Prečo ženy často predpokladajú, že muž chce sex?
Oprave ma ak sa mýlim, úprimne a otvorene.
Prečo 9 z 10 žien si automaticky myslí, že ak muž navrhne neznámej žene stretnutie (káva, obed), prípadne až spoločný výlet alebo spoločnú akciu, tak žena automaticky hodí toho muža do jedného vreca, že mu ide iba o sex? Prečo ak sa stretnú opačné pohlavia, tak je prvá myšlienka ženy takáto?
Osobne som mal v živote asi 6 partneriek/stretnutí, kde mi na prvom rande štyri z nich otvorene povedali, že už dlho nemali sex a na konci dňa to očakávali, tie zvyšné dve chceli len spoločnosť a k sexu sme sa dostali až oveľa neskôr. Z tých štyroch čo to očakávali, som dve odmietol a zostali urazené a viacej sa neozvali.
Všimol som si aj to, že verejne to nepovedia a držia sa spoločne toho, že ak chlap dáku ženu niekam pozve, chce len to jediné.
Beriete niekedy do úvahy aj to, že možno aj muž niekedy chce len "parťáčku" na spoločné akcie, bez nutnosti mať sex? Lebo potom v tomto prípade takí ako ja sú hneď v tom jednom vreci ako väčšina a nedokážu sa presadiť v tom že niekedy chcú len rozhovor alebo príjemnejšiu spoločnosť pri rovnakých koníčkoch, od turistiky, dovolenky, festivalov, koncertov, až po obyčajnú kávu a rozhovor.
@anonym_26ab59 Pozri, to bolo davno a hladal som turistku, nie vysedavacku v kaviarni.
@patrike som turistka, ale na prvé rande by som nešla do lesa ;)
Ja som naivne tak išla za bieleho dňa na rozhladňu, bolo to taaak romantické.
Po 3min začal dávať dolu nohavice a vytiahol prezervatívy, tak som povedala že takto v aute na verejnosti sa neviem uvoľniť a že može ísť ku mne.
V meste som mu na križovatke vystúpila..
Ešte aj po roku mi píše a snaží sa ma niekam vylákať
Kamoška má podobnú skúsenosť, bola s dotyčným v nákupnom centre na káve, ponúkol sa, že ju zvezie, v garáži pod kamerami v aute vyžadoval od nej orál a držal ju za krk, podarilo sa jej vyšmyknúť..
Ak žena na stretko pristúpi, asi ráta so všetkým, pokiaľ je jej sympatický si povie OK😁
Takže ja by som len parťácku na pokec nikomu nezhltla..
@anonym_238907 to ako normálne hore na rozhľadni vo výške 15 metrov vytasil na teba tátoša? 😂
@anonym_238907 to ako normálne hore na rozhľadni vo výške 15 metrov vytasil na teba tátoša? 😂
@sevrin tam sme ani nestihli prísť, hneď na parkovisku, píšem že v aute😁
@sevrin tam sme ani nestihli prísť, hneď na parkovisku, píšem že v aute😁
@anonym_238907 To takéto stvorenia ešte existujú, musel byť riadne zúfalý už.
@anonym_238907 To takéto stvorenia ešte existujú, musel byť riadne zúfalý už.
@anonym_autor bolo to úplne bez rečí, ako hotová vec, ako sme tam dorazili hneď dal gate dole, sadol si dozadu do auta a rozbaľoval prezervatívy😱
Možno to miesto bolo tým známe, že sa tam chodí robiť toto, ale bol to iný okres, nepoznala som to, tešila som sa po ceste, že som tam ešte nebola, ale o sexe vobec nebola reč..
@anonym_autor
Ja som mal taku uchylacku ked sme isli von tak si vzdy davala suknu bez nohaviciek
@anonym_autor bolo to úplne bez rečí, ako hotová vec, ako sme tam dorazili hneď dal gate dole, sadol si dozadu do auta a rozbaľoval prezervatívy😱
Možno to miesto bolo tým známe, že sa tam chodí robiť toto, ale bol to iný okres, nepoznala som to, tešila som sa po ceste, že som tam ešte nebola, ale o sexe vobec nebola reč..
