icon

Prečo ženatí muži vyhľadávajú nové kamarátky?

Dnes o 15:15

Ahojte, som čerstvo po rozchode, necítila som sa na vzťah, hľadala som iba človeka, s ktorým sa môžem porozprávať, zavolať si, napísať. Našla som jeho. On je ženatý, šťastne. Tri deti, miluje ženu a svoje deti. Napriek tomu mi venuje kúsok svojho času. Nič odo mňa nechce, máme vyjasnené, že toto nebude o sexe. Napíše mi, nahraje mi správu, zavolá mi, pošle mi pekný obrázok. Sám hovorí, že má mnoho dobrých kamarátiek, iba kamarátiek. Ja od neho nič nechcem, neočakávam, ani on odo mňa. Nikdy sa nebavíme o sexe, ani náznakom. Ideme spolu na kávu a rozoberáme život, psychologické témy, zasmejeme sa, ukáže mi fotky detí, jeho aj manželky. Viem kde pracuje, čo robí, ako sa volá jeho žena a jeho dve deti, kde býva. Nemá problém mi povedať o všetkom. Úprimne.

Pýtala som sa ho, čo mu toto celé dáva?
Že je to niečo iné, ako to, čo má doma. Niečo nové. Niečo iba jeho, jeho svet, jeho tajomstvo. Že sa konečne na niečo teší a tak si aj vo svojom živote váži maličkosti. Že svet ma zrazu zase farby a on sa môže nadýchnuť.

A tak sa sama seba pýtam. Muž vo vzťahu... čo ho vedie k tomu sa kamarátiť so ženami?
Naozaj časom príde stereotyp, nuda a muž potrebuje nový stimul? Hoci svoju ženu miluje?

Strana
z3
anonym_e4d5d6
Dnes o 15:18

"že sa konečne na niečo teší" - ano stastne zenaty. Nic ine ho netesi len sa stretnut s nezadanou.

Bude to pekny kvietok a nadpolovica jeho reci budu klamstva. Alebo je to nejaka patologia spravania, pretoze nie, normalne toto nie je.

amdornik
Dnes o 15:27

tak dve deti alebo tri deti? ani nevieš, čo píšeš.... zase vymyslené....

martinmmartin
Dnes o 15:28

to ze to nebude o sexe si chcela pocut ty a co divak chce to sa mu ponukne.
Skus mu ten sex navrhnut , najlepsie priatelsto s vyhodami, uvidis ako rychlo dokaze "zmenit" pesnicku

autor
Dnes o 15:31
@martinmmartin

to ze to nebude o sexe si chcela pocut ty a co divak chce to sa mu ponukne.
Skus mu ten sex navrhnut , najlepsie priatelsto s vyhodami, uvidis ako rychlo dokaze "zmenit" pesnicku

@martinmmartin ja to nechcem, on to nechce. So ženatými nikdy nespím. Sama randím a zoznamujem sa s mužmi. Občas mu poviem, koho som stretla a on mi na to povie svoj názor. Aj sa zasmejeme podivnému rande, aj mi poradí. Praje mi, aby som bola zase šťastná. On mi štastní príde. Naozaj aj o manželke a o deťoch hovorí veľmi pekne. Nemám pocit, že by niečo strádal.

autor
Dnes o 15:31
@amdornik

tak dve deti alebo tri deti? ani nevieš, čo píšeš.... zase vymyslené....

@amdornik má 3 deti, sorry, preklep.

anonym_dee3e5
Dnes o 15:33

Ale prosím ťa nebuď naivná. Samozrejme že mu ide o sex, ale ide na to pomaličky, milo, že on je vlastne dobrý manžel a otecko.
Čo to dáva tebe? Byť "niekoho tajomstvo" je také ponižujúce, cítila by som sa ako chudera. To nemáš žiadnu hrdosť? Keď potrebuješ kamarátov nájdi si takých ktorý vzťah s tebou nepotrebujú tajiť.

