icon

Prečo vedia muži tak veľmi ublížiť?

3. dec 2025

Preco? Preco vedia zene tak ublizit?
Mam kolegu, k ktorým sme si vždy velmi rozumeli. Ja som sa zalubila a on o tom dobre vediel. On necitil nic a napriek tomu moju lasku zneuzival. A nakoniec ja som z toho vysla ako ta blba a vinna. Zevraj ja som ho donutila ma bozkavat a obijmat (na usta sme sa nikdy nepobozkali, ze to je pre neho tazke). Ale tie dotyky, obijmanie a ostatne bozky boli vasnive. Kolkokrat si ma posadil na kolena a schulil sa ku mne ako mača, len sme sa tam jemne maznali. On bol ten, co to vsetko zacal. Ale ja som ho donutila zevraj. Neviem ako...ze on ma ma rad a rozumieme si a to je vsetko. Toto tak strasne boli 😭 ja som si myslela, ze len potrebuje cas. A on sa so mnou len hral. Preco? Preco ked ma ma rad, tak bol schopny mi nieco taketo spravit?
absolutne netusim ako sa mam k nemu odteraz spravat, pre neho sa nezmenilo nic ale pre mna vsetko.

Strana
z2
autor
3. dec 2025
@januska12323

Neviem čo si od toho čakala, polroka ste sa zašívali v kancelárii kde ťa ani raz nepobozkal a ty si čakala na zázrak. Dúfam, že si sa s ním aspoň nevyspala.

@januska12323 kedze sme sa ani normalne nepobozkali, tak sme ani spolu nikdy nespali.
Chlapi predtym chceli len jedno vzdy, alw tento bol iny a to mi na nom imponovalo.

autor
3. dec 2025

A pre tir, ktore si myslia, ze sme sa spolu niekde zasivali - tak to isto tak nemozem nazvat, obaja sme mali svoju pracu vzdy hotovu, risieli sme pracu aj po nasej pracovnej dobe a praca bola a je pre nas dolezita a v praci na 1.mieste. ale vzdy sme si nasli na seba cas, ked bol klud a v tom momente nic na praci. Vacsinu casu spolu sme aj tak len prekecali, niekedy sme boli uplne sami, niekedy sa popri nas mihol niekto iny. A ked sme boli uplne sami tak sme sa venovali jeden druhemu. Nebol to sex, nebolo ani vyzliekanie a pod, ale bola medzi nami vasen a aj ked on tvrdi,ze medzi nami nic nebolo tak v tomto ma nepresvedci, pretoze ako si mavzdy pritiahol k sebe, dychal moju vonu a potom ma bozkaval po krku, tak to inak nazvat neviem. A keby to nechcel tak snad to nerobi, ja som ho nedrzala za krk a nehovorila co ma robit. Kolkokrat sme sa rozpravali, srandovali a niekolkokrat mi povedal,ze je medzi nami je v poriadku, je pekne, ze som sladka, mila, dobra a neviem aka. A ked som uplne namotana tak mi povie, ze nic neexistovalo😭

unicornlady
3. dec 2025

Čiže pol roka ste sa iba objímali, srandovali a bozkával ťa na krk.
Chodili ste na nejaké výlety? Predstavil ťa kamarátom, rodine...? Predpokladám, že nie.
Pretože pre neho to bol iba nezáväzný flirt a spestrenie času v práci.
Je blbé to zistiť, keď si si pol roka robila nádeje.

anonym_35c5dd
3. dec 2025

@anonym_autor ako sa dá bozkávať vášnivo,keď nie na ústa,cucal ti bradavky? Akože pardon,musela som. Chlap,ktorý by mi nechcel dať pusu,normálnu by sa ma ani nedotkol,to si mu najprv iba natrcila,či ako????
A bacha,ženske vedia byť riadne suky

lentakyterapeut
3. dec 2025
@anonym_03a7ca

@lentakyterapeut a ako starší, silnejší, sa už potom do žiadnych vzťahov neodhodláme, lebo už máme negatívne skúsenosti a príliš vysoké nároky.

@anonym_03a7ca toto je velka hlupost. Clovek musi verit. Po zlom vzdy pride nieco dobre a ten pocit za to stoji.

sevrin
3. dec 2025
@enmery

Kvôli jednému kolegovi svine všetci chlapi...😵‍💫

@enmery podľa logiky väčšinového osadenstva modrého koníka - ÁNO.

lentakyterapeut
3. dec 2025
@anonym_autor

@januska12323 kedze sme sa ani normalne nepobozkali, tak sme ani spolu nikdy nespali.
Chlapi predtym chceli len jedno vzdy, alw tento bol iny a to mi na nom imponovalo.

