Divné správanie partnera: Je čas prehodnotiť vzťah?
Ahojte,
mám známosť 2-3 mesiace sa stretávame. Chlap je samostatný, spoľahlivý, milý. Mala som pocit, že si rozumieme. Avšak v poslednom čase mi príde čudný. Na jednej strane ziarli ked niekam idem, na druhej strane vsak spolu nechodime. Mam pocit, ze on nevie co chce. Jasne som mu napisala , ze hru na macku a mys hrat nebudem. Dalsia vec je to , ze v poslednom case riesi pre mna bludy, jeho bratranca, sesternicu a ich problemy. Ja chapem ze je to jeho rodina , vypocujem si ho. Povedala som mu to tak jemne , slusne , ale urazil sa. Má vôbec zmysel sa este kontaktovat s nim. Ked idem von predsa s niekym von , chcela by som sa bavit o zivote, konickoch , spolocnych temach a nie riesit problemy druhych. Horsie to je ako baba.
To si musíš ty rozhodnúť, čo je pre teba ok, čo nie atď. Ale moje osobné vnímanie
- žiarlivosť "keď niekam idem" by bola pre mňa neakceptovateľná, to fakt nie
- tak ako by bolo pre mňa neakceptovateľné udržiavať "vzťah" v nejakom vzduchoprázdne, v ktorom nikto nevie čo to vlastne je, nie je, bude, nebude
- ale na druhej strane keby mi (potenciálny) partner zadre, že veci, o ktorých sa chcem rozprávať sú preňho bludy, hoc povedané miernejšie, tak by mi to tiež vadilo, resp. tak si vzťah nepredstavujem 🙂
Dočítala som sa po žiarlivosť 🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩tu by som to ukončila
To si musíš ty rozhodnúť, čo je pre teba ok, čo nie atď. Ale moje osobné vnímanie
- žiarlivosť "keď niekam idem" by bola pre mňa neakceptovateľná, to fakt nie
- tak ako by bolo pre mňa neakceptovateľné udržiavať "vzťah" v nejakom vzduchoprázdne, v ktorom nikto nevie čo to vlastne je, nie je, bude, nebude
- ale na druhej strane keby mi (potenciálny) partner zadre, že veci, o ktorých sa chcem rozprávať sú preňho bludy, hoc povedané miernejšie, tak by mi to tiež vadilo, resp. tak si vzťah nepredstavujem 🙂
@wolf_ blud som myslela v tom slova zmysle, ze akokeby chcel zachranovat vztahy inych ludi v rodine , ma potrebu to riesit. Vsak ja som tych ludi ani nevidela , nestretla sa s nimi, nepoznam ich. Vypocujem si to , ale riesit niekoho problemy , namiesto nejakej dobrej aktivity mi pride divne proste.
@wolf_ blud som myslela v tom slova zmysle, ze akokeby chcel zachranovat vztahy inych ludi v rodine , ma potrebu to riesit. Vsak ja som tych ludi ani nevidela , nestretla sa s nimi, nepoznam ich. Vypocujem si to , ale riesit niekoho problemy , namiesto nejakej dobrej aktivity mi pride divne proste.
@anonym_autor mne to divné nepríde, resp. za predpokladu, že je to v nejakej normálnej rovnováhe, že aj aktivity, aj kecanie o iných témach, aj riešenie toho čo chce on, aj toho čo chceš ty atď 🙂
@anonym_autor mne to divné nepríde, resp. za predpokladu, že je to v nejakej normálnej rovnováhe, že aj aktivity, aj kecanie o iných témach, aj riešenie toho čo chce on, aj toho čo chceš ty atď 🙂
@wolf_ velmi to v rovnovahe nie je, ked sa o niecom rozpravame , tak to sklzne skoro stale na temu jeho rodina
Kedy a aký dlhy mal naposledy vážny vzťah? Niektorí chlapi sa radi iba “motajú” ale nič vážne vytvoriť nevedia/nechcu
@anonym_autor Prečo sa ho neopýtaš prečo žiarli, keď ste len kamaráti? A prečo ho teda nevezmeš na nejakú zaujímavejšiu aktivitu ako "počúvať o jeho bratrancoch...". Ja keby som sa pri ňom nudila, tak poviem poďme do kina, poďme si zahrať bedminton, zaplávať,... a neočakávam, že on mi bude vidieť do hlavy.
@anonym_autor Prečo sa ho neopýtaš prečo žiarli, keď ste len kamaráti? A prečo ho teda nevezmeš na nejakú zaujímavejšiu aktivitu ako "počúvať o jeho bratrancoch...". Ja keby som sa pri ňom nudila, tak poviem poďme do kina, poďme si zahrať bedminton, zaplávať,... a neočakávam, že on mi bude vidieť do hlavy.
@anonym_738fea zbytočne , poviem narovinu , zavolam nech niekam ideme, zo zaciatku siel, teraz telka , flakarina.
Kedy a aký dlhy mal naposledy vážny vzťah? Niektorí chlapi sa radi iba “motajú” ale nič vážne vytvoriť nevedia/nechcu
@anonym_cdb62c asi 4 roky dozadu ukoncil dlhodoby vztah.
@wolf_
Mne to pride uplne divne v kratkom stave nuda a ziarlivost= debil
Ak nemá záujem s tebou tráviť čas, tak to nemá význam. Uz teraz ho nevieš nikam dostať, nebaví ho nič? Neskôr to bude ešte horšie. Teraz by ste mali byť na sebe "nalepeni" a nie žiť a rozoberať životy iných.
Psychicky je na tom ako? Nemá depresiu?
@anonym_autor nebavis ho, ak by to bolo dobré neviete čo skôr robit.
@wolf_ velmi to v rovnovahe nie je, ked sa o niecom rozpravame , tak to sklzne skoro stale na temu jeho rodina
@anonym_750441 no po tomto doplnení
@anonym_autor sa to nepáči ani mne hoci stále to, že kecá aj o svojej rodine a problémoch a tak mi stále príde oukey, ale nerovnováha nie 🙂 A žiarlivosť som už hore písala, že pre mňa 🚩
@anonym_autor mne pripomina klasickeho manipulatora, ti vedia byt prve 3 mes dokonali a potom zacnu zhadzovat masku a vsetko otacat. To, ze keca o rodine a ich problemoch mi evokuje, ze sa Ta snazi obalamutit omackami a srackami inych, aby si sa nedajboh, nezacala pytat na jeho osobu a jeho nedokonalosti. Robi Ti slovny šalát.
@anonym_autor Aj keby ste spolu chodili, tak nem.pravo ziarlit, ked ty niekam ides. Pardon. Toto by som utala. Uz toto je dost. Vykec.o rodine, ako ano, otravne, ty nie si psycholog. Za mna - ukoncit.
@anonym_autor žiarli, keď niekam ideš? A ty ešte rozmýšľaš ako ďalej? To nečítaš správy, nesleduješ podcasts, nečítaš články? Je to chorá hlava, potenciálny agresor, čo ti prinajmenšom urobí zo života peklo a pri najhoršom ťa rovno chytí pod krk. Uži si, pokiaľ ti ešte dovolí vyjsť von a volať materi, po čase ani to nebudeš môcť, jedine do potravín na rožky a keď bude rada pri pokladni, tak ti jednu trepne po papuli až zhučí, kde si sa tých dlhých 5 minút kurvi.a a s kým. Dobre si to rozmyslí.

@anonym_autor načo ti je taký chlap? Vo vzťahu sa máš cítiť komfortne. Tešiť sa na partnera..