icon

Prečo si objemnejší ľudia vyberajú podobných partnerov?

4. máj 2025

A nie je to myslené ako hejt. Len som si všimla, že väčšina žien, alebo mužov, ktorí sú objemnejší si hľadá aj partnerov, ktorí sú väčších rozmerov. A mňa zaujíma, či si teda vyhľadávajú väčších partnerov preto, že ich tí ľudia takýto objemnejší priťahujú, alebo sa len boja, že by ich štíhlejší a viac sexy ľudia nechceli. Napríklad, že chlap na škále 1-10, je výzorom 9-tka, nebude randiť s takou 4-kou ženou a naopak.

Strana
z2
denkabemommy
4. máj 2025

Často sa stáva, že sa len spoločne vyžrali 😅🤷🏼‍♀️…

simsalabim
4. máj 2025

Skor podobny zivotny styl. Ak je niekto zvyknuty zit aktivne - bike, posilka, turistika - hlada si partnera s podobnymi zaujmami.

heminepa
Autor odpoveď zmazal
barka1
4. máj 2025

Nie, ja by som to takto vobec nevidela. Často sa stáva, že sa chudým muži páčia plnsie ženy, velakrat vidím páry, kde ona je tazsia než on. A naopak.
Takže tvoja úvaha je scestna.
Ja sama mám velkost 40-42 a priatel je štíhly a chodí do posilky. Exmanzel naopak má okolo 100kg a pacia sa mu vyslovene chudé ženy. A také aj má.

erickatt
4. máj 2025

Stihlejsi nie su viac sexi.
Poznam x,y stastnych parov kde su uplny opak v postave .

autor
4. máj 2025
@barka1

Nie, ja by som to takto vobec nevidela. Často sa stáva, že sa chudým muži páčia plnsie ženy, velakrat vidím páry, kde ona je tazsia než on. A naopak.
Takže tvoja úvaha je scestna.
Ja sama mám velkost 40-42 a priatel je štíhly a chodí do posilky. Exmanzel naopak má okolo 100kg a pacia sa mu vyslovene chudé ženy. A také aj má.

@barka1 Mám v okolí práve takto spárované páry. Väčší s väčšími, športovejší so športovcami a pod.

domkakvet
4. máj 2025

To je zasa individualne a ktorych ludi je viac na to by sa zisiel nejaky prieskum, niektori si vyberaju rovnako plnsiu, lebo si myslia, ze stihla by nemala zaujem, niektori zasa stihlu nechcu, lebo sa im paci plnsia, niektori pribrali neskor, mamickarom tym to je jedno kto im porodi dieta, niekto zacne mat zdravotny problem atd.

autor
4. máj 2025
@denkabemommy

Často sa stáva, že sa len spoločne vyžrali 😅🤷🏼‍♀️…

@denkabemommy Aj to je možnosť 🤣

ukgirls
4. máj 2025

no ja som drobna a neviem si predstavit mat na seba xxl chlapa ... pre mna je to velke nie .. ale poznam aj pary kde im je to jedno .. kazdopadne sa taky ludia vyjedaju spolocne alebo maju podobne zaujmy

cukroska
Autor odpoveď zmazal
zabka79
4. máj 2025

Som stihla ale pri sportovcovi s tehlickami by som mala komplexy😆 ...tak asi preto....

modrahruska
4. máj 2025

Nemyslim si, ze sa im to paci, skor sa priklanam k nazoru, ze hladaju nieco “na co maju” a tiez si myslim, ze je to aj kvoli zivotnemu stylu. Napriklad aktivny sportovec sa len tazko uspokoji s niekym, kto sa doma napchava. A suhlasim, ze niektore pary stlstnu spolu.

katica06
4. máj 2025

Ja mám skôr opačnú skúsenosť, a to sú páry/ manželstva fungujúce dlhodobo aj 40-
50rokov

janickacrazy
4. máj 2025

No ja si všímam úplný opak práve v mojom okolí, žena 100kg sa už tretí raz vydala za úplne stihleho a atraktívneho muža. Ďalší muž taký 120 kg plus pri nižšej výške má peknú štíhlu ženu. Zaujímavé je, že on aj veľa športuje, ale vôbec to na ňom nevidno, lebo veľa je. A takto by som mohla pokračovať.