@anonym_238907 A nechceš ísť na normálnu túru, kde nebude muž myslieť na sex a dávať dole gate? 😎 Kde si ešte nebola?
@anonym_autor Zrejme to boli jednoduchsie kusy, ktore vela rozumu nepobrali. Nie nadarmo sa hovori, ze sex je zabavou chudobnych. Inteligentna zena sa lacno nevyspi na prvom rande.
@anonym_238907 A nechceš ísť na normálnu túru, kde nebude muž myslieť na sex a dávať dole gate? 😎 Kde si ešte nebola?
@anonym_autor ja moc na túry nie som, výlet áno, pár km prejdem😁
Odkiaľ si?
lebo vacsina muzov je velmi sexualne zalozenych, nepoznam takeho co nechce sex
@anonym_autor ja moc na túry nie som, výlet áno, pár km prejdem😁
Odkiaľ si?
@anonym_238907 Tak za mňa aj výlet. Nitriansky kraj.
@anonym_4a0766 nie som a tu som 😝
Keď som bola mladšia, tak toľko chorôb nebolo,teraz každá druhá niečo, každý druhý niečo
A to fakt nepotrebujem 🫣
@anonym_238907 Tak za mňa aj výlet. Nitriansky kraj.
@anonym_4a0766 nie som a tu som 😝
@anonym_autor tak to si jeden z mala potom
Jasné,že chlapom ide v 99% o sex...
Zoznamka-hneď sex
V práci kolega-sex,ani mu nevadilo,že jeho žena sedí vedľa neho,šmátral mi rukou po chrbte
Ďalší chlap,maľovali nám chodby v práci,po pár dňoch reči o sexe....
Ďalší v práci-doma priateľka,a volal nás s kolegyňou do vinárne...asi čakal,že hádam aspoň jedna bude ochotná🙄
Akožeeeeeeeeeee......ani kúsok hanby v sebe nemajú.
Ja to mam presne naopak. Ak som sa s niekym stretla, hned na zaciatku som vravela, ze nemam zaujem ani o vztah a ani o sex, ale kazdy do jedneho to skor ci neskor skusal. Tak som sa zmierila s tym, ze ak muz vynaklada usilie, je to preto, ze chce proste skor ci neskor zasunut.
@anonym_autor ja taka vobec nie som,od mala mam len kamosov,zeny ako kamosky ma "nebavia",nechtiky,solarka,intrigy,klebety a pod.Takze ak ma muz zavolal von,urcite som necakala sex a teda,nechcela preboha!Kamos je kamos,ideme ven,na pivo,na turistiku,do kina,prejst sa,pokecat,je to kamos=je mi ako brat.Ak ma zavolal nejaky muz,mimo kamaratstva dajme tomu na rande,tiez som urcite nebola nazhavena,ze si vrznem,prave naopak,dufala som v to,ze to nebude idiot,co ho bude vyzadovat.Mala som tu rozpisany koment v podobe,ze preboha,s kym sa to ty stretavas a potom citam hned prvy koment od neznamej 🤣 ze ked nechce sex,ide von s kamoskou.Takze ony fakt take existuju......U mna v praci zazivam napriklad,ze nie,ze ocakavaju sex,ale napriklad kolega,usmiaty,pozitivne naladeny pride,robi si kavu,spyta sa aj kolegini,ci si da,ci jej spravi a ona hned s inou vysmiata si vysepkava,ide po mne,videla si to?a ta druha ju v tom podpori,ano ano,inej kavu nenuka a ten usmev,co ti daroval.pritom je zenaty,chuda jeho zena a pod.Vzdy sa dusim z toho 🤣🤣🤣.Takze u mna skor,mily chlap voci zene,hned si namyslaju,ze je do nej bachnuty.Dalsia robila autoskolu/jazdy,zabudla si v aute sveter,pisal jej instruktor,ze ma jej sveter,zas videla za tym romancu,ze jej pise sukromne,ze ved nemusel pisat,mohol jej ho vratit na druhy den,ale on pisal,on ju bali.....A presne pre toto,sa