Prečo sú vzťahy slávnych tak krátke?
Vsimli ste si ze niekto mava vztah napriklad rok, max 2 a po rozchode okamzite dalsi vztah rovnako trvajuci? Ak nie aj menej. Mlady vek relativne ale pocet partnerov aj 20. To ako sa rozidu? Po roku ci dvoch, si povedia: vies co, uz ma nebavis, rozidme sa.? 🤣pardon za takmer zbytocnu temu ale vzdy ma zaujimalo preco a ako to ti ludia ukoncia.
(Priklad Jennifer Aniston /niektore jej vztahy po Bradovi/, Avril Lavigne, Selena Gomez. Viac menej randili s dobrymi muzmi.
@anonym_autor slavnym aj beznym ludom niektorym trvaju kratko vztahy, len o slavnych sa viac hovori, tak sa to vnima viac.
@anonym_autor slavnym aj beznym ludom niektorym trvaju kratko vztahy, len o slavnych sa viac hovori, tak sa to vnima viac.
@domkakvet ale u slavnych mi to pride zvlastne. Ved su obaja bohaci, nemusia riesit bezne problemy ako my. Mozu sa na zivot inak pozerat ked su spolu.
Socialny status - su vysoko ziadani a znami. Pocit vynimocnosti, ze by sa ini mali prisposobovat im a nie naopak. Daj potom vedla seba dve celebrity a bude to ego proti egu. Ak nebudu ochotni striedavo ustupovat jeden druhemu, tak sa to skonci.
@anonym_autor nielen slávnym. Vzťahy sú a budú na ústupe. Budeme viac a viac individualisti (diplomaticky povedané). Emancipované ženy mužov nepotrebujú a mnohí muži ženy tiež nie.
Socialny status - su vysoko ziadani a znami. Pocit vynimocnosti, ze by sa ini mali prisposobovat im a nie naopak. Daj potom vedla seba dve celebrity a bude to ego proti egu. Ak nebudu ochotni striedavo ustupovat jeden druhemu, tak sa to skonci.
@anonym_8f03c4 to znie ako dobre vysvetlenie. Asi to tak bude
@anonym_autor hlavne ale ta pointa ze ako jeden na druheho hovori ze aky to bol dohry partner, ako pomahal a staral sa. Ale rozisli sme sa. Tak potom neviem co chcu vlastne. Pochopim to u ludi ktori su spolu dlhsie a mozno si zacnu liezt na nervy. Ale taki co su rok ci dva spolu nic im nechyba
V jednoduchosti - bolo koze dobre, šla sa na ľad šmýkať. Tak je to aj u bežnej populácie, aj u celebrít.
@anonym_autor hlavne ale ta pointa ze ako jeden na druheho hovori ze aky to bol dohry partner, ako pomahal a staral sa. Ale rozisli sme sa. Tak potom neviem co chcu vlastne. Pochopim to u ludi ktori su spolu dlhsie a mozno si zacnu liezt na nervy. Ale taki co su rok ci dva spolu nic im nechyba
@anonym_autor Ono je to v podstate to isté ako keď žena mužovi povie, že raz spraví nejakú ženu šťastnou, alebo že chcela by som mať niekoho ako si ty. Čiže aj keď mali to čo chceli, stále im niečo chýbalo.
Ked sa hovori priamo o hollywoodskych hviezdach, tak ja sa tomu nedivim. Videli ste pracovne naplne niektorych? Raz tocenie v keni, raz australia, LA, NY, potom take turne v texase, take vysupenie iowe, tam v tv sou juznej karoline, po celej zemeguli cestovat a ked sa stretnu 2 taki, tak to je zazrak, ze sa stretnu doma...tak sa nedivim, ze im tie vztahy dlho nevydrzia. To by museli mat postaveny vztah nad karierou a ruku na srdce, tie hviezdy su naucene na urcity "komfort" a kvoli laske malokto bude znizovat svoj zivotny standard....
@domkakvet ale u slavnych mi to pride zvlastne. Ved su obaja bohaci, nemusia riesit bezne problemy ako my. Mozu sa na zivot inak pozerat ked su spolu.
@anonym_autor existuje dost vela slavnych a bohatych, ktori maju dlhe, celozivotne vztahy. naozaj sa neda zovseobecnovat.
Celebrita si väčšinou môže dovoliť odísť od nevhodného partnera zo dňa na deň , nic od neho nepotrebuje, má vlastné peniaze , kariéru , nehnuteľnosť a zároveň vie stretnúť iného ,na podobnej úrovni rýchlo .Necelebrita často ostáva vo vzťahu ,aj keď už nechce , keďže tieto možnosti nemá
neprekvpuje ma to, udrzat pre nich vzrahy je narocne, pracovne vytazenie, cestovanie, status hviezdy tiez pritahuje opacne pohlavie, pohybuju sa v inych kruhoch ako my.
ale co mna viac prekvapuje su mladi tenegeri, ktori takto striedaju partnerov,vid mlada Belohorcova, ma kolko? 16 a ze konecne ma partnera, ktory ju respektuje🙄
akoo WTF, to kolko bolo tych partnerov doteraz? mala by sa vzdelavat, chodit do skoly a nie trajdat po svete s frajerom. ale asi som staromodna, lebo uz matky v skolke som pocula sa chvalit, ze ich dcerka ma frajera
Ked sa hovori priamo o hollywoodskych hviezdach, tak ja sa tomu nedivim. Videli ste pracovne naplne niektorych? Raz tocenie v keni, raz australia, LA, NY, potom take turne v texase, take vysupenie iowe, tam v tv sou juznej karoline, po celej zemeguli cestovat a ked sa stretnu 2 taki, tak to je zazrak, ze sa stretnu doma...tak sa nedivim, ze im tie vztahy dlho nevydrzia. To by museli mat postaveny vztah nad karierou a ruku na srdce, tie hviezdy su naucene na urcity "komfort" a kvoli laske malokto bude znizovat svoj zivotny standard....
@vevesh a pred vztahom sa trosku nespoznavali ze kto ako zije? Ja by som s takymto clovek co je furt niekde nesla do vztahu ani omylom

preco len slavnym, netreba pausalizovat, i ked celebrity viacmenej nesledujem a vnimam to skor ako sucast ich PR/marketingu... aj mnohym uplne beznym ludom trvaju kratko a hneď si najdu dalsieho ak ho nemaju uz subezne 🙂