Prečo sa zrazu prestal ozývať po stretnutí?
Caute
prosim nesudit a vyjadrit sa k veci take co mate skusenost:
Pracovne stretko kde prebehli extremne velke sympatie - nikdy som toto nezazila ale tvarila som sa ze som Ok. Chlap to tiez tak citil, volal ki o tyzden pracovne ale zakecli sme sa a nepriamo sme si dohodli kafe
Zlozila som trlefon a hned sms, pisali sme si a bolo to prijemne, vtipne, dohodli sme si stretko. Prva vecera ok. Mega iskry zabava a sympatie vsetko bez fyzickeho zblizenia
Bol to muz na urovni
Stale nevedek ze mam deti, len to, ze som rozvedena.
Dalsie dni som mu povedala ze mam deti, on mi jeho zacal viac pisat, podlal foto (ja moje deti som neposlala).
Ptom dohodnute stretko, sam pd seba povedal ako to ma doma (dlhodobo nedunksne manzelstvo, zavazky kvoli detom a biznise atd) - nezvelicoval, bol uprimny.
Nasledne sme sa zblizili - bozkavanie na verejnosti, zvysok uz v sukromi 🙂 bolo to neskutocne, nie len fyzicky ale aj take nejake mentalne spojenie, bol romanticky, nie mechanixky ze dlho aom to nemal tak podme na to
Este vecer posielal ze dakuje za krasny vecer, srdiecka, dalsie 2 dni pisal, vzdy rano a aj pocas dna, mal ale vela toho v praci takze pisanie skor o praci o problemoch s detmi skola atd atd fotka deti jeho projekty atd…
A potom bum - isiel sluzobne prec (vedela som ze pojde) - spravy neprecital (len take letme o pocasi) a vobec sa neozval
Mate niekto skusenost?
@anonym_autor Aj ty by si sa rada niekomu povenovala, len ten niekto sa venuje niekomu inemu a ty len cakas a cakas.
@mandzula ja sa mam komu venovat a aj mne keby chcem toto ne vsetko Ok
Prave preto ze JA to nevidim cierno a bielo ci jak to nazyvas, si vidim dalej od svojho nosa a viem ze su chlapi kt. Maju doma na ruziach ustlane,aj v posteli a predsa potrebuju kopec inych zien. Neuzatvaram to ako ty, ze ked trtka kade tade s chuderami , tak automaticky musi mat doma jezibabu s ktorou nechrape. Sa pozri dalej od svojho nosa aj ty, jeho zena moze byt kludne normalna dobra zenska s ktorou mu to klape . Poznas typka tyzden aj s cestou,roztiahnes mu hned hnáty a uz fnukas ako male decko ze sa neozyva. Tak vidis, predsa to nebol princ ako si nam ho tu opisala a naletela si mu. Az tak zle to doma mat nebude ako Ti nataral
🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡
@ivik4 prosim ta a kde ja pisem ze ma domu jezibabu
Netusim co doma ma a nema a ani sme sa o nej nejak mebavili … mali sme ine temy
Otazka bola uplne ina, odbacas od temy
@anonym_autor ty nie si ani inteligentna ani na úrovni ani nic..si iba naivná hlupucka nahopkana, ktorú ženác iba týždeň lanaril na sex. Iba týždeň, žiadna námaha, rozkrocila si nohy rýchlosťou blesku.
Ktorý ženatý bude milenke vešať na nos ako to ma doma.jasne ze nesulozia..haha iba tupa uverí.
Sa tu hráš na ženu na úrovni a nevieš pochopiť ze ta proste odrb×al.
