Prečo sa zrazu prestal ozývať po stretnutí?
Caute
prosim nesudit a vyjadrit sa k veci take co mate skusenost:
Pracovne stretko kde prebehli extremne velke sympatie - nikdy som toto nezazila ale tvarila som sa ze som Ok. Chlap to tiez tak citil, volal ki o tyzden pracovne ale zakecli sme sa a nepriamo sme si dohodli kafe
Zlozila som trlefon a hned sms, pisali sme si a bolo to prijemne, vtipne, dohodli sme si stretko. Prva vecera ok. Mega iskry zabava a sympatie vsetko bez fyzickeho zblizenia
Bol to muz na urovni
Stale nevedek ze mam deti, len to, ze som rozvedena.
Dalsie dni som mu povedala ze mam deti, on mi jeho zacal viac pisat, podlal foto (ja moje deti som neposlala).
Ptom dohodnute stretko, sam pd seba povedal ako to ma doma (dlhodobo nedunksne manzelstvo, zavazky kvoli detom a biznise atd) - nezvelicoval, bol uprimny.
Nasledne sme sa zblizili - bozkavanie na verejnosti, zvysok uz v sukromi 🙂 bolo to neskutocne, nie len fyzicky ale aj take nejake mentalne spojenie, bol romanticky, nie mechanixky ze dlho aom to nemal tak podme na to
Este vecer posielal ze dakuje za krasny vecer, srdiecka, dalsie 2 dni pisal, vzdy rano a aj pocas dna, mal ale vela toho v praci takze pisanie skor o praci o problemoch s detmi skola atd atd fotka deti jeho projekty atd…
A potom bum - isiel sluzobne prec (vedela som ze pojde) - spravy neprecital (len take letme o pocasi) a vobec sa neozval
Mate niekto skusenost?
@anonym_066cbc
Ja rozumiem vsetko co pisete a za beznej okolnosti som uplne proti tomu …
Tu sa bavime o rozpadajucom vztahu, kde sa uz druhy rok riesi rozvod a delenie majetkov, nechcem pisat details … nemaju idylku. Maximalne spolu slusne vychadzaju kvoli biznisu, detom.
Nepreberali sme ich domace problemy, tie sa dali pochopit z kontextu a nepytala som sa
Ja som sa pred mesiacom rozisla s partnerom po 3 rokoch a chcem byt chvilu sama … a toto sa udialo a chcela som sa poradit anonymne tu ale vy ste do mna skakali, takmer vsetky, nepriamo umerne tomu, co som ja hadzala do eteru
Trosku sa zienky uvedomte. Ak niekto zalozi temu, chce diskutovat, ano aj pocut odlisny nazor ale BEZ urazok a bez osocovania a bez toho, aby sme sa ti zrazu rozdelili ma tie dobre matky = nerozvedene, cudne, sexualne vykonne pre manzelov, skvele kucarly a upratovacky a akoze tie zle = rozbedene s milencami tie ktore maju doma gazdinku ale neziju podla akychsi nepisanych konikovskych dogiem
Trosku nadhladu, empatie, zenskosti
Nie necakam ze sa kvoli mne rozvedie. Ale citim ze sme si s tou osobou sadli mentalne a preco sa nebidiet na tenise? Preco sa neporozpravat pri veceri? Co je na tom zle pre pana jana.
Ja som bola pracovne v peostredi kde bolo 90 percent ludi rozvedenych a mali druhe manzelstva. A tych 10% ti sa tvarili ako panenky marie a ma kazdej akcii vliezli do postele inemu kolegovi.
Neriesila som to, neodsudzujem. Ja som si drzala svoj styl, ale nikdy by som na kolegov, ktori maju doma rodinu a trtkavaju kade tade nepocedala, ze su to kurwcnici alebo ze svoje deti zle vychovavaju …
@anonym_autor no teraz si to už úplne zabila...sotva si sa rozišla s jedným, a za mesiac si stihla zoznámenie, písanie, mentálne prepojenie a sex...ako azaj sa divíš, že sa ti neozýva? úprimne?
@morpheuss ma to v hlave upratané? Reaguje kultivovane? Vidno ze si nečítal celu diskusiu 😂 autorka je vsetko len nie vyrovnaná a kultivovana. Po týždni je namotana na ženáča a žerie mu vsetky nezmysli co jej on natrepe. Mna by veeelmi zaujimalo s akou trapnou výhovorkou sa jej ozval
@anonym_6f8348 A uz si ani neprecita, dotycna svoje reakcie maze.
@anonym_6f8348 A uz si ani neprecita, dotycna svoje reakcie maze.