mandzula
Dnes o 15:34

Pekne si ta predvara.😉

anonym_121096
Dnes o 15:37

No akosi tomu nerozumiem
Takže len kamosky a pritom jeho ,, tajomstvo,,?
No to nedáva zmysel

zuzanita1609
Dnes o 15:38

Vezmi si to z opačnej strany. Ty si "šťastne" vydatá,s deťmi a tvoj muž sa stretáva,randí s tými akože "kamarátkami". Brala by si to úplne v pohode? Podľa mňa čaká len na príležitosť. Ty sa namotáš a vyjdeš z tohto "kamarátstva" ako tá,čo stratila prinajmenšom len čas.

autor
@anonym_dee3e5

Ale prosím ťa nebuď naivná. Samozrejme že mu ide o sex, ale ide na to pomaličky, milo, že on je vlastne dobrý manžel a otecko.
Čo to dáva tebe? Byť "niekoho tajomstvo" je také ponižujúce, cítila by som sa ako chudera. To nemáš žiadnu hrdosť? Keď potrebuješ kamarátov nájdi si takých ktorý vzťah s tebou nepotrebujú tajiť.

@anonym_dee3e5 nič s ním nemám. Neskrývam sa s ním, chodíme normálne von, medzi ľudí, do nákupného centra, do kaviarne, boli sme v kine. Mám svoj život. Postupne sa snažím zoznámiť s novými ľuďmi, aj s nejakým mužom. Čo mi dáva on? Spoločnosť, svoj čas. Pre mňa je kamarát. Vždy som mala mužov kamarátov a teda pre mňa to nie je nič zvláštne. Mám rada rozhovory s ním, upokojuje ma. Ja som oheň, on je voda. A naozaj mi otvára nové horizonty a učí ma byť viac spontánnejšou, viac žiť pre tu a teraz a nerozoberať veci. To je osviežujúce.

enmery

Ty si sa fakt nedogrcala zo zadaného muža, ktorý sa tesi z toho, ze ma tajomstvo a klame manželke? Že sa ma vďaka Tebe načo tešiť?

Fakt vám tak pramalicko stačí ženy?

autor
Dnes o 15:41
@enmery

Ty si sa fakt nedogrcala zo zadaného muža, ktorý sa tesi z toho, ze ma tajomstvo a klame manželke? Že sa ma vďaka Tebe načo tešiť?

Fakt vám tak pramalicko stačí ženy?

@enmery ja do neho nie som zamilovaná, ani ma fyzicky nepriťahuje. Je to človek, dobrý poslucháč, má správne názory a beriem ho ako spoľahlivého kamaráta. To, či o mne žene povedal? Neviem. Ale vždy mi zdvihne mobil a vždy odpíše. Ale pravda je, že nevolám nikdy nikomu po 21.00 a pred 8.00 ráno. A nie som ten typ, čo vypisuje do nemoty.

enmery
Dnes o 15:44
@anonym_autor

@enmery ja do neho nie som zamilovaná, ani ma fyzicky nepriťahuje. Je to človek, dobrý poslucháč, má správne názory a beriem ho ako spoľahlivého kamaráta. To, či o mne žene povedal? Neviem. Ale vždy mi zdvihne mobil a vždy odpíše. Ale pravda je, že nevolám nikdy nikomu po 21.00 a pred 8.00 ráno. A nie som ten typ, čo vypisuje do nemoty.

@anonym_autor Kardnes inej žene muža. To nie je kamarstvo. Keby tebe toto robil za chrbtom manžel a cudzia micka, uz ta vidím, ako by sa tato nedotklo, ako Tvoj skvelý manžel môže odrazu dýchať kvôli inej trubici. Doslova na tacke Ti predviedol, čo je za človeka a ty držíš a držíš ako hluchý dvere...

Kto chce kam...

sevrin
Dnes o 15:45

Ja si kladiem otázku, prečo na zoznamkách vidím toľko vydatých žien.

ibrunova
Dnes o 15:45
@anonym_autor

@anonym_dee3e5 nič s ním nemám. Neskrývam sa s ním, chodíme normálne von, medzi ľudí, do nákupného centra, do kaviarne, boli sme v kine. Mám svoj život. Postupne sa snažím zoznámiť s novými ľuďmi, aj s nejakým mužom. Čo mi dáva on? Spoločnosť, svoj čas. Pre mňa je kamarát. Vždy som mala mužov kamarátov a teda pre mňa to nie je nič zvláštne. Mám rada rozhovory s ním, upokojuje ma. Ja som oheň, on je voda. A naozaj mi otvára nové horizonty a učí ma byť viac spontánnejšou, viac žiť pre tu a teraz a nerozoberať veci. To je osviežujúce.