biba_18
4. máj 2025

mám skúsenosť často ako píše autorka - ale nevnímam to cez veľkosť oblečenia, skôr cez atraktívnosť… nestretla som dvojicu atraktívny + neatraktívny … lebo aj niekto pri tele môže byť atraktívny…

hederamonstera
4. máj 2025

Ja som objemnejsia ale mne sa vzdy pacili chlapi drevorubaci, proste to je pre mna sexi a muzske a pritahuju ma silni velki bradati chlapi. Mam 180cm, ja by som sa pri nizsom a mensom chlapovi citila zle, ja sa nechcem bat po nom skakat😉😄 a ani by som sa pri mensom necitila ako zena a bezpecne(ked sa pritulim k mojmu, tak sa proste v jeho naruci stratim). myslim ze to ide ruka v ruke. A kedze nie som ani nejaka damicka, nikdy sa mi nepacili metrosi a modely, proste mna to automaticky odradza lebo taki chlapi sa maju velmi velmi radi, ja chcem aby obdivovali mna a nie seba😄 nastastie sme sa v tomto s muzom nasli🥰

0silvia0
5. máj 2025

a ja som si práveže vždy všímala opak, veľké objemné ženy mali vedľa seba chudých šťúplych chlapíkov. A veľkí muži štíhlučké ženy. Ale stretla som aj takých ako píšeš, ale to mi pripadá také primerané ako tie extrémy, že jeden chudučký a druhý obrovský.

majka99999
5. máj 2025

Vzdy je to vec vkusu a pritazlivosti + moznosti. Ked sa svalnatemu paci vysportovana, nebude snad chodit s tucnou. Takisto mne sa pacia take mohutnejsie stehna (nemyslim svalnate z posilky, proste palicky nohy za mna nie su pritazlive), tak aj manzel take ma (bicykluje, tak ja som len rada). Jemu sa zas nepacia laty s malymi prsiami, tak si nasiel mna. 🤣
PS 9 muz moze v pohode chodit s priemerne peknou babou, 9 baba moze v klude chodit so skaredym chlapom. Mnohym obeznejsim ludom moze vyhovovat ich styl zivota, keby im niekto nutil rano smoothie a potom sup behat, to by ich laska rychlo presla. Takisto su ludia, co radi cestuju, najradsej by v lietadle boli kazdy vikend. Ini zase chcu byt doma, trhat burinu v zahradke, ist na prechadzku do lesa za domom a vrchol vzdialenosti je nakup autom v susednom meste. Taki tiez nebudu kompatibilni. Myslim, ze ked muz pre seba daco robi, tak chce mat aj peknu a zdravu partnerku, nevravim, ze svalnaci nemozu mat plnostihlu, len teda mi pride prirodzenejsie, ze zdielaju ludia zaujmy a stravu. Tiez by som nebola s veganom, co by zazeral, ze si davam prazenicu, spagety bolognese alebo hamburger. 😀

earlgrey
5. máj 2025

Skorl celý život som bola obézna (BOLA, už nie som) a každý jeden muž, s ktorým som bola bol vyšportovaný 🤷‍♀️ športovec...štíhly, tehličky ... podľa mňa je to vec vkusu...

sense
5. máj 2025

Je to viac vec vkusu ....ako objemnosti....

sense
5. máj 2025
@majka99999

Vzdy je to vec vkusu a pritazlivosti + moznosti. Ked sa svalnatemu paci vysportovana, nebude snad chodit s tucnou. Takisto mne sa pacia take mohutnejsie stehna (nemyslim svalnate z posilky, proste palicky nohy za mna nie su pritazlive), tak aj manzel take ma (bicykluje, tak ja som len rada). Jemu sa zas nepacia laty s malymi prsiami, tak si nasiel mna. 🤣
PS 9 muz moze v pohode chodit s priemerne peknou babou, 9 baba moze v klude chodit so skaredym chlapom. Mnohym obeznejsim ludom moze vyhovovat ich styl zivota, keby im niekto nutil rano smoothie a potom sup behat, to by ich laska rychlo presla. Takisto su ludia, co radi cestuju, najradsej by v lietadle boli kazdy vikend. Ini zase chcu byt doma, trhat burinu v zahradke, ist na prechadzku do lesa za domom a vrchol vzdialenosti je nakup autom v susednom meste. Taki tiez nebudu kompatibilni. Myslim, ze ked muz pre seba daco robi, tak chce mat aj peknu a zdravu partnerku, nevravim, ze svalnaci nemozu mat plnostihlu, len teda mi pride prirodzenejsie, ze zdielaju ludia zaujmy a stravu. Tiez by som nebola s veganom, co by zazeral, ze si davam prazenicu, spagety bolognese alebo hamburger. 😀

