Prečo stroskotalo vaše manželstvo s moslimom?
Ahojte.
Ake ste mali manzelstvo s moslimom? Mne ako krestankr stroskotalo kvoli domacemu nasiliu a jeho nevere. Bolo to strasne a hrozne som ho milovala
.co vy.. Myslite si ze niekto dokaze byt s moslimom stastny vobec?
Ja som nemala predsudky.myslela som, ze to zvladnem vsak laska hory prenasa. No nepreniesla. Vzdy bol v kontakte s inymi zenami. Podvadzal a nakoniec prislo ai na facky bitky. Ine.
@anonym_autor len pre zaujimavost, v ktorej krajine ste zili? A co deti, mate? Su s tebou?
@anonym_autor takéto prípady sa budú diať čím ďalej tým viac. Nie preto, že moslimovia sú horší alebo lepší. Ale preto, že ženy idú do vzťahu s kýmkoľvek. Nepoznajú ani to, čo muž môže a čo nesmie. Aké má žena práva a možnosti s takým mužom zatočiť. Keby si bola rodená moslimka a mala za sebou svoju rodinu, ktorí by poznali islam, už dávno by si bola rozvedená a on by mal ešte dosť veľké problémy kvôli tomu čo robil.
@anonym_autor poznam par zien , su to len handrove babiky pri tych muzoch, ako povie tak je, doslova chudery, vsetky musia byt oblecene v tych habitoch, ti muzi hovno robia lenivi su ako vsi, vsetko je len na tej matke , deti minimalne 3, sialene, normalne nechapem ako v dnesnej dobe kde si vie clovek vsetko zistit skusenosti atd si nejaka slovenka vie zobrat takuto haved
Bud rada ze si sa z toho vymanila, vela zien tu moznost a sancu nema ( dokonca aj ked si zobrali slovaka, to tiez nieje vzdy vyhra ako tu denne citam)
@anonym_autor Mrzí ma že si natrafila na zlého partnera... Bude to ťažké no rany sa postupne zahoja a ty zabudneš tak ako každý kdo sa sklamal v láske
@tykat Presne s tebou súhlasím 👍je to vždy o ľuďoch a povahe
@dzulli1980
@anonym_autor
@anonym_f5d23b
Vy žijete v akomsi paralelnom svete kde si žijete ale o skutočnom svete nemáte ani páru. Ja sama som už druhý krát vydatá a tiež už konečne štastne a je tiež moslim narozdiel od prvého muža slováka ktorý bil mna aj svojich rodičov a bol agresívne hovado riadil mi život nedával mi peniaze míňal ich kade tade hovoril čo smiem a čo nie kontroloval ma kde chodím a s kým som ako sa mam obliekať a čo mám jesť.Alebo keď prišiel ožratý a ja som spala chytil ma za vlasy a ťahal s postele a vykrikoval mi ze som ho podviedla a vyhrážal sa mi že ma radšej zabije než aby som patrila inému mužovi... A bol to Slovák !!! Si predstavte slovák typická slovenská mentalita kresťan z kresťanskej rodiny tak toto mi vysvetlite teda. A zaujímavé môj terajší manžel je moslim a je úplný opak. Nebije ma nič mi neprikazuje a stará sa o mňa ako matka o dieťa niekedy si pripadám ako keby bol môj muž aj moja mama zároveň keď som chorá ani nespí skoro čo má obskakuje varí, upratuje o deti sa stará a keď som skončila v nemocnici kôli slepáku chudák plakal na chodbe kým ma operovali čo sa tak o mňa bál až sestričky ho ukludnovali tam.A môj syn keď musel ležať až v nemocnici bo bol chorý denno denne hodil za ním a varil a nosil mu tam jedlo kým som ja bola v práci. Takže pokiaľ nemáte osobné skúsenosti tak radšej sa zdržte komentára 😉
Kazdy chlap vo vseobecnosti je zver, bud to matka vychova, alebo amen. Zena uz to nikdy neda do poriadku. Treba si riadne hladiet a ucit synov.
@anonym_autor len pre zaujimavost, v ktorej krajine ste zili? A co deti, mate? Su s tebou?