@anonym_autor a čo povie doma, keď ide s tebou do kina?

anonym_b520ea
Dnes o 15:46
@anonym_autor

Ja neviem ženy, to už fakt nemáte štipku charakteru? Je ženatý. Bodka. Nemáš sa s ním o ničom baviť. Svoj čas nech venuje rodine. Keď suka nedá, pes neskočí. Tak prečo toho psa dráždiš???
@anonym_autor

autor
Dnes o 15:47
@enmery

@anonym_autor Kardnes inej žene muža. To nie je kamarstvo. Keby tebe toto robil za chrbtom manžel a cudzia micka, uz ta vidím, ako by sa tato nedotklo, ako Tvoj skvelý manžel môže odrazu dýchať kvôli inej trubici. Doslova na tacke Ti predviedol, čo je za človeka a ty držíš a držíš ako hluchý dvere...

Kto chce kam...

@enmery Kradnem jej ho? Nemáme ani len reči o sexe, ani dotyk. Ani jedna sms, či telefonát nie sú na tieto témy. On má nádhernú ženu. @ibrunova nepýtam sa ho na to, ale sám mi hovorí, ako sa stretáva s kamoškami a kamošmi a žena o tom vie, tak neviem, čo jej povie. Ja sa do jeho osobného života nestarám.

autor
Dnes o 15:48
@anonym_b520ea

Ja neviem ženy, to už fakt nemáte štipku charakteru? Je ženatý. Bodka. Nemáš sa s ním o ničom baviť. Svoj čas nech venuje rodine. Keď suka nedá, pes neskočí. Tak prečo toho psa dráždiš???
@anonym_autor

@anonym_b520ea ja nie som mladá šťanda. Som jeho rovesníčka. Obaja máme cca. 50 rokov. Toto nie je o sexe.

enmery
Dnes o 15:49
@anonym_autor

@enmery Kradnem jej ho? Nemáme ani len reči o sexe, ani dotyk. Ani jedna sms, či telefonát nie sú na tieto témy. On má nádhernú ženu. @ibrunova nepýtam sa ho na to, ale sám mi hovorí, ako sa stretáva s kamoškami a kamošmi a žena o tom vie, tak neviem, čo jej povie. Ja sa do jeho osobného života nestarám.

@anonym_autor 🤷‍♀️Raz zazijes sama, potom pochopíš....chudák jejo žena, mat takého debila doma. Ešteže môže vďaka Tebe a vášmu tajmostvu konečne dýchať.🤦‍♀️

anonym_b520ea
Dnes o 15:52
@anonym_autor

@anonym_b520ea ja nie som mladá šťanda. Som jeho rovesníčka. Obaja máme cca. 50 rokov. Toto nie je o sexe.

@anonym_autor O to viac by si mala mať rozum. Často sa tu rieši, že chlapi sú hlúpi a ženy musia rozhodovať a konať aj za nich. Tento chlap raz patrí inde, inej žene , má rodinu a má byť zodpovedný. Vidíš, že nie je, ale tebe by to malo stačiť k tomu, aby si ho vedela umravniť a nie ho povzbudzovať a rozmýšľať nad jeho hlúpymi rečami. Tebe by sa páčilo, keby mal tvoj muž takéto kamarátky?

autor
Dnes o 15:53
@enmery

@anonym_autor 🤷‍♀️Raz zazijes sama, potom pochopíš....chudák jejo žena, mat takého debila doma. Ešteže môže vďaka Tebe a vášmu tajmostvu konečne dýchať.🤦‍♀️