@majka99999 tu teda ani ja by som nebola s niekým kto by mi ráno nútil smoothie a následne beh...jedine ak by to bol beh na wc....

sowhat
5. máj 2025

vacsinou si nebude nejaka vysportovana zena, ktora ma aktivny zivotny styl zacinat s muzom, co len sedi na gauci a napchava sa a naopak 🙂

anos18
5. máj 2025

Myslím, že je to individuálne. Ja som vysoká žena, aj objemnejšia a vždy sa mi páčili vysokí, štíhli muži. Aj som vždy takých mala. Nepáčia sa mi veľmi muži, ktorí sú objemnejší. A možno je to aj tým, že si myslím, že objemni ľudia sú leniví a že sa nebudú chcieť so mnou hýbať. Lebo ja,aj keď som veľká, tak chodím pešo, bicyklom, chodím do posilky, v susednom mestečku som bola párkrát na káve pešo.......a teda nezniesla by som vedľa seba lenivca, ktorý sa váľa na gauči s čipsami a pivom alebo colou.

minenkaa
5. máj 2025

Čo znamenajú tie čísla

ahhola
5. máj 2025

Jedem taky par sa nasiel 🇺🇲 a za rok schudli 170 kg spolu. Zenska vliezla do svojich svadobnych siat 2* a chlap v obleku, ze by oblek pokryl Trabanta😅

nikushka8
5. máj 2025

Ja si zas vsimam cely zivot opak- mala zena- velky chlap, chudy muz- velka zena. Mne to kedysi vysvetlil jeden starsi kolega (on chudy milujuci velke zeny, ale fakt velke), ze si moze povedat, ze toto vsetko je moje 🙂. A ako malu zenu ma vzdy pritahovali velki chlapi, take tie ochranarske typy 🙂

saxana000
5. máj 2025

Lebo maju rovnake zaluby a rovnake navyky bezec sa stretne s bezkynou
Svalovec so sportovkynou vo fitku..rybar si najde rybarku..
A kto lubi papat hlada druheho s ktorym mu bude chutit alebo sa postupne vypapaju spolu pred telkou na gauci.. zle stravovacie navyky minimum pohybu a uz su z nich pupkaci.

subartic
5. máj 2025

Ja mám 160 cm a 50 kg , moj muž má skoro 190 a 98 kg . Mám rada vysokých mohutných mužov , výzorovo ako Jason Stattham . Chudí a nízkí muži nie sú pre mňa atraktívní . Moja sestra má 168 cm a váhu 65 kg , jej manžel má 172 cm a určite nemá viac ako 60 kg , chudý je ako rebriňák . Sú spolu cez 17 rokov.

babydesire
5. máj 2025

Autorka, nieje to vzdy tak..a ak, tak su to pary co su dlhsie spolu, ziju v jednej domacnosti, maju rovnaky ziv. styl a rezim,,tak preto..a stym čísla vsnim,,joj to bolo v jednom filme a bolo to hlupe..

matapo
6. máj 2025

Tie kilá idú väčšinou vekom. Buď to majú obaja tak že radšej gaucova pohoda, dobre sa najesť, alebo obaja zdravá strava, obaja šport, alebo jeden športovec a druhý gaucova pohoda a práce okolo domu. Je veľa mužov kt. majú po boku silné ženy ( pôrody, nedostatok pohybu,...) ale pacia sa im chudé, u žien je to rovnako. Zas partnera nevymenim len kôli tomu že pribral.

Strana
z2