icon

Prečo stroskotalo vaše manželstvo s moslimom?

18. sep 2025

Ahojte.
Ake ste mali manzelstvo s moslimom? Mne ako krestankr stroskotalo kvoli domacemu nasiliu a jeho nevere. Bolo to strasne a hrozne som ho milovala
.co vy.. Myslite si ze niekto dokaze byt s moslimom stastny vobec?
Ja som nemala predsudky.myslela som, ze to zvladnem vsak laska hory prenasa. No nepreniesla. Vzdy bol v kontakte s inymi zenami. Podvadzal a nakoniec prislo ai na facky bitky. Ine.

Strana
z4
dzulli1980
18. sep 2025

To je proste úplne iná mentalita ... žena je pre nich h.o.v.n.o ... nerozumiem ženám, ktoré sa dajú dokopy s takýmto a veria v šťastný rozprávkový život.

autor
18. sep 2025
@dzulli1980

To je proste úplne iná mentalita ... žena je pre nich h.o.v.n.o ... nerozumiem ženám, ktoré sa dajú dokopy s takýmto a veria v šťastný rozprávkový život.

@dzulli1980 ano je hovno. Musi ho pocuvat. Riadit sa jeho rozkazmi prikazmi. Zena je vo vazeni. Oni su z inej planety. A to mi pred svadbou vravel ake su zeny pre nich dolezite ako by ma nikdy nezbio. Wau. A hned ma bil

marianarem
18. sep 2025

@anonym_autor Je to ina kultura a to je vzdy narocne. Na druhej strane toto, co popisujes, robi aj kopa Slovakov, staci citat diskusie tu.

autor
18. sep 2025
@marianarem

@anonym_autor Je to ina kultura a to je vzdy narocne. Na druhej strane toto, co popisujes, robi aj kopa Slovakov, staci citat diskusie tu.

@marianarem ano. Toto som si vravela, ze ina kulturs v zmysle ze zena musi posluchat na slovo a nesmie sa vzopriet hadat mat nazor a pod
Inak ak ma a robi to, tak ju on bije. A poklada to za normalne podla koranu a hadisov. :( toto som Ale az v takom meradle necakala. Ked som nesuhlasila s niecim, ked som ho napomenula. Bola som zla drza a nevychovana a hodna faciek bitiek kopancov a pod

autor
18. sep 2025
@marianarem

@marianarem ano aj slovaci to robia?? Neviem o tom. Ja som. Mala jedneho frajera slovaka. Bol skvely muz oproti mojmu ex manzelovi moslimovi.

mirokub
Odpoveď bola odstránená
autor
18. sep 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub tazko... Rozvod som nechcela, ale musela som :(nedalo sa inak. Bil ma.
:(( necitila som sa bezpecne pri nom ale stale som ho lubila a lubim doteraz. On je chory a anii si to neuvedomuje. Ale 7 rokov manzelstva s nim. Na mne zanechalo jazvy. A teraz v 39 rokoch co sama mam robit neviem bezdetna
Stavila som vsetko na jednu kartu a bum. Zosypala sa.
Nie. My. Sme zili v jeho krajine na vychode. Nje na zaoade. Tym si dovoloval este viac do mna.. Samozrejmem

ma77
18. sep 2025
@dzulli1980

@dzulli1980 Toto nepochopím ani ja keď vedia že tí chlapi sú iný nevážia si ženy úplne iná mentalita a žiadna európanka ich nezmení aj tak sú schopné sa za nich vydať aj keď vedia čo ich čaká 🫣

truhlikvseved
18. sep 2025

@anonym_autor Tak to dava zmysel ked ma nastavene priority uplne inak. Tieto veci ako viera su asi cislo 1 co si mas vyriesit s partnerom, lebo presne na tom troskotaju vztahy, ked jeden ma ine vnimanie.
Co si cakala, to si si nezistila nic o moslimstve ?

anonym_c6dd6f
18. sep 2025
@anonym_autor

@dzulli1980 ano je hovno. Musi ho pocuvat. Riadit sa jeho rozkazmi prikazmi. Zena je vo vazeni. Oni su z inej planety. A to mi pred svadbou vravel ake su zeny pre nich dolezite ako by ma nikdy nezbio. Wau. A hned ma bil

@anonym_autor známa ma manžela moslima. Sú spolu roky a funguje im to. Majú spolu aj deti. Keď sa stretneme, tak pôsobia vyrovnane a spokojne. Neviem na koho si narazila ty, ale toto nie je o viere ale o tom, aki sú to ľudia k sebe v manželstve.

anonym_d15783
18. sep 2025
@truhlikvseved

@anonym_autor Tak to dava zmysel ked ma nastavene priority uplne inak. Tieto veci ako viera su asi cislo 1 co si mas vyriesit s partnerom, lebo presne na tom troskotaju vztahy, ked jeden ma ine vnimanie.
Co si cakala, to si si nezistila nic o moslimstve ?