Možno ti nechal nejakú vaginslnu mnamku,mohol by.😎
@anonym_066cbc
Mne sa oaci ako vy zeny tu na MK viete urazat cloveka
Bezdovodne
Veľmi ubohe ked toto niekto dokaze napisat bez toho aby vobec poznal cloveka
Je to vizitka TVOJA
@anonym_066cbc
Bezdovodne
Je to vizitka TVOJA
@anonym_autor A co si cakala 😅, ze budeme k tebe vzhliadat a poklepkavat ta uznanlivo po ramene, ze u teba omocil pan na urovni? 😂😂😂
@anonym_autor tak idem dať moju skúsenosť. Narozdiel od teba som bola ešte mladá, po prvom rozchode. Takže tá naivita sa ešte dala chápať. On mal dokonca len frajerku, čiže ešte jednoduchšie riešenie situácie, žiaden rozvod a delenie majetkov, deti neboli. Frajerka bola "divná, chladná", že vraj ona ho doma len ako kamaráta predstavuje. Ale on úžasná povaha, nebude predsa sa s ňou rozchádzať v čase, keď mala doktorandské skúšky, po skúškach zas bola zaplatená dovolenka (z nej mi aj vypisoval). Mal svoj biznis, brával ma na večere, k svojim kamarátom, na výlety. Tiež sme mali úžasné spojenie, nekonečné rozhovory v aute, chémia, že takú ako ja vždy chcel, spala som uňho (sex nebol, ale bozkávačky, ruka šmátralka atď). Na moje narodky sa mi otvorili oči, ani správa od neho (pritom mesiac pred tým mi sľuboval hory-doly, kam ma vezme, čo mi kúpi). Ozval sa o 2 dni ako by sa nechumelilo. Ale u mňa to bolo zavreté. 3 mesiace to celé trvalo a dostala som rozum, že ma len motal. A veru ozval sa mi znova po roku. Že sa žení s "chuderou Zuzou". Ja už som chodila s mojím teraz už manželom. A potom zas sa mi ozval, že má dcéru. Absolútne mi to bolo už jedno. /tiež Juraj z BB kraja/
@anonym_autor čo si čakala od ženatého 🤦 a ešte mu všetko uveriť - lebo brutálne úprimný, si trápna!
Ved ma/ nas tu presviedcas o tom ze so zenou spava isto len sem tam. A este sa ohanas tym ze vsetci chlapi kt. Maju milenky, musia automaticky mat doma zeny s ktorymi sex nemaju, alebo ho maju malo. Tak Ti odporujem ze nie, nieje to ako pises lebo ludia sme rozny a skus si trosku rozsirit myslenie. Vsetky Ti tu piseme ze si mu naletela jak male decko ( VSAK VIDIS ZE NA TEBA KASLE ) a uz aj skrz to by Ti mala v hlave blikat kontrolka ze asi to nebude medzi nimi doma take ako Ti nataral 😃.
Nam je to uplne jedno len ty si tu ides ako kazeta stale svoje akoby si bola jedina ktora pozna chlapov a vlastne poznas vsetkych na svete takze je vsetko tak ako ty pises,nijak inak bodka.
@anonym_066cbc
Bezdovodne
Je to vizitka TVOJA
@anonym_autor co ta urazilo prosím ta? Pravda?
Ci co si chcela čítať?
Žena kt trtosi so ženatý ma v hlave seno, nema na viac? Tesi sa pozornosti zadaného chlapa?
Ale vy ste boli vlastne obaja na úrovni. Takže to je uplne iné. Škoda ze to prepojenie si cítila iba ty.
Dnes sa kdesi mojka so ženou, a ani nevie ze existujes, alebo objavil nueco krajšie lepšie od teba. Ďalšiu v poradí.
@anonym_066cbc
Bezdovodne
Je to vizitka TVOJA
@anonym_autor ty si strašne naivná, ale ze strašne 🤦🏼♀️ mne ten moj pisal aj vtedy, ked šoféroval cestou na dovolenku a zena sedela vedla neho. Potom zo dna na den ticho, nedvíhal, na žiadnu spravu neodpovedal. A to sme 8 mesiacov boli v kontakte 24/7 a co ten mi narozprával, naposielal srdiečok, pusiniek. Potom sa po 2 mesiacoch ozval, par dni bolo zase vsetko ako predtým a potom zase ticho. Presne toto ta caka. Ze sa s tebou pohrá ked bude mať on chut, nie ty..on. Toto chces? Chlapa co ti bude trepať veci ktoré nie su pravda len aby si s tebou uzil a potom ta bez štipky ľútosti odstrihne. To vaše mentálne spojenie citis len ty pretože keby to tak bolo tak si 30 sekúnd na napísanie správy najde aj keby neviem co bolo.
