icon

Prečo sa zrazu prestal ozývať po stretnutí?

22. nov 2025

Caute
prosim nesudit a vyjadrit sa k veci take co mate skusenost:
Pracovne stretko kde prebehli extremne velke sympatie - nikdy som toto nezazila ale tvarila som sa ze som Ok. Chlap to tiez tak citil, volal ki o tyzden pracovne ale zakecli sme sa a nepriamo sme si dohodli kafe
Zlozila som trlefon a hned sms, pisali sme si a bolo to prijemne, vtipne, dohodli sme si stretko. Prva vecera ok. Mega iskry zabava a sympatie vsetko bez fyzickeho zblizenia
Bol to muz na urovni
Stale nevedek ze mam deti, len to, ze som rozvedena.
Dalsie dni som mu povedala ze mam deti, on mi jeho zacal viac pisat, podlal foto (ja moje deti som neposlala).
Ptom dohodnute stretko, sam pd seba povedal ako to ma doma (dlhodobo nedunksne manzelstvo, zavazky kvoli detom a biznise atd) - nezvelicoval, bol uprimny.
Nasledne sme sa zblizili - bozkavanie na verejnosti, zvysok uz v sukromi 🙂 bolo to neskutocne, nie len fyzicky ale aj take nejake mentalne spojenie, bol romanticky, nie mechanixky ze dlho aom to nemal tak podme na to
Este vecer posielal ze dakuje za krasny vecer, srdiecka, dalsie 2 dni pisal, vzdy rano a aj pocas dna, mal ale vela toho v praci takze pisanie skor o praci o problemoch s detmi skola atd atd fotka deti jeho projekty atd…
A potom bum - isiel sluzobne prec (vedela som ze pojde) - spravy neprecital (len take letme o pocasi) a vobec sa neozval

Mate niekto skusenost?

zuzanita1609
22. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_bbc4aa nie kazdy chlap chce hocijaku jednoduchu prvoplanovu zenu a tak isto aj zeny. Su muzi ktori su mentalne inde a aj si preto vyberaju zeny s ktornu sa vedia porozpravat a az nasledne vznikne ta sexualna energia - urcite ma mepovazuje za jikoho kto sa mu hned hodil do postele a neverim ze toto robieva bezne - nevravim ze to nikdy neurobil ake urcire nie bezne

@anonym_autor mňa by zaujímalo a je to úplne jednoduché, prečo sa ho normálne neopýtaš? 😁 "počuj Karol,vieš mi nejako odôvodniť tento tvoj "odmlk"? Prečo sa ho to normálne neopýtaš aspoň v sms,keď si tak veríš? Ja ťa urážať nebudem, každý si zariadi život tak,ako chce a ty chceš byť asi tá druhá,tretia, piata ....ale ak smiem poradiť,ak sa ozve a opäť skončíte v tom drahom hotely,skús myslieť aspoň na svoje fyzické zdravie a používať kondómy 😏.

anonym_bbc4aa
22. nov 2025
@amdornik

@anonym_bbc4aa ale tak hádam nejdeš útočiť na autorku, ktorá vzťah nemá, že ona je zodpovedná za to, že ten chlap kade chodí, tade jebe? to hádam nie? ten chlap by svoju rodinu ničil či s autorkou alebo inou. jednoducho je taký. keby si rodinu vážil a bol za ňu vďačný, tak ho iné nezaujímajú, nieže ich ešte aj "loví", a to dobre naučeným spôsobom.

@amdornik Ja netvrdím, ze ten chlap je bez viny,prave naopak, on je ten, kto ma doma zavazky a on ich porusuje. Lenze keď niekto vidí, že je zenaty, má deti a aj tak do toho ide… tak to nie je uplne bez zodpovednosti a svedci to o jeho charaktere.Nikde nepisem, ze on je neviniatko, ale aj tretia osoba ma vzdy na výber, bud sa postaví bokom, alebo si povie, ze jej je jedno, komu rozbije rodinu. A to je ta vec, ktoru ja kritizujem.

