situácie, ktore spomina, by vo mne tu žiarlivosť vyvolali a nie, zeby ma nechali chladnou.
Ja by som si napríklad absolútne nebrala k srdcu to, čo ľudia píšu na sociálne siete...lebo realita je väčšinou úplne niekde inde.
A to som si všimla už v mnohých diskusiách.
@vilma7 a napriek tomu to chodíš čítať a prispievaš do diskusií ? Načo strácaš čas, keď to nie je realita ?
@vilma7 a napriek tomu to chodíš čítať a prispievaš do diskusií ? Načo strácaš čas, keď to nie je realita ?
@anonym_ff6d77 nestrácam čas, zabíjam nudu....a či čítam knihu alebo tu sem tam nejakú blbosť, u mňa nehrá rolu.
A hlavne odkedy je pomaly každá odpoveď anonymná...;)....
Su emocie a emocie. A podla toho, ako prežívas uz len tuto temu, si myslim, ze patris do tej skupiny zien, ktorym sa emocie uz netoleruju.
Uz som tu ten zazitok raz napisala... znama sa vyjadrila, ze musi letiet do polska. Trebalo vo Varsave raz prestupovat a ona sama este nikdy neletela.
Joooj no boze, vsak sa nauci. Ale ona chytila hystak, ze to nezvladne a ze teda ju odvezie jej muz s dvomi detmi(6 a 9) autom 20 hodin v kuse (v lete, v horucave) tam... prespia v nejakom lacnom hoteli a ze znova pojdu 20 hodin bez prestavky naspät. (Jej muz nemoze z nejakeho dovodu lietat)
Tak jej vravim, ze nech to svojej rodine nerobi, ze zvladne sama letiet, ze na letisku vidavam storocne azijske babky, ktore v pohode lietaju.
Znova hystak. Ja som ju az tak dobre nepoznala, takze som sa ponukla, ze ju teda v pohode budem sprevadzat. Ze som v tom polskom meste este nebola, ze si rada pozriem.
Revala, ze som najlepsi clovek na svete.
Na letisku revala, lebo na kontrole zapipala. Chytila taky hystak, ze som myslela, ze nas rovno dakam odvlecu vypocuvat, ze sme teroristky.
So sebou mala velikansky vankus 120×90cm, taky perovy, jak babky na detine mavali.. lebo na hotelovom vankusi by sa dobre nevyspala.
V lietadle revala, lebo pred desiatimi rokmi bola u mamy na navsteve a mama kupila dva jogurty navyse okrem inych jedal.(Cize pre 4 osoby kupila aj 6 jogurtov a ze ako to ta mama akoze myslela, ze ako sa maju podelit...)
Ked sme vystupili, revala lebo ze sme jednu cestu stastne zvladli.
Vecer mi napisala sms, ze som uzasny clovek a ze nase kamaratstvo sa urcite coskoro skonci, lebo uzasne veci netrvaju dlho.
Cestou naspät sa striedali vsetky mozne i nemozne emocie, pamätam si, ze revala, lebo jej mama ju dala do pionierskeho tabora, ked bola druhacka.
Mamu nenavidela, brata nenavidela, nenavidela vsetkych z muzovej rodiny a s nikym z vymenovanych sa roky nestretavala.
Uuuplne ma vysala z energie.
Stastne sme dosli, rozlucili sa. Revala, ako keby sme sa lucili navzdy( byva 50m od nas).
Mala som dost svojich starosti, nastupovala som do novej prace, partner bojoval na JISKe o zivot, k tomu male dieta a z toho vysilenia som uz aj ja mala zdravotne komplikacie. Takze som na tu sialenu zensku uz aj zabudla a tu mi od nej dojde stvor-minutova sprava na mobil, ze aky som zly clovek, egostredny a emocne nedozrety a ze ked sa o nasej ceste do polska bude nieco v dedine suskat, ze to so mnou bude riesit jej pravnik😀
Ta zena normalne funguje, myslim tym, ze nie je zatvorena na psychiatrii a ona si mysli, ze je normalna, citliva zena. Ze to vsetky zeny tak.
Aaaa este som si spomenula, ze revala, aj ked mi rozpravala, ze ked mala 11 pobozkal ju jej 12rocny bratranec z druheho kolena😀
Takze autorka, ak ti viaceri povedali, ze to s emociami prehanas, mozno sa treba nad tym zamysliet a nezovseobecnovat to tak, ze zenam sa emocie netoleruju.
Su emocie a emocie. A podla toho, ako prežívas uz len tuto temu, si myslim, ze patris do tej skupiny zien, ktorym sa emocie uz netoleruju.
Uz som tu ten zazitok raz napisala... znama sa vyjadrila, ze musi letiet do polska. Trebalo vo Varsave raz prestupovat a ona sama este nikdy neletela.