@mandzula to asi preto aby pôsobila kultivovane 😂 pritom je to uzlík nervov, sedí cely den pri telefóne a čaka ci sa jej ten pan dokonalý ozve. A ked sa ozve s trapnou vyhovorkou tak ona hneď skočí a roztiahne mu nohy a bude si myslieť ako uzasne su mentálne prepojení
Mňa by len zaujímalo, čo by povedal tvoj partner na úrovni o tvojej úrovni - keď si ho riešila na mk.
10strán? A už sa stratený ozval. Dúfam,že tento príbeh bude mať aj 30 strán a pôjde si vlastným životom. Zajtra sa rozvedie,pozajtra budú zásnuby 😁. Ale ja ti autorka prajem,aby ste boli spolu (vrana k vrane). Podvádzanej manželke prajem,aby sa ho čím skôr zbavila a ani aby ju to netrápilo, pretože vy dvaja si zaslúžite jeden druhého 😏. A ak to funguje správne,ty sa ocitneš na na strane manželky,keď budeš podvadzaná a budú si s ďalšou robiť z teba p*del.
@zuzanita1609 on sa autorke ozval?
A pre teba autorka je trápne mazať svoje odpovede. Napis za par týždňov ako to vase mentálne prepojenie pokračuje, myslim ze koniec tvojho príbehu poznam
@anonym_94973d evidentne ano asi pred tromi stranami diskusie ale vymazala tie komentare 🙂 sudim iba podla reakcie diskutujucich
@mandzula to asi preto aby pôsobila kultivovane 😂 pritom je to uzlík nervov, sedí cely den pri telefóne a čaka ci sa jej ten pan dokonalý ozve. A ked sa ozve s trapnou vyhovorkou tak ona hneď skočí a roztiahne mu nohy a bude si myslieť ako uzasne su mentálne prepojení
@anonym_6f8348 úprimne skor kvôli tomu, že ju niekto callol out. Že čo píše teraz nesedí čo písala pred dvoma stranami. Potrebuje sa zbaviť dôkazov.
@anonym_94973d vraj ano, ale nenapísala co jej napisal. Teraz autorka maže svoje odpovede aby tu nevyzerala ako hlupana
@amdornik nehnevaj sa, ale čo to trepeš? Autorka má v hlave upratané, je to vyrovnaná žena, reaguje pokojne a kultivovanie napriek tomu, že sa okolo nej zbehla celá anonymná toxická zberba z koníka... si úplne mimo
@morpheuss no mimo si úplne ty. lebo to, čo som tu uviedla, bolo na odľahčenie a týkalo sa to preklepov a nezrozumiteľných textov. takže daj si ukľudňovák a neskáč do mňa.
@morpheuss ma to v hlave upratané? Reaguje kultivovane? Vidno ze si nečítal celu diskusiu 😂 autorka je vsetko len nie vyrovnaná a kultivovana. Po týždni je namotana na ženáča a žerie mu vsetky nezmysli co jej on natrepe. Mna by veeelmi zaujimalo s akou trapnou výhovorkou sa jej ozval
@anonym_6f8348 no a navyše reagoval na môj príspevok, ktorý vôbec autorku nedehonestoval, ale bol tu pridaný na odľahčenie pre tých, ktorí z diskusie poznajú, ako daná diskutujúca niekedy nečitateľne píše. vôbec to nesúviselo s témou 😀 ale OK, odbavil sa, hádam bude mať krajšie popoludnie.
autorka co ti napisal? dal ti vysvetlenie? zvedave sme😅. inak, ja by som dala ruky prec od neho, dokym si to so zenou nevysporiadaju. si si ista, ze ta netaha za nos? deti ma ako stare? ak ma dvojrocaka neverim v zasadne vztahove problemy, v ktorych by sa on nezachoval zle.
@anonym_autor neviem, či sa ti o tom chce rozprávať, hlavne teda v tomto toxickom prostredí... ale chcem sa ťa spýtať ako chlap.. ehm, nazvyme ma polyamor, v čom bol ten sex s ním dobrý, potom lepší a potom najlepší? Inak presne si mi potvrdila skúsenosť, že prvý sex nikdy nie je top, vždy sa to zlepšuje neskôr, keď muž ženu postupne spozná a zistí, čo sa jej páči, atď...
Btw, ako muž ti môžem povedať, že jedna z alternatív proste je, že si proste uvedomil, že chce niečo iné, resp. že mu to iné prišlo do života..tým sa vôbec neneguje to, čo ti narozprával a čo ste spolu zažili. Chlap, keď je v móde lovca, úprimne po tej žene túži, vidí len poozitíva.. no tým ako ju spoznáva a uloví, tá túžba postupne v niektorých prípadoch opadáva.. niekedy rýchlejšie, niekedy pomalšie a môže ísť do stratena...
