Prečo si priateľ skrýva telefón pod vankúš?
Ahojte priateľ sa mi zdal posledné dni akýsi odmeraný.. a posledné obdobie som si vsimla , že si telefón dáva keď spí pod vankúš.. vzbudzuje to vo mne podozrenie .. predtým to nerobil , vždy som mu dôverovala ale nechápem toto jeho správanie
@bruno1 tak mame male deti,a do skoly budit,zaviest a vzdy ideme spolu s muzom,ked sme takto spolu doma.Este sme sli do lekarne,resp.muz a ja medzi tym isla pesi domov,auto odomknute,s nakupom.Aspon som sa presla kusisko po dazdi domov.a opet sa asi do 9 rozpravali,a boli mi horsie a horsie.Potom som ho isla ulozit spat po nocnej,o pol 11 vstava,a ze sa budeme potom dalej rozpravat,uz vidim ako aj ja budem v robote nad tym vsetkym rozmyslat.
@jozinzbazin22 Hlavne ho ubezpeč ,že ho miluješ a ani na sekundu si nepremýšľala nad tým ,že by si ho opustila aj s deťmi.Mne to v tedy dosť pomohlo a to čo sa stalo ,bola len obyčajná ,blbá zhoda okolností ,čo sa nejak skĺbili ,ale už je to preč .Samozrejme kopa masla a popola na hlavu .Len mu prosím ťa nehovor ,že si zato môže sám ,to je 2 násobná rana ,to počka až začnete preberať ,čo zlepšiť vo vzťahu .👍🖖🖖
@bruno1 preco??co som urobil zle sa stale sam v sebe pyta.Ved som jej veril a ona ma znova podrazila,znova si s nim pisala.Preco???Ved sa snazim ju aj bozkavat,aj obimat aj lasku vyznavat aj rozosmiat,naschval poviem brebt,aby sa zasmiala a poviem jej aka je krasna ked sa smeje.
Toto su muzove myslienky,vkuse,vkuse dokola.
Ze uz to je proste len a len na mne,on nemoze moje rozhodnutie ziadno ovlyvnit.A co poviem,je to horsie a horsie.
Keby idedem tak len sama so sebou,tam hore.
@jozinzbazin22 Úplne mu rozumiem ,to som cítil aj ja.Teraz ho musíš presvedčiť o svojej láske,chce to len čas
Aj môj muž si dáva telefón pod vankúš, a nie, nekopnem ho do zadku .. prosto to robí, neriešim ...
Nepises nič konkrétne, zmenil správanie...ako? Ja ho mením tiež, aj môj muž, nie sme stroje. Záleží, či ten telefón inak nerieši a dáva ho iba večer pod vankúš alebo je vkuse na ňom, chodí s ním všade, keď prídeš k nemu, zrazu ho vypne a podobne. To sú signály, že niečo robí, čo nechce aby si videla/vedela. Ale nieje to záruka toho, že ťa hneď podvádza.
@bruno1 no a dnes rano som si nasla sms od kolegu,ako ho to moc mrzi,ze vidi,ze teda v robote chodim smutna a ze je blbec,ze sa mi moc ospravedlnuje.Tak som mu odpisala,ze ospravedlnenie sa prijma a cakala som na to.A aj tel.cislo vsetko som zmazala,nechcem si s nim pisat,chcem mat svedomie ciste.No v robote ma pozval na kavu,a druhy krat na caj.Rozpravali sme sa o tom vsetkom,co sa deje a pod.aj ja som videla na nom,ze ho to trapi,co mi napisal.Aj doma,no vryla som sa mu do hlavy tak ako on mne.Ale ked som uz isla robit som mu povedala,ze chcem zostat verna muzovi,nechcem prist o 20r vernost,ze nechame to len na predstavy,nie realitu.
Kurnik ale ja stale nechapem,ani samu seba,nerozumiem si,sebe v sebe.
@jozinzbazin22 to mu sa hovorí zamilovanosť.
@jozinzbazin22 já to poznám len z druhej strany ,strany tvojho manžela.
@bruno1 ja naozaj muza podviest nechcem,ani neplanujem.Ale aj muz sa ma pytal preco a ja naozaj neviem odpoved,preco a co ma k nemu tak taha,ved ho ani nepoznam,ani on mna a moje vrtochy,muz by mi aj modre z neba zniesol,aj dychat by dychal za mna a mne takto v hlave jebne.Ach jaj,moje myslienky maju patrit nuzovi,nie jemu.
@jozinzbazin22idem spať ,manželka ma volá .Ozaj dnes je medzinárodný den orálneho sexu 😁.