1sally12
22. nov 2025

Tak sa zdá, že ty priam chceš aby sa ešte ozval.

tom_i
22. nov 2025

@anonym_autor veď mu napíš... prečo sa ti neozýva, že to vaše mentálne spojenie vrátane toho posteľného bolo úžasné... Ako by klasik povedal: čo čakáš? Ďalšie bozky, milovanie, mentálne spojenie? Normálne si už uznaj, že si jediná, ktorá to brala vážne.

anonym_6f8348
22. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_6f8348 taky dobey sex by som brala - bez ostatnych jeho problemov 😆

@anonym_autor môžeš sa tváriť ze si nad vecou a vies do coho ideš...ale zapamätaj si moje slova, raz to vsetko budes trpko ľutovať a žiadny happyend ta veru nečaká. Si len jedna z jeho mnohych

anonym_0eb604
22. nov 2025

A čo ti mal povedať?
Že má doma skvelú manželku len si občas potrebuje vrznúť niekde inde?

Bože dievča.....čo si ty myslíš?
Ďalšia najivka ktorú zblbol ženatý muž.

A možno si len v posteli nestála za nič,tak to teraz skúša niekde inde.
Hádam si nečakala že sa kvôli tebe hneď rozvedie a pôjde s tebou žiť?🤣🤣

misiak7777
22. nov 2025

@anonym_autor ty si taká skúsená, inteligentná a na úrovni, že po týždni si sa s ním vyspala... Wau, pri tebe sa teda fakt nemusel namáhať 🙃

slovakboy
22. nov 2025

@anonym_autor podľa mňa má výčitky svedomia. Ozve sa. Ale ukončil by som to na tvojom mieste. Nemá to význam.

stanislavicenka
22. nov 2025
@slovakboy

@anonym_autor podľa mňa má výčitky svedomia. Ozve sa. Ale ukončil by som to na tvojom mieste. Nemá to význam.

@slovakboy tiez si myslim, ze "iba" premysla

autor
22. nov 2025
@misiak7777

@anonym_autor ty si taká skúsená, inteligentná a na úrovni, že po týždni si sa s ním vyspala... Wau, pri tebe sa teda fakt nemusel namáhať 🙃

@misiak7777

Baby a vy sa s chlapom ktory sa vam paci a rozumiete si akoze vyspite kedy? Po pol roku 🤦‍♀️

autor
22. nov 2025
@slovakboy

@slovakboy
Konecne chlapsky nazorr a zhodny s mojim. Jasne ze nebudem hned skakat ale urcite chcem aby sa este ozval …

autor
22. nov 2025
@zuzanita1609

@anonym_autor mňa by zaujímalo a je to úplne jednoduché, prečo sa ho normálne neopýtaš? 😁 "počuj Karol,vieš mi nejako odôvodniť tento tvoj "odmlk"? Prečo sa ho to normálne neopýtaš aspoň v sms,keď si tak veríš? Ja ťa urážať nebudem, každý si zariadi život tak,ako chce a ty chceš byť asi tá druhá,tretia, piata ....ale ak smiem poradiť,ak sa ozve a opäť skončíte v tom drahom hotely,skús myslieť aspoň na svoje fyzické zdravie a používať kondómy 😏.

@zuzanita1609 neppytam lebo nie som zufalka a furia a nemyslim ze by nieco na to povedal

zuzanita1609
22. nov 2025
@anonym_autor

@zuzanita1609 neppytam lebo nie som zufalka a furia a nemyslim ze by nieco na to povedal

@anonym_autor ale pýtaš sa na mamičkovskom fóre,kde sú väčšina žien mamičky a manželky. Čiže buď je to tak trochu arogancia alebo hlúposť 😉.

misiak7777
22. nov 2025
@anonym_autor

@misiak7777

Baby a vy sa s chlapom ktory sa vam paci a rozumiete si akoze vyspite kedy? Po pol roku 🤦‍♀️