@anonym_85de4d ale veď píše, že nemajú deti, že potajme užívala antiku
@ma77 tu ma napadol Jaro Slávik " neskúsiš - nevieš"
Samozrejme s Tebou úplne súhlasím 🤝
@anonym_d61a38 ja že kde Ťa napadol Slávik Jaro🙈🙈🙈
Píše sa ,,napadol MI". už som myslela ze mi ušla aféra kde Jaro Slávik napadol ženu
@anonym_autor Mrzí ma že si natrafila na zlého partnera... Bude to ťažké no rany sa postupne zahoja a ty zabudneš tak ako každý kdo sa sklamal v láske
@tykat Presne s tebou súhlasím 👍je to vždy o ľuďoch a povahe
@dzulli1980
@anonym_autor
@anonym_f5d23b
Vy žijete v akomsi paralelnom svete kde si žijete ale o skutočnom svete nemáte ani páru. Ja sama som už druhý krát vydatá a tiež už konečne štastne a je tiež moslim narozdiel od prvého muža slováka ktorý bil mna aj svojich rodičov a bol agresívne hovado riadil mi život nedával mi peniaze míňal ich kade tade hovoril čo smiem a čo nie kontroloval ma kde chodím a s kým som ako sa mam obliekať a čo mám jesť.Alebo keď prišiel ožratý a ja som spala chytil ma za vlasy a ťahal s postele a vykrikoval mi ze som ho podviedla a vyhrážal sa mi že ma radšej zabije než aby som patrila inému mužovi... A bol to Slovák !!! Si predstavte slovák typická slovenská mentalita kresťan z kresťanskej rodiny tak toto mi vysvetlite teda. A zaujímavé môj terajší manžel je moslim a je úplný opak. Nebije ma nič mi neprikazuje a stará sa o mňa ako matka o dieťa niekedy si pripadám ako keby bol môj muž aj moja mama zároveň keď som chorá ani nespí skoro čo má obskakuje varí, upratuje o deti sa stará a keď som skončila v nemocnici kôli slepáku chudák plakal na chodbe kým ma operovali čo sa tak o mňa bál až sestričky ho ukludnovali tam.A môj syn keď musel ležať až v nemocnici bo bol chorý denno denne hodil za ním a varil a nosil mu tam jedlo kým som ja bola v práci. Takže pokiaľ nemáte osobné skúsenosti tak radšej sa zdržte komentára 😉
@dianka3 koľko ste spolu? Rok? 😀
nehnevajte sa, ale tieto temy mi vzdy zdvihnu tlak. Tieto nazory, ktore poznate z par filmov, z nejakeho romanu a internetu su smiesne. Sorry. Zijem v AT, mam tu vela kamaratok, ktore maju vztahy s moslimami, ktore sa o svojich muzoch vyjadruju naozaj s uctou a laskou (keby ich bili, tak neviem, ci chodia so vzpriamenou hlavou), nechodia ani zahalane, ani ich nikto k tomu nenuti, aj pracuju, aj podnikaju, aj na discoteky chodia bez manzelov, a v ociach ich muzov vidim aj lasku aj uctu. Takze prosim, nepiste, ze su vsetci agresivni a veci tomu podobne. Vsetko je to o povahe cloveka, nie o nabozenstve. Ano, maju inu mentalitu, ale to aj Taliani, Francuzi a pod. A to su krestania.
@anonym_autor skôr to bude o človeku ako o viere a o tom v akom prostredí daný človek vyrastal. Aj medzi kresťanmi nájdeš hovada aj medzi ateistami a aj medzi moslimami
No neviem.. Podľa mňa si si to mohla lepšie vymyslieť . Za mňa ti toto veru nevyšlo, máš v tom príbehu veľké diery.
@anonym_autor A ináč ty tiež o islame vieš holý prd . A v prvom rade sa náboženstvo nemá nútiť to ti povie každý normálny moslim. Nikde v Koráne sa nepíše že manžel má byť doslova hajzel na svoju ženu a biť ju a správať sa agresívne a násilne práveže takéto chovanie je nepriatelne a hlavne moslim ktorý to robí ma trest istý za toto veruže do neba nepôjde. Hovorí sa že keď povstane pred posledným súdom nie ústa ale ruky budú hovoriť každý úder každá facka a ver že ho nič dobré nečaká a tý ktorý vezmú život či už druhému alebo sebe ani len neprivoňaju k Bohu budú rovno zatratený inými slovami budú horieť v pekle čiže ty teroristi čo vyhlasujú v mene boha že zabíjajú vlastne v mene diabla pretože tý majú rovno letenku do pekla. Môj manžel mňa ani pred svadbou ani po nej nenútil k ich viere áno on ani jeho rodina ešte mi to aj vysvetlil ze to sa nesmie ti viera nútiť to musí byť tvoje rozhodnutie a keby ma nútil mal by on zle z toho na druhom svete. Ten tvoj ex vôbec nerešpektuje Boha aj náboženstvo ale bude zato náležito potrestaný.
