Prečo vedia muži tak veľmi ublížiť?
Preco? Preco vedia zene tak ublizit?
Mam kolegu, k ktorým sme si vždy velmi rozumeli. Ja som sa zalubila a on o tom dobre vediel. On necitil nic a napriek tomu moju lasku zneuzival. A nakoniec ja som z toho vysla ako ta blba a vinna. Zevraj ja som ho donutila ma bozkavat a obijmat (na usta sme sa nikdy nepobozkali, ze to je pre neho tazke). Ale tie dotyky, obijmanie a ostatne bozky boli vasnive. Kolkokrat si ma posadil na kolena a schulil sa ku mne ako mača, len sme sa tam jemne maznali. On bol ten, co to vsetko zacal. Ale ja som ho donutila zevraj. Neviem ako...ze on ma ma rad a rozumieme si a to je vsetko. Toto tak strasne boli 😭 ja som si myslela, ze len potrebuje cas. A on sa so mnou len hral. Preco? Preco ked ma ma rad, tak bol schopny mi nieco taketo spravit?
absolutne netusim ako sa mam k nemu odteraz spravat, pre neho sa nezmenilo nic ale pre mna vsetko.
Tak sama pises, ze si sa zamilovala, takze to nebolo ziadne "zneuzivanie", ale obojstranna zalezitost. Sam ti vravel, ze ta nemiluje a ty sa s nim chodis mojkat v kancli...nuz poucila si sa... chlapi tazko odolaju, ked im zena robi pekne oci a takto sa sprava, ok... mala si sama nastavit nejake hranice.
Vseobecne ak ti mozem poradit, kadejake tahacky na pracovisku su nevhodne.
na ústa ste sa nikdy nebozkávali, tak aké vášnivé bozky ste to mali? (len na tele)?
bozky na ústa sú intímna vec; to ti mohlo napovedať, že asi mu o lásku nejde
@anonym_autor ved sa nič také strašné nestalo, neopustil ta tehotnú, ani s tromi malými deťmi, iba sa nezalubil. Tak isto dokážu ublížiť ženy. Véd nie je jediný na svete a keď roztrubuje, že si ho donútila, tak asi nebude najostrejsou ceruzkou v peračníku. Nemáš za čím smútiť. Správaj sa k nemu ako k iným kolegom
Keď máš pocit, že si kolega teba a tvoju lásku nevažil, je asi čas začať si vážiť samu seba a nechať si ju pre tých, ktorí ti ju vrátia rovnako.
(a asi počúvať, keď ti niečo doslova povie, že to tak necíti)
Drž si odstup, dostaň sa z toho, veď príde lepší.
Všetko zle je na niečo dobré - budeš opatrnejšia.
Tak sama pises, ze si sa zamilovala, takze to nebolo ziadne "zneuzivanie", ale obojstranna zalezitost. Sam ti vravel, ze ta nemiluje a ty sa s nim chodis mojkat v kancli...nuz poucila si sa... chlapi tazko odolaju, ked im zena robi pekne oci a takto sa sprava, ok... mala si sama nastavit nejake hranice.
Vseobecne ak ti mozem poradit, kadejake tahacky na pracovisku su nevhodne.
@anjelicek26 nikdy mi nepovedal,ze ma nemiluje. Praveze som mala pocit, ze tam je viac, len ze potrebuje cas.
@anonym_autor množstvo žien odmietne množstvo, inak možno dobrých, mužov kvôli tomu, že sa tam neiskrilo, alebo na základe vzhľadu, že ich nepriťahujú, ale u nich sa tie zranenia nejako neriešia.
@anjelicek26 nikdy mi nepovedal,ze ma nemiluje. Praveze som mala pocit, ze tam je viac, len ze potrebuje cas.
@anonym_autor aj tento vyrok znamena, ze ta nemiluje, ved aj ty pises "on necitil nic"... takze si len tlacila na pilu tam, kde to nebolo vhodne, lebo ved ty si sa zamilovala, tak to aj on musi citit skor-neskor rovnako. No nemusi..
@anonym_autor množstvo žien odmietne množstvo, inak možno dobrých, mužov kvôli tomu, že sa tam neiskrilo, alebo na základe vzhľadu, že ich nepriťahujú, ale u nich sa tie zranenia nejako neriešia.
@anonym_03a7ca ja som mala pred par rokmi tiez super kolegu, s ktorym sme si aj volali casto , v praci sme boli stale spolu ale nikdy medzi nami nic nebolo, ani fyzicky, ani emocne. Lenze s tymto to bolo od zaciatku ine, on bol ten, ktorý to zacal, zalubila som sa kvoli jeho správaniu ku mne. Davala som mu cas a zaroven uzivala chvile s nim. Vcera som sa ho spytala, ci mu uz chybam, lebo sme sa nevideli par dni a on mi napisal,ze uprimne? Nie. Nechybas mi. Nic medzi nami nikdy nebolo. Mam ta rad a to je vsetko. A k bozkom a objiatiam si ma donutila ty.