@anonym_autor u mňa po pár týždňoch. Po týždni len vtedy, keď som ho chcela len pretiahnuť 😉
Si jednoduchá korisť

huxy
22. nov 2025
@anonym_autor

@misiak7777

@anonym_autor tak určite nie po týždni.
A so ženatým nikdy!!!

ivik4
22. nov 2025

A ty co od toho ocakavas ked chces aby sa ozval chlap ktory doma ma svoju vlastnu zenu a s nou ma sex ?
Len kvapavku alebo nebodaj nieco viac do zivota ? Myslis ze sa rozvedie alebo ako

autor
22. nov 2025
@ivik4

A ty co od toho ocakavas ked chces aby sa ozval chlap ktory doma ma svoju vlastnu zenu a s nou ma sex ?
Len kvapavku alebo nebodaj nieco viac do zivota ? Myslis ze sa rozvedie alebo ako

@ivik4

Nemyslim ze s nou ma sex a ak ano tak sporadicky

Chlap ktory ma doma plnohodnotny vztah naplneny mentalne aj sexualne nema potrebu riesit nic mimo domu

autor
22. nov 2025
@zuzanita1609

@anonym_autor ale pýtaš sa na mamičkovskom fóre,kde sú väčšina žien mamičky a manželky. Čiže buď je to tak trochu arogancia alebo hlúposť 😉.

@zuzanita1609 je tu aj vela zien ktore su rozvedene alebo mozu mat takuto skusenost z cias slobodnycj a tiez mnohe zeny maju milencov - nevidim problem to riesit tu

ivik4
22. nov 2025

Autorka ale ty NEMAS DOMA vsetkych muzov sveta a ani nemas vsetky skusenosti. Akceptuj nazor aj druhych lebo je mnoho muzov ktorych nepoznas a je ich kopa kt. Si uzivaju hoc kde, zatial co si uzivaju aj doma. Velmi mudra sa tvaris.

Mne je len nechutne ze Ti nevadi ze ho dava do svojej zeny a aj do Teba. A je mi tej zeny fakt luto,ona by si to urcite nevybrala

ivik4
22. nov 2025

Ale vobec si mi neodpovedala co od toho cakas. Ze opusti zenu alebo ze sa budete stretavat len na sex a budes spokojna s tym ze si cislo 2 ?

autor
22. nov 2025
@ivik4

Ale vobec si mi neodpovedala co od toho cakas. Ze opusti zenu alebo ze sa budete stretavat len na sex a budes spokojna s tym ze si cislo 2 ?

@ivik4 nemam ocakavania - napriklad ze si pojdeme zajrat tenis ako sme sa bavili, ze pokecame o pracovnych veciaxh ako minule, ze si obcas vrzneme, ano. Nemam ocakavania

zuzanita1609
22. nov 2025
@anonym_autor

@zuzanita1609 je tu aj vela zien ktore su rozvedene alebo mozu mat takuto skusenost z cias slobodnycj a tiez mnohe zeny maju milencov - nevidim problem to riesit tu

@anonym_autor ale nerozumiem doteraz,v čom je problém? Ty čakáš,že ti tu nebodaj začnú manželky pritakávať,či niečo vysvetľovať,že prečo sa "pani velkomožnej" neozval nejaký manželík? 🤭 Podla mňa si len osoba, ktorá potrebuje "kaliť vody" na koni,bo normálna žena, ktorá sa zapletie so ženatým(si v duchu sype popol na hlavu),s niečím takým sa nechváli a ešte provokuje 😏.

dadis
22. nov 2025
@anonym_autor

@ivik4 nemam ocakavania - napriklad ze si pojdeme zajrat tenis ako sme sa bavili, ze pokecame o pracovnych veciaxh ako minule, ze si obcas vrzneme, ano. Nemam ocakavania

@anonym_autor Ty dievca nemas uroven. Ale kto chce kam, pomozme mu tam. Nebudes ani prva ani posledna rohozka.

autor
22. nov 2025
@ivik4

Autorka ale ty NEMAS DOMA vsetkych muzov sveta a ani nemas vsetky skusenosti. Akceptuj nazor aj druhych lebo je mnoho muzov ktorych nepoznas a je ich kopa kt. Si uzivaju hoc kde, zatial co si uzivaju aj doma. Velmi mudra sa tvaris.