Ináč to mňa naši nútili do kresťanstva a chodenia do kostola čo som z duše neznášala postupne sme ja s bratom začali z kostola utekať neznášali sme tam chodiť a zvlášť sme neznášali keď nás tam naši nútili chodiť ak sme nechceli ísť nasledoval trest .Fuj nikdy nezabudnem ako ta hodina v kostole bola premna večnosť. Nútiť sa proste nesmie žiadna viera potom k tomu si vytvoríš odpor. A zato že ty si natrafila na blbca neznamená že každý je taký to sa veľmi mýliš. Proste si natrafila na vadný kus 😆
Ľubka Mohammady vyzera byt naozaj stastna,ale zaroven velmi vystriha zeny pred vztahmi s moslimami.
Ľubka Mohammady vyzera byt naozaj stastna,ale zaroven velmi vystriha zeny pred vztahmi s moslimami.
@maminkadeticiek takých šťastných už bolo aj Miska Králikova, kuchárka Gromová atď..poznám veľa žien, ktoré majú moslima, ale žijú na SK muži podnikajú v gastre, lekár a veru ženy sú hlava rodiny.Dost je dôležité či žijú v svojej krajine, vplyv rodiny, alebo na SK.K jedným sa chodím najesť do podniku vždy sa porozpráva, polichoti, káva zadarmo spýta sa na deti..Aj je rozdiel či je vzdelaný,hodnoty
@anonym_autor škoda stratených rokov, ale je dôležité, že si odisla
@maminkadeticiek je to o povahe človeka ináč práve ona mala pred jej manželom priateľa slováka ktorý bol na ňu agresívny to si vedela? A celkovo sú muži zlý veď keď sa len pozrieš vraždy násilie stále tam figuruje muž. Kde že žena ubodala ženu že postirielala ľudí .A keď aj žena vyvedie niečo je to koli mužovi zo žiarlivosti normálne mi to príde že ženám by sa žilo lepšie samým. Muži by mali žiť na jednej a ženy na druhej planéte 😂
@hopsas nie
Ja som konvertovala
O krestanstvo neslo. Islo o to, ze robil zle veci klamal mi do ocii, volaval s eskortkami a pod. Nedokazal byt monogamny.
Ked som. Na to prisla, bil. Ma palicou remenom co mu doslo pod ruku ako psa. Drzala. Som 7 rokov
potajme jedla antiku a dufala ze sa zmeni. Oni si cellkovo nevazia zeny
. Neboj biju a podvadzaju aj. Muslimky. Nielen krestanske zeny
@anonym_autor
@anonym_autor v ktorej krajiny Gulfu existuje eskort? Tam su veru ine tresty za prostituciu..... Toto sa mi vobec nezda ako pravda🤔
@maminkadeticiek sociálne siete vedia byť klamlivé, tým nechcem povedať, že sa ma zle. Len ja môžem tiež pridávať kadečo a realita je niekde úplne inde
TOTO JE JEDEN VEĽKÝ VTIP OD AUTORA DISKUSIE 😄 ZALOŽILA VYMYSLENÚ TÉMU, ABY MOHLA DOURÁŽAŤ MOSLIMOV, NABUDÚCE ASPOŇ PREMÝŠĽAJ, ČO NAPÍŠEŠ, ABY SI SA NENECHALA TÝMI 💩💩💩 PREZRADIŤ 😄
Prosim vas zeny! Nepiste mi tu take kraviny ze tema je fejk a ze som nezila s moslimom!!
Tema nie je fejk poznam o islame viac nez dost uz teraz a zila som v moslomskej komunite v moslimskej krajine viem ako sa spravaju a viem ako sa spraval moj vadny kus.
A dalsia vec! Nemam dovod na rozvirenie hladiny tu na mk. Cisto som sa chcela. Postazobat zena zene ak si tym niektora presla! Nic viac nic menej. Nemienim sudit nikoho a ani ziadne mabozenstvo amin. To mi neprislucha a som znova krestanka.