Toto ma najviac ranilo, pretoze ja som ho k nicomu nenutila
Aký kretén. Kokos. To, čo ti napísal je strašne zbabelé. Že nechýbaš mu, nikdy nič medzi vami nebolo, ty si ho donútila k bozkom a objatiam.
Všetko hodil na teba, akoby on bol v tom nevinne. Ako malé dieťa. Veď aj v inom sa musel správať nevyzreto.
@anonym_autor aj tento vyrok znamena, ze ta nemiluje, ved aj ty pises "on necitil nic"... takze si len tlacila na pilu tam, kde to nebolo vhodne, lebo ved ty si sa zamilovala, tak to aj on musi citit skor-neskor rovnako. No nemusi..
@anjelicek26 jasne, len mi to mohol povedat hned a nie po viac ako polroku vztahu-nevztahu. Kazdym dnom mi daval nadej a nakoniec som z toho ja vysla ako ta blba. A dnes mi napise ako sa mam. No ako asi? Ked som nu napisala, ze isto vie ako sa citim, tak mi len poprial pekny den.
"Potrebuje čas" je nové "myslela som si, že sa zmení".
Chce ťa ako kamošku s výhodami. Aj preto ti ráno napísal. Vedel, že po včerajšej SMS ho pošleš do kelu. Tak to chcel ráno zahrať do "outu", že veď o nič nejde, nič sa nedeje, pohodička. Aby si ho neposlala do kelu a neprišiel o "výhody".
Žiadne záväzky, žiadna zodpovednosť. Jemu ide len o zábavu a nechce o to prísť.
Načo ten čas potrebuje? Bud vie ze ta chce, alebo vie, že ťa nechce. Nato netreba čas.
Chce ťa ako kamošku s výhodami. Aj preto ti ráno napísal. Vedel, že po včerajšej SMS ho pošleš do kelu. Tak to chcel ráno zahrať do "outu", že veď o nič nejde, nič sa nedeje, pohodička. Aby si ho neposlala do kelu a neprišiel o "výhody".
Žiadne záväzky, žiadna zodpovednosť. Jemu ide len o zábavu a nechce o to prísť.
@unicornlady na 100% sa on bude tvarit, ze sa nic nestalo. A bude mu jedno ci sa s nim budem bavit alebo nie. Pre neho sa nic nemeni, dalej som len jeho kolegyna, ako kazda ina. Aj ked este 2 dni dozadu ziarlil a obranoval ma
Ignoruj ho podľa toho čo povedal je to iba obyčajný zmrd
@anonym_03a7ca ja som mala pred par rokmi tiez super kolegu, s ktorym sme si aj volali casto , v praci sme boli stale spolu ale nikdy medzi nami nic nebolo, ani fyzicky, ani emocne. Lenze s tymto to bolo od zaciatku ine, on bol ten, ktorý to zacal, zalubila som sa kvoli jeho správaniu ku mne. Davala som mu cas a zaroven uzivala chvile s nim. Vcera som sa ho spytala, ci mu uz chybam, lebo sme sa nevideli par dni a on mi napisal,ze uprimne? Nie. Nechybas mi. Nic medzi nami nikdy nebolo. Mam ta rad a to je vsetko. A k bozkom a objiatiam si ma donutila ty.
Toto ma najviac ranilo, pretoze ja som ho k nicomu nenutila
Dievča 🫣 tohto hlupačika veľmi rýchlo zablokuj vo svojej hlave, nedovoľ si žiadny pohľad a hlavne mu nehovor ako veľmi ti ublížil - myslíš, že ho to zaujíma? Vôbec nie, nedostaneš ani prepáč ani žiadne iné zadosťučinenie. Pre neho budeš už len hysterka, drama Queen a neviem čo všetko ešte
Pekne si daj cez víkend "me tíme" s kamoškou, na hory, nákup hocičo a staň sa ženou, akú mohol mať keby nebol chuj ... A na toto si stratila pol roka? Aby ti čosi vypismenkoval...veď si bola len v zálohe..snáď sa necítiš ako nejaká záloha - či druhá tretia štvrtá možnosť.
Vyšlo mu zjavne čosi iné...tebe tiež vyjde 👍
@anonym_autor
Nechcel ti ublížiť, len bol úprimný.
To naozaj človek zistí vtedy, keď toho druhého nevidí.
Navyše na pracovisku je to strašne otravné, chce sa venovať práci, kolegyniam a neni svoj keď vie, že tam na neho striehneš.
