Prečo sa ženy z vidieka cítia menej atraktívne?
Niekedy len tak scrollujem. Instagram, filmy, reklamy, rozhovory. A zrazu sa pristihnem, ako si vsimam... tie tvare. Tie tela. Tie zuby, vlasy, plet, driek, pazuchy bez jedineho chlpku a oci s dlhymi mihalnicami
Kazda z nich krasna. Dokonala. Sebavedoma. Herecka, modelka, influencerka, spevacka.A potom si umyjem zuby v kupelni, kde plienky smrdia vedla lavora, a pozeram sa na seba v zrkadle s mastnymi vlasmi a kruhmi pod ocami. Citim sa ako taky vidiecky upgrade Popolušky – len bez tej vily, kariet a silikonu.Nie som zakomplexovana. Len niekedy premyslam – preco ony mozu byt take… „viac“? A preco my dedinčanky – normalne zeny, matky, ucitelky, predavacky mame pocit, ze sme stale len „dost dobre“?
Ale admin už dosť!!! Tieto primitívne témy, všetky evidentne písané jednou osobou, s cieľom rozdúchať vášne. To fakt za toto niekoho platia, že tu neustále zakladá takéto picnuté diskusie?
@melanta ja sa na tom smejem už dobre dlho. Predtým sme ho odhalili lebo mu to písal chatgpt. A teraz tieto trápne kraviny. Mohli zamestnať človeka so štipkou fantázie aspoň🤣
A s mastnými vlasmi sa chvalis, či plačeš? Keď sa ti nechce sprchovat celá, stačí sa prehnuť nad vaňu a umyť. Rychlovka, 3 minuty, kým vyperieš posrate plienky, vlasy vyschnú. Medzitým sa môžeš namalovat, kup si špirálu za 5e v dm 🫣 trošku omietky na tvár, čisté oblečenie, trošku parfému, oholit pazuchy a dať deodorant
@melanta ja sa na tom smejem už dobre dlho. Predtým sme ho odhalili lebo mu to písal chatgpt. A teraz tieto trápne kraviny. Mohli zamestnať človeka so štipkou fantázie aspoň🤣
@nin12345 veď to, že keby to aspoň písal niekto kreatívny. Najviac sa mi páčia diskusie, kde na konci je otázka typu "aj vy to takto máte?" alebo "aký máte vy názor?" a podobne. To sú diskusie, kde je úplne zrejmé, že to píše stále rovnaká osoba.
Plenky oper, a zacni sa starat o seba nie o baby na insta...
sorry...ani toto nestaci na zensky roman
Ale admin už dosť!!! Tieto primitívne témy, všetky evidentne písané jednou osobou, s cieľom rozdúchať vášne. To fakt za toto niekoho platia, že tu neustále zakladá takéto picnuté diskusie?
@melanta dostali instrukcire - zvysit klikanost, zakladat kontroverzne diskusie a menit nazvy tem z normalnych na uplne priondete
Wtf? To vazne toto? Akoze sorry, ale z MK sa stava totalne trapna platforma tymito temami, ktore su jasne vymyslene, aby zvysili klikanost a totalne odveci.
Mile Bravo,
miesto fitka, kozmetiky a kadernicky travim svoj volny cas, co mi ostane, na insta a sledujem, ako sa druhi maju lepsie.
Potom sa citim ako skaredy neschopny debil.
Robim chybu ja, alebo oni, ze to tam vycapuju? Kde na to beru cas? A preco sa tak prezentuju?
Preco nie je zdoraznovana moja neudrziavana prirodzenost ako standard? Ako sa maju potom citit zeny, co su take iste, ako ja?
Kam smeruje tato spolocnost?!
Za odpoved vopred dakujem, s uctou, atakdalej, tvoj anonym.
Teraz mi došlo že asi aj tá debata o krste bude vymyslená a ja sa tam rozhorčujem🤣🤣🤣
@nin12345 zmazali ju.
@moonlight1210 no super tak to je iná sloboda slova - nadpisy si upravujú podľa seba, mažú nepohodlných ľudí
@moonlight1210 no super tak to je iná sloboda slova - nadpisy si upravujú podľa seba, mažú nepohodlných ľudí
@nin12345 hoci je to tu verejne, neplatene forum, stranka je v podstate ich sukromna. Takze aj ked sa nam to subjektivne nepaci, maju na to objektivne pravo.
Je to, ako ked sa ty rozhodnes vo svojej obyvacke, ako sa maju ludia spravat, a kto tam nemoze byt, ked s tym nesuhlasi.
Ludia maju na druhej strane slobodne pravo na stranke nebyt, ak nesuhlasia.
Dokonca si mozu zalozit vlastnu stranku s verejnym forom.
Nanicmama tak vznikla. A ako osadenstvo rastlo do poctu, jej autorka sa potykala s mnohymi poziadavkami a kritikou. Ak nieco chcela zmenit podla seba, casto sa od uzivateliek dozvedela, ze jej to tam (uz) nepatri.
Mam dojem, ze nakoniec po par rokoch to vzdala a rozbehnutu stranku predala inemu prevadzkovatelovi.
Asi to suviselo i s tym, ze ju zakladala, ked mala deti male a vtedy uz boli odrastene, takze mamickovska stranka uz nebola v jej zivote aktualna, kedze sa v zivotnej etape uz posunula inde. Neviem.
Namiesto rolovania socialnych sieti a obdivovania zien, by si uz mohla byt umyta aj s vlasmi, pripadne aj upravena a aj oprane🤷♀️ socialne siete dokazu pohltit dost vela casu...
🤦♀️Si dôkazom toho, o čom hovoria psychológovia a psychiatrii pomaly. Vás tie sociálne siete a úplne zničia psychicky a vybrakujú...všetko je to pozlaátko a klamstvo. Wake up a začni žiť reálne.
Pokiaľ máš problém sama so sebou tak si ho vyrieš tým, že sa zlepšíš aby si sa sama sebe viac páčila a nerieš kto ako vyzerá. Keď niesi spokojná sama so sebou každý ti bude pripadať krajší..
neviem o tom, že by sa ženy z videiak cítili menej atraktívne. je na každom z nás, ako si to zariadime, nastavíme.
Cakam kedy na tieto temy aj zacne odpisovat chatgpt aby sa zdalo ze sa tu vo velkom diskutuje 😅