@anonym_autor jedno je iste. Este pride vela lepsich pri ktorych na tohoto zabudnes

anonym_7a1281
3. dec 2025

A napadlo ti, že ten tvoj kolega niekoho má? Podľa všetkého, čo píšeš, tak má nejakú vážnu známosť a s tebou sa len tak hral.

anonym_9eb328
3. dec 2025
@anonym_35c5dd

@anonym_autor ako sa dá bozkávať vášnivo,keď nie na ústa,cucal ti bradavky? Akože pardon,musela som. Chlap,ktorý by mi nechcel dať pusu,normálnu by sa ma ani nedotkol,to si mu najprv iba natrcila,či ako????

@anonym_35c5dd 🤣🤣

maciatkolulu
3. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor takže nechcel.nic....nechcel pusu,nechcel sex....zaujimave

anonym_c08435
3. dec 2025

@anonym_autor no lebo my nevieme 🫣

anonym_f4444b
6. dec 2025

@anonym_autor vy ublizujete nam omnoho viac 😵‍💫

anonym_f4444b
6. dec 2025
@anonym_35c5dd

@anonym_35c5dd najlepsie je ked ti zena na rande dovoli kusat bradavky urobit ju rukou ale bozkavat sa nebude lebo to je uz velmi intimne. 🤯🤯🤯🤯🤯🤯

slovakboy
6. dec 2025

@anonym_autor muži niekedy dúfajú, že sa zamilujú a pokúšajú sa. On asi chcel a preto sa tak správal. Keď mu to nevyšlo tak sa k tomu postavil ako srab a hodil na teba.

linduska86
7. dec 2025

Ďalší vymyslený príbeh? 😂 To kde pracujete ??

linduska86
7. dec 2025
@anonym_autor

@anjelicek26 jasne, len mi to mohol povedat hned a nie po viac ako polroku vztahu-nevztahu. Kazdym dnom mi daval nadej a nakoniec som z toho ja vysla ako ta blba. A dnes mi napise ako sa mam. No ako asi? Ked som nu napisala, ze isto vie ako sa citim, tak mi len poprial pekny den.

@anonym_autor ach do piči dospelá žena a ideš sa mu podhadzovat? Na otázku ako sa mám by som odpovedala v živote mi nebolo lepšie a stále sa to zlepšuje.. a keby som ho videla tak iba ahoj a keby prišiel k tebe a niečo by rozprával nahrala by som ho na mobil a išla za nadriadeným

autor
7. dec 2025
@slovakboy

@anonym_autor muži niekedy dúfajú, že sa zamilujú a pokúšajú sa. On asi chcel a preto sa tak správal. Keď mu to nevyšlo tak sa k tomu postavil ako srab a hodil na teba.

@slovakboy fakt neviem preco toto robí. Skusala som sa s nim porozpravat ale s nim sa neda, pre neho sa nic nezmenilo, povedal mi,že ma ma velmi rad a to bolo vsetko. Viac odpovedi som nedostala. A ak ma nelubi, tak neviem preco ziarli a ochranuje ma stale.

anonym_5213cb
7. dec 2025

@anonym_autor Mne toto spravil manžel. Takéto odťažité jemné, ale divné nežné správanie cca dva roky. Potom nasledovala svadba, a odvtedy môj nekonečný pád strmhlav dolu. Definitívne sa prestal pretvarovať, že je normálny. On má vlastný svet, ľudia pre neho nič neznamenajú, ani ja ani syn. Ani jeho rodičia, súrodenci. Ani zvieratká, čo máme. Skrátka nič živé. Po svadbe ma ihneď vmanipuloval do úlohy jeho matky. Manželia sme 16 rokov a ten chlap je iba jedno veľké, večne hladné, nezodpovedné, emočne ploché, nevyzreté, kruté decko. Ja už viem, čo je vo veci. Po šestnástich rokoch intenzívneho hľadania chyby v sebe samej mi docvaklo aj to posledné puzzle. Skladačka je kompletná. Ten chlap je skrytý psychopat so silne schizoidnými rysmi. A tieto "nenápadné" rysy, žiaľ, vidím aj u tohto Tvojho indivídua. Poradím Ti: utekaj čo najďalej a neanalizuj ho! Toto sú zrúdy, ktoré neopravíš. Majú poruchy osobnosti. Radšej nech to chvíľku bolí a prebolí, ako by si mala trpieť celý život! Nájdi si normálneho partnera. Bolesť vo vzťahu už na jeho začiatkoch je mega red flag! Počúvaj svoj inštinkt, ten Ťa neklame. Ak s ním zostaneš, bude už len horšie. Pre Teba, nie pre neho. Bezcitní bezemoční ľudia netrpia. Niektorí si dokonca kruto užívajú Tvoju bolesť. Zrúdy v ľudskej koži.

anonym_b63c9b
7. dec 2025

@anonym_autor Ublizit vedia aj muzi, aj zeny... Kazodpadne si natrafila na niekoho, kto sa chcel.len pohrat. Ja by som mu nedala na tvojom mieste najavo, ako velmi ma to ranilo. A k nemu by som pristupovala ako ku vsetkym ostatnym, ktorych povazujem len za kolegov, nie za kamaratov.