@morpheuss tvoje statistiky sa v tomto pripade nedaju aplikovat, autorka s nim mala sex len raz, pozor v luxusnom hoteli a potom sa zenac odmlcal. bol to sex vynimocny, boli mentalne spojeny, on roky sex nemal, pretoze zije v nefunkcnom manzelstve a preto ju tak fantasticky pretiahol. chlap, ktory roky nema sex vie fantasticky pretahovat, to si nevedel?
Baby, pokoj, @morpheuss by ju chcel len potrtkať. 😄
@enmery Anička, asi ťa prekvapím, ale nemám absolútne žiadnu potrebu trtkať niekoho z modrého koníka... (okrem mojej lásky earlgrey samozrejme, cmuk) ak by sa v budúcnosti situácia zmenila, sľubujem, že budeš medzi prvými, ktoré sa o tom dozvedia.
Mne sa stalo podobné, bol krátko rozvedený, boli sme na koncerte, kde bolo veľa spoločných známych, večere, neskutočne sme si rozumeli a rozprávali do rána, asi po týždni sex, výbuch vášní, neustála komunikácia.
A potom že ide so synom na dovolenku, čo mali naplánované ešte predtým ako sme sa poznali, ešte odtiaľ posielal fotky, napísal že nemá dobrý signál, že sa mi ozve v nedeľu ako sa vráti a odvtedy ticho, už je to rok🤣
Myslím, že zamiešala karty bývalá, mali spololu jednu z firiem atď, riešil si bývanie, prerábal dom, uvažoval o tom že sa na nejaký čas vráti do domu k bývalej, stále to bol aj jeho dom a zrejme im to spolu klaplo.
Videla som rozsudok, rozvedený fakt bol, ale 3 týzdňovú známosť som si nemienila k sebe sťahovať.
Raz som volala a nezdvihol a napísala som jednu sms a neodpísal, som to uzavrela tiež.
@anonym_6f8348 úprimne skor kvôli tomu, že ju niekto callol out. Že čo píše teraz nesedí čo písala pred dvoma stranami. Potrebuje sa zbaviť dôkazov.
@anonym_3bef40 Tiez mam taky nazor, mozno sa tu nasiel sam pan milenec alebo jeho takmer exmanzelka.
@morpheuss tvoje statistiky sa v tomto pripade nedaju aplikovat, autorka s nim mala sex len raz, pozor v luxusnom hoteli a potom sa zenac odmlcal. bol to sex vynimocny, boli mentalne spojeny, on roky sex nemal, pretoze zije v nefunkcnom manzelstve a preto ju tak fantasticky pretiahol. chlap, ktory roky nema sex vie fantasticky pretahovat, to si nevedel?
@anonym_b8efe3 no priznávam, že som to tu nečítal nejako extra pozorne... vďaka za sumarizáciu
Mimo temu....pamatate si tu diskusiu, co tu mala 24 stran? Tak tato bude mat minimalne tolko 👍
@enmery nemyslím ze to je ona, ten príspevok je bez chyby napísané a ked pisala tu mala v každom príspevku chybu. Navyse taky obrat u nej určite nenastal
@anonym_6f8348 To nie je ona, ale pre ňu, aby sa prebrala.😃
@enmery myslim ze ona sa este nejaky cas nepreberie 😂
Autorka autorka… že ty nie si namotana? A kto sa tu trasie jak hladná čivava, že kedy jej konečne odpíše? Kto sa tu furt vypytuje, či niekto nemá skúsenosť, a koľko trvali tie odmlky a kedy už konečne odpíše?
Škemreš za ženatým otcom detí. Hanba by ma fackovala, že nemám na viac. Skus vyšší level pre teba- slobodného. Ale na takeho asi nemáš.
@anonym_94973d no napísala,že sa ozval,ale prečo to vymazala neviem 😏. Možno preto,lebo to bolo iba zbožné želanie 😁. A vlastne celý jej príbeh akosi do seba nezapadá,na 14tej strane už zabudne čo písala na prvých. Podľa mňa to bude tak,že to bola jednorazová záležitosť,neverník sa pobavil a ona sa buchla. A tu príbeh končí 😉.

@amdornik nehnevaj sa, ale čo to trepeš? Autorka má v hlave upratané, je to vyrovnaná žena, reaguje pokojne a kultivovanie napriek tomu, že sa okolo nej zbehla celá anonymná toxická zberba z koníka... si úplne mimo