od mala radsej kamaratim s chlapmi....Co sa tyka uplneho neznama,tak ano,ten strach tam je,predsa len,sme zeny a ist len tak s neznamim na vylet,turistiku,ci dovolenku (su aj take skupiny,hladam partaka na dovolenku)tak ako prepac,na toto nemam ani ja.Na jednej strane pises uz v uvode,ze si mal 6 partneriek/stretiek,kde ocakavali sex,boli urazene,ak ho nemali a pod.Na strane druhej pises v komente,ze ak zena da inzerat,ze hlada partaka na vylet a ozve sa chlap,tak ma strach,ze mu ide o sex.Ved tu pises 2 rozne situacie.Mat partnerky/rande,kde cakaju na sex a odpovedat na inzerat,kde baba hlada niekoho na vylet a ma strach,ze mu pojde o sex su 2 rozne situacie.Akoze nehnevaj sa na mna,to ze ides na planovane rande,kde baba ocakava styk a ty jej ho nedas a je oduta a oproti tomu baba,ktora hlada niekoho na vylet/turu a ty ako chlap sa ozves a ona ma strach?ta zenska ta nepozna,ty nevidis,co sa denne deje?znasilnenia,uskrtenia,unosy a pod?toto nie je o tom,co ty pises,ze zeny maju myslienku na sex a v uvode tu popisujes nejake zenske z rande,co chceli sex a ty nie a nakoniec v komentoch pises uplne ine,ze nezname hladali partakov na vylety a teba,respektive muzov odmietli.Ved sa boja pre pana boha.Odkial taka neznama z netu ma vediet,ze ty mas za sebou nejake partnerky,ci rande ci co to vlastne bolo,kde ti neslo o sex?ta neznama ta nepozna,si nik,skratka neznamy a ona ma ist len tak na vylet,ze ok,idem s tebou?kto jej zaruci,ze prezije,ze nebude znasilnena a pod.A cim to je,ze zeny to hadzu do jedneho vreca?lebo skratka denne,uz niekolko storoci sa pise/deje to,ze muz znasilni,ubije,napadne,unese a pod.Je ine mat rande,na verejnosti,planovane,medzi ludmi ( a aj to v kolkych pripadoch skonci zle) a je ine sa vybrat do hory na turu s uplne cudzim clovekom.A ty sa este pytas.Ja bych ani s neznamou zenskou nesla,nie to este chlapom.Tym si mal zacat hned a nie,ze si mal naruzive adeptky pocas rande
Že s mužom niečo nie je v poriadku, keď chce byť so ženou iba kamarát, alebo nechce každú pretiahnuť? Ja mám pocit, že žijem v inej realite.
@anonym_autor preto že vždy keď sa so mnou niekto chcel “skamarátiť” tak ma nakoniec balil, a viedlo to ku vzťahu a sexu. Ešte som nezažila muža čo by sa so mnou len tak bavil, pre nič za nič.
Že s mužom niečo nie je v poriadku, keď chce byť so ženou iba kamarát, alebo nechce každú pretiahnuť? Ja mám pocit, že žijem v inej realite.
@grimnir ja som ešte takého nestretla… Aj keď to začínalo ako hocijaký nevinný rozhovor, vždy to viedlo tam… No veď viete kam.
@anonym_09c9bf aktuálne mám 40r. a neviem či to je vada na mojej strane, ale presne o tom som písal, že 9z10 myslí len na to, že to musí končiť sexom. Mám 3-4 kamarátky, ktoré sú tiež slobodné už dlhšie a myšlienka na sex tam ani nie je. Už roky máme vzťah kamarátsky (bez výhod). Výhodu to má iba jednu, dokáže sa ma spýtať a prebrať mužské veci a ja zasa opačne. O sexe sme si jasne povedali že nie, mohlo by nám to pokaziť priateľstvo. Fungujeme takto už niekoľko rokov.