Uz teraz som zvedavá s akou trapnou výhovorkou pride aby sa ti dostal medzi nohy a potom ta zas odkopol 😂
Ako ja čo mám kamoša nie je milionár ale športuje dobre vyzerá a po rozvode začal vymetať bary a užívať vo veľkom a tým že mi sám tvrdil že on často to hral na lásku aj a že tie ženy na toto často počujú akosi viac. Ženy vidia takmer vždy vzťah za všetkým do budúcna, to je ich slabina, ktorá sa dá znova a znova zneužívať. Že často sa ich potom nemohol zbaviť s niektorými chodil mesiac dva a tak ale že volali chceli sa sťahovať často k nemu mnohé plánovali už sa videli vo vzťahu, nie každá ale prevládali asi také skôr. A viem že muži pri peniazoch podnikatelia a hlavne ak cestuji nedajbože služobný ti si užívajú ženy častokrát a nielen jednu. Ich možnosti sú širšie a ak sú skúsení vedia na čo ženy počúvajú môžu to zneužívať. Netvrdím že isto to bolo v tomto prípade ale mohlo to tak byť. S istotou sa však dá povedať že jedna milenka tam určite nebude ale viac ľade tade😁
Mna len zaujíma čo od toho akože očakávaš keď sa ozve? To ti absolutne nevadí, že si druhá do ktorej by zasúval? Že pri sebe nebudeš mat milujúceho muža, na všetko sama keď bude treba nieoc riešit, a vyhovuje ti robiť niekomu matrac, ktorý sa ozve len keď on potrebuje? To za toto by si bojovala? Či prečo sa vlastne toľko trasies či sa ozve?
Ja byt na tvojom mieste, radšej svoj čas venujem zmysluplnejšie- svojim deťom slebo nejakému potencionálnemu partnerovi do života, s ktorým zostanem. A nie rozveseľovat niekoho, kto ma jedného dňa kopne do riti, hodí cez palubu, hneď ako mu na to príde manželka. To už ozaj ženy nemajú ziadnu úroveň?
Ocarenie, euforia, nadherne silne emocie, to cloveka vynesie riadne hore, to je nieco, co doma muz v dlhorocnom manzelstve poznacenom stereotypom, detmi a riesenim problemov nema, myslim si, ze sa ti ozve, mozno 1x za mesiac ci dva, prezijete opat nieco pekne a vzdy budes vzacna, lebo sa budete vidat malicko, nebudete sa poznat uplne, budete tu pre seba len v tom peknom a posilnovat krasne emocie, otazka je, ci chces cely svoj zivot cakat, cakat kym sa ozve lebo hrdost ta nepusti, cakat kedy pride, cakat ci sa ozve, mat to stale v hlave a tym zablokujes svoj zivot pre niekoho s kym by si mohla zit pekny zivot (mozno by iskry nelietali az na Mars), ale taka denna pohoda a istota, drobne denne stastie nie je na zahodenie, tu sa musis rozhodnut len ty, ci ti staci raz do mesiaca extaza alebo laskou naplneny bezny zivot plny nudy, ale aj krasnych okamihov, ktore pridu len tak, ja som zvolila druhe
necitala som vsetky komenty, ale mna takto zmotal uspesny sympaticky muz ked som mala 20 a on raz tolko, normalne sme sa stretavali, “mentalne spojenie”, neuveritelne vyznavanie lasky z jeho strany, kytice, drahe dary, valentinsky pobyt v zahranici, vylety kade tade, na verejnosti normalne sme chodili spolu a po polroku sek a potom som zistila, ze ma manzelku🤣 vtedy to bola dost traumaticke, teraz, ked uz mam vlastnu rodinu sa na tom smejem.. takze muzi su ochotni urobit aj ovela viac ako tyzden vypisovat, aby dostali to, co chcu😀 ale nevesaj hlavu, cas vsetko vyriesi
Ja sa ta aj snazim pochopit, si namotana, opantana, v takom stave sa tazko rozmýšľa triezvo. Ale na tvojom mieste by som sa snažila co najrýchlejšie vytriezviet a vidieť situaciu realne. Je zenaty a jeho spravanie je učebnicový priklad toho, ze ta len vyuzil, srdiecka-nesrdiecka. Pises, ze mas dve deti, venovala by som radšej energiu im ako nejakemu zenatemu k.revnikovi. V neposlednom rade, mysli aj na jeho rodinu