Nie.. Muzova podmienka bola ze budem moslimka. Takze takto.
Asi vy nemate paru o manzelszve s molimom. Mozno tak z knih od evity
A mohamady mi nespominajte. Len sa pretvaruje aka je stastna alebo je jedna z miliona ktorej sa to podarilo aj ju poznam velmi dobre.
Ano. To je take ich moslimske az zena sa prieci tak ju vyfacka kopbe a taha za vlasy da jej pocitit kto je pan. Mysli si ze jeho soravanie je ok. A caka od zeny ze sa mu ona ospravedlni po tej bitke. Takze asi tak
Prosim vas zeny! Nepiste mi tu take kraviny ze tema je fejk a ze som nezila s moslimom!!
Tema nie je fejk poznam o islame viac nez dost uz teraz a zila som v moslomskej komunite v moslimskej krajine viem ako sa spravaju a viem ako sa spraval moj vadny kus.
A dalsia vec! Nemam dovod na rozvirenie hladiny tu na mk. Cisto som sa chcela. Postazobat zena zene ak si tym niektora presla! Nic viac nic menej. Nemienim sudit nikoho a ani ziadne mabozenstvo amin. To mi neprislucha a som znova krestanka.
A mohamady mi nespominajte. Len sa pretvaruje aka je stastna alebo je jedna z miliona ktorej sa to podarilo aj ju poznam velmi dobre.
Ano. To je take ich moslimske az zena sa prieci tak ju vyfacka kopbe a taha za vlasy da jej pocitit kto je pan. Mysli si ze jeho soravanie je ok. A caka od zeny ze sa mu ona ospravedlni po tej bitke. Takze asi tak
@anonym_autor SI AUTORKOU TOHTO PRISPEVKU DOLE, CHORA ŽENA, CO SA NUDI PO NOCIACH A VYMYSLA TEMY
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/pobila-som-sa-s-manzelom-a-neviem-kto-je-vinny/?page=11#post-89558947
NESKORO TY TROLLICA, PRISLA SOM NA TEBA 🤡🤡🤡
@anonym_autor poznáš Ľubku Mohamady veľmi dobre ?
Si videla jej pár videí tak ju poznáš ?🤣
Fuuuu dievca,ty si zila v jeho krajine????
To mas odvahu.
Uvedomujes si,ake velke staatie si mala,ze si sa mohla rozvuest a odist od neho?
Velku rolu v tom zohrava prave aj to,ze nie su deti.
On by ti ich nikdy nedal.
Takze ozaj mas stastie v nestasti.
Oni mozu mat az 4 zeny,pokial sa o ne dokazu postarat.
Takze s vernostou u nich nepocitaj
Mozno chcel deti...kto vie.
Prezila som tiez takuto lasku,ale videla som,ze je to nezlucitelne.
Hoci sme sa lubili,velmi.bolo tazke rozist sa.
Ale ja som veriaca a svoju vieru som zradit nemienila v ziadnom pripade.
A casom som videla,ze to bolo velmi dobre rozhodnutie.
Tieto kultury a nabozenstva su prilis rozdielne.
Este k tomu,ak zijes v jeho krajine,to uz je uuuuplne ine.
Tam on aj keby chcel,nesmie ukazat,ze by sa ti mal v niecom prisposobit.
Musi ist s davom....
Ale celkovo.my tu mame emancipaciu,im to nic nehovori.
Ano,aj kopu eurooskych muzov je zlych...ale inak sa to riesi,aj sudne...celkovo.
Mosöim bude vzdy v prvom rade branit chlapa...
Fuuuu dievca,ty si zila v jeho krajine????
To mas odvahu.
Uvedomujes si,ake velke staatie si mala,ze si sa mohla rozvuest a odist od neho?
Velku rolu v tom zohrava prave aj to,ze nie su deti.
On by ti ich nikdy nedal.
Takze ozaj mas stastie v nestasti.
Oni mozu mat az 4 zeny,pokial sa o ne dokazu postarat.
Takze s vernostou u nich nepocitaj
Mozno chcel deti...kto vie.
Prezila som tiez takuto lasku,ale videla som,ze je to nezlucitelne.
Hoci sme sa lubili,velmi.bolo tazke rozist sa.
Ale ja som veriaca a svoju vieru som zradit nemienila v ziadnom pripade.