@anonym_autor
... tu si napísal veľmi dôležitý fakt:
"O sexe sme si jasne povedali že nie..."
... to znamena, že jeden z Vás dvoch "chcel" vzťah posunúť "niekam" , ale druhý z nejakého dôvodu dal "stopku". Ten, kto dostal stopku zostal v kamarátstve podvedome "túži, očakáva"...
... k hlavnej téme 🤔
"Beriete niekedy do úvahy aj to, že možno aj muž niekedy chce len "parťáčku" na spoločné akcie, bez nutnosti mať sex?..." *Sex, by som opravil na potencionálny partnerský vzťah... ale nie som autor príspevku 🤭
...nie, nebral by som to do úvahy
... nebudem zámerne vyhľadávať/oslovovať a pozývať ženu na stretnutie (kávu, atď) či za účelom prechádzok, turistiky, ak by ma tá žena niečim nezaujala a teda ja by som nemal záujem o nej vedieť viac, nemal by som záujem ju spoznávať... 😉
Neviem ako ty, ale zadaný muž radšej venuje čas partnerke, deťom; single muž má svoje hobby, kamarátov a určite nebude "mínať" čas na ženu, ktorá ho nezaujala, ktorá mu je nesympatická = nemá záujem s ňou rozvíjať témy, spoznávať ju, posúvať vzťah teda i k tomu spomýnanému sexu... a toto je obdobné u ženy
...žena je taká istá 😉. Ak ju nezaujmeš niečim, nebude na teba mýnať svoj čas. Prvé stretnutie muža a ženy je o tom, aký majú obaja pocit....
"Kamarátstvo..."
...s opačným pohlavím je snáď možné len v prípade, že sa vzájomne vôbec nepriťahujete!!!
Buď preto, že...
... ste škaredí ako noc
... ste rovnakého pohlavia
... poznáte sa od pieskoviska, ľudská psychika má totiž zaujímavú poistku, ktorá má za úlohu brániť sexu medzi súrodencami. Pokial ste s niekým vyrastali od malička, sexuálne Vás neláka.
...Žena a muž spolu jednoducho kamarátiť nemôžu, pretože spolu už spali, alebo spolu budu spať!!! 🤧😉
*...veľa ľudí vraví "nie, nie blbosť sme len kamarati a nikdy medzi nami nič nebolo, nebude..."
Je to v poriadku, každý má svoj názor.... 😉🤭.
Polož si však otázku čo v nútorne ťa "núti" zdvihnúť riť, "nahodiť sa" a ísť na stretnutie s ňou/s ním... ak by ti to stretnutie "niečo" emocionálne nedalo a práve preto odchádzaš zo stretnutia s príjemným pocitom a podvedome sa tešíš na ďaľšie... 😉
Baviť sa o technických veciach... 🤭 Žena muža nepotrebuje, taktiež chodí do práce, zarobí si peniaze a zavolať si živnostníka či firmu nemá problém... 😉.
Milosrdné klamstvá... 🤭, emócie, pocity "niečo" čo ľuďom chýba k životu a hľadajú to u iných, aby boli v pohode, šťastní... a to je prirodzené, pretože sme ľudské bytosti a nie chladné stroje... 😉
♬ "Scorpions - When you came into mi life
»
«

ty píšeš, že ženy predpokladajú že muži chcú na prvom stretnutí sex, pretože po tebe ho chceli viaceré s ktorými si sa stretol. To je ich vec, ich nastavenie. Nemusel si s nimi spať. Zrejme si mysleli ak si aj vravel, že sex nebude, že klameš. Z vlastnej skúsenosti sa mi to stalo viackrát, že chlap klamal ako so sexom počká a potom mi na káve vopchal ruku medzi nohy bez akejkoľvek pozvánky. Osobne by som s nikým na prvom rande nespala, ak by mi chlap povedal, že buď bude sex na prvom rande alebo nič, tak by som akurát vedela, že predo mnou sedí nejaký imbecil, vstala by som a odišla.