@enmery neboj sa, po mne v živote išlo veľa ženatých a zadaných kamarátov, kolegov. A ani raz som v tomto smere neurobila chybu. Ani ja som ani raz nepodviedla svojho partnera. Nikdy by som sa nevyspala so ženatým a zadaným mužom, ani by som ho nepobozkala. Na to má doma manželku. Odpoklonkovala som už viacero zadaných mužov, že nech sa vrátia, keď nebudú zadaní ... a keď nie sú doma sexuálne naplnení, nech sa rozvedú. Čiže v tomto smere si držím svoju tvár.

zuzanita1609
Dnes o 15:54
@anonym_autor

@anonym_autor ...a hovorí ti niečo ako emocionálna nevera? A čo keby si si takto intelektuálne pokecala aj s jeho manželkou,či je s tým ona v pohode? To už by bolo fér na všetkých frontoch 😏.

autor
@anonym_b520ea

@anonym_autor O to viac by si mala mať rozum. Často sa tu rieši, že chlapi sú hlúpi a ženy musia rozhodovať a konať aj za nich. Tento chlap raz patrí inde, inej žene , má rodinu a má byť zodpovedný. Vidíš, že nie je, ale tebe by to malo stačiť k tomu, aby si ho vedela umravniť a nie ho povzbudzovať a rozmýšľať nad jeho hlúpymi rečami. Tebe by sa páčilo, keby mal tvoj muž takéto kamarátky?

@anonym_b520ea vieš o čom sa bavíme? O AI, o náboženstve, o budhizme, o jóge, o autách, o počitačoch, radí mi v technológiách. Občas vo vzťahu k mužom. That´s all.

anonym_487a73

Vyuziva Ta davas mu pozornost, obdiv, ze je ziadany a kedze ma takych kamosiek viac tuzba po pozornosti je u neho obrovska. To bude daky manipulator. A tebe imponuje, ze si ziadana viac ako manzelka

autor
@zuzanita1609

@anonym_autor ...a hovorí ti niečo ako emocionálna nevera? A čo keby si si takto intelektuálne pokecala aj s jeho manželkou,či je s tým ona v pohode? To už by bolo fér na všetkých frontoch 😏.

@zuzanita1609 ja nemám problém, veľmi rada sa s ňou zoznámim. A keď budem mať nového partnera aj jeho s ním. Časom.

zuzanita1609
Dnes o 15:55
@anonym_autor

@zuzanita1609 ja nemám problém, veľmi rada sa s ňou zoznámim. A keď budem mať nového partnera aj jeho s ním. Časom.

@anonym_autor Tak to určite 🤭

enmery
Dnes o 15:57
@zuzanita1609

@anonym_autor Tak to určite 🤭

@zuzanita1609 Hádam jej novým partner bude mať všetkych 5 pohromade....

autor
Dnes o 15:59
@anonym_487a73

Vyuziva Ta davas mu pozornost, obdiv, ze je ziadany a kedze ma takych kamosiek viac tuzba po pozornosti je u neho obrovska. To bude daky manipulator. A tebe imponuje, ze si ziadana viac ako manzelka

@anonym_487a73 asi to bude to, emocionálna nevera, dobre si to nazvala. Viac pozornosti ako jeho manželka určite nemám. A to by som ani nechcela. Ja som iba kamarátka, nič viac.

petronelag
Dnes o 16:03

@anonym_autor Normálni muži takéto známosti nevyhľadávajú, ja by som také priateľstvo ani nechcela. Mať nejakých známych z práce alebo susedov, ktorých niečo spája, ale takto nie.

anonym_e961b9
Dnes o 16:04

sa pozri ake stihacky su tu na konovi.. kolke maju iq na takej urovni ze des .. doma v roztahanych teplakoch a jedina tema su plienky mlieko a peniaze ... samozrejme ze to chlapa prestane bavit a hlada ulet -aj ked len omocny -pismenkovanie si ..mmuzi su lovci ..odjakziva chcu dobijat .. ale ked pozru co im doma lezi vedla v postely ... samozrejme ze by sa mali aj na seba pozriet ale.. k tomu nikdy nedojde... ak o neho prejavy zaujem mladsia krajsia,veselsia ci proste ina zena - zvysi im to ego ..chytia puvertu alebo su radi ze ich aspon niekto vypocuje ..

Strana
z3