@anonym_autor pises o sebe, ze mas svoj vek, mnoho skusenosti s muzmi a vzapati, ze chlap, ktory je mentalne a sexualne spokojny v manzelstve, nepodvadza. dievca zlate, aj napriek veku a skusenostiam si velmi naivna. ked ti deti zaspia, vypocuj si na nejakej platforme rozhovory s rozvodovymi pravnickami alebo parovymi koucmi: preco muzi podvadzaju. pretoze chcu a mozu. raz som niekde zapocula, ze zene na neveru staci, ked dobre vyzera a muzovi, ked ma peniaze. svata pravda. bohati a vplyvni muzi mali od nepamati milenky, pretoze zeny sa na takych muzov lepia ako osi na med. mozu mat doma dokonale manzelky s pravidelnym dokonalym sexom, vedia, ako zenu ohuria, maju prachy a vplyv. to je na zeny magnet. chlap moze vyzerat ako zruda, peniaze a vplyv robia zazraky. keby ten tvoj "mentalne prepojeny" bol len obycajnym predavacom v bille, ani by si na neho oko nezavadila, ohuril ta tym, ze ma firmu, vplyv, prachy.
kedy siel na sluzobku a kam? kolko dni nenapisal?
@anonym_autor tiež som mala takých, o ktorých som netušila že sú ženatí a malo to presne rovnaký scenár. Tiež som zrala všetko čo povedali a verila som im a bla bla blaaaaa. Potom si zasunuli, troška popísali ešte a bum koniec. A potom som vypátrala že suu ženatí a že vôbec niesu spolubývajúci iba, lebo jeho žena pridala na siete pred pár dňami zamilovaní fotku ich dvoch.
@anonym_autor ty si taká skúsená, inteligentná a na úrovni, že po týždni si sa s ním vyspala... Wau, pri tebe sa teda fakt nemusel namáhať 🙃
@misiak7777 a ty kedy dáš chlapovi? Po roku?
Nemyslim ze s nou ma sex a ak ano tak sporadicky
Chlap ktory ma doma plnohodnotny vztah naplneny mentalne aj sexualne nema potrebu riesit nic mimo domu
@anonym_autor toto sa veľmi mýliš. Chlapi sú jednoduchi. Môžu mať doma úžasnú ženu, úžasný sex ale aj tak ich láka iná žena. Povedali mi to viacerí muži, že doma majú úžasnú ženu, skvelú v sexe, chapavu, milujúcu ale oni potrebujú šukať iné. (Ich slová)
kedy siel na sluzobku a kam? kolko dni nenapisal?
@anonym_94973d mimo SR,
Mal tam byt do nedele (preco aj vikend mejdem vysvetlovat, nepodstatne)
@anonym_autor tiež som mala takých, o ktorých som netušila že sú ženatí a malo to presne rovnaký scenár. Tiež som zrala všetko čo povedali a verila som im a bla bla blaaaaa. Potom si zasunuli, troška popísali ešte a bum koniec. A potom som vypátrala že suu ženatí a že vôbec niesu spolubývajúci iba, lebo jeho žena pridala na siete pred pár dňami zamilovaní fotku ich dvoch.
@joannita takze si mala zenatych chlapov, po sexe este kontakt a potom odmlka a uz sa nikdy neozvali?
@anonym_94973d mimo SR,
Mal tam byt do nedele (preco aj vikend mejdem vysvetlovat, nepodstatne)
@anonym_autor hmmm cize este stale je tam? tak je mozne, ze je tam so zenou. moj sef takto spaja kongresy s wellnesom so svojou manzelkou. a si si ista, ze ti neklame? mne pride viac pravdepodobne, ze chce mat cas s rodinou doma a nechce sa prezradit. kolko rokov maju jeho deti, je to ten vek kedy este rodina travi aktivne cas spolu?
kolko dni sa neozval?
@joannita takze si mala zenatych chlapov, po sexe este kontakt a potom odmlka a uz sa nikdy neozvali?
