icon

Prečo sú bacuľky nedostupné pre vzťahy?

hugoboss1923
14. okt 2024

Otázka, nad ktorou sa zamýšľam už dlhšiu dobu.

V susedstve býva dievča "krv a mlieko", približne v mojom veku 30+. Častokrát na seba narážame, keď máme cestu rovnakým smerom, keďže bývame v tom istom činžiaku, ale každý v inom vchode. Asi dvakrát sme sa stretli u mňa v práci, keď si potrebovala vyzdvihnúť zásielku. Na základe toho som si ju vyhľadal na sociálnej sieti. A napísal jej.

Dôvod, prečo som to spravil bol, že mám slabosť pre ženy kyprejších tvarov. Štíhle ma skrátka nepriťahujú. Sám som pritom dosť štíhly. Pravidlo o priťahovaní protikladov má predsa len niečo do seba.

Skrátka, napísal som jej, aj sa jej zmienil, kto som, kde bývam a že sme sa už stretli. Bola to veľmi slušná a milá komunikácia. Nabral som dokonca odvahu jej navrhnúť vzájomné stretnutie, na čo odpovedala, že mi ďakuje, ale že sa momentálne spoznáva s druhým mužom. Odpísal som jej, že to chápem. Či naozaj niekoho má, alebo len nemala dostatok sebavedomia, aby si začala vzťah, som ďalej nepátral.

Snáď sa jedného dňa ozve, alebo sa objaví nejaká nová, ktorá bude mať viacej odvahy ❤

Strana
z2
andrea78
14. okt 2024

@hugoboss1923 ved napisala, ze niekoho ma. Tak alebo fakt niekoho ma, alebo pouzila vyhovorku, pretoze sa jej nepacis a nema zaujem. To nie je o nedostupnosti, to je o pritazlivosti a sympatiach.

lindous
14. okt 2024

Slečny s nedostatkom sebavedomia z mojej skúsenosti skôr práveže skočia po každom kto im dá čo i len malý náznak záujmu a držia sa ho ako kliešť, aj keď im ubližuje napr… čiže toto si naozaj nemyslím, že by bol ten prípad… iba jednoducho nemá záujem a teda je dosť možné, že ti povedala pravdu

shelby88
14. okt 2024

@lindous tak ja som úplne nesebavedoma a nerobím to.

peknyvladko
14. okt 2024

@hugoboss1923 udica nahodena, teraz len cakat a dufat ze nejaka zaberie…

lindous
14. okt 2024

@shelby88 určite som to nechcela zovšeobecniť, nemám to rada a aj tu písali kočky, že naozaj sa vyhýbali vzťahom, keď si neverili, samozrejme že to tak nesedí na každého… v mojom okoli to mam ale proste odpozorované takto (a nebavíme sa vyslovene o bacuľkách) a celkovo mi to v tomto prípade nejak s tým nízkym sebavedomím nesedí, neviem či by vôbec odpovedala v takom prípade na správy…

caroline_
14. okt 2024

@hugoboss1923 nie kazda tucna zena sa vrhne na prveho chlapa co prejavy zaujem

kp7333
14. okt 2024

@hugoboss1923 mozno je na baculatych

cukroska
14. okt 2024

@hugoboss1923 V zásade bola chyba,že si ju vôbec vyhľadal a písal jej cez internet.
A že si sa skôr nesnažil nadviazať kontakt osobne. Vždy sa nájde niečo ako sa dať občas do reči.A trochu sa spoznať (aspoň ako susedia).A nie ľudí hneď laškovať na sociálnych sieťach.
Mňa by to ako prvé odradilo a kedy existoval internet v čase mojej mladosti tak rovnako. To mi proste ostalo. Nemám rada takých dotieravcov. Ani by som sa nečudovala ak by napísala len pár zdvorilostných fráz alebo ťa odpálkovala inak.Ale zase poznám aj ženy čo im to imponuje a vyhľadávajú také. To už zistíš sám pri osobnom stretnutí. Hoc len náhodnom.

samiramis
Autor odpoveď zmazal
samiramis
Autor odpoveď zmazal
duppka13
14. okt 2024

Raz mi napisal spravu na FB muz bez fotky s tym ze ma pozna a byva oproti v cinziaku a ze mi vidi do balkona, ze z videnia ho isto poznam aj ja. Asi to chudak myslel dobre a chcel sa spoznat ale mne to pripadalo dost cudacke a potom som rok nevysla na balkon 😂 lebo som netusila z akeho okna ma on vidi. ked ma poznal z videnia mohol na oslovit osobne. To odporucam aj tebe. Ci bola alebo nebola baculka v tom podla mna nezohralo ziadnu rolu.

fido69
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2