@truhlikvseved o islame. Nesklonuje sa to ako kresťanstvo.

hopsas
18. sep 2025

@anonym_autor a čo si čakala? Vychovali ho v kultúre kde má žena nižšiu cenu ako krava a kresťanka je nečistá a špinavá ktorá nemá cenu ani ako pouličný pes.

anonym_186659
18. sep 2025
@anonym_autor

@mirokub tazko... Rozvod som nechcela, ale musela som :(nedalo sa inak. Bil ma.
:(( necitila som sa bezpecne pri nom ale stale som ho lubila a lubim doteraz. On je chory a anii si to neuvedomuje. Ale 7 rokov manzelstva s nim. Na mne zanechalo jazvy. A teraz v 39 rokoch co sama mam robit neviem bezdetna
Stavila som vsetko na jednu kartu a bum. Zosypala sa.
Nie. My. Sme zili v jeho krajine na vychode. Nje na zaoade. Tym si dovoloval este viac do mna.. Samozrejmem

@anonym_autor dakuj bohu, že si bezdetna, pretože, to dieta by si uz nevidela.

miriamzba
18. sep 2025

Mám kamarátky moslimky, a niektoré majú velmi dobré manželstvo, niektoré vôbec nie. Aj v rámci 1 rodiny. Neviem čím to je.

anonym_d61a38
18. sep 2025
@ma77

@dzulli1980 Toto nepochopím ani ja keď vedia že tí chlapi sú iný nevážia si ženy úplne iná mentalita a žiadna európanka ich nezmení aj tak sú schopné sa za nich vydať aj keď vedia čo ich čaká 🫣

@ma77 tu ma napadol Jaro Slávik " neskúsiš - nevieš"
Samozrejme s Tebou úplne súhlasím 🤝

truhlikvseved
18. sep 2025
@anonym_d15783

@truhlikvseved o islame. Nesklonuje sa to ako kresťanstvo.

@anonym_d15783 hej hej, ja som vedel ze sa to inak vola , len mi neslo na rozum to slovo, tak som sa nato vykaslal a dal moslimstvo :D

autor
18. sep 2025
@ma77

@ma77 tak on bol iny pred manzelstvom. Tlak sa zacal stupnovat potom po svadbe hmed vlastne
Bolo to 7 rokov galeji

autor
18. sep 2025
@truhlikvseved

@anonym_d15783 hej hej, ja som vedel ze sa to inak vola , len mi neslo na rozum to slovo, tak som sa nato vykaslal a dal moslimstvo :D

@truhlikvseved islam. Ja som konvertovat musrea pocas svadby. Kazdy kto si berie araba musi a este z gulfu

autor
18. sep 2025
@miriamzba

Mám kamarátky moslimky, a niektoré majú velmi dobré manželstvo, niektoré vôbec nie. Aj v rámci 1 rodiny. Neviem čím to je.

@miriamzba a ked maju zle co vyvadza ich muz to co mne ci horsie?

autor
18. sep 2025
@hopsas

@anonym_autor a čo si čakala? Vychovali ho v kultúre kde má žena nižšiu cenu ako krava a kresťanka je nečistá a špinavá ktorá nemá cenu ani ako pouličný pes.

@hopsas nie
Ja som konvertovala
O krestanstvo neslo. Islo o to, ze robil zle veci klamal mi do ocii, volaval s eskortkami a pod. Nedokazal byt monogamny.
Ked som. Na to prisla, bil. Ma palicou remenom co mu doslo pod ruku ako psa. Drzala. Som 7 rokov
potajme jedla antiku a dufala ze sa zmeni. Oni si cellkovo nevazia zeny
. Neboj biju a podvadzaju aj. Muslimky. Nielen krestanske zeny

truhlikvseved
18. sep 2025
@anonym_autor

@hopsas nie
Ja som konvertovala
O krestanstvo neslo. Islo o to, ze robil zle veci klamal mi do ocii, volaval s eskortkami a pod. Nedokazal byt monogamny.
Ked som. Na to prisla, bil. Ma palicou remenom co mu doslo pod ruku ako psa. Drzala. Som 7 rokov

@anonym_autor Si konvertovala a ani si nevedela na co? Odhliadnuc od toho ze si asi ten Koran ani necitala... Vsak to je vseobecne zname ze v Islame neni monogamia a zena moze muz zmlatit len ju podozrieva z neveri, nieto este ze urobi nieco zle.