A casom som videla,ze to bolo velmi dobre rozhodnutie.
Tieto kultury a nabozenstva su prilis rozdielne.
Este k tomu,ak zijes v jeho krajine,to uz je uuuuplne ine.
Tam on aj keby chcel,nesmie ukazat,ze by sa ti mal v niecom prisposobit.
Musi ist s davom....
Ale celkovo.my tu mame emancipaciu,im to nic nehovori.
Ano,aj kopu eurooskych muzov je zlych...ale inak sa to riesi,aj sudne...celkovo.
Mosöim bude vzdy v prvom rade branit chlapa...
@osky samozrejme, ze som s nim zila tam.
A opakujem tato diskusia je o nojom stroskotanom manzelstve, poukazuje na mojho ex a problemy s nim, nie je mierena proti ziadnemu nabozenstvu.
Je to cisto moja osobna skusenost, chcela som, aby ste sa podelili s vasimi skusenostami
TOTO JE JEDEN VEĽKÝ VTIP OD AUTORA DISKUSIE 😄 ZALOŽILA VYMYSLENÚ TÉMU, ABY MOHLA DOURÁŽAŤ MOSLIMOV, NABUDÚCE ASPOŇ PREMÝŠĽAJ, ČO NAPÍŠEŠ, ABY SI SA NENECHALA TÝMI 💩💩💩 PREZRADIŤ 😄
@anonym_34cbcb nie. Nie je pravda.
@anonym_autor Skoda, ze sa Lena zmazala, bola by vyzivna diskusia 😀
@anonym_autor to, aky charakter si si nasla, nebudem komentovat. Ale stastne zeny nemaju potrebu vytrubovat svetu, ze su stastne a vypisovat o tom siahodlhe state ako zeny zneuzivane, terorizovane ci nebodaj bite. Cize tych stastnych manzelstiev nie je malo, len sa o nich nehovori tak, ako o tych zlych. Ja mam kopec mix parov v okoli a jednemu to nevyslo a zvysku zatial ano. Co myslis, o kom hovoria ludia? Nie, o tych stastnych veru nie....
@dzulli1980
@anonym_autor Vy ste teda riadne mimo 😂😂 vidno ze ste v takom vzťahu neboli a vase vedomosti a ,, skusenosti,, máte práve z internetu 👍👏🤣
Tak minimálne osobne poznám 4 páry co žijú s moslimami a ver ze sa si žijú v pokoji.Dokonca moja moja dobrá známa je už s jej manželom 18 rokov a aj keď nemohli mať spolu deti sú stále spolu. A prekvapivo druhý pár on je moslim ona Slovenka a ona je ten kto doma diriguje je z nej diktátor a on chudák poslušne počúva ešte chlapi sa mu v práci smejú ze si to od ženy nechá trpieť. A ja tiež mám za manžela moslima a je to normálny chlap.sme spolu už 10 rokov stará sa o mňa aj o moje deti z prvého manželstva a deti ho ho majú radšej ako mňa dokonca. A si predstavte ze môj prvý ex manžel bol Slovák- katolík a bil mňa aj deti bol to násilník agresor ožran aj za stetkami behal až skončil v base. 🫡
@anonym_8b3a14 mozno ten tvoj krestan az taky krestan nebol a krstom to skoncilo a ten tvoj moslim tiez nie je az taky moslim, pokial nie je pod vplyvom vymeteneho imama drzi sa ako clovek, ci keby mu imam zavelil, zober koberec a chod do krizovatky vzivat allaha, isiel by❓🔥

@hopsas nie
Ja som konvertovala
O krestanstvo neslo. Islo o to, ze robil zle veci klamal mi do ocii, volaval s eskortkami a pod. Nedokazal byt monogamny.
Ked som. Na to prisla, bil. Ma palicou remenom co mu doslo pod ruku ako psa. Drzala. Som 7 rokov
potajme jedla antiku a dufala ze sa zmeni. Oni si cellkovo nevazia zeny
. Neboj biju a podvadzaju aj. Muslimky. Nielen krestanske zeny
@anonym_autor vieš, že moslim má zakázané podvádzať manželku? Môžeš si to nájsť na internete. Môže spať a riešiť sex len s manželkou. Ak riešil eskort, tak to moslim veľmi nebol.
A ty si prečo konvertovala? Čo má na nabozenstvo spoločne s tým, že si mala za muža sukničkára?