Joooj no boze, vsak sa nauci. Ale ona chytila hystak, ze to nezvladne a ze teda ju odvezie jej muz s dvomi detmi(6 a 9) autom 20 hodin v kuse (v lete, v horucave) tam... prespia v nejakom lacnom hoteli a ze znova pojdu 20 hodin bez prestavky naspät. (Jej muz nemoze z nejakeho dovodu lietat)
Tak jej vravim, ze nech to svojej rodine nerobi, ze zvladne sama letiet, ze na letisku vidavam storocne azijske babky, ktore v pohode lietaju.
Znova hystak. Ja som ju az tak dobre nepoznala, takze som sa ponukla, ze ju teda v pohode budem sprevadzat. Ze som v tom polskom meste este nebola, ze si rada pozriem.
Revala, ze som najlepsi clovek na svete.
Na letisku revala, lebo na kontrole zapipala. Chytila taky hystak, ze som myslela, ze nas rovno dakam odvlecu vypocuvat, ze sme teroristky.
So sebou mala velikansky vankus 120×90cm, taky perovy, jak babky na detine mavali.. lebo na hotelovom vankusi by sa dobre nevyspala.
V lietadle revala, lebo pred desiatimi rokmi bola u mamy na navsteve a mama kupila dva jogurty navyse okrem inych jedal.(Cize pre 4 osoby kupila aj 6 jogurtov a ze ako to ta mama akoze myslela, ze ako sa maju podelit...)
Ked sme vystupili, revala lebo ze sme jednu cestu stastne zvladli.
Vecer mi napisala sms, ze som uzasny clovek a ze nase kamaratstvo sa urcite coskoro skonci, lebo uzasne veci netrvaju dlho.
Cestou naspät sa striedali vsetky mozne i nemozne emocie, pamätam si, ze revala, lebo jej mama ju dala do pionierskeho tabora, ked bola druhacka.
Mamu nenavidela, brata nenavidela, nenavidela vsetkych z muzovej rodiny a s nikym z vymenovanych sa roky nestretavala.
Uuuplne ma vysala z energie.
Stastne sme dosli, rozlucili sa. Revala, ako keby sme sa lucili navzdy( byva 50m od nas).
Mala som dost svojich starosti, nastupovala som do novej prace, partner bojoval na JISKe o zivot, k tomu male dieta a z toho vysilenia som uz aj ja mala zdravotne komplikacie. Takze som na tu sialenu zensku uz aj zabudla a tu mi od nej dojde stvor-minutova sprava na mobil, ze aky som zly clovek, egostredny a emocne nedozrety a ze ked sa o nasej ceste do polska bude nieco v dedine suskat, ze to so mnou bude riesit jej pravnik😀
Ta zena normalne funguje, myslim tym, ze nie je zatvorena na psychiatrii a ona si mysli, ze je normalna, citliva zena. Ze to vsetky zeny tak.
Aaaa este som si spomenula, ze revala, aj ked mi rozpravala, ze ked mala 11 pobozkal ju jej 12rocny bratranec z druheho kolena😀
Takze autorka, ak ti viaceri povedali, ze to s emociami prehanas, mozno sa treba nad tym zamysliet a nezovseobecnovat to tak, ze zenam sa emocie netoleruju.
@oliolijanka ďalšia extremistka :D v prvom rade, prispevok je všeobecný, nie je o mne. Po druhe, spomínala som tu uplne ine emocie a nie nejake nestabilné a zrejme psychicky choré zeny. Tak si laskavo nabuduce napis svoj prispevok niekam inam 🙂 nie kazda žena, ktora prejaví emociu, je zákonite osoba, s akou mas ty skúsenosť. A moj prispevok je uplne o niecom inom, ked mas problem s porozumením, tak mozno len ty veci rada nafukujes a robis z nich bájky, ako aj túto, co si napísala. Mozno realita bola uplne inde, len sa tu potrebuješ nafukovat, aka si ty úžasná, silná žena, ktpta zvláda všetko na jednotku a druhe zeny su oproti tebe len neschopné trubky. A kazda žena by chcela mat manžela, ako dotyčná, ktory by kvoli jej strachu bol ochotný obetovať svoje pohodlie 🙂
@oliolijanka ďalšia extremistka :D v prvom rade, prispevok je všeobecný, nie je o mne. Po druhe, spomínala som tu uplne ine emocie a nie nejake nestabilné a zrejme psychicky choré zeny. Tak si laskavo nabuduce napis svoj prispevok niekam inam 🙂 nie kazda žena, ktora prejaví emociu, je zákonite osoba, s akou mas ty skúsenosť. A moj prispevok je uplne o niecom inom, ked mas problem s porozumením, tak mozno len ty veci rada nafukujes a robis z nich bájky, ako aj túto, co si napísala. Mozno realita bola uplne inde, len sa tu potrebuješ nafukovat, aka si ty úžasná, silná žena, ktpta zvláda všetko na jednotku a druhe zeny su oproti tebe len neschopné trubky. A kazda žena by chcela mat manžela, ako dotyčná, ktory by kvoli jej strachu bol ochotný obetovať svoje pohodlie 🙂
@anonym_autor ale veď aj tento posledny príspevok je uplne zbytočný vykrík do tmy,prečo by mala príspevok pisat inde ako do tejto témy ,dala svoj pohľad na to
Zbytocne takto reaguješ a presne o tomto tu písali baby
@anonym_autor
Nevieme, ci jej manzel by bol s tym stotozneny, ze bude ohrozovat svoj zivot, zivot svojich deti, manzelky a zivot cudzich ludi 40 hodin na cestach, len aby vyhovel svojej neschopnej hysterickej manzelke.