Viem, ze ta to teraz boli, chce to len cas. Venujem sa sebe, sustred sa na seba a pracu. Neboj, raz pride niekto lepsi.

linduska86
7. dec 2025
@anonym_5213cb

@anonym_autor Mne toto spravil manžel. Takéto odťažité jemné, ale divné nežné správanie cca dva roky. Potom nasledovala svadba, a odvtedy môj nekonečný pád strmhlav dolu. Definitívne sa prestal pretvarovať, že je normálny. On má vlastný svet, ľudia pre neho nič neznamenajú, ani ja ani syn. Ani jeho rodičia, súrodenci. Ani zvieratká, čo máme. Skrátka nič živé. Po svadbe ma ihneď vmanipuloval do úlohy jeho matky. Manželia sme 16 rokov a ten chlap je iba jedno veľké, večne hladné, nezodpovedné, emočne ploché, nevyzreté, kruté decko. Ja už viem, čo je vo veci. Po šestnástich rokoch intenzívneho hľadania chyby v sebe samej mi docvaklo aj to posledné puzzle. Skladačka je kompletná. Ten chlap je skrytý psychopat so silne schizoidnými rysmi. A tieto "nenápadné" rysy, žiaľ, vidím aj u tohto Tvojho indivídua. Poradím Ti: utekaj čo najďalej a neanalizuj ho! Toto sú zrúdy, ktoré neopravíš. Majú poruchy osobnosti. Radšej nech to chvíľku bolí a prebolí, ako by si mala trpieť celý život! Nájdi si normálneho partnera. Bolesť vo vzťahu už na jeho začiatkoch je mega red flag! Počúvaj svoj inštinkt, ten Ťa neklame. Ak s ním zostaneš, bude už len horšie. Pre Teba, nie pre neho. Bezcitní bezemoční ľudia netrpia. Niektorí si dokonca kruto užívajú Tvoju bolesť. Zrúdy v ľudskej koži.

@anonym_5213cb prečo sa nerozvedies ?

lindous
7. dec 2025
@anonym_autor

@slovakboy fakt neviem preco toto robí. Skusala som sa s nim porozpravat ale s nim sa neda, pre neho sa nic nezmenilo, povedal mi,že ma ma velmi rad a to bolo vsetko. Viac odpovedi som nedostala. A ak ma nelubi, tak neviem preco ziarli a ochranuje ma stale.

@anonym_autor žiarlivosť nie je láska, ale ego... on ťa nejakým spôsobom zrejme naozaj rád má, je mu s tebou príjemne, ale spoločný život, budúcnosť je zas niečo iné... že nikoho doma nemá si si fakt na 100% istá??

slovakboy
7. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor on žiarli? Môže ale len v sebe. Nemá právo nič od teba vyžadovať.

evkakorcek
7. dec 2025

@anonym_autor on ti v podstate neublížila. To skôr ty si si sama ublížila.
Chcel si spestriť čas v práci. Iba čisto nezáväzne laškoval. Joooj a to ja takých chlapov poznaaam. Síce nemám osobnú skúsenosť. Ale poznám aj kamarátky z okolia a aj mužov, čo sa takto správali na pracovisku.
Netreba brať hneď všetko vážne.
Vždy je dobré si spraviť zdravý odstup a myslieť racionálne.

autor
7. dec 2025
@evkakorcek

@anonym_autor on ti v podstate neublížila. To skôr ty si si sama ublížila.
Chcel si spestriť čas v práci. Iba čisto nezáväzne laškoval. Joooj a to ja takých chlapov poznaaam. Síce nemám osobnú skúsenosť. Ale poznám aj kamarátky z okolia a aj mužov, čo sa takto správali na pracovisku.
Netreba brať hneď všetko vážne.
Vždy je dobré si spraviť zdravý odstup a myslieť racionálne.

@evkakorcek drzala som si odstup dosť dlho, ale proste srdcu nerozkazes a casom som sa zalubila.
Zajtra sa na 99% stretneme a vobec neviem ako sa k nemu spravat? Len sa pozdravit a odist? Lebo viem, že on sa bude chciet rozpravat akoby sa nic nestalo, ale mne ide srdce roztrhnut ked ho vidim.

antonka
7. dec 2025
@anonym_autor

@evkakorcek drzala som si odstup dosť dlho, ale proste srdcu nerozkazes a casom som sa zalubila.
Zajtra sa na 99% stretneme a vobec neviem ako sa k nemu spravat? Len sa pozdravit a odist? Lebo viem, že on sa bude chciet rozpravat akoby sa nic nestalo, ale mne ide srdce roztrhnut ked ho vidim.

@anonym_autor áno, len sa pozdraviť a odísť. Načo by si ostavala v jeho prítomnosti? Necítiš sa už dosť (s prepáčením) vďaka nemu nahovno?
Pozdrav sa, obiď a choď si po svojom, čo by si mu chcela povedať ešte? Ako ti zlomil srdce? Tvoj svet ani prežívanie ho netrápi- musíš sa o seba postarať sama a jeho nechaj stať za dverami.

Strana
z2