Mne je len nechutne ze Ti nevadi ze ho dava do svojej zeny a aj do Teba. A je mi tej zeny fakt luto,ona by si to urcite nevybrala

@ivik4 netvarim sa mudra
Hovorim mije skusenosti a aj jeho poznam trosku
Ty mas predsjdik alebo mozno aj komplex az atrach z toho ze muz zenaty = hajzel ak bali inu - vo svete dospelych nie je vsetko iba cierne a iba bieke
Neuznavam podvadzanie a nikdy by som to neurobila partnerovi ale nepozeram sa na to takto naivne cierno bieko
A ano su ak cjlapi ktoru spavaju kade chodia ale tiez vo svete dospelakov a muzov na urovni su aj nejake podmienky a nechrapu s kadekym a da sa aj podla sexu zistit ci ten muz ho mava alebo nie

autor
22. nov 2025
@zuzanita1609

@anonym_autor ale nerozumiem doteraz,v čom je problém? Ty čakáš,že ti tu nebodaj začnú manželky pritakávať,či niečo vysvetľovať,že prečo sa "pani velkomožnej" neozval nejaký manželík? 🤭 Podla mňa si len osoba, ktorá potrebuje "kaliť vody" na koni,bo normálna žena, ktorá sa zapletie so ženatým(si v duchu sype popol na hlavu),s niečím takým sa nechváli a ešte provokuje 😏.

@zuzanita1609 staci si precitat prvy prispevok a otazku a budes vediet co sa pytam
Sup venovat sa manzelikovi 😂

asocial
22. nov 2025
@anonym_autor

@zuzanita1609 staci si precitat prvy prispevok a otazku a budes vediet co sa pytam

@anonym_autor ja by som sa ho normálne opýtala... Stretneme sa alebo necháme to tak?Vždy ma fascinujú moralistky z MK... Každá v dokonalom vzťahu...

mandzula
22. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Aj ty by si sa rada niekomu povenovala, len ten niekto sa venuje niekomu inemu a ty len cakas a cakas.

anonym_066cbc
22. nov 2025
@anonym_autor

@ivik4

Nemyslim ze s nou ma sex a ak ano tak sporadicky

Chlap ktory ma doma plnohodnotny vztah naplneny mentalne aj sexualne nema potrebu riesit nic mimo domu

@anonym_autor ty nie si ani inteligentna ani na úrovni ani nic..si iba naivná hlupucka nahopkana, ktorú ženác iba týždeň lanaril na sex. Iba týždeň, žiadna námaha, rozkrocila si nohy rýchlosťou blesku.
Ktorý ženatý bude milenke vešať na nos ako to ma doma.jasne ze nesulozia..haha iba tupa uverí.
Sa tu hráš na ženu na úrovni a nevieš pochopiť ze ta proste odrb×al.
Možno ti nechal nejakú vaginslnu mnamku,mohol by.😎

autor
22. nov 2025
@asocial

@anonym_autor ja by som sa ho normálne opýtala... Stretneme sa alebo necháme to tak?Vždy ma fascinujú moralistky z MK... Každá v dokonalom vzťahu...

@asocial neopytam … boli sme v permanent chate on mi pisal stale a zrazu bum sek - siel na sluzobku, mozno sa zam pridala ak zena neviem - ale aj tak predtam pisal aj vecer z domu

zuzanita1609
22. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a ty šup do radu k tejto harmónii tela a
duše 😁. Si ale vytrvalá, ktovie či nie si tá, ktorá sa chcela zamestnať ako pridávačka tém na koni,aby to tu malo "švung". 😆