Prečo si objemnejší ľudia vyberajú podobných partnerov?
A nie je to myslené ako hejt. Len som si všimla, že väčšina žien, alebo mužov, ktorí sú objemnejší si hľadá aj partnerov, ktorí sú väčších rozmerov. A mňa zaujíma, či si teda vyhľadávajú väčších partnerov preto, že ich tí ľudia takýto objemnejší priťahujú, alebo sa len boja, že by ich štíhlejší a viac sexy ľudia nechceli. Napríklad, že chlap na škále 1-10, je výzorom 9-tka, nebude randiť s takou 4-kou ženou a naopak.
Ja mam z okolia odpozorovane, ze presne naopak.Stihly chlap ktory vzivote nijak extra nepriberie ma doma riadnu moletku. Takychto parov mam v okoli viac. A najlepsia kamoska zo strednej aj teraz 45+ stale stihla ma doma riadneho macka a vzdy taky bol, uz aj ked sa zenil.Btw tie cisla co si dala, t.j. akoze vaha ludi? Od 1-10? Alebo atraktivita? Lebo aktraktivnost je aj v hlave, vyzarovanie atd to nie su len kila.
a ja som si práveže vždy všímala opak, veľké objemné ženy mali vedľa seba chudých šťúplych chlapíkov. A veľkí muži štíhlučké ženy. Ale stretla som aj takých ako píšeš, ale to mi pripadá také primerané ako tie extrémy, že jeden chudučký a druhý obrovský.
@0silvia0 Vnímam to rovnako. Ale výnimky potvrdzujú pravidlo.

Jeden múdry muž raz povedal: ,,Môže byť žena aká chce, hlavne, že to nie je pi**” 😂🤣 a čím som starší, tým som viac presvedčený, že je podstatnejšie čo má ten človek v hlave. Samozrejme sú ľudia ktorí sú skôr odpudivý ako príťažlivý, ale vzhľad určite nie je priorita.