@anonym_autor písali ale už len občas, skôr neodpisovali. Takže som pochopila že nechcú a srala som na nich. A potom som zistila že majú ženy a rodiny doma a mne tvrdili že sú single 😁
Never žiadnemu zenatemu chlapovi ktorý povie že to doma neklape a jeho žena je chudera čo ho nechápe a bla bla. To sú všetko blaboly. Aj keď sa pritom chová úplne presvedčivo.
Bohužiaľ toto robí drvivá väčšina všetkých ženatých mužov. Keď sa im vyskytne príležitosť zasunúť, tak zasunú.
Koľko máš rokov? A on?
@anonym_autor a k čomu ti bude ze sa ti ozve? Pretiahne ta a zase sa odmlči. Darmo ty snívas o tenise a neviem com vsetkom. Si pre neho iba matrac, vytrasie sa na tebe a hned ako zavrie dvere tak na teba zabudne. Nechápeš ze uz ta ma? Uz nema dovod snažiť sa,písať ti lebo uz ta ma. Toto je presne technika manipulatora. Najskôr lovebombing a potom ticho. A on presne vie, ze tym ze zostal ticho ta dostal tam kam chce
@anonym_autor hmmm cize este stale je tam? tak je mozne, ze je tam so zenou. moj sef takto spaja kongresy s wellnesom so svojou manzelkou. a si si ista, ze ti neklame? mne pride viac pravdepodobne, ze chce mat cas s rodinou doma a nechce sa prezradit. kolko rokov maju jeho deti, je to ten vek kedy este rodina travi aktivne cas spolu?
kolko dni sa neozval?
@anonym_94973d aj podla mna isiel s nou
Minuly tyzden doma rusil nejaky rodinny program (kvoli nasim stretkam) a tak asi zehli … neviem … neozval sa odkedy tam isiel akoze nulovy kontakt. Dovtedy stale pisal
@anonym_autor písali ale už len občas, skôr neodpisovali. Takže som pochopila že nechcú a srala som na nich. A potom som zistila že majú ženy a rodiny doma a mne tvrdili že sú single 😁
Never žiadnemu zenatemu chlapovi ktorý povie že to doma neklape a jeho žena je chudera čo ho nechápe a bla bla. To sú všetko blaboly. Aj keď sa pritom chová úplne presvedčivo.
Bohužiaľ toto robí drvivá väčšina všetkých ženatých mužov. Keď sa im vyskytne príležitosť zasunúť, tak zasunú.
Koľko máš rokov? A on?
@joannita tvoj nazor ti neberiem
Nie vsetci muzi su rovnaki. Inteligentny chlap nebude hocoeir o svojje manzelke a krize nikomu a nebude hlavne na nu madavat …
Poznam mnohych co maju doma realne problem a verim ze to tak maju, su ti aj moji blizki znami a verim im a nesexuju s kazdou, pritom ny mohli. Praveze cjlapi co maju iq si davaju pozor a nepritahuje ich kazda co sa na neho usmeje
Ale teda tebe sa ti chlapi po sexe uz ootom neozvali, ze 1x a blokli ta hej? Zvlastne
@anonym_94973d aj podla mna isiel s nou
Minuly tyzden doma rusil nejaky rodinny program (kvoli nasim stretkam) a tak asi zehli … neviem … neozval sa odkedy tam isiel akoze nulovy kontakt. Dovtedy stale pisal
@anonym_autor kokos som to tu tak na 70% prečítala a ty si pekne mimo😆 hej hej ozve sa, neboj sa😆✌🏽

Prave preto ze JA to nevidim cierno a bielo ci jak to nazyvas, si vidim dalej od svojho nosa a viem ze su chlapi kt. Maju doma na ruziach ustlane,aj v posteli a predsa potrebuju kopec inych zien. Neuzatvaram to ako ty, ze ked trtka kade tade s chuderami , tak automaticky musi mat doma jezibabu s ktorou nechrape. Sa pozri dalej od svojho nosa aj ty, jeho zena moze byt kludne normalna dobra zenska s ktorou mu to klape . Poznas typka tyzden aj s cestou,roztiahnes mu hned hnáty a uz fnukas ako male decko ze sa neozyva. Tak vidis, predsa to nebol princ ako si nam ho tu opisala a naletela si mu. Az tak zle to doma mat nebude ako Ti nataral
🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