@bruno1 ach jaj,sedela som s muzom v aute,a po ceste som objednala pizze na veceru,zvoni mi telefon,ze asi pizzeria a tam kolega,ako som ho pocula,bez slova som ho vypla.Muz,ze kedy pridu,ja ze do 5min.aj tak chvalabohu prisli s pizzou,ale co ho to napadlo mi volat.Tak som mu volala spet,ze co chcel.Ze nic len tak,co robim.Ze ak by som chcela sex mozme nieco poriesit,opet a znova som mu povedala,ze muzovi chcem byt verna a tak to aj ostane.
@jozinzbazin22 Drž sa ,nadaj sa obalamútiť.Cesta do pekla je vždy príjemnejšia.
No prečo?? Mobil pod vankúš.... Keby nič neskrýval,tak si ho nechá hocikde. Ja už im neverím,je to jeden hnus, čo sa teraz robí vo vzťahoch
@bruno1 ach jaj,tak dnes.Mame vikend obaja volno,jediny vikend v mesiaci,muza boleli usi,prievan dostal,tak som chapala,ze nema na nic chut,ani extra sa rozpravat,a ani na sex,ale dnes rano som sa snazila a odmietol ma,tak ma to tak urazilo,ze uz to bola bodka po vikende.Urazena,ze teda odidem z domu a kupim si vino,nech si hlavu ojebem,pri ranajkach sme sa bavili,ze sme vcera zabudli na sudokrem malemu kupit.JHovorim si super vyhovorka,ale ja som z domu odisla bez slova,muz mi nevolal.Tak som si kupila v meste kauflande vino,ale take s lahkym otvorenim,a colu.A sla som na sudokrem do lekarne,ani domov sa mi nechcelo.No po ceste pisem muzovi sms,ze havarovala som ale to ma napadlo tesne pred domom,az na to,ze to bolo skoro naozaj,lebo pocas pisania uz som bola v protismere.Prisla domov,zaparkovala a hned otvorila vino,este v aute.Tak polku som z neho vypila,ostatne muz vylial,ze u nas sa proste nepije a nechce,aby som pila.Tak ho vylial,ja ze teda idem si kupit k nam do maleho obchodika dalsie vino,ale uz som ho citila v sebe tak si vravim,nejdem si este robit hanbu,ze ved kopu vin mame doma,ako podakovanie susedom,kedze sa u nas naozaj nepije.Opet otvorila a to iste vino ale dala som si len trochu viac som nestihla,opet muz ho cele vylial.Jaj,no v hlave som ho mala,ale tak sa muz o mna postaral,ze teraz ked toto pisem som uz triezva na vonok uplne.Umyla som aj okna v aute s muzom,on vysaval.A rozpravali sme sa o tom vsetkom,no hruza.Co ti poviem.Nechcelo sa mi ani domov vtedy.Ale muz uz je opet vysmiaty,opet objatia a tak som spokojna aj ja a uz triezva.
@jozinzbazin22 emočný kolotoč ako na horskej dráhe.Aj mne manželka hovorila ,ako sa jej nechcelo chodiť domov,kde ma videla ,ako sa trápim a premáham,aby ma takého nešťastného nevidela.To sa volá "Výčitky svedomia ".Dokonca mi povedala :Keby si bol ,aspom trochu špina ,alebo si našiel milenku,alebo ma zbil :no chvala Bohu mňa tak nevychovali .Musíš si zamestnať mysel niečim iným .Viem ľahko sa hovorí ,no já som to aj zažíval.
@bruno1 vies,ja potrebujem byt zachranena,a muz je ten,co ma stale zachranuje,ochranuje.Je to tak u nas.
@jozinzbazin22 ale veď od toho manželia sú,veď koho by sme mali iného zachranovať ,keď nie Vás manželky !!!🤷
@bruno1 vtom blbom rozpolozeni,co som bola v obchode a nechcela ist domov,som volala kolegovi,no nastastie mal vypnuty mobil,chcela som ist len na kavu do kaviarne.A toto by bolo tiez zle,Boh toto nechcel.Boh vie ako by to dopadlo.
@jozinzbazin22 to by bola dosť drahá káva a nemyslím tým peniaze .Veď ten "KOLEGA"len na to čaká!!!
@bruno1 ved toto,toto.Nastastie mal vypnuty mobil.
@jozinzbazin22 manžel vidí že si píšeš do mobilu?Nedráždi zbytočne.
@bruno1
@jozinzbazin22 nechcete si písať súkromne?

@jozinzbazin22 Skoro vstávaš po poobednej,já som sa ešte len ,skotúlal z postele.To chce len čas ,ono sa to utrasie .Hlavne že sme MI kluďasi .🥴