anonym_f5d23b
19. sep 2025
@anonym_autor

@marianarem ano. Toto som si vravela, ze ina kulturs v zmysle ze zena musi posluchat na slovo a nesmie sa vzopriet hadat mat nazor a pod
Inak ak ma a robi to, tak ju on bije. A poklada to za normalne podla koranu a hadisov. :( toto som Ale az v takom meradle necakala. Ked som nesuhlasila s niecim, ked som ho napomenula. Bola som zla drza a nevychovana a hodna faciek bitiek kopancov a pod

@anonym_autor poznam par zien , su to len handrove babiky pri tych muzoch, ako povie tak je, doslova chudery, vsetky musia byt oblecene v tych habitoch, ti muzi hovno robia lenivi su ako vsi, vsetko je len na tej matke , deti minimalne 3, sialene, normalne nechapem ako v dnesnej dobe kde si vie clovek vsetko zistit skusenosti atd si nejaka slovenka vie zobrat takuto haved
Bud rada ze si sa z toho vymanila, vela zien tu moznost a sancu nema ( dokonca aj ked si zobrali slovaka, to tiez nieje vzdy vyhra ako tu denne citam)

froneet
19. sep 2025

No ja sa divim ako tu vsetci poznate xy moslimov a poznate ich vieru. Ano je to ina kultura ale ak je tato tema realna nie vytvorena na rasisticke poznamky tak si proste natrafila na debila. V kazdej kulture ich je habadej. Ja zijem v zahranici a mam s moslimami skusenosti a nemyslim si , ze by si vseobecne moslimovia menej vazili zeny. Su tam rozne faktory ako aj krajina z akej pochadzaju alebo uroven vzdelania. Predsa sa neda povedat ze vsetci moslimski muzi na svete su tyrani a maju 5 zien! Je to totalna hlupost a vacsina zien co poznam by na to nikdy nepristala.

btus
19. sep 2025
@dzulli1980

@dzulli1980 nie je to vždy tak. Na youtube je @lubomira_mohamady a tá má super manželstvo s moslimom. Vždy je to o človeku.

anonym_8f3e96
19. sep 2025
@anonym_autor

@hopsas nie
Ja som konvertovala

@anonym_autor a prečo si konvertovala? Veď to nie je podmienka, aby si Ťa mohol zobrať.

btus
19. sep 2025

@anonym_autor niekto môže byť s moslimom aj šťastný https://www.youtube.com/@lubomiramohamady

anonym_8b3a14
19. sep 2025
@anonym_autor

@dzulli1980
@anonym_autor Vy ste teda riadne mimo 😂😂 vidno ze ste v takom vzťahu neboli a vase vedomosti a ,, skusenosti,, máte práve z internetu 👍👏🤣
Tak minimálne osobne poznám 4 páry co žijú s moslimami a ver ze sa si žijú v pokoji.Dokonca moja moja dobrá známa je už s jej manželom 18 rokov a aj keď nemohli mať spolu deti sú stále spolu. A prekvapivo druhý pár on je moslim ona Slovenka a ona je ten kto doma diriguje je z nej diktátor a on chudák poslušne počúva ešte chlapi sa mu v práci smejú ze si to od ženy nechá trpieť. A ja tiež mám za manžela moslima a je to normálny chlap.sme spolu už 10 rokov stará sa o mňa aj o moje deti z prvého manželstva a deti ho ho majú radšej ako mňa dokonca. A si predstavte ze môj prvý ex manžel bol Slovák- katolík a bil mňa aj deti bol to násilník agresor ožran aj za stetkami behal až skončil v base. 🫡

tykat
19. sep 2025

@anonym_autor a teda u krestanov sa nasilie a nevera nevyskytuje? Na konovi kazda druha diskusia pise si s inymi, podvadza ma, je nasilny, vulgarny, nedava mi peniaze, ma ma za handru... zeby sa tolko chlapov obratilo na moslimsku vieru?

ivonadusa
19. sep 2025

Neda sa vraviet o vsetkych moslimoch, ze su rovnaky. Kazdy vyrasta v nejakej krajine, s nejakymi zvykmi, vychova doma robi tiez vela.
Nakolko vidim tu vela negativnych komentarov co su len nazory zien zijucich so slovakmi, pripadne naozaj maju skusenosti, tak musim prispiet aj ja.
Manzel nieje arab, nieje radikal. Sme manzelmi vela rokov, mame deti a nezaradzujem sa do skupiny zien, ktore mali zlu skusenost s cudzincom. Avsak netreba byt slepy a ohromeny exotikou, ale vsimat si aj rozdiely ci niesu naozaj velke.
Vela stastia, snad ti uz pride do cesty len spravny clovek.

anonym_c6dd6f
19. sep 2025
@hopsas

@hopsas moslimovia sa bežne sobasia s kresťankami. Takže to nebude tak ako píšeš, inak by si ich za manželku nebrali.

Strana
z4