To bola iba jej predstava, ktora sa neuskutocnila.
Ano, takeho muza, ktory pomoze svojej manzelke, si zela kazda zena. Taka zena ale, ktora v 42 rokoch sama nepoleti, ale ocakava od svojich malych deti, ze kvoli jej neschopnosti budu 40 hodin v kuse sediet v aute, je postrachom kazdeho muza.
Nezda sa mi, ze by tvoj prispevok bol vseobecny, nie o tebe. Kto ma potrebu na mk zakladat temu, ze zenam sa vo vztahu vycitaju emocie, ak nie zena, ktorej tie emocie vycitane su?
Prepac, ze som do temy o zenach s emociami prispela o zene s emociami. Kolko emocii je dovolene spomenut, aby patrili pod tvoj prispevok?
Kolko emocii sa uz zenam smie vycitat?
Kolko je normalne zdrave ziarlenie? Take, pre ktore je treba zalozit temu na mk?
@anonym_autor Plus... moj prispevok bol priamo k teme. Som zena, ktora vycita inej zene emocie... zene, ktora si mysli, ze jej emocie su uplne v norme. A dokonca si mysli, ze moje emocie nie su v poriadku.
Lenze ty si tu zenu oznacila za choru a mna za niekoho, kto sa nafukuje a povysuje nad inych.... zda sa mi to???.... vycitas nam emocie?
Preco si mi nepodakovala za prispevok, preco si ma nepolutovala, ze ta cesta musela byt strasna, preco si tu moju znamu nepodporila, ze proste bola iba vystresovana z cesty?
Ty mozes vsetkym nieco vycitat, ale tvoje ziarlenie vo vasom vztahu je uplne normalne?😀

@moonlight1210 tak prioritne sa riesila tato tema, ako nieco, co nie je v poriadku. A ja si zas nemyslím, ze ked nejaka žena pociťuje žiarlivosť, tak je pokladana za nestabilný a podobne. Ja mam pocit, ze sa tu zaa vyťahujú extrémy. Ako nejaka žena hádže po Mužovi taniere, lebo sa pozrel ma susedu. Ale o tom moj prispevok nie je. Skor som narazala na ten podkast, kde dotyčná nechápala, ako moze nejaka žena žiarliť, ze jej partner pride z fotka, hovori o tom, ako s nim flirtovali zeny a ona ho este povzbudzuje, ze super. A druhe zeny ju tam vychvalovali, ze takto sa ma.spravat správna žena. Ja narážam na to, ze preco by malo byt len toto spravne? Preco nemoze byt spravne aj to, ze žena dostane prirodzený strach, ze coak tato reakcia vyvolá nejaku akciu? Dokonca tam v komentároch jedna zena napísala svoju skúsenosť, ze jej ex tiez kedysi takto ,,nevinne" flirtoval, az kym si dotycne zeny nezacal vyhľadávať na sociálnych sieťach. Takze ja len reagujem na ro, ze mat emocie a aj nemať emocie je uplne v poriadku a nech sa nepodsuva len jedna reakcia, ako ta spravna
@anonym_autor no nie je to správne preto, lebo svojou žiarlivosťou prejavuješ svojmu partnerovi nedôveru a máš ho za blbca, ktorý by ťa zrejme v tvojej hlave okamžite podviedol, alebo rovno opustil. Pretože vo vzťahu ma byť v prvom rade dôvera, tam kde nie je, nie je nič. Ďalej je to nedostatok sebadôvery a sebaúcty, sama si robíš zle, pretože si opäť myslíš, že by ťa okamžite vymenil za lepší kúsok. Je na svete kopec krásnych žien a oveľa krajších od teba, aj tvoj partner si to zrejme občas povie, ale žiť v tom že sa budeš strachovať o to, či ťa s tými tisíckami žien reálne podvedie... Na čo? a ešte jedna vec, ak ti partner začne o krásnej kolegyni rozprávať, nemusíš sa báť, môžeš až keď o nej prestane hovoriť ;)