Zrejme rozhodlo tých pár dní, že mu je lepšie keď v práci nemusí nič navyše riešiť, vykašli sa na to, daj si pekné šaty a nevšmaj si ho, uvidíš neskor ako sa to vyvinie, možno sa zaľúbil do inej kolegyne viac, alebo si bola len ruke, keď mal náladu na flirt a chytila si sa na udicu.
Uz 2.kolega😃 to podla mna nie je ani zalubenie, len take, ze travite vela casu spolu a casom tam vidis, co tam nie je.
Nechcel ti ublížiť, len bol úprimný.
To naozaj človek zistí vtedy, keď toho druhého nevidí.
Navyše na pracovisku je to strašne otravné, chce sa venovať práci, kolegyniam a neni svoj keď vie, že tam na neho striehneš.
Zrejme rozhodlo tých pár dní, že mu je lepšie keď v práci nemusí nič navyše riešiť, vykašli sa na to, daj si pekné šaty a nevšmaj si ho, uvidíš neskor ako sa to vyvinie, možno sa zaľúbil do inej kolegyne viac, alebo si bola len ruke, keď mal náladu na flirt a chytila si sa na udicu.
@anonym_75c2ae nikdy som ho nerusila pri praci, a ked nahodou, vzdy mi povedal, pockaj tu na mna hned prídem. Aj ked som chcela odist, vzdy ma chytil za ruku nech nejdem. Nikdy som sa mu nevtierala
@anonym_autor Preboha, to vy kde žijete? V hlbokom socializme? V robote sa maká a nie sexuje, ani nemucká. Taký istý príspevok, ako Manžel ma nechce pustiť na vianočný večierok. Niekto si tu robí opäť prču. Neverím.
Ty si myslela, ty si mala pocit… a toto je celá odpoveď, tieto veci, pokiaľ to prekročí nejakú hranicu a prichádzajú city, si treba vyjasniť a nie myslieť si… úplne chápem, že to bolí, že ti to ublížilo, ale aby si sa do budúcnosti poučila, tak je fér si priznať, že komunikácia zlyhala na oboch stranách a nemôže za všetko on… ono pol roka sa mojkať v práci a neposunúť to do súkromia (ak som dobre pochopila), je dosť veľavravné… a ako sa správať teraz? Konečne sa porozprávať, že každý ste to videli inak, povedať na rovninu, že potrebuješ odstup a potom si ho aj držať… držím prsty, nech to rýchlo prebolí
@anonym_75c2ae nikdy som ho nerusila pri praci, a ked nahodou, vzdy mi povedal, pockaj tu na mna hned prídem. Aj ked som chcela odist, vzdy ma chytil za ruku nech nejdem. Nikdy som sa mu nevtierala
@anonym_autor OK, no žiaľ láska nie je logická záležitosť, nie sme stredoveku, aby bol človek nútený s niekým byť koli gestám atď. Tak sa rozhodol a kašľať na neho, určite si z toho nevyšla blbá, skočila si mu na lep a za to by sa mal cítiť blbo on, určite nie ty, hlavu hore💗
@anonym_autor on ta nemal rad. To si si len ty myslela.
Laska boli. Ale boli preto ze je taka dobra. Tak si zazivas sklamanie. Zazili sme ho vsetci a my starsi nie raz. Ber to ako skolu do zivota. Skusenost ta trosku zobudi trosku otvori oci a budes len a len silnejsia.
No tak sama píšeš, že on nič necítil, nebol zaľúbený a ty si bola tá, čo bola zaľúbená a chcela si, aby sa aj on zaľúbil do teba "dala si mu čas"... takže ma v podstate pravdu, že si ho " donútila" k bozkom (len nie na ústa ?) a objatiam atď. ...máš pravdu, len to využil, čo si mu dovolila, k čomu si ho naviedla lebo si čakala, že sa časom zaľúbi...no nestalo sa tak a teraz si sklamaná a nešťastná lebo ti jasne napísal, ze mu nechýbaš, t.j. jeho postoj sa nezmenil/nezaľubil sa...
Bolo by dobré, keby si to uzavrela (ak budeš mať na to silu porozprávajte sa) a udržuj si od neho odstup
@lentakyterapeut a ako starší, silnejší, sa už potom do žiadnych vzťahov neodhodláme, lebo už máme negatívne skúsenosti a príliš vysoké nároky.
Pol roka Ťa nepobozkal na ústa? Veď práve pri takom bozku zistíš, či Ti ten druhý "chutí". Zaľúbila si sa do niekoho, kto za to nestál. Obráť list a choď ďalej.
Neviem čo si od toho čakala, polroka ste sa zašívali v kancelárii kde ťa ani raz nepobozkal a ty si čakala na zázrak. Dúfam, že si sa s ním aspoň nevyspala.

Kvôli jednému kolegovi svine všetci chlapi...😵💫