icon

Prečo sú všetci chlapi rovnakí?

26. sep 2023

Baby prečo sú všetci chlapi rovnakí?
Aj keď sa nám zdá že tento je iný alebo aspoň tomu chceme veriť tak sa ukáže časom ze je ako každý...

Strana
z2
thoughtfulweirdo
26. sep 2023

Ja mám práve naopak pocit, že to ženy sú všetky rovnaké - s trochou nadsazky samozrejme 🙂

euka210
26. sep 2023

Nie, nie su rovnaky...staci ked citam forum a potom pozriem koho mam doma, tak som vdacna.

akbara77
26. sep 2023

Problém bude zrejme v tebe...hľadáš rovnaké typy

mircalla
27. sep 2023

@gleep1 No myslim, ze viacere tu suhlasili. Inak vycitas autorke, ze je zacyklena, ale sama mas 6. vztah, Zda sa, ze tam zacyklenost je tiez, rovnaky typ, ktory sa roky lieci z nepodareneho vztahu. 6 vztahov nie je zrovna malo, ked si nenasla toho praveho

pkgirl30
27. sep 2023

pretože práve takto chcú zabudnúť....nehovorím že všetci ale sú to samci a chcú loviť. vždy to v nich bolo a bude. a aj je vzťah ukončený tak na čo bude čakať ? snaž sa pohnúť aj ty ďalej a hotovo

jajanka31
27. sep 2023

Ja som mala za cely zivot 4 vztahy a teda ani jeden z chlapov neboli rovnaky, pocuvali inu hudbu mali ine konicky, no dalo by sa toho pisat vela. Spolocbe mali asi to ze boli so mnou. Nic ine dokonca som sama nad tym minule rozmyslala ze je az neuveritelne ako boli vsetci rozdielny..skus popozerat po inych typoch. A to ze na druhy den je na zoznamke... to uz ta nema co trapit ved uz nie ste spolu.moze robit co chce a aj ty.

alickapusinka
27. sep 2023

Jasne všetci chlapi sú rovnaký len každý sa ináč volá.

gleep1
27. sep 2023

@mircalla v puberte som mala 2 chalanov, oba vzťahy trvali cez rok, moje kamošky za ten čas stihli vystriedať aj piatich frejerov ale ved to sa už nikdy potom nepočíta lebo vy to bolo veľa, nie?, 😁 počas 6 ročnej vyšky som mala 2 vzťahy, na konci výšky ma zámerne bez môjho vedomia nabuchal chalan po 3 mesiacoch stretávania, vykľul sa z neho človek s narcistickou poruchou osobnosti, skúšali sme vzťah ale s narcisom ťažko.. A dovolila som si nájsť si vzťah aj po ňom.
Tak vieš, nie každému sa zadari na prvý krát, ale ja si nemyslím ze som mala nejako veľa vzťahov, pubertiace lásky ma každý, len ich už potom neskor ani neráta, 2 vzťahy počas výšky nie sú veľa a smola s narcisom... Píšem autorke že je zacyklena lebo je, keďže sama píše ze stretáva stale takých istých, ty mi prosím ta porad že v čom je moja zacyklenost keď vravíš ze som tak asi vieš, ja ju nevidím takže potrebujem naozaj poradiť že v čom aby som to mohla riešiť, veľmi rada budem ak mi dáš logicky argument k tomu prečo som zacyklena 😊

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2